tarfil canım yani bu hafta değil ondan soraki demi 29 ekime geliyo sanırım tamam canımcım saol bende yarın doktora gidicem yumurta çatladımı diye bakacak acaba çalışmalar başarılı oldumu ya çok merak ediyorum yarın acaba döllenme olduğunuda anlayabilirmiki amann ölcem meraktan be yaaa bide çatladıysa ilaç falan vericem dedi acaba ne ilacı vericek neysee sabretmekten başka çare yok eyvahedigeldismile
Sana sormadan mı vermiş?Bir daha böle yaparsan maaş kartımı alırım de.ben böle derdim heralde.bişey olmaz insanın kendi ablası affeder.Böle durumlarda en sevdiklerimizi kırıyoruz.Güzel bir çiçek yaptırabilirsin.
asigül malesef benzer bi durumda bende var ama napalım kaderimiz..üzülme boşver bebeişini düşün rahatlamaya çalış annesi
canım seni anlıyorum ama şu dönem hiçbişey bebeğinden önemli deil.her saniye onu düşünmek zorundasın.ablacığın anlayış gösterir sana.eşinin yaptığı onaylanmaz.bu konuda kesin tavrını koy.kendini yıpratma.
canım ne diyebilirimki bende azdalara katılıyorum şu an için herşeyden önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı tatlım üzme kendini hele bi doğur hayırlısıyla sonra çıkarırısın acısını
ablana gelince durumu anlatıp özürdilemen yeterli bence canım oda biliyordur istem dışı yaptığını
selam kızlarrrrrrrr
ASİGÜL
kuzum saçmalama ya önemli olan sen ve bebeğinsin
bebeğine rabbim korusun bişey olursa o insanlar eşin bile en fazla üç gün üzülür senin caının yandığı gibi kimsenin yanmaz sabır kuzum
selam kızlar nasılsınız
cuma günü güzin hastaneden çıkmış bebeğide kendide gayet iyilermiş bu ayın 25 sonra ne zaman doğum yapacağı belli olacakmış( merak edenler için)
iğnelerle sorun yaşayan yeni hamişlere tavsiyem şöyle ki iğneyi sakin bir şekilde 45 derecedlik açıyla göbek deliğinin 4 parmak etrafına çok yavaşa verin ilacı birden verince hem çok acır hemde beze oluşur hatta morarır
bacağada diz kapağından 4 parmak yukarı kasıktan 4 parmak aşağı bacağın dış kısmına yapın beze oluşmaması için ilacı çok yavaş hatta bekleye bekleye verin iğneyi batırdıktan sonra oynatmamayada dikkat edin ayrıca bacağınızı iki parmağınızla iyice sıkıştırın ve iğne yapıp bitene kadar bırakmayın
Arkadaşlar hepinize çok teşekkir ederim iyi ki varsınız bazen insanın aklı çalışmıyor stresli bir hamileiik geçirmek etrafımızdakileri de etkiliyor, çok üzüldüm ablamı üzdüğüm için inşallah beni affeder biraz önce yanında idim ama bir türlü diyemedim anladım gece o da uyumamış gözlerinden belli üzüldüm inş. affeder. kızın bana yaaaa, hem kendimi hem bebeğimi hemde ablamı üzdüm.
kızlar baharçelikten haber var
bahar da çınar efe de iyiymiş yalnız kuzunun gazı fazlaymış
hem kendi uyumuyormuş hem de anneciğini uyutmuyormuş
ha birde minik alışkın anasına kucağından inmek istemiyormuş yani çınarımız nazına doğduktan sonra da devam ediyormuş...
hepinize çok selamı var
düzelince yeniden yanımıza geleceğini söylüyo baharçelik ...internet annesinin evinde olduğu için ve kendisi kendi evinde bulunduğu için gelip yazamıyormuş...
inş. çınarımızın gazı bir an önce geçer rahat bir uyku çeker ikiside...
merhaba kızlarr bişey sorucaktım..
benim dr. eğer hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne kullanmamı söyledi aslında kanın sulanmasında bir sorun yok..
birde bebe aspirini söyledi..bebe aspirinini hamile kalmadan öncemi almak gerekiyo..
beni aydınlatırsanız sevirim..
ben aspirini gebeliği düşünmeye başladığım andan itibaren aldım hamile olduğumu öğrenincede iğneye başladım....
hımm anladım canım bende o zaman kullanmaya başlıyayım..
günde bir tane alınıyodu değilmi..
inşallah allahım izni ile hamile kalır sağ salim kucağıma alırım..
evet canım 1 tane inşaallah Rabbim sana ve tim isteyenlere hayırlı evlat verir....
merhaba kızlarr bişey sorucaktım..
benim dr. eğer hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne kullanmamı söyledi aslında kanın sulanmasında bir sorun yok..
birde bebe aspirini söyledi..bebe aspirinini hamile kalmadan öncemi almak gerekiyo..
beni aydınlatırsanız sevirim..
Arkadaşlar hepinize çok teşekkir ederim iyi ki varsınız bazen insanın aklı çalışmıyor stresli bir hamileiik geçirmek etrafımızdakileri de etkiliyor, çok üzüldüm ablamı üzdüğüm için inşallah beni affeder biraz önce yanında idim ama bir türlü diyemedim anladım gece o da uyumamış gözlerinden belli üzüldüm inş. affeder. kızın bana yaaaa, hem kendimi hem bebeğimi hemde ablamı üzdüm.
herkese selamlar kızlar, ben de okudum yasinleri.
Lalehan haşimatoluyum bende.. ani stres antikorları mı etkiliyormuş? değerlerin kaç?
Teşekkürler..
feryad senin ailende haşimatolu olan var mı? benim doktorum ilk kez haşimato teşhisi koyduğunda beni çok üzecek ani bir üzüntü yaşayp yaşamadığımı sormuştunitekim yaşamıştım da... demekki sonrasında da dikkat etmemiz gerekiyormuş ne kadar zor değil mi stressiz yaşamak.... offffffff
sen sabahları iaç alıyormusun, hipotiroidi de varmıydı sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?