Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar ist anadolu yakasında tavsıye edebılecegınız hastane veya doktor var mı ?
ne bılım bu tıp durumlarla karsılasmıs ve guzel sonuclar almıs doktora gıtmek daha ıyı dıye düşünüyorum
cvp verırsenız sevınırım

ya kızlar hepimiz benzer şeyler yaşamışız herhalde bana da daha canlanmamıştı bile üzülme demişlerdi.kalp atışını duyduktan sonra daha zor olur demişlerdi. niye acılar arasında azlık çokluk ilişkisi kurulur ki herkes acısını hayalkırıklığını kendi bilir. en iyisi hiç kimsenin sözde teselli adı altında bizi üzmesine izin vermemek. inşallah hamile kalırsam bi müddet saklıycam sizle paylaşmak yeticek bana :))))))))))

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlar ya bu folbiol ve bebe aspirini gün içerisinde ne zaman kullanıyosunuz bi saat önemi varmı aç tok yardımcı olursanız ben akşam yemeğinden sonra alıyorum da aklıma takıldıCADIARZU

canım ben 4 aydır corasprin ve folbiol kullanıyorum, doktor asprini tok karnına al demişti ona dikkat ediyorum zaten aç aldığımda mide ağrısı yapıyo genelde kahvaltıdan sonra yutuyorum ama unuttuğumda aksama kalıyo . hergün aynı saatte yutmak çok da önemli değil sanırım

sağol canım halden anlıyana anlatmak gibisi yok. dertler paylaştıkça azalıyo, mutluluk da katlanıyo...

kızlar iyi akşamlar ya bu folbiol ve bebe aspirini gün içerisinde ne zaman kullanıyosunuz bi saat önemi varmı aç tok yardımcı olursanız ben akşam yemeğinden sonra alıyorum da aklıma takıldıCADIARZU

canım ben folbiol ve diğer vitaminlerimi sabah kahvaltıdan sonra bol su ile kullanıyorum
coraspinide akşam yemekten 1 saat sonra kullanıyorum...
vitaminlarin kahvaltıda alınmasının daha faydalı olduğunu duymuştum.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

canım sen hangi vitaminleri kullanıyorsun

sen üzül diye sormadım ya üzülme :teselli:
bende elevit ferrum zinco kullanıyorum ya zincoyu bıraktım mide agrısı yüzünden
bana eleviti hamileler kullanıyor doktor boşa vermiş bu ilacı dedilerde o yüzden sordum
ben doktora folibol kullanayımmı dedim gerek yok elevit var dedi de
ondan sordum

canımm eleviti sadece hamileler kullanmıyor..
geçmişinde düşük öyküsü olan kişilere özellikle veriyorlar.
bence folbiol+elevit kullan sonuçta bunlar vitamin faydası var zararı yok...

Kızlar bugün cuma ne kadar mübarek ne kadar güzel bir gün. Bugün edilen dualar geri çevrilmez
bol bol dua edin canlarım..

canımm eleviti sadece hamileler kullanmıyor..
geçmişinde düşük öyküsü olan kişilere özellikle veriyorlar.
bence folbiol+elevit kullan sonuçta bunlar vitamin faydası var zararı yok...
olabilir aslında mide agrısı yapmazsa alabilirim elimde var nasıl olsa folibol
yok kuzu benim 2. si tam bayram günü düştü doktor aralıka akadar korunun dedi
burda doktor bulmanın pek imkanı yok
aralıkta ankaraya gidicez orda gitcez doktora o zamana kadar korunucam
gerçi korunmayı bırakınca kimbilir ne zaman hamile kalıcam

Kızlar bugün cuma ne kadar mübarek ne kadar güzel bir gün. Bugün edilen dualar geri çevrilmez
bol bol dua edin canlarım..

evet canım bugün bol bol dua edelim..
Allah hepimizin dualarını kabul etsin..

anladım kuzu peki neden aralık yani neden bu kadar bekletiyor?
bu arada folbiol mide ağrısı yaparsa besinlerden almaya çalış
yeşil yapraklı sebzeler, fındık ve baklagiller oldukça zengin folikasit açısından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…