Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya bende anlamadım ki
burdaki doktorum hiçbi ilaç kullanma hamile kalırda bebegin kalp atışını duyarsak aspirine başlarız dedi tamamda bebekler hiç durmuyoki hemen düşüyo
trabzona gittik ordaki doktor da bu ilaçları verdi aralıka kadar korun dedi sonra aspirine başla bu hamileliği sadece aspirinle deneyelim oda olmazsa iğneye başlarız dedi
en son artık ankaradan bi doktor bulduktelefonla konuştuk o da bana şimdiden aspirine başla ama korun bana gelene kadar hamile kalma dedi
yani bende kafayı yiyorum işte

ooo herkes ayrı bi şey söylemiş..
tatlım bence sen bir hematologlada görüş pıhtılaşma testlerinin hepsi tam mı?

ooo herkes ayrı bi şey söylemiş..
tatlım bence sen bir hematologlada görüş pıhtılaşma testlerinin hepsi tam mı?
sormaya
testlerin hepsi tam degil torch testi yapıldı antikardiyolopin antikor yapıldı bide protein c proteins testleri yapıldı
htmfr ler falan yapılmadı hiç işte ankaraya gidince onları da yaptırcam gerçi trabzondaki doktor istemedi bu testleri gerek yok sorunumuz belli dedi
ama ankaradaki doktor istedi ben yaptırcam yinede
ya benim sorunum şu benim protein c ve protein s testleri düşük degil aksine çok yüksek çıkıyor
o yüzdende her doktor farklı bişi söylüyor bende napcamı şaşırdım yani

slm kizlar cumaniz mubarek olsun nasilsiniz allahim bugun yapacagimiz dualari kabul eder insallaholumunekankayizsmile

ayy daha önce konuşmuştuk biz seninle ya kusura bakma kuzum
işler yoğun hatırlamıyorum..
tatlım bence sen şu trabzondaki dr. at bi kenara ve ilk fırsatta bir üniversite hastanesine git
bu testlerin tamamı birbirini tamamlayan testler biri olmadan yorum yapmak anlamsız yani
sen mutlaka mthfr mutasyonlarınında taramasını yaptır..

canım burda bunu yapmam çok zor artık aralıkta ankaraya gidince yaptırıcam testleri sonra eşim gelicek yanıma beraber gidicez doktora esat orhon u bulduk orda

canım burda bunu yapmam çok zor artık aralıkta ankaraya gidince yaptırıcam testleri sonra eşim gelicek yanıma beraber gidicez doktora esat orhon u bulduk orda

kizlar allahim gonlunuze gore versin su mubarek gunde insallahhhh bir an once hamis kalirsiniz canlarim ya kizlar cok kafanizada takmayin cunku denedim ve gordum ben cok kafaya taktigim zaman olmadi ama ne zaman aklimdan cikti o zaman oldu benim bebisim allahim bu duyguyu sizlerede tattirsin insallah olumunekankayizsmile

anladım tatlışım...inşallah güzel haberler alırsın ankarada..

sağol canımm aminn.. sende sağlıkla kucakla bebişini hayırlısıyla:))

kuzun ya haklısında karmaşa kötü etkiliyor insanı
yani biri çıkıp ya sende şu sorun var tedaviside bu dese tamam
ne dogru düzgün doktor var ne test yaptırabiliyorum
ne bişi diyen var öyle işte

kuzun ya haklısında karmaşa kötü etkiliyor insanı
yani biri çıkıp ya sende şu sorun var tedaviside bu dese tamam
ne dogru düzgün doktor var ne test yaptırabiliyorum
ne bişi diyen var öyle işte

canim sabret ben tam 2sene bekledim biliyomusun kac tane doktor degistirdim yok yok artik psikolojim bozulmustu 4tane bebegimi kaybettim ve hic bisey bulamiyolar sonunda kayseride bi profesere gitti ogrendim hastaligimi simdi igne ve coraspin kullaniyorum allahim belkide bizi boyle siniyor bakalim kulum ne yapacak sabir mi edecek isyanmi diye sabret canim allah gonlune gore verir insallah

