Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

rüyayı görmekte değil yormakta limonlıçaycım hayra yor hayır olsun.
mesela ben ilk okuduğumda aha dedim limonlu çay bu ay hamila kalacak.
inan brden içimden öyle geçti...

ayyyy inşallaahhh canımm..
evet ya hayra yoralım hayır olsun..
nasılsın bu arada çiceklaracım?

sağol canımcım sen neler yapıyosun
işler nasıl gidiyo
offfffffff ya ben çalışmak istemiyorum
kızımın yanında olmak istiyorum
nolur benim içinde dua edinde burdan çıkışmı versinler hayırlısıysa.

iyiyim kuzu nasıl olayım hava kapalı ruhum sıkıldı
kıyamam ben sana istemedn çalışmak iyice çekilmez yapıyor iş yerini
inşallaaaahhh çıkışını verirler tazminatın içerde kalmaz hehe:))

evet yaa çok haklısın başkasının acılarıyla avutmaya çalışmak çok acımasızca..
ama cevabını çok güzel vermişsin. ben de oyle tuhaf sözlerle teselli edilmeye çalışıldım ki ilk halimden daha kötü olduğum anlar oldu. neymiş eşim bana destek oluyomuş bu durumda boşananlar varmış. yok efendim ben en azından mutlu bi evlilik yapmışiım benden daha büyük olup evlenemeyenler varmış onların hem çocuğu hem eşi yokmuş.. bunlar en masumca söylenenler. bana yürekten bi geçmiş olsun yeterdi aslında bunlara ne gerek var ki???? bi de yakın zaman da 2 bebek kaybettiğimi bile bile biraz göbeğimin çıktığını görüp de hamilemisin diye soran üzülme ihtimali mi hiç düşünmeyen bazı arkadaşlarım ... ben de çok dertliymişim burayı ağlama duvarı yaptım kusura bakmayın kızlar

benim rüyalarım çok çıkmaz.ama bir kere yine bir arkadaşı rüyamda gördüm.o da çocuk düşünüyodu ama olmuyordu.ben rüyamada onunla beni menekşe toplarken gördüm.menekşenin yorumu ne bilmiyorum.ama benim aklıma o arkadaşın hamile kalacağı doğdu.ve arkadaş o ay hamile kaldı.inşallah seninde öyle bişey olur.

amin canım inşallah öyle olur :Saruboceq:

burda hem ağlarız hem güleriz redmask cım...içinden ne geliyorsa yaz...evet benimde iş yerimde herkes hep hamilemisin saklıyor musun filan diorlardı...1 haftadır yokum...aramadılar ama..işyerimde dedikodu hamile olup düşük riskinden dolayı yattığımı sanıyorlar...ben hala hiç bir şey söylemiyorum...madem merak ediyosunuz bi arayın geçmiş olsun deyin demi...ne düşüncesiz insanlar var ya...

ben de 20 gün rapor aldım..kafam atarsa 10 gün daha alıcam....umarım benimde bu davranışımdan dolayı tazamınatımı verip atarlar...ezn vakti allahım ne olur dualrımızı kabul et..tazminatla atsınlar isteyen bütün arkadaşlarımı....

ya bu millet aynı galiba hı banada diyolar hatta düştü dedim
yalancı nazar degmesin diye diyosun çıkar yakında KOKUsu diyolar o an
onların saçından tutup elime dolayıp bi saga bi sola ........ neyse

aman arkadaşlar sessiz kalmayın valla....bu densizlere haddini bildirmezsen sonu gelmiyor...hamileliktede devam ediyorlar...ben ayağımı kestim zaten...ya lafı söylüyorum yada görüşmüyorum...

amiiiin bidenem amin
rabbim inşallah kabul eder dualarımızı yarabbim.

hoşbuldummm

ya kızlar nasılsınız ben burda ölmek üzereyim nefret ediyorum burdan mis gibi ankaramı bırakıp dagların arasına gelmek psikolojimi bozdu :gitme:

ya merak ettim sen hangi şehirdesin ve neden bu kadar nefret ettin.......bendee Ankaraya hiç ısınamadım...

kızlar yasinimi okudum allah kabul etsin inşallah
hayırlısıyla doğum yapıp kucağınıza alırsınız inşallah minnoşlarınızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…