inşallah misspoem 2 gebeliğimdede hemen hamile kalmıştım hamile kalmada problem olmuyo benim ama hemen düşüyo canım yaa inşallah hamileyimdir ve inşallah tsh değerim düşük seviyededir. şimdi pazartesi günü gidince çatlayıp çatlamadığına nasıl bakıcak acaba usg ile nasıl anlıcak bide eğer hamileysem anlaşılırmı acaba döllenme olduğundan 6-7 gün sonra bhcg testinde sanırım çıkıyomuş rahime düşünce bebek bhcg hormonu salgılanıyomuş bakalım pazartesi ola hayır ola misspoem o kadar çok istiyorumki artık 3. gebelikte kucağıma almak istiyorum bebeğimi sağlıklı bi şekilde :ecrin_bebek::gitme:valla inan artık sokakta bebek görsem gözlerim doluyo içim cız ediyo yaaaaaaaaaaaaaa:gitme:
ya güzellerrrrrrrr beslenme konusundada birbirimize destek olsak olmazmı? bizimle aynı sorunu yaşayan bi bayana dr turşu,ceviz gibi bi kaç şey saymış yeme demiş doktoru bu şekilde yasaklar koyan varmı aranızda varsa neler mesela....
bende ceviz kanı sulandırıyo diye okumuştum hergün yemeye çalışıyodum.bu yönde bilgileri olanlar lüttfen cevappp:)))
canım benim bende senin gibiyim bendede hipotroid var ve kan pıhtılaşması var bende 2 düşük yaptım tiroid hastalığımı önceden biliyodum fakat kan pıhtılaşmasını yeni öğrendim kan pıhtılaşmasıı için şu anda aspirin kullanıyorum ayrıca yumurta takibi yapıldı pazartesi günü çatlayıp çatlamadığına bakılacak belkide hamile olabilirim bu ay ama benim 2 hamileliğimdede 6 haftalıkken kaybettim adetim geçikiyo 3-4 gün sonra test yapıyodum hamile olduğumu çğreniyodum o anda tsh değerimede bakılıyodu ve benim tsh değerim 11 çıkıyodu çok yüksek eeee hafifte kan pıhtılaşması olduğundan çocuk beslenemediği için düşüyodu şimdii adetim gecikmeden her ay bhcg testi yapıcam ve bir hamilelik olursa hemen tsh değerimi düzene koymam lazım ilacımın dozajını yükseltcez sanırım böylelikle gebelik devam edecek gibi geliyo bana bakalım bunlar benim fikrim doktor ne dicek bilmiyorum şu anda tsh için günde 1 tane levatron kullanıyorum zaten bakalım canım hayırlısı seninle aynı derdi paylaştığım için içimi döktüm valla saol biraz çok oldu ama kusura bakma canım birbirimizle haberleşelim kardelencim
tamam canım hemde aynı şehirdeymişiz ortak yönümüz çokopuyorumnanaktan.benim tsh normal çıkıyo testlerde.bende 1 tane levotiron alıyorum.Ama bi antikor meselesi varmış bilmiyorum duydunmu Feryad bu konuda daha çok bilgiye sahip.Bende hamile kalmadan tekrar endokrinolojiye gitmek istiyorum.
evet canım 1. yapmanız gereken endokrine gitmek yardımcı olabileceğim bişi olursa mutlaka yardım ederim damdan düşünce insan araştırma yapıyo malesefneyse rabbim sınavlarımızı başarıyla vermek nasip etsin ... dediğim gibi elimden gelen bilgiyi paylaşırım sizlerle....
melek hoşgeldin canım...
teşekkürler feryad.Aklıma takılan şey tsh ın normal çıkması yeterli değilmi?Antikor için farklı testlermi gerekiyo
canım benim tsh normal çıkıyo ama antikorlarda sorun vardı yalnız gebe kaldığım ay yükseldi tsh ım o nedenle gebelikte titiz bir kontrol altında olacam ben ...
