Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Herkese merhaba arkadaşlar ben 2 aylık hamileyim her gün iğne oluyorum kolumdan benimde bezeler oluşuyor morarıyor sizde oluyormu? İğne olduktan sonra kesinlikle ovmamak gerekiyormuş en son bunu öğrendim

slm canim oncelikle insallah bu hamileliginde sagliklica alirsin bebisini kucagina igne konusunda senle ayni fikirdeyim bendede ayni sorunlar var acaba benmi yanlis yapiyorum dedim ama demekki herkeste ayni sorun oluyomus neden kaynaklandigini bilemiyorum ama bazen canim cok yaniyo dokunamiyorum bile cok morariyorne yapalim bizimde kaderimizde bu varmis :)allahim insallah cektigimiz bu kadar acinin mukafatini verir canim

Herkese merhaba arkadaşlar ben 2 aylık hamileyim her gün iğne oluyorum kolumdan benimde bezeler oluşuyor morarıyor sizde oluyormu? İğne olduktan sonra kesinlikle ovmamak gerekiyormuş en son bunu öğrendim

evet canim bizdede oluyor malasef herkes aynni dertten sikayetci sikayette degil aslinda bebislerimiz icin cekmiycemiz aci yok bence

merhaba arkadaşlar
midem yine eski haline döndü,geçmişi okudum hemen iğne ile ilgili deneyimlerimide yazıp kaçıcam.....
iğneler eskiden bende morluk ve beze yapıyordu,hatta göbeğim simsiyah olmuştu....yaklaşık 3 aydır koldan,omuz kısmının 5 parmak aşağından aşı yapar gibi yapıyor eşim ve dik batırıyor iğneyi,tabii öncesinde havasınıda alarak,sonrada üzerine bir iki saniye kolonyalı pamuk tutuyorum.......çok şükür ne morluk var ne beze...iğne yapılan yerler belli bile olmuyor artık,hemde hiç acımıyor,gerçekten,benim ağrı eşiğim çok düşüktür çünkü......bir de bu şekilde deneyin........
ben perşembe yasinlerini okudum ama cumayı okuyamadım midemden dolayı,ama en kısa zamanda okuyacağım mutlaka

evet canim bizdede oluyor malasef herkes aynni dertten sikayetci sikayette degil aslinda bebislerimiz icin cekmiycemiz aci yok bence

merhaba hemşerim:) ya bendede aynı daha 10 tane bile olmadı morluklardan iğne vuracak yer bulamıyorum bacağımı denesek bilemiyorumm.doktorum morarır korkma normal demişti bana.

merhaba hemşerim:) ya bendede aynı daha 10 tane bile olmadı morluklardan iğne vuracak yer bulamıyorum bacağımı denesek bilemiyorumm.doktorum morarır korkma normal demişti bana.

oooo hemserimde gelirmis nasilsin canim ben bacaga gectim zaten ama yine ayni ya olsun ama tek dusmesin bu sefer her seye raziyimm sen kayseridemi oturuyosun canim eee biz hasretiz NEDE OLSA KAYSERIMIZE degerini bil:)

oooo hemserimde gelirmis nasilsin canim ben bacaga gectim zaten ama yine ayni ya olsun ama tek dusmesin bu sefer her seye raziyimm sen kayseridemi oturuyosun canim eee biz hasretiz NEDE OLSA KAYSERIMIZE degerini bil:)

iiim tatlım sağol,yok ordudayım eşim inşaat mühendisi burda toplu konut yapıyor ama az kaldı burdan konyaya taşıncaz yani daha çok yaklaşcaz memlekete. ailem orda gidip geliyorum.yani bende hasretimm( her gidişimde valla zor çıkıyorum şehirden(.:sinifsinif:evet haklısın derdimiz var ama çok şükür dermanımız var.

