Evet canım kayseriliyim hemserimiyiz yoksa bu arada hepinize selam kızlar nasilsiniz bakimhihoyyytMisspoem .!.:aaaa wiee kayserilimisin yoksa?
ama canım gebelik oluyor bende 3 kez normal yolla gebe kaldım.
tamam işte kuzu diyorum ki bi bu adamı ara durumu anlat napabilirim bu sebepten dolayı olabilir mi de
ben bi çok arkadaşı bu adama yönlendirdim adam telefonda bile yardımcı oluyor yani dinler seni bi sor ya ne kaybedersin ki
tabikide canım benim işinize yararsa sevinirim benbende aldım doktorun ismini sağol bana da lazım dı :)
Canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.Evet eşimin bu tahlilleri yaptırması şart oldu.Eşine de teşekkür ederim.
kuzu nacizhane fikrim bence sağlam bi kadın doğumcuya git onun yönlendirmesiyle hematoloğa gidersin eger git dersetamam canım teşekkürler verdiğin bilgiler için.Hangisinde başlasam bilemedim.Hematoloğamı gideyim, endokrinolojiyemi gideyim,kadın doğumamı gideyim, üroloğamıkafamçokkarıştı
tabikide canım benim işinize yararsa sevinirim ben
hadi bakalım ya hayırlı haberlerle dönün bana
ay canım ya güzel haberler verinde valla elimden ne geliyorsa ben hazırım yapmaya inşallah bi faydam olur
kafanıza takılan bişi olursa mutlaka sorun olur mu ben sıkıştırırım benimkini yerimseniben
canım ben bazen yarım saat erken yada yarım saat geç yapabiliyorum iğneyi.doktor bana beslenme hakkında bişi demedi pazartesi gidince sorarım.turşuyuda çok seviyorum yasak olursa naparım yaa
inşallah misspoem 2 gebeliğimdede hemen hamile kalmıştım hamile kalmada problem olmuyo benim ama hemen düşüyo canım yaa inşallah hamileyimdir ve inşallah tsh değerim düşük seviyededir. şimdi pazartesi günü gidince çatlayıp çatlamadığına nasıl bakıcak acaba usg ile nasıl anlıcak bide eğer hamileysem anlaşılırmı acaba döllenme olduğundan 6-7 gün sonra bhcg testinde sanırım çıkıyomuş rahime düşünce bebek bhcg hormonu salgılanıyomuş bakalım pazartesi ola hayır ola misspoem o kadar çok istiyorumki artık 3. gebelikte kucağıma almak istiyorum bebeğimi sağlıklı bi şekilde :ecrin_bebek::gitme:valla inan artık sokakta bebek görsem gözlerim doluyo içim cız ediyo yaaaaaaaaaaaaaa:gitme:
canım sağolasın eşimle iyi bir doktor araştırıyorduk hangi ünive gitsek karar veremedik sanırım kaan beye gidecez bir yerden başlamak lazım...
kardelen önce endokrine ,sonra üroloğa git diğerlerine gelince kadın doğumcu ve hemotoloğu kendin sıraya koy canım ama endokrini başa al tmm mı?
Evet canım kayseriliyim hemserimiyiz yoksa bu arada hepinize selam kızlar nasilsiniz bakimhihoyyyt
zaten bildigim kaan hocanın muayenehanesi yok adam işi para için yapmıyor
ama iki kaan var biri kaan kocatepe kadın doğumcu o degil
bu kaan aydos karıştırma
Güzeller dün ve bugün yasinleri okudum Allahım kabul etsin İnşallah
herkese iyi geceler, yatmadan uğrayıp hatır sorayım dedim ama yine kimseler kalmamış.kendinize iyi davranın , moralleri yüksek tutun. feryada katılıyorum, buradaki herkes çocuk delisi, ben dahil, daha evlenmeden eşimle çocuk hayalleri kurardık, hemen olsun, en az 4 tane olsun, kalabalık aile olalım, vs. vs...şimdi yeterki sağlıklı olsun 1 tane olsun yeter diyoruz.bu bir sınav biliyorum.umarım sonu güzel olur.
günaydın topikimin güzel hatunları
keyifler nasıl bakiiim olumunekankayizsmile
yumurtalar çatlamışsa rahme sıvı yayıyor bu da ultrasonda görülüyor sıvı varsa yumurta çatlamış demektir.
çatlamadan muhtemelen 12 gün sonra test yaptırmanı isteyecek doktorun erken yaptırma sen kesin olarak 12. günde belli oluyormuş boşa moralin bozulmaz erken yaptırdığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?