Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba anneler, ane adayları, anne olmayı isteyen tüm sevgili arkadaşlar...Yaşadığım düşüklerden sonra ik iayrı yerde yaptırdığım testlerde kanda pıhtılaşma olduğu tespit edildi, doktorum tekrar hamile kaldıktan itibaren iğne kullanmam gerekeceğini söyledi, üzerinden 7 ay geçti bu süreçte başka bir doktora daha gittim, tekrar aynı testler iyaptırdım kanda pıhtılaşma tespit edildi, folik asit ilaçlarıyla beraber , corasprin 100 lük başladık 4 aydır yaklaşık.Doktor iğneye gerek kalmadığını, corasprinin yeterli olacağını ve iğnenin doğum sonrası kemik erimesine yol açtığını ve pek tavsiye etmediklerini söyledi(((.Bu ay şükür ki, tekrar hamileyim ilk doktorumu aradım ve haberi verdim, bana gecikmeden gelmemi ve hemen iğneye başlamamız gerektiğini söyledii, ama kafam karıştı iki doktor ayr ışeyler söyleyincee..Bu iğnelerden kullanıpta , bu tür uyarılar duyan yada yan etkisini , zararını gören kimse varmıı????:uhm:

gözün aydın canım.Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almaya nasip etsin bebeğini. canım aspirini içmeye hamile kalmadan 4ay öncesinde mi başladın?

gözün aydın canım.Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almaya nasip etsin bebeğini. canım aspirini içmeye hamile kalmadan 4ay öncesinde mi başladın?

Evet ortalama 4 ay olmuştur...Hem GNC Folic Acid 400, hemde corasprin100 ikisinede 3,5-4 ay oldu başlayalı..
Ayrıca mesajımla ilgilendiğnizi için çok sevindim:)ne kadar hızlı tepkiler geliyo bu forumda süper:)

bende pıhtılaşma testlerim çıktıktan sonra başlicam aspirine.sonuçlarımı doktora gösterdikten sonra ona göre bir yol izlicem.herşeyin hayırlısı olsun...a.s.

merhaba kızlar, bugün bi kaçamak yapıp girdim nete,aslında şu an yatakta olmam lazım ama , neyseeeeeeee :))en çok ta aysudecim sonuçlarını öğrenmek için girdim.

arkadaşlar günaydın bahardan sonra benden de güzel haberler varr... Amniyosentez sonucumuz çıktı ve bebeğimizin karyotip dizilimi normal çok şükür...
ve çok şükür herşey yolundaymış çoook sevindim canım..yarısı bitti bak allahın iziniyle. yolun yarısına geldin , inşallah mutlu sonu da hep birlikte göreceğiz..artık gözyaşlarımız bebişlerimizi kucağımıza alınca mutluluktan olsun inşallah..
evet canim sana yazmistim ama bak suan benimde pek iyi oldugum soylenemez icimde hep kaybetme korkusu var buna engel olamiyorum her gece yatarken rabbime sukur ediyorum bugunde bisey olmadi die amannn bilmiyorum iste oylekafamçokkarıştı
canım benim bu korkuları hepimiz yaşıyoruz gerçekten, ben duaların gücüne de çok inanırım. dini bir sitede okumuştum.düşük tehlikesi olan kadınların eşleri hamilelik oluştuktan sonra ellerini eşlerinin karnına koyup 99 defa allahın isimlerinden ya mubdi zikrini yapsınlar yazıyordu. eşimin haricinde ben de her akşam ve gün içinde aklıma geldikçe karnıma dokunup bu zikri yapıyorum. bol bol ayet -el kürsi okuyorum.beni manevi olarak rahatlatıyor.denemenizi tavsiye ederim.bakın okuduğum siteden aynen alıntı yapıyorum..

Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

bana doktorum hamiellik düşününce hemen başlattı coraspin 100 ve folbiol. hamile kalana kadar kullan ne kadar sürerse sürsün dedi. ben kullanmaya başladıktan sonra 11. ay hamile olduğumu öğrendim.yani 10 ay kullandım hamile kalana kadar.hala da kullanıyorum. doğuma kadar devam inşallah..iğne konusuna gelince bizlerin birşeyler söylemesi zor, bu konuda belirleyici olan test sonuçların ve doktorunun ne dediği, eğer iki doktor arasında kararsız kalıyorsan bir doktora daha görün bence. ama hiç kan pıhtılaşması olmasa bile mesela tüp bebekte mutlaka düşük doz bir iğne veriyorlar. bu durumda iğneyi kullanamk daha mantıklı geliyor bana..yine de bir doktora daha görün derim için rahat eder. artık risk alabilecek durumda değiliz hiçbirimiz.

slm kızlar 5,5 ay önce benimde 19 haftalık bebeğim karnımda öldü ve yapılan testler sonucunda bendede kan pıhtılaşması oldunu öğredik. doktorum coraspin ve folik asit verdi ve hamile kalır kalmaz iğneye başlayacağız dedi. bu iğneleri kullanınca normal doğum riskli diye duydum normal doğum yapan var mı aranızda?

ayrıca aynı sitede çocuk isteyenler için de bir dua var. bunu ben yapmadım çünkü o zaman bilmiyordum ama. yasini şerif, kaenzül arş duası gibi pek çok dua okundu hamile kalana kadar. annem 7 cuma okudu allah razı olsun. kesintisiz okunması daha iyi imiş.malum onların bizler gbi regle sorunları olmadığı için sizlerde bu konuda yardım alabilirsiniz. üstelik annelerin duaları daha makbuldur.

sitedeki duayı da aynen alıntı yapıyorum , bence denemkte fayda var arkadaşlar, yüce rabbimiz ol derse olur ancak..o tüm mucizelerin sahibi..

Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır.

şimdilik benden bu kadar çok bile oturdum, akşam uğrarım yine inşallah.kendinize iyi bakın öpüldünüz canlar.
canım bilgiler için sagol
herşey duayla tabiki bunu asla unutmamak lazım rabbim ol der ve herşey oluverir
önce tedavi olup sonra tevekkül etmek lazım
ben böyle şeylere körü körüne baglanma taraftarı degilim
ama tedaviden sonra bunlar muhteşem bilgiler mutlaka uygulamaya çalışıcam

canım mehmet hocanın sekreteri 202 59 19 ara ordan görüş canım sonra bana haber ver ayy hihoyyyt[

Canım sonunda sekretaryaya ulaştım biraz önce.. Muayene defteri hocanın odasındaymış, yarın öğleden sonra muayene günü verecekler. Yalnız 5 Kasıma kadar doluymuş tüm günleri. Yarın arayıp randevu alacağım. Sen nasılsın canım?

canım öncelikle çok gecmis olsun Allahım böyle acıları bidaha yaşatmasın ne sana nede bu topikte olan bütün canlarıma iğneleri kullanipta normal dogum yapanlarda var canım duymutum ama genelde sezeryan oluyor

slm arkadaşlar hepinizi çok özledim ve merak ediyorum sizleri umarım hepiniz iyisinizdir bahar ve aysudemiri merak ettim bi bakıyım dedim ve çok güzel haberler aldım baharcım çınarını güle güle büyüt sağlıklı uzun ömürler versin Allah inş bak çınarın seni bırakmadı :) aysudecim amniyosentez sonucuna çok sevindim sende inş sağ salim kucağına alırsın bebişini bende çok iyiyim dün evlilik yıl dönümümüzdü 2 yılımız doldu :)öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın

Nurayccim çok tsk ederim canım bende okumuştum internette şimdiki bebeğime ve daha önceki düşen bebeklerimede yapmıştık bide bu sefer ben hocaya gidip baglaticam benim gorumcem yaptırmıştı ve hiç bisey olmadı bebeğine aranızda yaptıran varmı??

Canım gözün aydın. Benim de en son görüştüğüm tüp bebek uzmanı coraspinin hiçbir tesiri olmayacağı hatta hamile kalmışsın gibi korunmayı bıraktıktan sonra iğneye başlamamı tavsiye etti ve kemik erimesi yapacağını da söyledi ama bunun üstesinden gelmek içinde birkaç zaman ekstra kalsiyum ilacı alacaksın dedi.

hımm tamam canımm hayırlısı o zaman ne diyem daha erkene yokmuymuş ya ama çok yoğun zaten herkez buna geliyo dedimya bu konuda çok iyi bi doktormuş bakalım görecez bizde :) valla ben iyiyim çalışmalara tam gaz devam inş bu ay tutarda hayırlısıyla :ecrin_bebek: hamiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…