ben ölçtürüyorum gebeliktede normal çıkmştı ama yine düşük yaptım anlamıyorum:1no2:
canım şimdi söyleyeceklerimi sakın yanlış anlama işin bir de nasip kısmet ve sınav boyutu var ... şöyle bir çevrene bak kim en çok tahammül edemediği şey varsa onla sınav oluyor benim ailemde ya da çevremdeki insanlar arasında en fazla çocuk seven değer veren benim ...bu benim hassas noktam ve bunla sınav oluyorum 2 ay arayla gebe kaldım düşük yaptım çok şükür en azından çabuk hamile kalıyorum diyordum birde bununla sınav oluyorum şimdi ... bekleriz sorun değil geç olsun güç olmasın dedim doktor normal yolla hamile kalman İMKANSIZ dedi olsun dedik tüp bebek te şans daha yüksek en azından birden fazla enbriyo yerleştiriliyor şans %60 ları buluyor.. AMA benim tüp bebek yaptırdığım ay yeni yönetmelik yürürlüğe girdi tek embriyo konularak şansım yine % 25 e düşürüldü ve ben nasibimde olmayan gebeliği yaşayamadım o nedenle eğer nasibimizde annelik varsa biz hiçbişey kullanmasak da önlem dahi almasak o bebek doğacak yeter ki rabbim OL! desin.. RABBİM BİZİM BEBEKLERİMİZE DE OL DEDİKLERİNDEN EYLESİN .... o korusun saklasın sandığında
feryadcım kesinlikle katılıyorum sana kuzumcanım şimdi söyleyeceklerimi sakın yanlış anlama işin bir de nasip kısmet ve sınav boyutu var ... şöyle bir çevrene bak kim en çok tahammül edemediği şey varsa onla sınav oluyor benim ailemde ya da çevremdeki insanlar arasında en fazla çocuk seven değer veren benim ...bu benim hassas noktam ve bunla sınav oluyorum 2 ay arayla gebe kaldım düşük yaptım çok şükür en azından çabuk hamile kalıyorum diyordum birde bununla sınav oluyorum şimdi ... bekleriz sorun değil geç olsun güç olmasın dedim doktor normal yolla hamile kalman İMKANSIZ dedi olsun dedik tüp bebek te şans daha yüksek en azından birden fazla enbriyo yerleştiriliyor şans %60 ları buluyor.. AMA benim tüp bebek yaptırdığım ay yeni yönetmelik yürürlüğe girdi tek embriyo konularak şansım yine % 25 e düşürüldü ve ben nasibimde olmayan gebeliği yaşayamadım o nedenle eğer nasibimizde annelik varsa biz hiçbişey kullanmasak da önlem dahi almasak o bebek doğacak yeter ki rabbim OL! desin.. RABBİM BİZİM BEBEKLERİMİZE DE OL DEDİKLERİNDEN EYLESİN .... o korusun saklasın sandığında
kızlar eşimle konuştum merak ettiğiniz konuyu dedi ki
eger kadın saglıklıysa düşük sebepleri morfolojiden kaynaklanıyor denilebilir
ama kan pıhtılaşması varsa o zaman ne sadece kan pıhtılaşmasından düşüyor denilebilir ne de sadece spermden kaynaklanabilir denilebilir
yani sperm kalitesi düşük yapabiliyomuş kızlar
mutlaka doktora sperm tahlillerinide götürüp bunuda değerlendirtsinler dedi
teşekkürler canım gittiğim her doktora götürüyorum zaten bi tanesinde aşılama denedik oda yaşamadı bi doktorda tüp bebek diyo ama hiç sıcak bakmıyorum
ya kuzu seni üzmek istemem ama morfoloji 6 larda falansa durum iç açıcı değil bence geç kalmadan aşılama yada tüp bebek deneyin
eğer ankaradaysan benim sana önerebileceğim tek doktor olur o da kaan aydos tur
eşim hep derki üroloji adına ve tüp bebekte bu işin duayeni varsa o da kaan aydostur der
benim kuzenimin sadece 6 ya da 7 tane spermi vardı onuda kemikten bulup aldılar ve bi çok doktor imkansız derken
eşim kaaan hocaya yönlendirdi onu ve şuan bi oğulları var
adam çok yardımseverdir bi internetten numarasını bul ara emin ol hemen yardım edicektir
hem fikir almış olursun durumu anlatırsın
ama canım gebelik oluyor bende 3 kez normal yolla gebe kaldım.
ya kuzu seni üzmek istemem ama morfoloji 6 larda falansa durum iç açıcı değil bence geç kalmadan aşılama yada tüp bebek deneyin
eğer ankaradaysan benim sana önerebileceğim tek doktor olur o da kaan aydos tur
eşim hep derki üroloji adına ve tüp bebekte bu işin duayeni varsa o da kaan aydostur der
benim kuzenimin sadece 6 ya da 7 tane spermi vardı onuda kemikten bulup aldılar ve bi çok doktor imkansız derken
eşim kaaan hocaya yönlendirdi onu ve şuan bi oğulları var
adam çok yardımseverdir bi internetten numarasını bul ara emin ol hemen yardım edicektir
hem fikir almış olursun durumu anlatırsın
kızlar eşimle konuştum merak ettiğiniz konuyu dedi ki
eger kadın saglıklıysa düşük sebepleri morfolojiden kaynaklanıyor denilebilir
ama kan pıhtılaşması varsa o zaman ne sadece kan pıhtılaşmasından düşüyor denilebilir ne de sadece spermden kaynaklanabilir denilebilir
yani sperm kalitesi düşük yapabiliyomuş kızlar
mutlaka doktora sperm tahlillerinide götürüp bunuda değerlendirtsinler dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?