Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ah canım benim aynen ya
bende eşimin yanında ağlamayı hiç sevmem
ama şimdi gel gelelim yatıyoruz sonrasında bile ağlayasım geliyo
adam sarılıyo ben arkam dönük ağlıyom
iyice kafayı yedim ya:))
hadi sen hamişsin seninki doğal ya ben:))

yok valla hala yorgunum ben.... yorgunum dostlarım yorgunum

:roflol::roflolda güzelmiş
valla ben belki pskolojik olarak kendimi daha zinde hissdiyom sanki aspirini içer içmez
kanım hızla ilerliyo benim bebişe yol açıyomuş gibime geliyo:)))

bu arada kızlar aspirinmi daha iyi yoksa colaspirinmi??
ve günde kaç tane içiliyo doktor bana bişi demedi bende hem folbiolu hemde bebe aspirinini günde 1 tane içiom

Ah canım kıyamam sana..psikolojimiz bozuldu hepimizin ister istemez.
ben bazen iyi hissediyrm kendimi bazen de çok çok kötüü... eskiden ufak tefek şeylere takardım kafamı boş yere. şimdi bu durumla baş etmeye çalışıyorum. bu dönemler ge
çecek hepimiz istediğimiz tatlı bebişlerimize kavuşucaz yürekten inanıyorum. ağlıycaz ki açılacak denemye güç bulucaz kendimizde ..

günaydın kızlar aysude-mir bebeginin test sonuçlarına sevindim rabbim tamamına erdirip kucagına almayı nasip etsin inş. kızlar dün kanal7 bir bayan vardı sanırsam azeri bir dr. aspirin hakkında çok güzel şeylerden bahsetdi ençok dikkatimi çekende vücutdaki ödemi atıyormuş

hemde alt üst oldu pskolojimiz bende atlatcam inşallah
şimdi hep aşkla ilgili şarkılar dinliyom
iyi geliyo biraz :)))
kendimi yeni evli gibi hissetmeye çalışcam böylelikle o acıları yaşamamış saycam kendimi:)))
napıyım belki iyi gelir:)

bebek olana kadar ağlıcagım heralde çünku kendimi tutamıyorum ama eşimin yanında ağlamamaya çalışıyorum çünku onunda psikolojisini bozmamalıyım çünkü ruh haliyle spermler dogru orantılı gelıyormuş bilmem anlatabildim mi? bebegi kaybetdigim günlerde ağlarken akrabalardan biri gelip bunu demişdi o gündür eşimin yanında polyanacılık oynuyorum

azracım deneyelim bakalım.. zaman ne göstericek bilmiyorumkismile

Hosbulduk canım yazdıklarını okudumda üzüldüm biraz çünkü bazen banada öyle oluyordu takii benis haberini alana kadar Allahım umarım sanada nasip ederde mutlu olursun bitanem

merhaba wie sanırım gebelik haftamız aynı benim sın reglim 7 eylül rabim sağlıkla kucaklamayı nasib etsin bebişlerimizi..

evet aslında çok doğru ama elimde olmadan yapıyorum ben
kesinkile onu üzmek istemem
daha dikkatli olcam bundan sonra inşallah
Hosbulduk canım yazdıklarını okudumda üzüldüm biraz çünkü bazen banada öyle oluyordu takii benis haberini alana kadar Allahım umarım sanada nasip ederde mutlu olursun bitanem

banamı yazdın bilmiyorum ama inşallah diyorum canım
inşallah bizede güneş doğacak artık buna inanıyorum
rabbimşn sınamasından geçcez inşallahhhhhhhhhh
rabbim bebeğinide sana bağışlasın canım benim

merhaba wie sanırım gebelik haftamız aynı benim sın reglim 7 eylül rabim sağlıkla kucaklamayı nasib etsin bebişlerimizi..

belki aynı gün doğurursunuz:))
bizde çifte kutlama yaparız :))

evet canim sana yazmistim ama bak suan benimde pek iyi oldugum soylenemez icimde hep kaybetme korkusu var buna engel olamiyorum her gece yatarken rabbime sukur ediyorum bugunde bisey olmadi die amannn bilmiyorum iste oylekafamçokkarıştı

kızlar ben melisayı okula bırakıp gelcem görüşürüzzzzzzzzzemuszemus
hepinize destek olduğunuz iin çok teşekkür ederimmmmmm

evet canim sana yazmistim ama bak suan benimde pek iyi oldugum soylenemez icimde hep kaybetme korkusu var buna engel olamiyorum her gece yatarken rabbime sukur ediyorum bugunde bisey olmadi die amannn bilmiyorum iste oylekafamçokkarıştı

canım hele şimdi şu sıralar strese yer olmasın hayatında
hep şükret rabbime
içine korku getirme canım dualarımız hep sizinle unutma sakın

bi ara bende ole olmustum omman kafayı yemek üzreydim herseye sglıyodum
galıba östrojenle alakalı bı doktor demıstı bazen yuksılıyomus o zman duygusallasıyomussun halıyken oldugu gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…