ya dün eşim bülent tıraşla konuştu o da diyor ki bize bırakın bu ilaçları şimdiden elevit zinco kullanmasına gerek yokçook geçmiş olsun canım ya.aman dikkat et kendine.mide ağrısı da çok kötü olur,bilirim.olmazsa dr. ile bidaha konuş.sana daha uygun bir vitamin verir belki.bende iyiyim.fakat çok üşüyorum.
arkadaşlar günaydın bahardan sonra benden de güzel haberler varr... Amniyosentez sonucumuz çıktı ve bebeğimizin karyotip dizilimi normal çok şükür...
kıyamam sana yakızlar sizinle bişi paylaşmak istiyorum
ya ben herşeye ağlıyorum ya bugünlerde
tv izliom ağlıyom
oyun havası dinliom ağlıyom
eşim çay getir dio ona bile gözlerim doluyo
inanılmaz bi şey oluştu bende ya
sürekli ağlar moddayım(
napcam ya sinir olmaya başladım kendime
Geçmiş olsun.iğne kullanırken mi kaybettin bebeğini?Doktor iğneye kalp atışları başlayınca mı başatmıştı yoksa hamile olunca hemen mi başlatmıştı.Bende bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim.Kürtaj oldum.Şimdi tekrar hamileyim.Perşembe günü doktora gideceğim.Benim test sonuçları çıkana kadar belkide iğne verecek.Canım bu pıhtılaşma ailesel gelen bişey mi acaba?benim babamın bacağında damar tıknıklığı vardı.
kızlar sizinle bişi paylaşmak istiyorum
tv izliom ağlıyom
sürekli ağlar moddayım(
arkadaşlar günaydın bahardan sonra benden de güzel haberler varr... Amniyosentez sonucumuz çıktı ve bebeğimizin karyotip dizilimi normal çok şükür...
kıyamam sana ya
insanın fena psikolojisi bozuluyor demi gebelik falan yok sende demi kuzum
ben ankaradan buraya taşınınca fena bunalıma girmiştim
yere elimden bişi düşse niye düştü bu diye bile aglıyordum
aynen canım doktorlar bunlar genetiktir ailende var mı falan diyolarsağol canım...evet iğne kullanırken kaybettim...9.haftada..kalp atışı durdu...halbuki herşey çok iyi gidiyordu ama olmadı işte....ailemde değil sülalemde böyle bir şey yok....maşşallah doğurgan bir sülaleyiz hatta...annem 4 kız doğurmuş..ablalarım 3 tane ve hepsi ceket atılınca hamile kalan çatır çatır doğuran tipler...bir ben çıktım böyle amazon anlayacağın....sen gönlünü ferah tut...iğnelere rağmen düştü diye kendine pay çıkarma sakın...her hamilelik farklıdır unutma canım
artık benimki pskolojiden mallıktanmı anlamadımdelikafadulden
yok canım şuan gebelik inşallh olcak ve gitmicek bebişim...:Saruboceq:
kendimi toplamam lazım yoksa bu stres beni yiyip bitircek
bide kilo alıyorum ya
bu vitami,nden olsa gerek(((
kendimi firenlemme lazım
bide hamile falan kalırsam yürüyemeyecek hale gelcem diye korkuyomkaydirigubbakcemile3
canım aşırı stres insanı o hale getirebiliyor sanırım biraz gebelik fikrinden uzaklaşıp kendine gelmelisin önce ....ben kendimi o şekilde rahatlatmıştım
sen ne diyosun ya
bide bende pko var doktor acilen zayıflamam lazım dedi hamiş kalmanı zorlaştırır dedi
ben güya rejim yapıyorum ya rejime başladıgımdan beri 2 kilo aldım cokacimcoook
hakılısın canım uzaklaşmaya çalışıyorum
düşünmüyorum ama yinede bilinç altına yerleşmiş olmalıki aniden ağlıyorummafoldumben
zaten doktorda 6 ay dene tedaviye başlama deyince iyice rahatladım
en azından doktor stresi gitti
düzelicem inşallah zaten burda sizede anlatmasam iyice çatlıcak gibi oluyorum
çok sağolun :1hug:a.s.
allah seni ne demeyim emi
güldürdün bei:kedi:
bende ne güzel 55tim
şimdi sabah 58 akşam 59 oluyorum aklinialirimsmile
vitaminden diye düşünüyorum ama
kendimi frenlemem lazım
canım bu yok ben bu ay düşünmedim demekle olmuyo adet tarihi gelince aslında beklemiş olduğunu farkediyosun uzaklaş derken kendine bir uğraş bul demek istedim her hangi bir hobi olabilir seni rahatlatır hiç olmazsa
bende boy 172 evlendim 58 kiloyken manken gibiydim bayanssulusmile
9 ay sonra bi baktım 72 kilo olmuşum maşallah guclubacismile
doktor diyo 60 kiloya düş ne mümkün o dediğinden beri şuan 74 kiloyum
kızlar sizinle bişi paylaşmak istiyorum
tv izliom ağlıyom
sürekli ağlar moddayım(
ya kızlar ne dicem
şimdi ben önceden çok yoruluyodum
ev işi yaparken
yürürken falan halsiz kalıyodum
bu aspirine başladıktan sonra öyle bişiyim kalmadı
acaba kan dolaştığı için olabilirmi??
yani side olmu hiç öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?