canım benim kıyamam ben sana :teselli: üzülme nolur
benimde 2 düşüğüm var aynı senin gibi
birini adet günümde kaybettim digerini adetten 1 hafta sonra benimkiler hiç yaşamıyor
benim eşimde bi problem yok ama
senin gibi fazla durmuyolar
aslında tanıdıgım biri var ona doktor 4. denemesinde hamileliğe karar verir vermez daha hamile kalmadan iğne ve aspirin kullanmaya başla demişti öyle bebegi dünyaya geldi
sonradan vuruluyordu iğne ama yinede düşüyordu bebegi
bide böyle deneyin bi istersen
kuzu metaoninden kısıtlı diyet diye bişi var
doktorum onu verdi bana orda yemem ve hiç yememem gereken şeyler yazıyor bu pıhtılaşma hastalarına veriliyormuş
hacettepenin uygulaması
sırf bu uygulamayla hamile kalan hastalar bile varmış ama daha çalışmalar tam tamamlanmamış
bende var liste
valla doktorların ne dediğini bilmem de böyle bi tanıdıgım varhımm bakıyım bu doktor ne diycek.öncesinde hiç iğne aspirin kullanmıyorum.ya işte doktorların biri biey diyo biri bişey.Bi taneside hamilelikten önce alınan aspirinin hiç bi faydası yok dedi.Oyuncak oldum resmenkafamçokkarıştı
hormon harici pıhtılaşma varmıydı sende ne ilaçlar kullanıyorsun
canım eşin ürologsa bi konuda danışabilirmiyim.Benim eşim 2 kez varikosel ameliyatı geçirdi.İkinciden sonra gebelik olmaya başladı ama bu seferde düşük yapıyorum sürekli.Eşimin morfolojisi %4-6 arası değişiyo.Düşüklerim bunada bağlı olabilirmi acaba.Çünkü 3 gebeliktede iğne ilaç kullandım ama olmadı
evet zuzumm protein s düşük çıktı yani var,celaxın 4 lük iğne kullanıyorum bide folbiol.dediğim gibi rahmi kanlandırıp zemin hazırlıyomuşş onun için.
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.Doktor eşimden sperm analizi istemeye gerek duymadı.Ben teklf ettim gerek yok sen hamile kalabiliyosun sorun eşinde değil dedi.Bak şimdi benim içimede kurt düştü.
ooo hamile kalmadan mı başladın iğneye
ileri boyutta demekki senin ki
hayırlısı olsun bakalım
benimkide tam tersi protein c ve protein s çok çok yüksek çıkıyor
öyle oluncada her doktor farklı bişi diyo bende napıcamı şaşırdım[/QU
şaşırmaa hemennn .esat bey ne diycek bakalım , madem eşinde sende güveniyosunuz bide onu deneyin.inşallah Allah gönlümüze göre verir hepimizin.
zaten istemiyodum çocuk onun bedelini ödüyorum galiba buraya geldikaminnn inşallah kıvırcık , benim eşimde evde değillll inşallah tez zamanda bebişim olurda onla uğraşırımm sıkılmam.
zaten istemiyodum çocuk onun bedelini ödüyorum galiba buraya geldik
sıkıntıdan patlamaya başladım bende bebek yapalım bari dedim
aynen benim ödediğim bedellerde var.komşun falan yokmu anlaştığın.çık gez bol bol veya el işi yap , mesela ben bebek battaniyesi ördüm bitirdim şimdide hırka yapıyorum iyi geliyor oyalanıyorsun hemde zevkli bence dene.:hulya::hulya:
ya eşimden duydugum şöyle bişi var eşim tahli,l yaptırdı sperm 80 milyon ileri yönde hareketlilik %95 çıktı
morfolojiye gerek duymadı kendisi hamile kalabiliyosun nasıl olsa diye
ama saglıklı bayanlarda bazen bu olabiliyomuş o zaman kalitesiz sperm döllemiş diyemeyiz ama yanlış yerde döllenmişler diyebiliriz demişti
demekki etki etmiyor
ama eve gelsin detaylı sorar yazarım burda size merak etmeyin
batıl inancım var bebek olmadan bişey öremem
örgüyüde sevmem zaten
burası avuç içi kadar yer gezilcek biyeri yok
komşularda ya teyze yada gençlerin çocukları var çocuklu biriyle arkadaşlık yapmak istemiyorum
evet pıhtılaşmada var hipotiroidide var.Ama 2 sini 6.haftalarda kaybettim bi tanesi hiç tutunamadı yani sebeplerden biride bumu acaba.Çünkü tiroid için ilaç alıyorum pıhtılaşma içinde hamile kaldığım andan itibaren ilaçlarıma iğneme başlıyorum ama olmuyo.4 kez düşük yaptım bensenağlama
canım benim bende senin gibiyim bendede hipotroid var ve kan pıhtılaşması var bende 2 düşük yaptım tiroid hastalığımı önceden biliyodum fakat kan pıhtılaşmasını yeni öğrendim kan pıhtılaşmasıı için şu anda aspirin kullanıyorum ayrıca yumurta takibi yapıldı pazartesi günü çatlayıp çatlamadığına bakılacak belkide hamile olabilirim bu ay ama benim 2 hamileliğimdede 6 haftalıkken kaybettim adetim geçikiyo 3-4 gün sonra test yapıyodum hamile olduğumu çğreniyodum o anda tsh değerimede bakılıyodu ve benim tsh değerim 11 çıkıyodu çok yüksek eeee hafifte kan pıhtılaşması olduğundan çocuk beslenemediği için düşüyodu şimdii adetim gecikmeden her ay bhcg testi yapıcam ve bir hamilelik olursa hemen tsh değerimi düzene koymam lazım ilacımın dozajını yükseltcez sanırım böylelikle gebelik devam edecek gibi geliyo bana bakalım bunlar benim fikrim doktor ne dicek bilmiyorum şu anda tsh için günde 1 tane levatron kullanıyorum zaten bakalım canım hayırlısı seninle aynı derdi paylaştığım için içimi döktüm valla saol biraz çok oldu ama kusura bakma canım birbirimizle haberleşelim kardelencim
inşallahhhhhhhhhh hamilesindir.benimde perşembe bakılcakk çatlayyıp çatlamadığına ikimiiznkide çatlaşmış olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?