rüyayı görmekte değil yormakta limonlıçaycım hayra yor hayır olsun.
mesela ben ilk okuduğumda aha dedim limonlu çay bu ay hamila kalacak.
inan brden içimden öyle geçti...
sağol canımcım sen neler yapıyosun
işler nasıl gidiyo
offfffffff ya ben çalışmak istemiyorum
kızımın yanında olmak istiyorum
nolur benim içinde dua edinde burdan çıkışmı versinler hayırlısıysa.
ya başka insanlarının acısını anlatıp ibret gibi bak sen onu yaşamadın demedi çok çirkin...o kadının yaşadığı acıyı düşündüm...ve böyle basitçe anlatmaları canımı acıttı....ablam diyo ki ya seni teselli ediyorlar...ben böyle teselli istememdim ki..başkasının acısını nasıl kendime ders çıkarırım ki...ne mantıksızca...insanlar çok acımasız olabiliyorrrrrrrr
benim rüyalarım çok çıkmaz.ama bir kere yine bir arkadaşı rüyamda gördüm.o da çocuk düşünüyodu ama olmuyordu.ben rüyamada onunla beni menekşe toplarken gördüm.menekşenin yorumu ne bilmiyorum.ama benim aklıma o arkadaşın hamile kalacağı doğdu.ve arkadaş o ay hamile kaldı.inşallah seninde öyle bişey olur.
selam kızlar ben geldimmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
hoşgeldinnn olumunekankayizsmile
ya bu millet aynı galiba hı banada diyolar hatta düştü dedimburda hem ağlarız hem güleriz redmask cım...içinden ne geliyorsa yaz...evet benimde iş yerimde herkes hep hamilemisin saklıyor musun filan diorlardı...1 haftadır yokum...aramadılar ama..işyerimde dedikodu hamile olup düşük riskinden dolayı yattığımı sanıyorlar...ben hala hiç bir şey söylemiyorum...madem merak ediyosunuz bi arayın geçmiş olsun deyin demi...ne düşüncesiz insanlar var ya...
ben de 20 gün rapor aldım..kafam atarsa 10 gün daha alıcam....umarım benimde bu davranışımdan dolayı tazamınatımı verip atarlar...ezn vakti allahım ne olur dualrımızı kabul et..tazminatla atsınlar isteyen bütün arkadaşlarımı....
olumunekankayizsmile
işten atılmak isteyen iki muhasebesi
hoşbuldummm
ya kızlar nasılsınız ben burda ölmek üzereyim nefret ediyorum burdan mis gibi ankaramı bırakıp dagların arasına gelmek psikolojimi bozdu :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?