Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kuzu metaoninden kısıtlı diyet diye bişi var
doktorum onu verdi bana orda yemem ve hiç yememem gereken şeyler yazıyor bu pıhtılaşma hastalarına veriliyormuş
hacettepenin uygulaması
sırf bu uygulamayla hamile kalan hastalar bile varmış ama daha çalışmalar tam tamamlanmamış
bende var liste

hımmmm anladım tatlımmmm sölemedi doktorum öle bişey ama ben hamile değilim ondanmıki acep.neler var onlarda kıvırcıkkk bu arada çok sıkılıyomuşunn sıkılma bendede ordudayımmm yakınmı bilmem ama gellllllll bende sıkılıyorum.olumunekankayizsmile

aaaa wiee kayserilimisin yoksa?

merhaba hanımlar.Bende de kan pıhtılaşması var.Bu hafta da Hacettepe de randevum var.Bahsedilen diyeti sadece Sinan hoca veriyomuş bende ondan randevu almıştım.Bide meşhuuur lütfü bey var o ise bu diyete gerek olmadığını düşünüyomuş.Bende tereddüt ediyorum.Daha önceki sayfalardan bilgi edinmeye çalıştım ama net bi bilgiye ulaşamadım.Kimi Sinan hocadan çok memnun kimi lütfü beyden.Ben şahsen fiyat olarak yaklaştım.Lütfü bey 350 milyon Sinan Hoca 210.Ama Lütfü beyin özel muayenesi var.Ama bu rakam neredeyse ev kirası kadar bi rakam.Bana çok fazla geldi.

ooo ordudan sonra daha çok var bize ama ankaraya giderken ordudan geçiyoruz
bu arada bende hamiş degilim zaten bu diyete hamile kalmadan önce başlamak lazımmış ki vücuttaki o degerleri sıfırlamak lazımmış

ohaaaaaa bu ne be insanlara kurbanlık koyun muamelesi yapılıyo yuh artık ya
millet para derdine düşmüş
ben aralıkta gidicem ankaraya esat orhona gidicem ama muayene ücreti ne kadar bilmiyorum

ooo ordudan sonra daha çok var bize ama ankaraya giderken ordudan geçiyoruz
bu arada bende hamiş degilim zaten bu diyete hamile kalmadan önce başlamak lazımmış ki vücuttaki o degerleri sıfırlamak lazımmış

ossun sen genede gel :))) geçerken uğra benim eşimde ankaralı doktorum ankarada ayda 2 kez falan gidiyorum listede neler var mesela canımmmm

ohaaaaaa bu ne be insanlara kurbanlık koyun muamelesi yapılıyo yuh artık ya
millet para derdine düşmüş
ben aralıkta gidicem ankaraya esat orhona gidicem ama muayene ücreti ne kadar bilmiyorum

bencede çokkk ama napcan mecbur veriyosunnn?esat orhon iyimiymişki?

ossun sen genede gel :))) geçerken uğra benim eşimde ankaralı doktorum ankarada ayda 2 kez falan gidiyorum listede neler var mesela canımmmm

benim eşim ürolog
bi çok kadın dogumcuyu tanıyor
tek tercihi esat orhon adam sırf kan pıhtılaşması nedeniyle düşüklerle ilgilenmiş özel olarak
bi çok makalesi araştırması var

sen hangi doktora gidiyosun muayene ücreti ne kadar

canım eşin ürologsa bi konuda danışabilirmiyim.Benim eşim 2 kez varikosel ameliyatı geçirdi.İkinciden sonra gebelik olmaya başladı ama bu seferde düşük yapıyorum sürekli.Eşimin morfolojisi %4-6 arası değişiyo.Düşüklerim bunada bağlı olabilirmi acaba.Çünkü 3 gebeliktede iğne ilaç kullandım ama olmadı

Tolga ECEMİŞ onla başladık o yaptırdı testleri falan zaten , onlada devam ediyoruz memnununmda şükür.Akay hastanesinde randevu alabilirsen 30 lira ama muayenehaneye gidersen 150 TL ama takipli hastası olduğum ve şehirdışından gittiğim için genelde hastaneye veriyorlar randevuyu ayarlamaya çalışıyolar bi şekilde.
esat orhon diye geçen araştırmıştım nette hastalar doktorlara nasıl davranmalı diye bi yazısı vardı ondan sordum.

Son düzenleme:

tabikide sorarım ama sen de pıhtılaşma yokmu kuzu

anladım canım hayırlısı olsun bakalım şuan beklemedemisin korunuyomusunuz

tabikide sorarım ama sen de pıhtılaşma yokmu kuzu

evet pıhtılaşmada var hipotiroidide var.Ama 2 sini 6.haftalarda kaybettim bi tanesi hiç tutunamadı yani sebeplerden biride bumu acaba.Çünkü tiroid için ilaç alıyorum pıhtılaşma içinde hamile kaldığım andan itibaren ilaçlarıma iğneme başlıyorum ama olmuyo.4 kez düşük yaptım bensenağlama

hadi bakalım inşallah canım ya hayırlı haberlerle gel

inşallah canımcım inşallah.psikolojim çok bozukkk hayırlı bi sonuç olmadanda düzelmeycek galiba eşimmm çok istiyo yaaaaa..bebek olmadığı halde hergün gelip göbişimiiii dinliyo seviyoooo.içime dert oluyo o öle yapınca

canım benim kıyamam ben sana :teselli: üzülme nolur
benimde 2 düşüğüm var aynı senin gibi
birini adet günümde kaybettim digerini adetten 1 hafta sonra benimkiler hiç yaşamıyor
benim eşimde bi problem yok ama
senin gibi fazla durmuyolar
aslında tanıdıgım biri var ona doktor 4. denemesinde hamileliğe karar verir vermez daha hamile kalmadan iğne ve aspirin kullanmaya başla demişti öyle bebegi dünyaya geldi
sonradan vuruluyordu iğne ama yinede düşüyordu bebegi
bide böyle deneyin bi istersen

hımm bakıyım bu doktor ne diycek.öncesinde hiç iğne aspirin kullanmıyorum.ya işte doktorların biri biey diyo biri bişey.Bi taneside hamilelikten önce alınan aspirinin hiç bi faydası yok dedi.Oyuncak oldum resmenkafamçokkarıştı

hormon harici pıhtılaşma varmıydı sende ne ilaçlar kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…