slm kizlar bi sorum vardi cvplandirirsaniz sevinirim ben igne vuruluyorumya igne yaptigim yerlerde beze seklindde sismeler oluyor dokunamiyorum bile neden olabilir sizce sizdede oluyomu ayni sey acaba ignegi yanlismi yapiyorum bilemiyorum ama cok aciyor cvbnizi bekliyorumopuyorumnanaktan

azracım anadolu yakasında değil ama nişantaşında muay.var.ben önümüzdeki hafta gidicem.prof.rıza madazlı.çok iyiymiş.ben kocaeliden gidicem.sende istersen bir kere git...istersen özelden tel.i verebilirim...

aman arkadaşlar sessiz kalmayın valla....bu densizlere haddini bildirmezsen sonu gelmiyor...hamileliktede devam ediyorlar...ben ayağımı kestim zaten...ya lafı söylüyorum yada görüşmüyorum...

çiğ insanlar işte Allahım hepimizi bu tür insanlardan korusun, canım bana da öğret öyle laf söylemeyi yada görüşmemeyi...

Allahım inşallah Cuma vaktinin hürmetine yasinlerimizi dualarımızı kabul etsin, isteklerimizi dileklerimizi versin en kısa zamanda, kötülerden kötülüklerden korusun bizleri.....

ben iğnelerimi yazdırmaya gidyemi kızlar sanırım akşama anca girerim nete siz kaynatın. Rabbim yüzlerimizi güldürsün.

canım annelik doğuştan verilen bir özellik bizlere o nedenle öğrendiğimiz gün anne oluyoruz anne gibi hissediyoruz ve benim gibi birkaç saat sonra kanamanız başlayıp kaybettiğnizde hayatta en büyük acının bu olduğunu görüyoruz o nedenle acıları kıyaslayarak teselli etmeye çalışnalar bizi sinirlendirip üzmekten başka bişi yapmıyorlar tabi onlara bunu anlatmak zor .... rabbim yaşadıklarımızı hayatta yaşadığımız son acılar etsin bir daha hiçbirimize vermesin böyle acı inş. cuma cuma gönlümden geçerek diliyorum bunları rabbim müslümanların bayramı olan bu günde inş. kabul buyurur...
slm kızlar yasinleri okudum geldim Allah kabul etsin inşallah
bir bakayım ben ne yazöışsınınız ben yokken.

Allah kabul etsin canım

wie benimde göbüşüm hep morardı bazılarıda kan toplanması şeklinde minik kabarcılar haline geldi

kızlar ya bu kadar zor mu ay
valla içim acıdı çok mu acıyo

Bende hamile olmak istiyorum
bebegimi seveyim
onunla konuşuyum dertleşiyim
gidip arada onu göreyim
onun için hazırlık yapayım
ya bende anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmm

wie benimde göbüşüm hep morardı bazılarıda kan toplanması şeklinde minik kabarcılar haline geldi

valla bendede aynı oldu son bikaç gündür yaptıklarım morardı hep veya küçük benek oldu.geçenlerde sormuştum ama cvp alamamıştım iğnelerinizi aynı saate mi yapıyosunuz kızlar ben bugün yetişemedim 40 dk gecikmeli yaptım kafama takıldı...

ya güzellerrrrrrrr beslenme konusundada birbirimize destek olsak olmazmı? bizimle aynı sorunu yaşayan bi bayana dr turşu,ceviz gibi bi kaç şey saymış yeme demiş doktoru bu şekilde yasaklar koyan varmı aranızda varsa neler mesela....
bende ceviz kanı sulandırıyo diye okumuştum hergün yemeye çalışıyodum.bu yönde bilgileri olanlar lüttfen cevappp:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…