napalım canımcım ya allahın dagında oturuyoruz işte yalnız sıkkın dört duvar arasında bide bu sorun çıktı tam olduhoşbulduk...nasılsın canım?
günaydınnn...
günaydın nazlı hoşgeldin..
H.BULDUK CNM NASILSIN a.s.
GÜNAYDINLAR e_melis, limonlucay, sabrina22[/COLOR][/URL]
kıyamam ya bilirim o mide agrısını ama demekki sende daha fena düşünmek bile istemiyorum ben çogunu yemegin ortasında alıyorum o zaman agrımıyor midem yemege başlıyorum ilacımı alıyorum yemege devam ediyorum
o zaman etkisi dahada azalıyor
NAPİM YA BURASI DA ÖYLE AMA MECBUR ÇALIŞIYORUZ İŞTE :sinifsinif:idare eder kuzu hava yağmurlu ruhum sıkıldı
sen nasılsın?
MALESEF EVDEKİ HATUNLAR SİZE SESLENİYORUM GİRİN YUMUŞACIK YATAĞINIZA YASTIĞINIZA SARILIN UYUYUN mirmirmirmirBİRKAÇ SAATTE BİZİM İÇİN UYUYUN boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmilegünaydın hepinize... a.s. yağmur her yerde galiba insanın içi kararıyo ... bi de işte olunca :bbo:
MALESEF EVDEKİ HATUNLAR SİZE SESLENİYORUM GİRİN YUMUŞACIK YATAĞINIZA YASTIĞINIZA SARILIN UYUYUN mirmirmirmirBİRKAÇ SAATTE BİZİM İÇİN UYUYUN boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
günaydın limonluçay.....
benim midem sabıkalı zaten,kanama falanda geçirmiştim.....bu günümüze şükür beterin beteri var diyorum napiim........
tarfil bugün ve yarın kimlere okunacaktı canım,tekrar hatırlatabilir misin zahmet olmazsa
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
hepinize mutluluk dolu bir gün diliyorumolumunekankayizsmile
MALESEF EVDEKİ HATUNLAR SİZE SESLENİYORUM GİRİN YUMUŞACIK YATAĞINIZA YASTIĞINIZA SARILIN UYUYUN mirmirmirmirBİRKAÇ SAATTE BİZİM İÇİN UYUYUN boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
günaydınn..aminnn canım inşallah her günümüz mutluluk dolu olur opuyorumnanaktan
ANAMMMMMMMMMMM 48 SAATMİ:uhm: SENDE HEPSİNİ AYNI GÜN YAPMA KIZ CNINI YOLDA MI BULDUN BELİRLİ GÜNLER BELİRLE İŞ BÖLÜMÜ YAP MESELA BENİM PAZAR GÜNÜ ÜTÜ GÜNÜM C.TESİ TEMİZLİK VS...ah nazlı ah
asıl evde uyunmuyor kendi adıma söyleyim bir güne sığamıyorum
hemen akşam oluyo daha yarı iş dururken
keşke bi gün 24 değil 48 saat olsaydı diom:))laelaelaelaelae
ANAMMMMMMMMMMM 48 SAATMİ:uhm: SENDE HEPSİNİ AYNI GÜN YAPMA KIZ CNINI YOLDA MI BULDUN BELİRLİ GÜNLER BELİRLE İŞ BÖLÜMÜ YAP MESELA BENİM PAZAR GÜNÜ ÜTÜ GÜNÜM C.TESİ TEMİZLİK VS...
CNM NE GÜZEL DEMİŞ ANNEN olumunekankayizsmileevetttt ayy ne güzel olurdu ya..
ananem hep yağmurlu günün uykusu rüzgarlı günün kuytusu güzel olur der...
mirmirmirmir mirmirmirmir
VALLA İŞİN ZORMUŞ KIZbenimde öyle bu işlere hergün nete girmek tv izlemek komşularla görüşmek
annenin dakka başı gel hilal çay yaptım içelim
kardeşinin hilal gel kahvaltı yapalım gibi
babanın her akşam gel özledim bi göriyim
ve akşam kocanın bitmek bilnmeyen istekleri eklenince yetmiyo:)))
ha tabi bide arada bi hastande giriyo işin içine:))bayanssulusmile
BAK KATILIYORUM BUNA:1hug:ayy bi de güzel bi film olsa :))
omman kullanıcısından alıntı
ah nazlı ah
asıl evde uyunmuyor kendi adıma söyleyim bir güne sığamıyorum
hemen akşam oluyo daha yarı iş dururken
keşke bi gün 24 değil 48 saat olsaydı diom:))
hakket kızz evin kıymetini bil valla işte olsan cumartesi pazara her şeyi sıkıştırmaya çalışıyon :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?