Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bendekini troidit diye bir hastalık varmış ona benzettiler şuan ilaç kullanmıyorum

çok iyi canım, en azından bir de onunla uğraşmıyorsun.. ben haftada toplam 625 lik eutrox kullanıyorum.

canım inşallah sonunda hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız.. çok bunalıyorum bazen.. insanların iyi niyetle de olsa bebekle ilgili sorduğu soruları bile beni rahatsız ediyor. bilmiyorum artık hayırlısı herşeyin.. demekki bunları da yaşamam geekiyormuş iyi geceler canım...

çok bunaldığın zaman selavt getir ve unutma bu derdi veren ve yine bizden bu derdi alacak olan büyüüüüüüüüüük bir rabbimiz var...Allah rahatlık versin ben çıkıyorum canım

herkese merabalar öncelikle...malum benim derdim de aynı,kan pıhtılaşma bozukluğu..ilk int.te araştırma yaparken bu siteye rastaladım ve okumaya başladım..tabi hepsini okuyamadım da:)4500 sayfa...ama okuduğum kadarıyla ortalama aynı sorun benim hastalığımla..ben evlendiğimde doğum kontrol hapı kullanmaya başladım,hem yumurtalık tembelliği hastalığıma iyi gelecekti hem de korunacaktık,iyi bir yoldu..
fakat 3 ay sonra bende migren nöbetlerine sebep oldu ve bırakmak zorunda kaldım...bıraktıktan 10 gün sonra halsizlik,tansiyon düşüklüğü,göğüs kafesimde ağrı başladı ve en sonunda nefes alamamaya başladım..hastanede çalışıyorum ve gittiğim doktorlar grip olduğumu söylüyorlar ama birtürlü düzelmiyor.çok uzatmim en sonunda farklı bir hastaneye gittik ve ciğerimin su topladığı ve ameliyat olacağım söylendi..tam ameliyat olacakken ağzımdan kanlar gelmeye başladı, vedoktorum (ALLAH razı olsun ) tomografi istedi..ve beni acil olarak tıp fakültesine gönderdi.orda hayatımı değiştiren hastalıkla tanıştım..PULMONER EMBOLİ..akciğer embolisi..uzatıp canınızı sıkmak istemiyorum sebebini söyleyeyim kullandığım doğum kontrol hapları buna sebep olmuş..sonra yapılan genetik tahlillerde faktör v leiden mutasyonu ve birçok pıhtılaşma ile alakalı genin heterezigot olduğunu öğrendik..26 yaşında 2 ucu keskin bir bıçağa benzeyen kumadin adında bi kan sulandırıcıyı kullanıyorum..gebeliği kimi dr öneriyor kimi önermiyor..içtiğim ilaç yüzünden kanım alınırken resmen fışkırıyor..en basiti şuan diş çektirmek üzereyim ve sabah akşam heparinli iğneleri kullanıyorum..ve ömür boyu ben bu ilaçlara mahkumum sizin gibi sadece gebelikte değil..ama yine de şükürler olsun ki yaşıyorum ..buarada eşimle birbirimizi çok seviyoruz,1 senemize daha 10 gün önce girdik ve dileğim ona bir çocuk verebilmek..çok uzun olduğunun farkındayım ama beni anlayabileceğinizi düşündüm ve biraz da içimi döktüm affınıza sığınarak..

herkese merhaba arkadaslar ....cümleten nasılsınız? ben biz iyiyiz çok şükür cuma günü hastaneden çıktım ama bilg.olmadığından haber veremedim.bi geçmişe bakayım hepinizi özledim

herkese merhaba arkadaslar ....cümleten nasılsınız? Ben biz iyiyiz çok şükür cuma günü hastaneden çıktım ama bilg.olmadığından haber veremedim.bi geçmişe bakayım hepinizi özledim

canım çok çok geçmiş olsun inşallah bi dahaki hastaneye yatışın doğum için olur...

