Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar şimdi çıkcam
bugün kime okucaz yasinleri bilen varmı
okumam lazım akşam olmadan
bilen varsa yazsın

günaydın kızlar ben bugun 1 e kadar uyumusum hava kapalı yaaa :))))
sinir oluyorum işbitmiyo bole geç kalkınca ::DDDDDD

ayy canlarım biraz geç kaldım bugün işlerim vardı kusura bakmayın nolur bugün asigül ve sabrina için okıycaz

tsma nasılsın canım?
ohhh dinlen bir güzel iyi olmuş rapor..

sağol canım iyiyim sen nasılsın:)))biraz önce misafirler vardı....eee tabi bebiğimi kaybettimde diye gelince herkes gibi bunlarda kötü hikayeler anlatıp bak şükür bunu sen yaşamadın demeye başladı...neymiş kadın 5.5 aylık ikizleri ölmüş normal doğurmuş..bak bak sen bunu yaşamadın filan...döndüm güldüm veeeeeeeeeee...vben yaşadığım acıyı biliyorum ve bunu ilk kez yaşamıyorum bu yüzden bu tarz şeyleri bana anlatmayın...kafama çivi gibi çakılıyor bu sefer hep aklıma geliyor ve bende aynısını yaşarsam diyorum...sonuçta benimde onu yaşamayacağımın garantisi yok...vah vah dediğiniz olayda benim başıma gelebilir...o yüzden yanlış yapıyorsunuz...her gelen bir hikaye anlatıyor bunalıyorum dedim...ablama tavana bakmaya başladı...hepsi şokkkkk....dinlemek istemiyorum bundan sonra lütfen daha dikkat edin dedim...pat diye başka konu açıldı ama hepsi çok bozuldu...ama ohhhh içim rahatladı...sıkıldım ya doğum ve hamilelikle ilgili bir sürü kötü şey dinlemekten...ohhhhh keyfimesempatiksalakcinni

ooooh iyi yapmısın canım birinin böyle densizlere hadlerini bildirmesi gerekir..alsanaalsanasmile o hikayeleri anlatanlardan çok daha güçlüyüz biz.. RABBİM beterinden korusun aynı acıları yaşatmasın inşallah...:Saruboceq:

ya başka insanlarının acısını anlatıp ibret gibi bak sen onu yaşamadın demedi çok çirkin...o kadının yaşadığı acıyı düşündüm...ve böyle basitçe anlatmaları canımı acıttı....ablam diyo ki ya seni teselli ediyorlar...ben böyle teselli istememdim ki..başkasının acısını nasıl kendime ders çıkarırım ki...ne mantıksızca...insanlar çok acımasız olabiliyorrrrrrrr

canım ağzına sağlık ne iyi yapmışsın geçen banada komşu geldi başladı anlatmaya birinin çocuğu bir sürü tedaviye rağmen olmamış gitmiş kocası kuma getirmiş üstüne ondan hemen olmuş uzun yıllar sonrada ilk eşinden kendiliğinden olmuş falan filan allahım senin kaderini ona benzetmesin diyede dua ediyo bana güyaaa moral veriyo salak ......................

çok bozuldum ama bişey diyemedim ben insanları kırmaktan çok çekinıyorum ama sonunda ben kırılıyom hep

süpersinn...ohhh benim bile içime su serpildi bazen insanlar tesellinin canını çıkarıyor,
kaş yapayım derken göz çıkarıyor..
benimde ikinci kaybımdan sonra eşimin kuzeni çok sıkmıştı canımı..
5 aylık bebeğini aldırmak zorunda kaldı daha doğrusu kromozom bozukluğu vardı aldırmayı tercih etti bana sürekli kendi durmunun çok zor olduğunu ben bebeğimi küçükken kaybettiğim için acımın onun kadar büyük olamayacağını savundu durdu bana ki kendisinin sağlıklı bir çocuğu vardı zaten ikinciyi kaybettiğinde.. o kadar üzülmüştüm ki o zamanlar söyleyebildiğim tek şey herkesin acısı kendine büyüktür olmuştu klava: klava: şimdi neden konuşmasına izin verdim diye kızıyorum kendime

rüyayı görmekte değil yormakta limonlıçaycım hayra yor hayır olsun.
mesela ben ilk okuduğumda aha dedim limonlu çay bu ay hamila kalacak.
inan brden içimden öyle geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…