Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ne diyebilirimki bende azdalara katılıyorum şu an için herşeyden önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı tatlım üzme kendini hele bi doğur hayırlısıyla sonra çıkarırısın acısını

ablana gelince durumu anlatıp özürdilemen yeterli bence canım oda biliyordur istem dışı yaptığını

merhaba hemşerim:) ya bendede aynı daha 10 tane bile olmadı morluklardan iğne vuracak yer bulamıyorum bacağımı denesek bilemiyorumm.doktorum morarır korkma normal demişti bana.

iğneleri göbekten dik mi vuruyosunuz peki naıl oluyo yaa aa iğnenin ucu kısadır o zaman
peki sadece koldan yada bacaktan vuruls olmuyomuymus illa göbekten mi ne dıyor doktorlar bu konuda
rabbim kolaylık versinnn günahlarımıza kefaret etsin inş..

slm kızlar nasılsınız ben yasini okudum Allah kabul etsin gene hatırlatıyım çalıştığım için haftasonu okuyorum ya canlarım benim Rabbim kabul etsin hayırlısıyla inşallah bide benim haftam ne zaman ? gene bu yasin listesini paylaşırmısınız kızlar

ya canlarımmmm çok enteresan bişey oldu sizdede oldumu panikledim biraz.iğneyi bitürlü batıramadım neyse zar zor batırdım bu seferde ben ilacı bastıkça deri şişti kabardı bitirdim çektim kolonyayala biraz bastırdım az dağıldı.yaaa niye böle olduki yanlışmı yaptım acaba ? bişey olurmuki korktum ben (

amin canım sağol.koldan bacaktanda oluyoda göbek daha kolay oluyo galiba.

bana dr. koldan ve göbekten yapılabileceğini söyledi bende hep koldan oluyorum

selam kızlar nasılsınız
cuma günü güzin hastaneden çıkmış bebeğide kendide gayet iyilermiş bu ayın 25 sonra ne zaman doğum yapacağı belli olacakmış( merak edenler için)

iğnelerle sorun yaşayan yeni hamişlere tavsiyem şöyle ki iğneyi sakin bir şekilde 45 derecedlik açıyla göbek deliğinin 4 parmak etrafına çok yavaşa verin ilacı birden verince hem çok acır hemde beze oluşur hatta morarır
bacağada diz kapağından 4 parmak yukarı kasıktan 4 parmak aşağı bacağın dış kısmına yapın beze oluşmaması için ilacı çok yavaş hatta bekleye bekleye verin iğneyi batırdıktan sonra oynatmamayada dikkat edin ayrıca bacağınızı iki parmağınızla iyice sıkıştırın ve iğne yapıp bitene kadar bırakmayın

sağol önerilerin için vallahi ben heyecanlanıyorum galiba iğneyi tek seferde batıramıyorum.batırıncada elim titrediği için mecbur oynatıyorum.neolurki oynatırsakkkk?:sm_confused:

canımsın kızmamak elde değil haklısın hele de şu stresli döneminde herşey normal de gitse korkun var hala içinde bunu kasdediyorum ama elinden geldiği kadar sakin olmalısın eşinle doğru düzgün konuş bağırıp çağırmadan tavrını net koy.. evet maaş kartlarımız eşlerimizde oluyo çoğunlukla ama ben borcun çok olduğu, borçları verme işi olduğu zaman veriyorum eşime diğer aylarda bende kartyerimseniben
bilmem anlatabildim mi kontrolü tamamen ellerine vermeyin demek istiyorum onlar hayat arkadaşımız bizim hayatımızın sahibi değil
ablana gelince yine kendimden örnek verecem hepiniz biliyorsunuz güzel bir tatil yaptım ve dönüşte ailemin yanına uğradım ama o kısım iyi gitmedi kızlar ablam da ordaydı ve eşinden ayrılma durumu vardı çok gergin stresliydi ve malesef bu stresini benden çıkarma yolunu seçti hem de onu hiç ilgilendirmeyen karışmaması gereken bir mevzuda ve tatilimin son gecesi sahur yaparken ailem üzülmesin diye ses çıkaramadım ama çok üzüldüm ablama kendimce tavır yaptım ama o hiçbişi olmamış gibi bacım ne yapıyorsun diye aradı 1 ay sonra ve kan işte hesap bile sormadım konuştum ... ama bir açıklama yapıp en azından bir özür dileseydi affetmek daha kolay olacaktı kırgınlığımda olmayacaktı ...
asigülüm sende bence ablanı ara ya da yanına git anlat özür dile emin ol affedecektir aranızda sorun da kalmayacaktır insan kendi kanına canına kızamıyo

iyiyim canim cok sukur seni sormali sen nasilsin

iim bende sağol tatlım eşim evde o bi tarafta bilgisayarda ben bi tarafta bilgisayarda klasik pazar hali işte,iğneyi yanlış yaptım galiba şişti ona canım sıkıldı birazzz.kayseride en yakın arkadaşımın düğünü var bugün gidemedimm onada üzgünümm

sonuyok saol canım yaa güzini merak ediyordum iyi olmalarına çok sevindim rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ......sen nasılsın

tğbsr senin yasin sıran haftaya değil sonraki hafta canım

feryad merhaba.Bu coraspirini 100 lük yerie 300 lük içsem bi sakıncası olur mu?Bu arada kayıplarım vardı ama test yaptırmadım şu anda tedbir amaçlı 100 lük coraspirin içiyorum.

canım bu konuda çok bilgiye sahip değilim ama coraspin 100 lükle 300 lüğün içeriği farklı olması gerek ... sen dinlenmeni ihmal etme bir de çok stres yapmamaya çalış çünkü benim doktorum stresin rahatsızlıklarımızdan çok daha zararl olduğunu söylemişti sana iğne önermemişlerdi sanırım limon da iç ara ara hem c vitamini bu soğuk havalarda hasta olmanı da engeller hem de canın sulanır

tarfil canım yani bu hafta değil ondan soraki demi 29 ekime geliyo sanırım tamam canımcım saol bende yarın doktora gidicem yumurta çatladımı diye bakacak acaba çalışmalar başarılı oldumu ya çok merak ediyorum yarın acaba döllenme olduğunuda anlayabilirmiki amann ölcem meraktan be yaaa bide çatladıysa ilaç falan vericem dedi acaba ne ilacı vericek neysee sabretmekten başka çare yok eyvahedigeldismile

selam kızlarrrrrrrr
ASİGÜL
kuzum saçmalama ya önemli olan sen ve bebeğinsin
bebeğine rabbim korusun bişey olursa o insanlar eşin bile en fazla üç gün üzülür senin caının yandığı gibi kimsenin yanmaz sabır kuzum

progestan ya da estrofem olabilir progestanı biliysundur estrofem de rahim kalınlaşmasını sağlıyo kuzucum bak bu kadar stres zarar ben sana söyleyim içimden bir ses aşırı stres yaptığını söylüyo:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…