limonlu çay nasılsın.bugün pek uğramadın.hayırdır.
doğar canım doğar o güneş sanada doğar hiç merak etme zaman... sabır... inaç... dua.... o güneşi doğurtuyor :))))kızlar nasılsınız bakalım
ben iyim ama nasıl denir yanlarım ağrıyo:)))
kımraşırken bile batıyo:))
ateşimi ölçmeye başladım dünden beri
ov.testi yok elimde oyüzden ateşimi ölçüyorum
bakalım hayırlısı....
birgün elbet bi güneşte bana doğar.
inşallahhhhhhhhhh
baharım gözün aydın gülüm muradına erdin şükür :)
rabbim bu duyguyu bu günleri bütün bekleyenlere nasip etsi inş.
çınar efe hoşgeldin kuzum bahtın güzel ömrün sağlıklı, huzurlu ,mutlu ve up uzuuuuuuuuuuuuuuuuuun olsun inş.
ah kuzummmm maşallah hep iyi olur inşallaharkadaşlar günaydın bahardan sonra benden de güzel haberler varr... Amniyosentez sonucumuz çıktı ve bebeğimizin karyotip dizilimi normal çok şükür...
amazonum benim... hem deme öyle hem sende hamile kalabilyorsun ama dünyada yaşamaya hangisinin nasibi olacağını bilemeyiz bak benim 5. hamileliğim.... olumunekankayizsmile olcek olcek düşünme sıkma kendini herşey güzel olcek canımsağol canım...evet iğne kullanırken kaybettim...9.haftada..kalp atışı durdu...halbuki herşey çok iyi gidiyordu ama olmadı işte....ailemde değil sülalemde böyle bir şey yok....maşşallah doğurgan bir sülaleyiz hatta...annem 4 kız doğurmuş..ablalarım 3 tane ve hepsi ceket atılınca hamile kalan çatır çatır doğuran tipler...bir ben çıktım böyle amazon anlayacağın....sen gönlünü ferah tut...iğnelere rağmen düştü diye kendine pay çıkarma sakın...her hamilelik farklıdır unutma canım
tebrikler... ğnelerin öyle olumsuz bir etkisi var ama bol kalsiyum almamız gerekiyor bu süreçte ve sonrasında... ayrıca benim doktorum kemik erimesinin daha uzun süre kullananlarda daha etkin olduğunu söyledi yani kalp ve damar hastaları giiibi.. biz kısa süre kullanıyoruz....merhaba anneler, ane adayları, anne olmayı isteyen tüm sevgili arkadaşlar...Yaşadığım düşüklerden sonra ik iayrı yerde yaptırdığım testlerde kanda pıhtılaşma olduğu tespit edildi, doktorum tekrar hamile kaldıktan itibaren iğne kullanmam gerekeceğini söyledi, üzerinden 7 ay geçti bu süreçte başka bir doktora daha gittim, tekrar aynı testler iyaptırdım kanda pıhtılaşma tespit edildi, folik asit ilaçlarıyla beraber , corasprin 100 lük başladık 4 aydır yaklaşık.Doktor iğneye gerek kalmadığını, corasprinin yeterli olacağını ve iğnenin doğum sonrası kemik erimesine yol açtığını ve pek tavsiye etmediklerini söyledi(((.Bu ay şükür ki, tekrar hamileyim ilk doktorumu aradım ve haberi verdim, bana gecikmeden gelmemi ve hemen iğneye başlamamız gerektiğini söyledii, ama kafam karıştı iki doktor ayr ışeyler söyleyincee..Bu iğnelerden kullanıpta , bu tür uyarılar duyan yada yan etkisini , zararını gören kimse varmıı????:uhm:
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:13 ekim 2010 çarşamba)*
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( 07.11. 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
ays_bah………………….erkek (31 ocak 2009) iğne kesilmeden 38 haftalıkken dünyaya geldi
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76…………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz……………….. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete……………………..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………………..ayşe selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85…………………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………………..kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede………………….kadir mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben……………………zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi………………erkek 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim................................. .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
