canım yaptıracağın testler hormon testi ise etkileyebilir ama muhtemelen sen genetik tahlil yaptıracaksın genetik tahliller adet durumundan etkilenmezler...kızlar adet olmak pıhtılaşma testlerini etkiler mi acaba?cevabınızı bekliyorum
canım yaptıracağın testler hormon testi ise etkileyebilir ama muhtemelen sen genetik tahlil yaptıracaksın genetik tahliller adet durumundan etkilenmezler...
gözün aydın canım.Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almaya nasip etsin bebeğini. canım aspirini içmeye hamile kalmadan 4ay öncesinde mi başladın?
ve çok şükür herşey yolundaymış çoook sevindim canım..yarısı bitti bak allahın iziniyle. yolun yarısına geldin , inşallah mutlu sonu da hep birlikte göreceğiz..artık gözyaşlarımız bebişlerimizi kucağımıza alınca mutluluktan olsun inşallah..arkadaşlar günaydın bahardan sonra benden de güzel haberler varr... Amniyosentez sonucumuz çıktı ve bebeğimizin karyotip dizilimi normal çok şükür...
canım benim bu korkuları hepimiz yaşıyoruz gerçekten, ben duaların gücüne de çok inanırım. dini bir sitede okumuştum.düşük tehlikesi olan kadınların eşleri hamilelik oluştuktan sonra ellerini eşlerinin karnına koyup 99 defa allahın isimlerinden ya mubdi zikrini yapsınlar yazıyordu. eşimin haricinde ben de her akşam ve gün içinde aklıma geldikçe karnıma dokunup bu zikri yapıyorum. bol bol ayet -el kürsi okuyorum.beni manevi olarak rahatlatıyor.denemenizi tavsiye ederim.bakın okuduğum siteden aynen alıntı yapıyorum..evet canim sana yazmistim ama bak suan benimde pek iyi oldugum soylenemez icimde hep kaybetme korkusu var buna engel olamiyorum her gece yatarken rabbime sukur ediyorum bugunde bisey olmadi die amannn bilmiyorum iste oylekafamçokkarıştı
merhaba anneler, ane adayları, anne olmayı isteyen tüm sevgili arkadaşlar...Yaşadığım düşüklerden sonra ik iayrı yerde yaptırdığım testlerde kanda pıhtılaşma olduğu tespit edildi, doktorum tekrar hamile kaldıktan itibaren iğne kullanmam gerekeceğini söyledi, üzerinden 7 ay geçti bu süreçte başka bir doktora daha gittim, tekrar aynı testler iyaptırdım kanda pıhtılaşma tespit edildi, folik asit ilaçlarıyla beraber , corasprin 100 lük başladık 4 aydır yaklaşık.Doktor iğneye gerek kalmadığını, corasprinin yeterli olacağını ve iğnenin doğum sonrası kemik erimesine yol açtığını ve pek tavsiye etmediklerini söyledi(((.Bu ay şükür ki, tekrar hamileyim ilk doktorumu aradım ve haberi verdim, bana gecikmeden gelmemi ve hemen iğneye başlamamız gerektiğini söyledii, ama kafam karıştı iki doktor ayr ışeyler söyleyincee..Bu iğnelerden kullanıpta , bu tür uyarılar duyan yada yan etkisini , zararını gören kimse varmıı????:uhm:
canım bilgiler için sagolşimdilik benden bu kadar çok bile oturdum, akşam uğrarım yine inşallah.kendinize iyi bakın öpüldünüz canlar.
Hadi hayırlısı bakalım, inşallah dileklerimiz hemencecik oluverir :))
sonuçlardan birbirimizi haberdar edelim muhakkak...
Canım bu arada Gazi Hastanesinden bir türlü bölüme ulaşamıyorum. 202 44 44 den bağlatıyorum ancak açan yok(
canım öncelikle çok gecmis olsun Allahım böyle acıları bidaha yaşatmasın ne sana nede bu topikte olan bütün canlarıma iğneleri kullanipta normal dogum yapanlarda var canım duymutum ama genelde sezeryan oluyorCaNFeZaM .!.:slm kızlar 5,5 ay önce benimde 19 haftalık bebeğim karnımda öldü ve yapılan testler sonucunda bendede kan pıhtılaşması oldunu öğredik. doktorum coraspin ve folik asit verdi ve hamile kalır kalmaz iğneye başlayacağız dedi. bu iğneleri kullanınca normal doğum riskli diye duydum normal doğum yapan var mı aranızda?
merhaba anneler, ane adayları, anne olmayı isteyen tüm sevgili arkadaşlar...Yaşadığım düşüklerden sonra ik iayrı yerde yaptırdığım testlerde kanda pıhtılaşma olduğu tespit edildi, doktorum tekrar hamile kaldıktan itibaren iğne kullanmam gerekeceğini söyledi, üzerinden 7 ay geçti bu süreçte başka bir doktora daha gittim, tekrar aynı testler iyaptırdım kanda pıhtılaşma tespit edildi, folik asit ilaçlarıyla beraber , corasprin 100 lük başladık 4 aydır yaklaşık.Doktor iğneye gerek kalmadığını, corasprinin yeterli olacağını ve iğnenin doğum sonrası kemik erimesine yol açtığını ve pek tavsiye etmediklerini söyledi(((.Bu ay şükür ki, tekrar hamileyim ilk doktorumu aradım ve haberi verdim, bana gecikmeden gelmemi ve hemen iğneye başlamamız gerektiğini söyledii, ama kafam karıştı iki doktor ayr ışeyler söyleyincee..Bu iğnelerden kullanıpta , bu tür uyarılar duyan yada yan etkisini , zararını gören kimse varmıı????:uhm:
canım mehmet hocanın sekreteri 202 59 19 ara ordan görüş canım sonra bana haber ver ayy hihoyyyt[
Canım sonunda sekretaryaya ulaştım biraz önce.. Muayene defteri hocanın odasındaymış, yarın öğleden sonra muayene günü verecekler. Yalnız 5 Kasıma kadar doluymuş tüm günleri. Yarın arayıp randevu alacağım. Sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?