herkese merhaba arkadaslar ....cümleten nasılsınız? ben biz iyiyiz çok şükür cuma günü hastaneden çıktım ama bilg.olmadığından haber veremedim.bi geçmişe bakayım hepinizi özledim

kuzu bizde iyiyiz
senin iyi haberlerini aldıkça bizde daha iyi oluyoruz
İnşallah bir daha sorun yaşamazsın kuzu

canım çok çok geçmiş olsun inşallah bi dahaki hastaneye yatışın doğum için olur...

canım benim nasılsın bebişimiz nasıl

çok geçmiş olsun
inşallah bundan sonra sıkıntısız bir gebelik dönemi geçirirsin

canımmm hoşgeldin dün sonuyok yazmıştı hastaneden çıktığını çok sevindim iyi olmanızabizde seni çok özledik .

canım benim nasılsın bebişimiz nasıl
canım iyiyim diyeyim iyi olayım inşallah... tatlım hafta sonu farklı bir nedenle hastaneye gitmiştik kan ve idrarda şeker tespit edildi şimdide kan verdim açlık ve tokluk şeker baktırmak için açlık kan sonuçlarım normal geldi ama idrarda protein atımı var ve ufaktan tansiyonum yükseliyor 13 / 7 falan oluyor ki benim tansiyonum 10/5 10/6 gibidir biraz endişelendim aslında bakalım şu tokluk kan sonuçlarımda bi çıksında doktorumla görüşcem ... öyle bi şiştim ki iki gündür gözlerimi açamıyorum desem yeri var....

:teselli:
aysudecim inşallah sonuçlar temiz çıkar çok geçmiş olsun. :teselli:
bi vesile ile deneniyo işte sabrımız . endişelenmemeye çalış annesi, bebiş de üzülmesin

canım benim ya içini ferah tut umarım kötü bişey çıkmaz ama ihmal etme kuzu
ne zaman çıkacak sonuçların ne zaman gitcen doktora
benimde tansyonum senin gibi, hep 9a 5 en yüksek 10a 6 idi ama iki haftadırlı 13 7
13e 8 oluyor ama yüzümde şişlik olmadığı için çok önemsemedim ben

canım bi kısmı çıktı sonuçlarımın şimdi tokluk şeker sonuçlarını bekliyorum ... idrarda protein var bakalım doktor ne diyecek... böbrek fonksiyonlarını değerlendireceklerdir diye tahmin ediyorum ama sonuçlar çıkar çıkmaz kadın doğumcumun yanına gitcem hemen ...

aysude çok geçmiş olsun.umarım önemli birşey yoktur.
bizde 28.haftadayız kızlar.şeker yüklemesi yapıldı.çok şükür değerler normal.ama bende doğum yaklaştıkça çeşitli korkular oluşmaya başladı bebekle ilgili.hadi biryerinde bişey varsa,hadi bir özrü varsa,birde doğum lekesi olursa falan gibi böyle saçma sapan şeyler düşünüyorum.hep dua ediyorum bu yüzden.bide durduk yere ağlıyorum bu aralar

hoşgeldin guzincim ve çok geçmiş olsun..

canımm üzülme ve strese girme..beslenmeni düzenlersin birde stresten uzak durdun mu en kısa zamanda normale dönecektir..

:teselli:

aysudecim inşallah sonuçlar temiz çıkar çok geçmiş olsun. :teselli:
bi vesile ile deneniyo işte sabrımız . endişelenmemeye çalış annesi, bebiş de üzülmesin

hoşgeldin guzincim ve çok geçmiş olsun..

canımm üzülme ve strese girme..beslenmeni düzenlersin birde stresten uzak durdun mu en kısa zamanda normale dönecektir..

kızlar benim tokluk insülin çok yüksek çıktı inşallah diyetle düzelebilecek bişeydir . bide insülün yapmak zorunda kalmam inşallah... Rabbim hakkımızda ne hayırlı ise onu nasib etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…