Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yumurtalar çatlamışsa rahme sıvı yayıyor bu da ultrasonda görülüyor sıvı varsa yumurta çatlamış demektir.
çatlamadan muhtemelen 12 gün sonra test yaptırmanı isteyecek doktorun erken yaptırma sen kesin olarak 12. günde belli oluyormuş boşa moralin bozulmaz erken yaptırdığında

canım ben bazen yarım saat erken yada yarım saat geç yapabiliyorum iğneyi.doktor bana beslenme hakkında bişi demedi pazartesi gidince sorarım.turşuyuda çok seviyorum yasak olursa naparım yaa

tamam canım hemde aynı şehirdeymişiz ortak yönümüz çokopuyorumnanaktan.benim tsh normal çıkıyo testlerde.bende 1 tane levotiron alıyorum.Ama bi antikor meselesi varmış bilmiyorum duydunmu Feryad bu konuda daha çok bilgiye sahip.Bende hamile kalmadan tekrar endokrinolojiye gitmek istiyorum.

evet canım 1. yapmanız gereken endokrine gitmek yardımcı olabileceğim bişi olursa mutlaka yardım ederim damdan düşünce insan araştırma yapıyo malesef neyse rabbim sınavlarımızı başarıyla vermek nasip etsin ... dediğim gibi elimden gelen bilgiyi paylaşırım sizlerle....

melek hoşgeldin canım...

merhaba kızlar.BEn doktora gittim ama hamileyken bu genetik testler yapılmıyormuş.Değeller yanlış çıkarmış.Doktor dedi coraspirin ve foliğe devam.İnşallah bişey olmaz dedi bide beslenme şeklimi anlattı o kadar.YAni saldım çayıra mevlam kayıra oldu biraz.

teşekkürler feryad.Aklıma takılan şey tsh ın normal çıkması yeterli değilmi?Antikor için farklı testlermi gerekiyo

Bir kürtajım birde kimyasal gebeliğim vardı.ben bu şekilde iğne veremem dedi.Demekki bende pıhtılaşma yoksa ve iğne verirse zararı oluyor.Yoksa iğneyi verirdi neden vermesin ki?değil mi?BAşka bir doktorada kitsem mi bilemiyorum.

teşekkürler feryad.Aklıma takılan şey tsh ın normal çıkması yeterli değilmi?Antikor için farklı testlermi gerekiyo

canım benim tsh normal çıkıyo ama antikorlarda sorun vardı yalnız gebe kaldığım ay yükseldi tsh ım o nedenle gebelikte titiz bir kontrol altında olacam ben ...

canım benim tsh normal çıkıyo ama antikorlarda sorun vardı yalnız gebe kaldığım ay yükseldi tsh ım o nedenle gebelikte titiz bir kontrol altında olacam ben ...

ben ölçtürüyorum gebeliktede normal çıkmştı ama yine düşük yaptım anlamıyorum:1no2:

ben ölçtürüyorum gebeliktede normal çıkmştı ama yine düşük yaptım anlamıyorum:1no2:

canım şimdi söyleyeceklerimi sakın yanlış anlama işin bir de nasip kısmet ve sınav boyutu var ... şöyle bir çevrene bak kim en çok tahammül edemediği şey varsa onla sınav oluyor benim ailemde ya da çevremdeki insanlar arasında en fazla çocuk seven değer veren benim ...bu benim hassas noktam ve bunla sınav oluyorum 2 ay arayla gebe kaldım düşük yaptım çok şükür en azından çabuk hamile kalıyorum diyordum birde bununla sınav oluyorum şimdi ... bekleriz sorun değil geç olsun güç olmasın dedim doktor normal yolla hamile kalman İMKANSIZ dedi olsun dedik tüp bebek te şans daha yüksek en azından birden fazla enbriyo yerleştiriliyor şans %60 ları buluyor.. AMA benim tüp bebek yaptırdığım ay yeni yönetmelik yürürlüğe girdi tek embriyo konularak şansım yine % 25 e düşürüldü ve ben nasibimde olmayan gebeliği yaşayamadım o nedenle eğer nasibimizde annelik varsa biz hiçbişey kullanmasak da önlem dahi almasak o bebek doğacak yeter ki rabbim OL! desin.. RABBİM BİZİM BEBEKLERİMİZE DE OL DEDİKLERİNDEN EYLESİN .... o korusun saklasın sandığında

amin evet doğru diyosun ama bazen aklım almıyo yani bebek sahibi olan insanlarda gerçektende herşey normalmi bu kadaaaar çok ayrıntının hepsi bir arayamı gelmiş onlarda.Biz uğraştıkça seninde anlattığın gibi yeni bi problem çıkıyo karşımıza.Herşeye rağmen umutuyuz:lepi::lepi:

feryadcım kesinlikle katılıyorum sana kuzum
hayatım boyunca tek istediğim hamilelikti
evet istedigim bebek degildi hamilelikti
hamilelik ile ilgili o kadar çok isteğim vardı ki şunları alıcam bunları giyicem
hergün bebegime bi tane oyuncak olucam
ya gerekirse bebek 9 aylık degilde 18 aylık dogsun o zamana kadar hamiş kalayım bebek olmasın hiç ama hep hamile kalayım dedim
rabbim dualarımı kabul etti
hamile kalıyorum ama bebeğim olmuyor

kızlar eşimle konuştum merak ettiğiniz konuyu dedi ki
eger kadın saglıklıysa düşük sebepleri morfolojiden kaynaklanıyor denilebilir
ama kan pıhtılaşması varsa o zaman ne sadece kan pıhtılaşmasından düşüyor denilebilir ne de sadece spermden kaynaklanabilir denilebilir
yani sperm kalitesi düşük yapabiliyomuş kızlar
mutlaka doktora sperm tahlillerinide götürüp bunuda değerlendirtsinler dedi

teşekkürler canım gittiğim her doktora götürüyorum zaten bi tanesinde aşılama denedik oda yaşamadı bi doktorda tüp bebek diyo ama hiç sıcak bakmıyorum

teşekkürler canım gittiğim her doktora götürüyorum zaten bi tanesinde aşılama denedik oda yaşamadı bi doktorda tüp bebek diyo ama hiç sıcak bakmıyorum

ya kuzu seni üzmek istemem ama morfoloji 6 larda falansa durum iç açıcı değil bence geç kalmadan aşılama yada tüp bebek deneyin
eğer ankaradaysan benim sana önerebileceğim tek doktor olur o da kaan aydos tur
eşim hep derki üroloji adına ve tüp bebekte bu işin duayeni varsa o da kaan aydostur der
benim kuzenimin sadece 6 ya da 7 tane spermi vardı onuda kemikten bulup aldılar ve bi çok doktor imkansız derken
eşim kaaan hocaya yönlendirdi onu ve şuan bi oğulları var
adam çok yardımseverdir bi internetten numarasını bul ara emin ol hemen yardım edicektir
hem fikir almış olursun durumu anlatırsın

ama canım gebelik oluyor bende 3 kez normal yolla gebe kaldım.

ama canım gebelik oluyor bende 3 kez normal yolla gebe kaldım.

tamam işte kuzu diyorum ki bi bu adamı ara durumu anlat napabilirim bu sebepten dolayı olabilir mi de
ben bi çok arkadaşı bu adama yönlendirdim adam telefonda bile yardımcı oluyor yani dinler seni bi sor ya ne kaybedersin ki

bende aldım doktorun ismini sağol bana da lazım dı :)

Canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.Evet eşimin bu tahlilleri yaptırması şart oldu.Eşine de teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…