ee tabi pazar kimse yok benim canım çok sıkkın kızlar dün sinir krizi geçirdim. kendime bir türlü hakim olamadım. eşime de kızgınım, ya düşünebiliyor musunuz benim düğünümde hiç bişi yapmadılar halım yok perdem yok hep eski ee bende doğumdan önce alalım diyordum almasak bile doğum için biriktirdiğimiz parayı yeğeninin düğünü için verdi eşim, ve benim düğünüm sanki yaaabierşey harcamışlar gibi benim çoçuğunum veya evimin parasını elimizden alıyorlar. sabrettim kaç zamandır dün patladım işte iyiy olmadı kendi ablama patladım ara da o kanadı yazık çok kötü oldu sizde gönlünü almak için ne yapayım bir hediye felan mı, ama bebeğime bişi olacak diye çok korktum hemen acile gittim bişi olmamış elhamdülillah ama sinirim hala geçmedi nasıl kendimi sakinleştireceğim yaaaa.
merhaba hemşerim:) ya bendede aynı daha 10 tane bile olmadı morluklardan iğne vuracak yer bulamıyorum bacağımı denesek bilemiyorumm.doktorum morarır korkma normal demişti bana.
iğneleri göbekten dik mi vuruyosunuz peki naıl oluyo yaa aaiğnenin ucu kısadır o zaman
peki sadece koldan yada bacaktan vuruls olmuyomuymus illa göbekten mi ne dıyor doktorlar bu konuda
rabbim kolaylık versinnn günahlarımıza kefaret etsin inş..
iğneleri göbekten dik mi vuruyosunuz peki naıl oluyo yaa aaiğnenin ucu kısadır o zaman
peki sadece koldan yada bacaktan vuruls olmuyomuymus illa göbekten mi ne dıyor doktorlar bu konuda
rabbim kolaylık versinnn günahlarımıza kefaret etsin inş..
selam kızlar nasılsınız
cuma günü güzin hastaneden çıkmış bebeğide kendide gayet iyilermiş bu ayın 25 sonra ne zaman doğum yapacağı belli olacakmış( merak edenler için)
iğnelerle sorun yaşayan yeni hamişlere tavsiyem şöyle ki iğneyi sakin bir şekilde 45 derecedlik açıyla göbek deliğinin 4 parmak etrafına çok yavaşa verin ilacı birden verince hem çok acır hemde beze oluşur hatta morarır
bacağada diz kapağından 4 parmak yukarı kasıktan 4 parmak aşağı bacağın dış kısmına yapın beze oluşmaması için ilacı çok yavaş hatta bekleye bekleye verin iğneyi batırdıktan sonra oynatmamayada dikkat edin ayrıca bacağınızı iki parmağınızla iyice sıkıştırın ve iğne yapıp bitene kadar bırakmayın
canımsın kızmamak elde değil haklısın hele de şu stresli döneminde herşey normal de gitse korkun var hala içinde bunu kasdediyorum ama elinden geldiği kadar sakin olmalısın eşinle doğru düzgün konuş bağırıp çağırmadan tavrını net koy.. evet maaş kartlarımız eşlerimizde oluyo çoğunlukla ama ben borcun çok olduğu, borçları verme işi olduğu zaman veriyorum eşime diğer aylarda bende kartyerimsenibenee tabi pazar kimse yok benim canım çok sıkkın kızlar dün sinir krizi geçirdim. kendime bir türlü hakim olamadım. eşime de kızgınım, ya düşünebiliyor musunuz benim düğünümde hiç bişi yapmadılar halım yok perdem yok hep eski ee bende doğumdan önce alalım diyordum almasak bile doğum için biriktirdiğimiz parayı yeğeninin düğünü için verdi eşim, ve benim düğünüm sanki yaaabierşey harcamışlar gibi benim çoçuğunum veya evimin parasını elimizden alıyorlar. sabrettim kaç zamandır dün patladım işte iyiy olmadı kendi ablama patladım ara da o kanadı yazık çok kötü oldu sizde gönlünü almak için ne yapayım bir hediye felan mı, ama bebeğime bişi olacak diye çok korktum hemen acile gittim bişi olmamış elhamdülillah ama sinirim hala geçmedi nasıl kendimi sakinleştireceğim yaaaa.
selam kızlar nasılsınız
cuma günü güzin hastaneden çıkmış bebeğide kendide gayet iyilermiş bu ayın 25 sonra ne zaman doğum yapacağı belli olacakmış( merak edenler için)
iğnelerle sorun yaşayan yeni hamişlere tavsiyem şöyle ki iğneyi sakin bir şekilde 45 derecedlik açıyla göbek deliğinin 4 parmak etrafına çok yavaşa verin ilacı birden verince hem çok acır hemde beze oluşur hatta morarır
bacağada diz kapağından 4 parmak yukarı kasıktan 4 parmak aşağı bacağın dış kısmına yapın beze oluşmaması için ilacı çok yavaş hatta bekleye bekleye verin iğneyi batırdıktan sonra oynatmamayada dikkat edin ayrıca bacağınızı iki parmağınızla iyice sıkıştırın ve iğne yapıp bitene kadar bırakmayın
slm canım nasılsın?
sonuyokcum sağol verdiğin haber için çok sevindim güzin adına
iyiyim canim cok sukur seni sormali sen nasilsin
feryad merhaba.Bu coraspirini 100 lük yerie 300 lük içsem bi sakıncası olur mu?Bu arada kayıplarım vardı ama test yaptırmadım şu anda tedbir amaçlı 100 lük coraspirin içiyorum.
tarfil canım yani bu hafta değil ondan soraki demi 29 ekime geliyo sanırım tamam canımcım saol bende yarın doktora gidicem yumurta çatladımı diye bakacak acaba çalışmalar başarılı oldumu ya çok merak ediyorum yarın acaba döllenme olduğunuda anlayabilirmiki amann ölcem meraktan be yaaa bide çatladıysa ilaç falan vericem dedi acaba ne ilacı vericek neysee sabretmekten başka çare yok eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?