Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende hamile değilim ama bende şimdi iğne vuruyorum kendime.gebelikten önce olmak rahimi kanlandırıp bebeğe zemin hazırlıyormuşşş..bencede denemek lazımmm.

bizimlede paylaşırmısın bu listeyi cnm :) bilmiyorumkismile

valla doktorların ne dediğini bilmem de böyle bi tanıdıgım var
ya kuzu madem doktor arıyosun esat orhon a gitsene bi ara bakalım ne kadarmış muayene ücreti
ya tam senin işine yarayabilir bu adam
şahsen tek tercihim bu adam olucak benim

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.Doktor eşimden sperm analizi istemeye gerek duymadı.Ben teklf ettim gerek yok sen hamile kalabiliyosun sorun eşinde değil dedi.Bak şimdi benim içimede kurt düştü.

evet zuzumm protein s düşük çıktı yani var,celaxın 4 lük iğne kullanıyorum bide folbiol.dediğim gibi rahmi kanlandırıp zemin hazırlıyomuşş onun için.

ooo hamile kalmadan mı başladın iğneye
ileri boyutta demekki senin ki
hayırlısı olsun bakalım
benimkide tam tersi protein c ve protein s çok çok yüksek çıkıyor
öyle oluncada her doktor farklı bişi diyo bende napıcamı şaşırdım

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.Doktor eşimden sperm analizi istemeye gerek duymadı.Ben teklf ettim gerek yok sen hamile kalabiliyosun sorun eşinde değil dedi.Bak şimdi benim içimede kurt düştü.

ya eşimden duydugum şöyle bişi var eşim tahli,l yaptırdı sperm 80 milyon ileri yönde hareketlilik %95 çıktı
morfolojiye gerek duymadı kendisi hamile kalabiliyosun nasıl olsa diye
ama saglıklı bayanlarda bazen bu olabiliyomuş o zaman kalitesiz sperm döllemiş diyemeyiz ama yanlış yerde döllenmişler diyebiliriz demişti
demekki etki etmiyor
ama eve gelsin detaylı sorar yazarım burda size merak etmeyin

kızlar iyi ki böyle bir form hazırlanmış.. Forma girdiğim zaman çok mutlu oluyorum, Bu hastalığı ilk duyduğumda çok üzülmüştüm, ama formda vakit geçirdikçe rahatladım ve trombofili ile barıştım :)) hepinize teşekkür ederim..

aminnn inşallah kıvırcık , benim eşimde evde değillll inşallah tez zamanda bebişim olurda onla uğraşırımm sıkılmam.

aminnn inşallah kıvırcık , benim eşimde evde değillll inşallah tez zamanda bebişim olurda onla uğraşırımm sıkılmam.
zaten istemiyodum çocuk onun bedelini ödüyorum galiba buraya geldik
sıkıntıdan patlamaya başladım bende bebek yapalım bari dedim

zaten istemiyodum çocuk onun bedelini ödüyorum galiba buraya geldik
sıkıntıdan patlamaya başladım bende bebek yapalım bari dedim

aynen benim ödediğim bedellerde var.komşun falan yokmu anlaştığın.çık gez bol bol veya el işi yap , mesela ben bebek battaniyesi ördüm bitirdim şimdide hırka yapıyorum iyi geliyor oyalanıyorsun hemde zevkli bence dene.:hulya::hulya:

metioninden kısıtlı diyet
bir günde alınması gereken yiyecek miktarı
süt veya yoğurt 4 çay bardağı gün içinde alınacak
beyaz peynir veya çökelek 2 kibrit kutusu
et 1 köfte kadar
ekmek 10 ince dilim
sebze serbest
yağ serbest
meyve serbest
bal reçel şeker serbest

