bende berbatım bu aralar, normalde eşimin yanında ağlamam kendimi küçük göstermemek için biraz gururluyum ama bu aralar bişiler konuşunca bile alakasız komik bile olsa ağlıyorummm, gıcık oluyorum kendime güçsüz hissediyorum.
yok valla hala yorgunum ben.... yorgunum dostlarım yorgunum
kızlar sizinle bişi paylaşmak istiyorum
ya ben herşeye ağlıyorum ya bugünlerde
tv izliom ağlıyom
oyun havası dinliom ağlıyom
eşim çay getir dio ona bile gözlerim doluyo
inanılmaz bi şey oluştu bende ya
sürekli ağlar moddayım(
napcam ya sinir olmaya başladım kendime
Ah canım kıyamam sana..psikolojimiz bozuldu hepimizin ister istemez.
ben bazen iyi hissediyrm kendimi bazen de çok çok kötüü... eskiden ufak tefek şeylere takardım kafamı boş yere. şimdi bu durumla baş etmeye çalışıyorum. bu dönemler ge
çecek hepimiz istediğimiz tatlı bebişlerimize kavuşucaz yürekten inanıyorum. ağlıycaz ki açılacak denemye güç bulucaz kendimizde ..
Gunayydin kızlar bende geldim nasilsiniz bakım:sm_cool:
benım doktorum yumurtlamayı onleyecegını ama ıstersen yumurtlama donemı gecınce kullan dedi ben kullanıcam acıkcası cunku ben adetım 5 gun gectı hemen lekelenmem basladı hamıle kalmadan en azından aspırıne baslım kı hamıle kalınca ıgneye baslarım boylelıkle sorun olmas dıye dusunuyorum.zaten burdakı bı cok arkadasa doktorları hamıle kalmadan onermıs aspırını
evet aslında çok doğru ama elimde olmadan yapıyorum benbebek olana kadar ağlıcagım heralde çünku kendimi tutamıyorum ama eşimin yanında ağlamamaya çalışıyorum çünku onunda psikolojisini bozmamalıyım çünkü ruh haliyle spermler dogru orantılı gelıyormuş bilmem anlatabildim mi? bebegi kaybetdigim günlerde ağlarken akrabalardan biri gelip bunu demişdi o gündür eşimin yanında polyanacılık oynuyorum
Hosbulduk canım yazdıklarını okudumda üzüldüm biraz çünkü bazen banada öyle oluyordu takii benis haberini alana kadar Allahım umarım sanada nasip ederde mutlu olursun bitanem
merhaba wie sanırım gebelik haftamız aynı benim sın reglim 7 eylül rabim sağlıkla kucaklamayı nasib etsin bebişlerimizi..
merhaba wie sanırım gebelik haftamız aynı benim sın reglim 7 eylül rabim sağlıkla kucaklamayı nasib etsin bebişlerimizi..
evet aslında çok doğru ama elimde olmadan yapıyorum ben
kesinkile onu üzmek istemem
daha dikkatli olcam bundan sonra inşallah
banamı yazdın bilmiyorum ama inşallah diyorum canım
inşallah bizede güneş doğacak artık buna inanıyorum
rabbimşn sınamasından geçcez inşallahhhhhhhhhh
rabbim bebeğinide sana bağışlasın canım benim
evet canim sana yazmistim ama bak suan benimde pek iyi oldugum soylenemez icimde hep kaybetme korkusu var buna engel olamiyorum her gece yatarken rabbime sukur ediyorum bugunde bisey olmadi die amannn bilmiyorum iste oylekafamçokkarıştı
canım hele şimdi şu sıralar strese yer olmasın hayatında
hep şükret rabbime
içine korku getirme canım dualarımız hep sizinle unutma sakın
kızlar sizinle bişi paylaşmak istiyorum
ya ben herşeye ağlıyorum ya bugünlerde
tv izliom ağlıyom
oyun havası dinliom ağlıyom
eşim çay getir dio ona bile gözlerim doluyo
inanılmaz bi şey oluştu bende ya
sürekli ağlar moddayım(
napcam ya sinir olmaya başladım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?