Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

allah allah ya bu tsh değeri normalde normal çıkıyor hamile kalınca mı yükseliyor
nasıl anladınız bunu

canım korkma sakin ol 12 gün tahlil yaptıracan ya pozitif çıkınca endokrine de gidersin Allahın izni ile kontrol altında tutarlar bişicik olmaz inş.

bende temmuzda düşük yaptım canım 3 ay korunun dedi dr korunmadım ama olmadıda zaten bence sende korunma hemen olmuyoki zaten
ya öylede bende onu istiyorum ama
hem daha tahlillerin hepsini tamamlamadık hem ankaradaki doktor bana gelmeden hamile kalma dedi hem antibiyotik ve vajinal fitil kullanıyorum baya riskli olur herhalde

ya öylede bende onu istiyorum ama
hem daha tahlillerin hepsini tamamlamadık hem ankaradaki doktor bana gelmeden hamile kalma dedi hem antibiyotik ve vajinal fitil kullanıyorum baya riskli olur herhalde

o zaman sen korunmaya devam et canım benim tahlillerim tam olduğu için korunmadım sen bide ilaç kullanıyosan kesin korun zaten aralıka fazla bişey kalmadı 2 ay geç olsun temiz olsun canım sonradan keşke dememek için

ya tam 1 sene sonra hamile kaldım bebegim düştü ertesi ay yine düştü
yine 1 sene beklemek zorunda kalırım diye korkuyorum

evet canım anti tpo ve anti türoglobin antikorlar bunlar troit beziyle alakalı testler

ay canım benim saol a valla çok rahatlattın beni kuzumm o zaman şimdii bu değerlere bakacak bakalım değerler iyi ise belkide hamişimdir saol canım bilginn için

allah allah ya bu tsh değeri normalde normal çıkıyor hamile kalınca mı yükseliyor
nasıl anladınız bunu

canım biz hipotroid hastasıyız ilaç kullanarak tsh değerimizi dengene tutuyoruz hamile kalınca bebem 12. haftaya kadar anneden tiroid alıyo bu nedenle annenin troidini alınca annede tsh değeri yükseliyo o yüzden kullanılan ilacın değerini yükseltirsek tsh değeri normale düşüyo böylelikle annede bebekte troid ihtiyacını karşılamış oluyo

gunaydinnn kizlarrr bende geldim nasilsiniz keyifler nasil bakim valla burda yagmur yagiyor hava cok kapali ruhum slklldi valla

anladım canım rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahhhhhhhhh

iyi hafta sonları kızlar iğne kullananlara sorum olacak mümkünse..benim iğneler nisanda sonlanan gebeliğimden vardı elimde,şimdi tekrar hamiş kalınca onları kullanayım dedim fakat göbekten bi 5 er kez yaptım artık yapamıyorum şişlik oluyo deri altında ve kaşınıyo ..bacaklardayım şuan oda aynı oldu..sizlerde oluyormu,krem,buz vs bişey uyguluyomusunuz bu şişliklere..yoksa iğnelerdemi problem var teşekkürler..a.s.

slm kızlar
iğne hakkında söylediklerinizi okudukça tırsıyorum eyvahedigeldismile
biraz iğne fobim var ben kal aldırırkende iğne vurulurkende kasılan ve gerilen biriyim normalde bide hergün vurulmak hepten korkutuyo beni :2:
rabbim kolaylıklar versin acılarımızı dindirsin :1no2:

canım korkma bebeklerimize kavuşmada şifamız olacak onlar unutma
bende korkuyordum tedavi sürecinde bebek olmadan 3 ay pisi pisine vuruldum
burda aylaşılanlar her zaman olmuyo nadiren beze oluşuyo bende de oldu ama 3 ay da 1 yada 2 iğnede oldu unutma rabbim bize şifayı iğneler aracılığı ile verecek

neden pisi pisine dedin feryad.

merabalar kızlar nasılsınız güzin ve büşadan haber yok galiba yada benmi göremiyorumbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…