esterya............................ …40 haftalık (erkek) minik bebişimiz doğmuş hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inş
irazmetin.......................... ..40 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806……………..erkek(04.08.2010)sabaha karşı 04.40 da normal doğum yapmış bebeği ve kendisi çok iyi rabbim ömür boyu sağlık mutluluk nasip etsin
elif_fidan.......................... ..40 haftalık (kız)*(16.08.2010)sezeryanla doğum gerçekleşmiş anne de bebekte gayet iyi allah ömür ve sağlık versin inş
meltemcim......................elif su.....40 haftalık (kız) 19.08.2010 Perşembe günü 38+2 de sezeryanla kızına kavuştu durumları çok iyi allah uzun ömür versin aspirini 36. haftada iğneyi doğuma 3 gün kala bıraktı
iipekk.................................40 haftalık (kız) 27.08.2010 doğum yaptı maşallah kuzumuza allah analı babalı büyütsün
Reisdevrim...........................40 haftalık arda kaan annecinin kollarında maşallah yavrumuza sağlıkla büyü inşallah emi
crawford...............................38+3haftalık( cansu bebek) genel anestezi ile doğum yaptı kızıda kendiside iyi allah yavrumuza uzun ömür versin
arikangul..............................40 haftalık
baharçelik............................39+6 haftalık12.10.2010 Çınar Efemiz 3500gr sezeryanla dünyaya geldi anneside kendiside çok iyi maşallah allah analı babalı büyütsün inş
zeynom_10..........................40 haftalık güzel haberlerini bekliyoruz
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*
ufkummm………………………39 haftalık ( kız)
güzin75…………………………37 haftalık(kız)
esra1984……………………….37 haftalık Begüm
canah...................................36 haftalık(erkek)
sonuyok...............................36 haftalık Özlem
büşra44.................................33 haftalık(erkek)
asigul……………………………32 haftalık (erkek)
mhtap..………………………….30 haftalık
sirius06.................................29 haftalık
1emine1……….…………..……29 haftalık (erkek)
ada41……...……………………29 haftalık
sabrina22……….………………28 haftalık erkek
misran ….………………………27 hftalık (kız)
azdalar…………..……………..27 haftalık (erkek)
pınar81…..………...………..…27 haftalık (erkek)
esis…….....……………………26 haftalık
gelevera………..………………25 haftalık (erkek)ahmet bora
gülüş27…. …...……………….23 haftalık
sihirli esintiler…………………23 haftalık
aysude_mir……..…………….21 haftalık İpek
denden………..……………….21 haftalık Güneş
nuray_dyn……………………..17 haftalık
tualina ……..……………………13 haftalık
eylül_den…………………………9 haftalık yeni hamişimiz
krishazel…………………………6 hftalık yeni hamişimiz
merhaba benim de 2 düşüğüm oldu .1 .si kendi düştü çok zor Allahım kimseye yAŞATMASIN.2.sinide gelişmiyor diye kürtajla sonlandırıldı.9 ay sonra tekrar düşündüm bebek sahibi olmayı ama hep korku ile.tahlil yaptırıyorum sorun yok deniliyor.ve şimdi hamileyim gene 9 haftalık şuan .6 haftalıkken doktora gittim kalpatışı yoktu dotorum iğne verdi bana göbekten vuruyorum.fragmin 5000 isimli iğne sabahakşam olmak üzere.ve şimdi kalp atışı oluştu.doktorum sağolsun.ama iğneyi 9 ay boyunca vurunacağım olsun sağlık olsun düşmesin tek vururum .bu düşüğün çaresi iğneymiş.bilginize ben yaşadım bunu da paylaşmak istedim sizlerle.Allah isteyene versin arkadaşlar ii akşamalr
