Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hoşbuldummm

ya kızlar nasılsınız ben burda ölmek üzereyim nefret ediyorum burdan mis gibi ankaramı bırakıp dagların arasına gelmek psikolojimi bozdu :gitme:

kıyamam ben sana :1hug: güzel olduğunu düşünmeye çalış kuzum yoksa eziyete döner

olumunekankayizsmile
işten atılmak isteyen iki muhasebesi

hahah ve birde yönetici asistanı :))

canım haklısın insanın ciğeri yanarken yeteri kadar acısı varken başkasının derdii görüp kendi haline şükretmeye zorluyorlar insanı rabbim hiçbirimize daha beterini vermesin hatta hiç vermesin kimseye vermesin

amiiinnn.... :Saruboceq:

günaydın kızlar ben bugun 1 e kadar uyumusum hava kapalı yaaa :))))
sinir oluyorum işbitmiyo bole geç kalkınca ::DDDDDD

aynı sıkıntı bendede varrr uyanamıyorummmm uyanamıyorummmm,kalkıncada başım gözüm heryerim ağrıyor işşş bitmiyor kendime vakit ayıramıyorum.evet bende sinir oluyorum.biri beni sabah uyandırabilirmi????((((((((((((((((

ben uyandırırım dermişim
kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmilebenneyaptımki:roflol::dance:

kızlar iyi akşamlar ya bu folbiol ve bebe aspirini gün içerisinde ne zaman kullanıyosunuz bi saat önemi varmı aç tok yardımcı olursanız ben akşam yemeğinden sonra alıyorum da aklıma takıldıCADIARZU

tsma valla çok iyi yapmışsın ağzına sağlık sanada limonluçay valla ben bu insanları anlayamıyorum tamam 5 aylık bi bebeği kaybetmek tabiki kötüdür ama
o doktorun hamilesin dediği andan itibaren insanda bi annelik duygusu başlıyo o nedenle 5 aylıkta olsa 5 haftalıkta olsa içinden bi barça kopuyo ama gel görki bunuinsanlara anlat amann bende 2 düşüğümde aynı şeyleri yaşadım herkez daha çok küçük anlamamışsındır bile hissetseydin dahada zor olurdu falan filan klava:

iyiyiz cnm sen nasılsın
pmman senın actıgın baska bır topık var dımı sankı senı onceden hatırlıyorum

sağol canım bende iyi olmaya çalışıyorum eşim beni bugün terkettimafoldumben
arkadaşlarıyla buluşmaya gitti
evet başka bi topiğim var ama buraya girmekten oraya vakit ayıramıom:))

canım bugün sabrina ve asigül için okuycaz yarında ben ve nergis için

tarfilciğim ben yine bugün okuyamadım.ama diğerleri gibi bunuda en kısa zamanda telafi edeceğim.okuyanlarınini allah kabul etsin.
tsma canım yaşamayan bizim ne çektiğimizi bilmez.ancak boş boş konuşurlar.çok iyi etmişsin.kimsenin seni üzmesine yıpratmasına izin verme.
aysudemmm gözün aydın .sonuçlar iyi çıkmış.şükürler olsun.
kızlar unuttuğum durumlar için özür dilerim.kaç gündür hastaydım.bu gün biraz kendime geldim.olup biteni hızlıca okudum.
yarın doktor kontrolum var dua edin lütfen.

inşallah iyi geçer canım kontrölün merak etme
kalbini ferah tutolumunekankayizsmile

herkese iyi akşamalr.emine kontrolden iyi haberlerle dönersin inşallah.güzinden haber yok galiba hala..bahar da evine dönmüştür heralde artık minik çınarıyla.tsma söylediklerinde kesinlikle haklısın, boş ve gereksiz konuşan insanlara ağzının payını vermek lazım,başkalarının acısı millete muhabbet oluyor. çok kızıyorum. konu sıkıntısı çekenlere gündem, ve içten gelmeyen yapmacık vah vah lar..allah ıslah etsin hepsini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…