Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tamam canım teşekkürler verdiğin bilgiler için.Hangisinde başlasam bilemedim.Hematoloğamı gideyim, endokrinolojiyemi gideyim,kadın doğumamı gideyim, üroloğamıkafamçokkarıştı

bende aldım doktorun ismini sağol bana da lazım dı :)
tabikide canım benim işinize yararsa sevinirim ben
hadi bakalım ya hayırlı haberlerle dönün bana

Canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.Evet eşimin bu tahlilleri yaptırması şart oldu.Eşine de teşekkür ederim.

ay canım ya güzel haberler verinde valla elimden ne geliyorsa ben hazırım yapmaya inşallah bi faydam olur

kafanıza takılan bişi olursa mutlaka sorun olur mu ben sıkıştırırım benimkini yerimseniben

tamam canım teşekkürler verdiğin bilgiler için.Hangisinde başlasam bilemedim.Hematoloğamı gideyim, endokrinolojiyemi gideyim,kadın doğumamı gideyim, üroloğamıkafamçokkarıştı
kuzu nacizhane fikrim bence sağlam bi kadın doğumcuya git onun yönlendirmesiyle hematoloğa gidersin eger git derse
bu arada şu dediğim adamı bi ara ya zor bişi değil onunda fikrini al
bu kadar basit
sen bi kıyıdan başla rabbim yardım eder sana

canım sağolasın eşimle iyi bir doktor araştırıyorduk hangi ünive gitsek karar veremedik sanırım kaan beye gidecez bir yerden başlamak lazım...

kardelen önce endokrine ,sonra üroloğa git diğerlerine gelince kadın doğumcu ve hemotoloğu kendin sıraya koy canım ama endokrini başa al tmm mı?

canım ben bazen yarım saat erken yada yarım saat geç yapabiliyorum iğneyi.doktor bana beslenme hakkında bişi demedi pazartesi gidince sorarım.turşuyuda çok seviyorum yasak olursa naparım yaa

valla bende kara kara düşünüyomm çünkü bende çok seviyorum.:))

inşallah canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hepimizin ortak noktası en az 1 kere bu kaybı yaşamamız..bizim yengede yaptırdı yumurta takibi belli bi gün söylüyo doktorun ve o gün gidiyosun tahlil yaptırıyosun.progesteron , prolaktin falan progesteron yüksek çıkarsa bu ay yüksek ihtimal bebek bekliyoz diyo ve öylede oluyor çünkü yengem o ay hamile oldu.darısı bize olsun inşallah.:lepi:

zaten bildigim kaan hocanın muayenehanesi yok adam işi para için yapmıyor
ama iki kaan var biri kaan kocatepe kadın doğumcu o degil
bu kaan aydos karıştırma

kızlar kaçıyorum ben yarın görüşürüz
hepinizi öpüyorummmm opuyorumnanaktan

zaten bildigim kaan hocanın muayenehanesi yok adam işi para için yapmıyor
ama iki kaan var biri kaan kocatepe kadın doğumcu o degil
bu kaan aydos karıştırma

yok karıştırmadım nette araştırdım bana kadın doğumcu değil interfilite bölümünde çalışan bir doktor lazım dı kaan aydosun bilgilerine ulaştım hemen yarın tahlilleri bir araya toplayıp ya telden ararım ya da mail atarım artık

boshayallersmileneeeyse kimseden ses çıkmadı bende facebook bir bakayım zaman doldurayım kocacığımın gelmesine az kaldı opuyorumnanaktan

herkese iyi geceler, yatmadan uğrayıp hatır sorayım dedim ama yine kimseler kalmamış.kendinize iyi davranın , moralleri yüksek tutun. feryada katılıyorum, buradaki herkes çocuk delisi, ben dahil, daha evlenmeden eşimle çocuk hayalleri kurardık, hemen olsun, en az 4 tane olsun, kalabalık aile olalım, vs. vs...şimdi yeterki sağlıklı olsun 1 tane olsun yeter diyoruz.bu bir sınav biliyorum.umarım sonu güzel olur.

Güzeller dün ve bugün yasinleri okudum Allahım kabul etsin İnşallah

allah razı olsun canım rabbim kabul etsin inşallah

umarım sonu dediğin gibi güzel olur canım bebeklerimizi kucağımıza alırız

günaydın topikimin güzel hatunları
keyifler nasıl bakiiim olumunekankayizsmile

içimden korunmamak geçiyor yaaaaaaaaaaaaaa
aralık a kadar nasıl beklicem ki ben

hımmm anladım canım çok saol feryadcım pazartesi o zaman herşey belli olur çatladımı çatlamadımı ayy çok merak ediyorum canım ya inş. çatlamıştır biz gene eşimşe çalışmalara devam ediyoruz :kedi:bakalım hayırlısı canım saol verdiğin bilgi için beni korkutan tek şey hamile olunca hemen yükseler tsh değerim senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…