merhaba benim de 2 düşüğüm oldu .1 .si kendi düştü çok zor Allahım kimseye yAŞATMASIN.2.sinide gelişmiyor diye kürtajla sonlandırıldı.9 ay sonra tekrar düşündüm bebek sahibi olmayı ama hep korku ile.tahlil yaptırıyorum sorun yok deniliyor.ve şimdi hamileyim gene 9 haftalık şuan .6 haftalıkken doktora gittim kalpatışı yoktu dotorum iğne verdi bana göbekten vuruyorum.fragmin 5000 isimli iğne sabahakşam olmak üzere.ve şimdi kalp atışı oluştu.doktorum sağolsun.ama iğneyi 9 ay boyunca vurunacağım olsun sağlık olsun düşmesin tek vururum .bu düşüğün çaresi iğneymiş.bilginize ben yaşadım bunu da paylaşmak istedim sizlerle.Allah isteyene versin arkadaşlar ii akşamalr
Slm canım bende fragmin 5000 sabah aksam aynı senin gibi kullanıyorum sen ayrıca coraspin de kullaniyomusun cvp yazarsan sevinirim cunku iğne+coraspin çok fazla geliyor bana kızlar aranızda bu konuda bilgisi olan yazsın lütfen eyvahedigeldismile
Canım gözün aydın. Benim de en son görüştüğüm tüp bebek uzmanı coraspinin hiçbir tesiri olmayacağı hatta hamile kalmışsın gibi korunmayı bıraktıktan sonra iğneye başlamamı tavsiye etti ve kemik erimesi yapacağını da söyledi ama bunun üstesinden gelmek içinde birkaç zaman ekstra kalsiyum ilacı alacaksın dedi.
canım, benim arkadaşımda aspirn ve igneyi birlikde kullandı ama aspirini 6 aydan sonra bırakdırdı dr.ama dr. yönlendirmesini bekle bence
Canım saoll cvpin için benim demek istediğim ben fragmin 5000 günlük 2tane iğne +coraspin kullanıyorum bilmiyorum yazdıklarınızı okuyorum cogunuz günlük 1defaigne kullaniyosunu onun için bana dozu fazla gibi geliyor uffff kafam çok karışık bu konuda yardımcı olursanız sevinirim:kedi:
bende fragmin 5000 + corasprin kullanıyorum ama iğne günde 1 defa neden size 2 tane söyledi bilemicem ama clexsan 06 kullanırken doktorun biri bana dozun fazla olduğunu söylemişti kiloyada bakıyorlar iğnenin dozunu ayarlarken...
hmm oyuzden galiba cunku kilolu biriyim saol canim ya birazda olsun rahatadim kesin kilo yuzunden 2tane kullaniyrumdur ben doktorumda bisey demedi bu konuda kafayi yiycektim bide su var ben avusturyada yasiyorum 4tane dusuk yaptim burdaki doktorlar neden kaynaklandigini bilemediler bende yazin kayseride bi profösere gittim ve kan pihtilasmasi cikti yuzdedende gunluk 2 igne ve cor ayorum sonra buraya geldim burdaki doktorumda bu dozun cok fazla oldugunu soyledi simdi ne yapacagim bilemiyorum hangisinin dedigini yapsam kafamçokkarıştı
Slm canım bende fragmin 5000 sabah aksam aynı senin gibi kullanıyorum sen ayrıca coraspin de kullaniyomusun cvp yazarsan sevinirim cunku iğne+coraspin çok fazla geliyor bana kızlar aranızda bu konuda bilgisi olan yazsın lütfen eyvahedigeldismile
slm arkadaşlar hepinizi çok özledim ve merak ediyorum sizleri umarım hepiniz iyisinizdir bahar ve aysudemiri merak ettim bi bakıyım dedim ve çok güzel haberler aldım baharcım çınarını güle güle büyüt sağlıklı uzun ömürler versin Allah inş bak çınarın seni bırakmadı :) aysudecim amniyosentez sonucuna çok sevindim sende inş sağ salim kucağına alırsın bebişini bende çok iyiyim dün evlilik yıl dönümümüzdü 2 yılımız doldu :)öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın
bu demir ilacını napcam ben ya,eşim bugün iğneleri yazdırmaya gidince söylemiş,doktorum iğne vericem o zaman kullanması lazım demiş ,sanki iğne mideme dokunmayacak mıeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?