YASAKLAR
önerilenden fazla süt yoğurt beyaz peynir ekmek
tamn yağlı tohumlar ay çekirdeği ceviz çörek otu hardal haşhaş susam yer fıstığı gibi
beyaz peynir dışındaki peynir çeşitleri kaşar gibi
bezelye soya fasulyesi bulgur brokoli
salam sosis sucuk pastırma
balık ve diğer deniz ürünleri
sarımsak
çikolata
kepekli ürünler

batıl inancım var bebek olmadan bişey öremem
örgüyüde sevmem zaten
burası avuç içi kadar yer gezilcek biyeri yok
komşularda ya teyze yada gençlerin çocukları var çocuklu biriyle arkadaşlık yapmak istemiyorum

İnşallah canım dediğin gibidir.Bende de pıhtılaşma var şimdilik tek sebep olarak görülüyor.Kromozom analizlerimizde normal çıktı.Sen yinede eşine sorarsan çok sevinirim.

diyet için sağolasınn yazdımm asayım mutfağa yasak olan ne varsa hepsinden alıyomuşum bol bol.doğrudur herkes farklı şeylerden hoşlanıyor.çocuklularla bende çok arkadaşlık etmek istemiyorum çünkü canım sıkılıyor.ayy bide büyükte olsa gittikleri heryere götürenler var çocuklarını........sinir oluyorumm.

canım benim bende senin gibiyim bendede hipotroid var ve kan pıhtılaşması var bende 2 düşük yaptım tiroid hastalığımı önceden biliyodum fakat kan pıhtılaşmasını yeni öğrendim kan pıhtılaşmasıı için şu anda aspirin kullanıyorum ayrıca yumurta takibi yapıldı pazartesi günü çatlayıp çatlamadığına bakılacak belkide hamile olabilirim bu ay ama benim 2 hamileliğimdede 6 haftalıkken kaybettim adetim geçikiyo 3-4 gün sonra test yapıyodum hamile olduğumu çğreniyodum o anda tsh değerimede bakılıyodu ve benim tsh değerim 11 çıkıyodu çok yüksek eeee hafifte kan pıhtılaşması olduğundan çocuk beslenemediği için düşüyodu şimdii adetim gecikmeden her ay bhcg testi yapıcam ve bir hamilelik olursa hemen tsh değerimi düzene koymam lazım ilacımın dozajını yükseltcez sanırım böylelikle gebelik devam edecek gibi geliyo bana bakalım bunlar benim fikrim doktor ne dicek bilmiyorum şu anda tsh için günde 1 tane levatron kullanıyorum zaten bakalım canım hayırlısı seninle aynı derdi paylaştığım için içimi döktüm valla saol biraz çok oldu ama kusura bakma canım birbirimizle haberleşelim kardelencim

inşallahhhhhhhhhh hamilesindir.benimde perşembe bakılcakk çatlayyıp çatlamadığına ikimiiznkide çatlaşmış olsun inşallah.

inşallahhhhhhhhhh hamilesindir.benimde perşembe bakılcakk çatlayyıp çatlamadığına ikimiiznkide çatlaşmış olsun inşallah.

inşallah misspoem 2 gebeliğimdede hemen hamile kalmıştım hamile kalmada problem olmuyo benim ama hemen düşüyo canım yaa inşallah hamileyimdir ve inşallah tsh değerim düşük seviyededir. şimdi pazartesi günü gidince çatlayıp çatlamadığına nasıl bakıcak acaba usg ile nasıl anlıcak bide eğer hamileysem anlaşılırmı acaba döllenme olduğundan 6-7 gün sonra bhcg testinde sanırım çıkıyomuş rahime düşünce bebek bhcg hormonu salgılanıyomuş bakalım pazartesi ola hayır ola misspoem o kadar çok istiyorumki artık 3. gebelikte kucağıma almak istiyorum bebeğimi sağlıklı bi şekilde :ecrin_bebek::gitme:valla inan artık sokakta bebek görsem gözlerim doluyo içim cız ediyo yaaaaaaaaaaaaaa:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…