Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet tatlım 29 ekime geliyo sanırım.muhtemelen feryadında dediği gibi progesteron hormonu içeren yani bebeğin rahme tutunmasını sağlayan hormon takviyesi verecektir doktorun inşallah yakın zamanda müjdeli haberini alırız canım

kızlar baharçelikten haber var
bahar da çınar efe de iyiymiş yalnız kuzunun gazı fazlaymış
hem kendi uyumuyormuş hem de anneciğini uyutmuyormuş
ha birde minik alışkın anasına kucağından inmek istemiyormuş yani çınarımız nazına doğduktan sonra da devam ediyormuş...
hepinize çok selamı var
düzelince yeniden yanımıza geleceğini söylüyo baharçelik ...internet annesinin evinde olduğu için ve kendisi kendi evinde bulunduğu için gelip yazamıyormuş...
inş. çınarımızın gazı bir an önce geçer rahat bir uyku çeker ikiside...

asigül malesef benzer bi durumda bende var ama napalım kaderimiz..üzülme boşver bebeişini düşün rahatlamaya çalış annesi

Arkadaşlar hepinize çok teşekkir ederim iyi ki varsınız bazen insanın aklı çalışmıyor stresli bir hamileiik geçirmek etrafımızdakileri de etkiliyor, çok üzüldüm ablamı üzdüğüm için inşallah beni affeder biraz önce yanında idim ama bir türlü diyemedim anladım gece o da uyumamış gözlerinden belli üzüldüm inş. affeder. kızın bana yaaaa, hem kendimi hem bebeğimi hemde ablamı üzdüm.

geçmiş olsun güzine inşallah güzel doğum haberlerini de alırız.

Baharcımm gelsinde ona gaz gidericilerden önerelim inş, yerim o gazman çınarııııı

aigülüm bişiler yazmıştım okudun mu?

ayyy canim benim ya feryadcim saanada tskr ederim merak ediyodum bahari allahim insallah bizlerede nasip eder kizlarda bizde uyuyamayiz bahar gibi valla uykusuzluga bile raziyim benkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarr bişey sorucaktım..
benim dr. eğer hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne kullanmamı söyledi aslında kanın sulanmasında bir sorun yok..
birde bebe aspirini söyledi..bebe aspirinini hamile kalmadan öncemi almak gerekiyo..
beni aydınlatırsanız sevirim..

ben aspirini gebeliği düşünmeye başladığım andan itibaren aldım hamile olduğumu öğrenincede iğneye başladım....

ben aspirini gebeliği düşünmeye başladığım andan itibaren aldım hamile olduğumu öğrenincede iğneye başladım....

hımm anladım canım bende o zaman kullanmaya başlıyayım..
günde bir tane alınıyodu değilmi..
inşallah allahım izni ile hamile kalır sağ salim kucağıma alırım..

kan pıhtılaşması sorunu yoksa neden iğne ya da ilaç yazıyor dr. lar
ben de merak ediyorum açıksçası
sanırım bir arkadaşım da kan sulandırıcı ilaç kullanıyordu
sorun olmamasına rağmen
bn aspirin kullanmıyorum sadece iğne o yuzden bu konuda pek bilgim yok

hamile olduğun için zaten etrafındakilerin seni anlması gerek
isteyerek kimse yakınını üzmek istemez..
ablamda bu dönemden geçtiyse eğer seni daha kolay anlayacağından eminim
hamilelik süreci zor bir dönem bende 2 aydır kendimi tanıyamıyurum bazen
duygu yoğunluğu çok oluyor maalesef
ama bu konuda en çok destek veren eşler olması gerek
şuan için eşinzle yaşadığınz konuyu istersen ara ver zamanı gelince hem sakince konuşursunz
bn de şu sıralar ayarım tutmuyor..ayrıca bana stress yasak
bebeği çok etkiliyor..ani bir stress vucut sistemini alt üst edebiliyor
haşimato gibi zor bir hastalığım var ama Allah yardım eder inş.
sabrımızın sonu kurtuluş, mükafat ve hayr olur inş.
dua ile

merhabalar.güzin ve baharçelikten güzel haberler almak sevindirici. inşallah bundan sonra burada hep güzel haberler duyarız. hepimiz kötü dönemler geçirdik ve üst üste kötü haberler aldık. umarım o dönem bitmiştir artık.

arkadaşlar Yasinleri okudum Allah kabul etsin
Güzinin iyi olmasına çok sevindim,çok şükür......
Baharçelik te iyiymiş,gaz problemi inş. çabuk çözülür....
Nuray merhaba,maşallah sende iyisin.....
Asigül sakin olmaya çalış,biliyorum zor ama,tül perde halı eski olsun boşver sen sağlıkla bebeğini kucağına al da onların hepsi olur biliyorsun di mi canım........ablanda seni anlayacaktır,insanın sevdiğine nazı geçer....

herkese selamlar kızlar, ben de okudum yasinleri.
Lalehan haşimatoluyum bende.. ani stres antikorları mı etkiliyormuş? değerlerin kaç?
Teşekkürler..

herkese selamlar kızlar, ben de okudum yasinleri.
Lalehan haşimatoluyum bende.. ani stres antikorları mı etkiliyormuş? değerlerin kaç?
Teşekkürler..

hadi ya bak ben bunu bilmiyordum :bbo: ben ve stresden uzak kalmak bazen acaba bu insanlar ben çıldırtmak için mi çevremde diye düşünürüm o ksdsr ysniohaoldumsmile

feryad senin ailende haşimatolu olan var mı? benim doktorum ilk kez haşimato teşhisi koyduğunda beni çok üzecek ani bir üzüntü yaşayp yaşamadığımı sormuştu nitekim yaşamıştım da... demekki sonrasında da dikkat etmemiz gerekiyormuş ne kadar zor değil mi stressiz yaşamak.... offffffff
sen sabahları iaç alıyormusun, hipotiroidi de varmıydı sende?

annemde vardı ama haşimoto demediler ona hipotroidit vardı...
ailem de aşağı yukarı herkes troidin bir dalında yarışıyorlar :)
bende de yatkınlık olduğunu söyledi doktor tpo antikorlarım normale döndü ama gebelikle yükseliyo dikkat etmem lazım ..
ama hep düşünürdüm hangi doktor baksa tahlillere sakın strese girme diyorlardı nedenini de açıklayan olmamıştı demekki bundanmış..
demekki neymiş dünya yansa bir halbur saman yanmayacakmış olan gerçekten bize oluyormuş ama gelde uygula işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…