Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım neden demir ilacı verdiki doktor bana hiç vermediler demir ilacı
bence sen yine ilaca devam et iğneyi boşve kuzu
yeterinde iğne oluyoruz zaten
valla benim yüreğim artık iğne görmeyi kaldırmıyor

bende senin doktoruna gelebilir miyimmmmmmmm
yaa 12.haftada başlıyorlar genelde demir ilacına ,benim değerlerim hep normal sınırlar içinde ama doktorum verdi işte,bir hafta düzenli içtim,ondan beri midem mahvoldu işte......sağlık ocaklarıda veriyor hemen.....bebekte anemi olabiliyormuş annede kansızlık olunca.....

gel kuzuuu
ben kaç tane doktor gezdim hepside sadece elevit yeterli dedi
acaba sende içmesenmi CADIARZU değerlerin normalse gerek yokki
sadece elevit bile benim miğdemi mahfediyor
arada onu bile almıyorum valla
doktoruma söledim arada almıyorum miğdem çok kötü olduğu günlerde
doktorumda yediğine çok dikkat ettiğin sürece
gerekli vitaminleri aldığın sürece arada almaman problem deil dedi
onun için çokkk seviyorum doktorumuolumunekankayizsmile

eşimde megadyn kullansa olmaz mı demiş,içerisindeki demir çok az demiş,oysa demir ilaçlarından 40 gr daha az,bir de iştahım açılır çok kilo alırmışım.....4 kilo alabildim adam ona bile çok diyor yaaaaa.....evet evet yarın hemen megadyn alıp ona başlıycam....mideme dokunmuyodu o ilaç

selam bende uğradım ama kimseler kalmamış , tabi millet çalışıyor benim gibi bütün gün yatmıyorsunuz,.

dendencim senin kilo problemin var mı ki 4 kiloya çok diyor doktorun.hiç kilo almadan nasıl olacak aklım almıyor, bana da sakın kilo alma diyor drum.offffffff offfffffff o yüzdende vitamin vermiyor. sadece demir verdi o da mecburen çok düşük çıkmış kan oranım ve demirim serklajdan önceki ölçümlerde.yani mecbur kalmasa onu bile vermicekti.birde hiç kalkmadan yat diyor, gelde kilo alma.

bence degerlerle alakalı bu verılen ıgneler ve dozları arkadaslar doktorunuzun dedıgınden cıkmayın wie sen avusturyadaydın galıba bence kayserıdekı doktorunu dınle bence sen
yınede sen bılırsın

kızlar benımde aklıma takılan sey bu ıgnneler doguma kadar kullanıldıgı ıcın
mesela sezeryanla dogum yaparken fazla kanama rıskı varmı ? çünkü bazı arkadaslar bıyerınızı kesmemeye dıkkat edın, kan aldırıken fıskırıyo falan demıslerdı de onları okuyunca dogumda sorun olmazmı dıye dusunuyorum ozellıkle bahar gelsede anlatsa nasıl oluyo
doguma yakın igınelerın kesılmesının sebebı bu mu (3 gun kala falan )
ıgnelerın etkısı gunluk demekkı ?

canım ben günlerdir agrılardan ölüyordum ama bana zinco yapıyodu şimdi zinco yu bıraktım elevit bide ferrum kullanıyorum
ferrum demir ilacı bi zarar vermedi benim mideme ki çok hassastır midem bi onu dene istersen

nuraycım benim kilo problemim yok ki,zaten 54 kiloydum gebeliğimi öğrendiğimde,sonra 51,5 kiloya kadar düştüm,daha yeni 58 i gördük,doktorumun kilo takıntısı var......ben o kadar megadyn kullandım iştahım falan artmadı,zaten yemek yemeyi seven bir insan değilim ki......ama büşranın dediği gibi iğne olmak istemiyorum,demir iğneleri çok kötü yapıyor,hem hergün totodan iğne olmak çok daha zor yaa,bizim iğneler onun yanında hiçbişey değil,çarşamba hemoglobin değerime baktırıp ona göre hareket edicem bende,ama büyük olasılıkla vitamin kullanırım,düzgün yemek yiyemediğim için benim açımdan daha faydalı olur gibime geliyor.......

dendennnnnnn zemuszemussositososito

feryaaddddddd vereliniortakolumunekankayizsmile :lepi:

ah ah denedim canım denedim,diyorum ya denemediğim demir ilacı kalmadıboshayallersmile

ah ah denedim canım denedim,diyorum ya denemediğim demir ilacı kalmadıboshayallersmile
kıyamam ya bilirim o mide agrısını ama demekki sende daha fena düşünmek bile istemiyorum ben çogunu yemegin ortasında alıyorum o zaman agrımıyor midem yemege başlıyorum ilacımı alıyorum yemege devam ediyorum
o zaman etkisi dahada azalıyor

günaydın kk'nün en güzel hatunları....
günaydın kuzu hoşgeldin

hoşbulduk...nasılsın canım?

günaydın kızlar.. Nasılsınız?

günaydınnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…