hoşbuldummm
ya kızlar nasılsınız ben burda ölmek üzereyim nefret ediyorum burdan mis gibi ankaramı bırakıp dagların arasına gelmek psikolojimi bozdu :gitme:
olumunekankayizsmile
işten atılmak isteyen iki muhasebesi
naber kızlar gelişmelere bakayım dedim hekes aynı sanırım gelişme yok yani
ya başka insanlarının acısını anlatıp ibret gibi bak sen onu yaşamadın demedi çok çirkin...o kadının yaşadığı acıyı düşündüm...ve böyle basitçe anlatmaları canımı acıttı....ablam diyo ki ya seni teselli ediyorlar...ben böyle teselli istememdim ki..başkasının acısını nasıl kendime ders çıkarırım ki...ne mantıksızca...insanlar çok acımasız olabiliyorrrrrrrr
canım haklısın insanın ciğeri yanarken yeteri kadar acısı varken başkasının derdii görüp kendi haline şükretmeye zorluyorlar insanı rabbim hiçbirimize daha beterini vermesin hatta hiç vermesin kimseye vermesin
günaydın kızlar ben bugun 1 e kadar uyumusum hava kapalı yaaa :))))
sinir oluyorum işbitmiyo bole geç kalkınca:: DDDDDD
Güzeller kimlere okuyorduk bu akşam ???? Bulamadım eski sayfalara baktım ama kafam karıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canım bugün sabrina ve asigül için okuycaz yarında ben ve nergis için
aynı sıkıntı bendede varrr uyanamıyorummmm uyanamıyorummmm,kalkıncada başım gözüm heryerim ağrıyor işşş bitmiyor kendime vakit ayıramıyorum.evet bende sinir oluyorum.biri beni sabah uyandırabilirmi????((((((((((((((((
süpersinn...ohhh benim bile içime su serpildi bazen insanlar tesellinin canını çıkarıyor,
kaş yapayım derken göz çıkarıyor..
benimde ikinci kaybımdan sonra eşimin kuzeni çok sıkmıştı canımı..
5 aylık bebeğini aldırmak zorunda kaldı daha doğrusu kromozom bozukluğu vardı aldırmayı tercih etti bana sürekli kendi durmunun çok zor olduğunu ben bebeğimi küçükken kaybettiğim için acımın onun kadar büyük olamayacağını savundu durdu bana ki kendisinin sağlıklı bir çocuğu vardı zaten ikinciyi kaybettiğinde.. o kadar üzülmüştüm ki o zamanlar söyleyebildiğim tek şey herkesin acısı kendine büyüktür olmuştuklava: klava: şimdi neden konuşmasına izin verdim diye kızıyorum kendime
ben uyandırırım dermişim
kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmilebenneyaptımki:roflol::dance:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ???
iyiyiz cnm sen nasılsın
pmman senın actıgın baska bır topık var dımı sankı senı onceden hatırlıyorum
tarfilciğim ben yine bugün okuyamadım.ama diğerleri gibi bunuda en kısa zamanda telafi edeceğim.okuyanlarınini allah kabul etsin.
tsma canım yaşamayan bizim ne çektiğimizi bilmez.ancak boş boş konuşurlar.çok iyi etmişsin.kimsenin seni üzmesine yıpratmasına izin verme.
aysudemmm gözün aydın .sonuçlar iyi çıkmış.şükürler olsun.
kızlar unuttuğum durumlar için özür dilerim.kaç gündür hastaydım.bu gün biraz kendime geldim.olup biteni hızlıca okudum.
yarın doktor kontrolum var dua edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?