gümüşhanedeyim canım yaya merak ettim sen hangi şehirdesin ve neden bu kadar nefret ettin.......bendee Ankaraya hiç ısınamadım...
dört duvar arasında küçücük yerde dagların arasında ufffffffffffkıyamam ben sana :1hug: güzel olduğunu düşünmeye çalış kuzum yoksa eziyete döner
:))
tsma valla çok iyi yapmışsın ağzına sağlık sanada limonluçay valla ben bu insanları anlayamıyorum tamam 5 aylık bi bebeği kaybetmek tabiki kötüdür ama
o doktorun hamilesin dediği andan itibaren insanda bi annelik duygusu başlıyo o nedenle 5 aylıkta olsa 5 haftalıkta olsa içinden bi barça kopuyo ama gel görki bunuinsanlara anlat amann bende 2 düşüğümde aynı şeyleri yaşadım herkez daha çok küçük anlamamışsındır bile hissetseydin dahada zor olurdu falan filanklava:
kızlar iyi akşamlar ya bu folbiol ve bebe aspirini gün içerisinde ne zaman kullanıyosunuz bi saat önemi varmı aç tok yardımcı olursanız ben akşam yemeğinden sonra alıyorum da aklıma takıldıCADIARZU
burda hem ağlarız hem güleriz redmask cım...içinden ne geliyorsa yaz...evet benimde iş yerimde herkes hep hamilemisin saklıyor musun filan diorlardı...1 haftadır yokum...aramadılar ama..işyerimde dedikodu hamile olup düşük riskinden dolayı yattığımı sanıyorlar...ben hala hiç bir şey söylemiyorum...madem merak ediyosunuz bi arayın geçmiş olsun deyin demi...ne düşüncesiz insanlar var ya...
kızlar iyi akşamlar ya bu folbiol ve bebe aspirini gün içerisinde ne zaman kullanıyosunuz bi saat önemi varmı aç tok yardımcı olursanız ben akşam yemeğinden sonra alıyorum da aklıma takıldıCADIARZU
canım sen hangi vitaminleri kullanıyorsuncanım ben folbiol ve diğer vitaminlerimi sabah kahvaltıdan sonra bol su ile kullanıyorum
coraspinide akşam yemekten 1 saat sonra kullanıyorum...
vitaminlarin kahvaltıda alınmasının daha faydalı olduğunu duymuştum.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
canım sen hangi vitaminleri kullanıyorsun
folbiol ve elevit kullanıyorum kuzu
ve tabi coraspin :))
sen üzül diye sormadım ya üzülme :teselli:hayır canımm
gebelik varmıydı kuzu sende
yok cnm limonlucay da gebelik ama bu ay olacak inşallah allah'ın izniyle
Limonum üzülme kalacaksın bu ay sende hamiş.
Son adet ne zamandı senin cnm.
ay inşallah ya rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
sen üzül diye sormadım ya üzülme :teselli:
bende elevit ferrum zinco kullanıyorum ya zincoyu bıraktım mide agrısı yüzünden
bana eleviti hamileler kullanıyor doktor boşa vermiş bu ilacı dedilerde o yüzden sordum
ben doktora folibol kullanayımmı dedim gerek yok elevit var dedi de
ondan sordum
olabilir aslında mide agrısı yapmazsa alabilirim elimde var nasıl olsa folibolcanımm eleviti sadece hamileler kullanmıyor..
geçmişinde düşük öyküsü olan kişilere özellikle veriyorlar.
bence folbiol+elevit kullan sonuçta bunlar vitamin faydası var zararı yok...
Kızlar bugün cuma ne kadar mübarek ne kadar güzel bir gün. Bugün edilen dualar geri çevrilmez
bol bol dua edin canlarım..
olabilir aslında mide agrısı yapmazsa alabilirim elimde var nasıl olsa folibol
yok kuzu benim 2. si tam bayram günü düştü doktor aralıka akadar korunun dedi
burda doktor bulmanın pek imkanı yok
aralıkta ankaraya gidicez orda gitcez doktora o zamana kadar korunucam
gerçi korunmayı bırakınca kimbilir ne zaman hamile kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?