ya bende anlamadım kievet canım bugün bol bol dua edelim..
Allah hepimizin dualarını kabul etsin..
anladım kuzu peki neden aralık yani neden bu kadar bekletiyor?
bu arada folbiol mide ağrısı yaparsa besinlerden almaya çalış
yeşil yapraklı sebzeler, fındık ve baklagiller oldukça zengin folikasit açısından..
ya bende anlamadım ki
burdaki doktorum hiçbi ilaç kullanma hamile kalırda bebegin kalp atışını duyarsak aspirine başlarız dedi tamamda bebekler hiç durmuyoki hemen düşüyo
trabzona gittik ordaki doktor da bu ilaçları verdi aralıka kadar korun dedi sonra aspirine başla bu hamileliği sadece aspirinle deneyelim oda olmazsa iğneye başlarız dedi
en son artık ankaradan bi doktor bulduktelefonla konuştuk o da bana şimdiden aspirine başla ama korun bana gelene kadar hamile kalma dedi
yani bende kafayı yiyorum işte
sormayaooo herkes ayrı bi şey söylemiş..
tatlım bence sen bir hematologlada görüş pıhtılaşma testlerinin hepsi tam mı?
sormaya
testlerin hepsi tam degil torch testi yapıldı antikardiyolopin antikor yapıldı bide protein c proteins testleri yapıldı
htmfr ler falan yapılmadı hiç işte ankaraya gidince onları da yaptırcam gerçi trabzondaki doktor istemedi bu testleri gerek yok sorunumuz belli dedi
ama ankaradaki doktor istedi ben yaptırcam yinede
ya benim sorunum şu benim protein c ve protein s testleri düşük degil aksine çok yüksek çıkıyor
o yüzdende her doktor farklı bişi söylüyor bende napcamı şaşırdım yani
canım burda bunu yapmam çok zor artık aralıkta ankaraya gidince yaptırıcam testleri sonra eşim gelicek yanıma beraber gidicez doktora esat orhon u bulduk ordaayy daha önce konuşmuştuk biz seninle ya kusura bakma kuzum
işler yoğun hatırlamıyorum..
tatlım bence sen şu trabzondaki dr. at bi kenara ve ilk fırsatta bir üniversite hastanesine git
bu testlerin tamamı birbirini tamamlayan testler biri olmadan yorum yapmak anlamsız yani
sen mutlaka mthfr mutasyonlarınında taramasını yaptır..
canım burda bunu yapmam çok zor artık aralıkta ankaraya gidince yaptırıcam testleri sonra eşim gelicek yanıma beraber gidicez doktora esat orhon u bulduk orda
canım burda bunu yapmam çok zor artık aralıkta ankaraya gidince yaptırıcam testleri sonra eşim gelicek yanıma beraber gidicez doktora esat orhon u bulduk orda
kizlar allahim gonlunuze gore versin su mubarek gunde insallahhhh bir an once hamis kalirsiniz canlarim ya kizlar cok kafanizada takmayin cunku denedim ve gordum ben cok kafaya taktigim zaman olmadi ama ne zaman aklimdan cikti o zaman oldu benim bebisim allahim bu duyguyu sizlerede tattirsin insallah olumunekankayizsmile
kuzun ya haklısında karmaşa kötü etkiliyor insanıkizlar allahim gonlunuze gore versin su mubarek gunde insallahhhh bir an once hamis kalirsiniz canlarim ya kizlar cok kafanizada takmayin cunku denedim ve gordum ben cok kafaya taktigim zaman olmadi ama ne zaman aklimdan cikti o zaman oldu benim bebisim allahim bu duyguyu sizlerede tattirsin insallah olumunekankayizsmile
kuzun ya haklısında karmaşa kötü etkiliyor insanı
yani biri çıkıp ya sende şu sorun var tedaviside bu dese tamam
ne dogru düzgün doktor var ne test yaptırabiliyorum
ne bişi diyen var öyle işte
kızlar ist anadolu yakasında tavsıye edebılecegınız hastane veya doktor var mı ?
ne bılım bu tıp durumlarla karsılasmıs ve guzel sonuclar almıs doktora gıtmek daha ıyı dıye düşünüyorum
cvp verırsenız sevınırım
aman arkadaşlar sessiz kalmayın valla....bu densizlere haddini bildirmezsen sonu gelmiyor...hamileliktede devam ediyorlar...ben ayağımı kestim zaten...ya lafı söylüyorum yada görüşmüyorum...
canım annelik doğuştan verilen bir özellik bizlere o nedenle öğrendiğimiz gün anne oluyoruz anne gibi hissediyoruz ve benim gibi birkaç saat sonra kanamanız başlayıp kaybettiğnizde hayatta en büyük acının bu olduğunu görüyoruz o nedenle acıları kıyaslayarak teselli etmeye çalışnalar bizi sinirlendirip üzmekten başka bişi yapmıyorlar tabi onlara bunu anlatmak zor .... rabbim yaşadıklarımızı hayatta yaşadığımız son acılar etsin bir daha hiçbirimize vermesin böyle acı inş. cuma cuma gönlümden geçerek diliyorum bunları rabbim müslümanların bayramı olan bu günde inş. kabul buyurur...ya kızlar hepimiz benzer şeyler yaşamışız herhalde bana da daha canlanmamıştı bile üzülme demişlerdi.kalp atışını duyduktan sonra daha zor olur demişlerdi. niye acılar arasında azlık çokluk ilişkisi kurulur ki herkes acısını hayalkırıklığını kendi bilir. en iyisi hiç kimsenin sözde teselli adı altında bizi üzmesine izin vermemek. inşallah hamile kalırsam bi müddet saklıycam sizle paylaşmak yeticek bana :))))))))))
slm kızlar yasinleri okudum geldim Allah kabul etsin inşallah
bir bakayım ben ne yazöışsınınız ben yokken.
wie benimde göbüşüm hep morardı bazılarıda kan toplanması şeklinde minik kabarcılar haline geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?