çok geçmiş olsun canım yaa nedir bu midenden çektiğin rabbim şifa versin inşallah ...
yasinler içinde kendini çok sıkıntıya sokma ne zaman iyi hissedersen o zaman oku canım

iğneler konusundada sana katılıyorum eğimli vurunca morarıyo ve beze oluyo ben 2 tane hemşireye yaptırmıştım yan batırdılar ve mosmor oldu ben kendim dik yapıyodum dediğin gibi hem acımıyo hemde iğne izi bile belli olmuyo canım

hmm sende benim gibi gurbetciymissin gulum ben daha yolun cok basindayim bugun 5.haftaya girdik simdilik hersey cok iyi gidiyor cok sukur sende varmi bebis

ayyyy küçükmüş daha canım benim.inşallah hep ii gider.bende yok bakalım uğraşıyoruz olması için.ameliyat falan oldum şimdide yumurta takibi yapılıyor.hayırlı bi sonuç bekliyoruz .evlendikten hemen 1 ay sonra hamile kalmıştım ama şimdi olmuyır(

insallah canim saol guzel dileklerin icin insallah seninde olur canim allah gonlune gore versin

yorumlar için sağolun kızlar bebeklerimiz için her acıya değer tabiki de ben korktum iğnelermi bozuldu acaba diye..90 derece dik açıyla havasını almadan vuruyorum ben hava en son gidiyo buda iğnenin dışarı çıkmasını engelliyor..ovmuyorum ovmak ilacı biraraya toplar sadece 1-2 dk bastırıyorum dağılsın diye..fakat bu kuş yumurtası gibi şişliklerden korktum kaşıntıda oluyo çünkü geçirmek için bildiğiniz bi yöntem varsa öğrenebilirmiyim ben kendim yaptığımdan kola geçemiyorum malesef ,hepinize teşekkürlerr..

aynı sorunlar bende de oluyor sanırım biraz da cilt yapısıyla lakalı, benim cildim çok hassastu-ır mesela, ara arar göbeğim dinlensin diye klinikte bile yaptırdım koldan, sonuç hep morluk ve beze.belki dozajla alakalı da olabilir. ben 0.7 lik kullanıyorum mesela ve oldukça çok ilaç enjekte ediliyor.kaşıntı da oluyor.
geömiş olsun denden. benim midem iyi çok şükür, arada bir coşuyor bulantılar ama o kadar sorun değil. benim şu sıralar en büyük derdim mide yanmalarım. boğazıma kadar yanıyor , özellikel geceleri.. ama bunlarda geçecek ..

bana klinikteki hemşirelerin önerisi büyükçe bir pamuğu önce ıslatıp sonra kolonyalayın ve morarıp beze yapan yere pres yapın. ama kesinlikle ovmayın oldu.ben bazen yapıyorum ama çok ta etkili olduğunu söyleyemicem malesef, benim morluklar 2-3 haftada geçiyor. birde doktorum mecbur kalırsan yanlara doğru da vurabilirsin dedi. yani göbek çevresi olması şart değilmiş.bende öööle sağa sola doğru vuruyorum göbek kısmı geçene kadar. zaten göbeğim büyük olduğu için alan bol bendekaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrr hoşgeldiniz gece gece ne işiniz var bakiyim burda

ee tabi pazar kimse yok benim canım çok sıkkın kızlar dün sinir krizi geçirdim. kendime bir türlü hakim olamadım. eşime de kızgınım, ya düşünebiliyor musunuz benim düğünümde hiç bişi yapmadılar halım yok perdem yok hep eski ee bende doğumdan önce alalım diyordum almasak bile doğum için biriktirdiğimiz parayı yeğeninin düğünü için verdi eşim, ve benim düğünüm sanki yaaabierşey harcamışlar gibi benim çoçuğunum veya evimin parasını elimizden alıyorlar. sabrettim kaç zamandır dün patladım işte iyiy olmadı kendi ablama patladım ara da o kanadı yazık çok kötü oldu sizde gönlünü almak için ne yapayım bir hediye felan mı, ama bebeğime bişi olacak diye çok korktum hemen acile gittim bişi olmamış elhamdülillah ama sinirim hala geçmedi nasıl kendimi sakinleştireceğim yaaaa.

Sana sormadan mı vermiş?Bir daha böle yaparsan maaş kartımı alırım de.ben böle derdim heralde.bişey olmaz insanın kendi ablası affeder.Böle durumlarda en sevdiklerimizi kırıyoruz.Güzel bir çiçek yaptırabilirsin.

asigül malesef benzer bi durumda bende var ama napalım kaderimiz..üzülme boşver bebeişini düşün rahatlamaya çalış annesi

canım seni anlıyorum ama şu dönem hiçbişey bebeğinden önemli deil.her saniye onu düşünmek zorundasın.ablacığın anlayış gösterir sana.eşinin yaptığı onaylanmaz.bu konuda kesin tavrını koy.kendini yıpratma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…