canım neden demir ilacı verdiki doktor bana hiç vermediler demir ilacı
bence sen yine ilaca devam et iğneyi boşve kuzu
yeterinde iğne oluyoruz zaten
valla benim yüreğim artık iğne görmeyi kaldırmıyor
bende senin doktoruna gelebilir miyimmmmmmmm
yaa 12.haftada başlıyorlar genelde demir ilacına ,benim değerlerim hep normal sınırlar içinde ama doktorum verdi işte,bir hafta düzenli içtim,ondan beri midem mahvoldu işte......sağlık ocaklarıda veriyor hemen.....bebekte anemi olabiliyormuş annede kansızlık olunca.....
Canım saoll cvpin için benim demek istediğim ben fragmin 5000 günlük 2tane iğne +coraspin kullanıyorum bilmiyorum yazdıklarınızı okuyorum cogunuz günlük 1defaigne kullaniyosunu onun için bana dozu fazla gibi geliyor uffff kafam çok karışık bu konuda yardımcı olursanız sevinirim:kedi:
feryaaad özeline bak canım
eşimde megadyn kullansa olmaz mı demiş,içerisindeki demir çok az demiş,oysa demir ilaçlarından 40 gr daha az,bir de iştahım açılır çok kilo alırmışım.....4 kilo alabildim adam ona bile çok diyor yaaaaa.....evet evet yarın hemen megadyn alıp ona başlıycam....mideme dokunmuyodu o ilaç
selam bende uğradım ama kimseler kalmamış , tabi millet çalışıyor benim gibi bütün gün yatmıyorsunuz,.
dendencim senin kilo problemin var mı ki 4 kiloya çok diyor doktorun.hiç kilo almadan nasıl olacak aklım almıyor, bana da sakın kilo alma diyor drum.offffffff offfffffff o yüzdende vitamin vermiyor. sadece demir verdi o da mecburen çok düşük çıkmış kan oranım ve demirim serklajdan önceki ölçümlerde.yani mecbur kalmasa onu bile vermicekti.birde hiç kalkmadan yat diyor, gelde kilo alma.
dendennnnnnn zemuszemussositososito
canım ben günlerdir agrılardan ölüyordum ama bana zinco yapıyodu şimdi zinco yu bıraktım elevit bide ferrum kullanıyorum
ferrum demir ilacı bi zarar vermedi benim mideme ki çok hassastır midem bi onu dene istersen
kıyamam ya bilirim o mide agrısını ama demekki sende daha fena düşünmek bile istemiyorum ben çogunu yemegin ortasında alıyorum o zaman agrımıyor midem yemege başlıyorum ilacımı alıyorum yemege devam ediyorumah ah denedim canım denedim,diyorum ya denemediğim demir ilacı kalmadıboshayallersmile
günaydın kuzu hoşgeldingünaydın kk'nün en güzel hatunları....
kıyamam ya bilirim o mide agrısını ama demekki sende daha fena düşünmek bile istemiyorum ben çogunu yemegin ortasında alıyorum o zaman agrımıyor midem yemege başlıyorum ilacımı alıyorum yemege devam ediyorum
o zaman etkisi dahada azalıyor
günaydın kuzu hoşgeldin
günaydın kızlar.. Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?