çok iyi canım, en azından bir de onunla uğraşmıyorsun.. ben haftada toplam 625 lik eutrox kullanıyorum.
canım inşallah sonunda hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız.. çok bunalıyorum bazen.. insanların iyi niyetle de olsa bebekle ilgili sorduğu soruları bile beni rahatsız ediyor. bilmiyorum artık hayırlısı herşeyin.. demekki bunları da yaşamam geekiyormuşiyi geceler canım...
herkese merhaba arkadaslar ....cümleten nasılsınız? Ben biz iyiyiz çok şükür cuma günü hastaneden çıktım ama bilg.olmadığından haber veremedim.bi geçmişe bakayım hepinizi özledim
herkese merhaba arkadaslar ....cümleten nasılsınız? ben biz iyiyiz çok şükür cuma günü hastaneden çıktım ama bilg.olmadığından haber veremedim.bi geçmişe bakayım hepinizi özledim
canım çok çok geçmiş olsun inşallah bi dahaki hastaneye yatışın doğum için olur...
herkese merhaba arkadaslar ....cümleten nasılsınız? ben biz iyiyiz çok şükür cuma günü hastaneden çıktım ama bilg.olmadığından haber veremedim.bi geçmişe bakayım hepinizi özledim
canım iyiyim diyeyim iyi olayım inşallah... tatlım hafta sonu farklı bir nedenle hastaneye gitmiştik kan ve idrarda şeker tespit edildi şimdide kan verdim açlık ve tokluk şeker baktırmak için açlık kan sonuçlarım normal geldi ama idrarda protein atımı var ve ufaktan tansiyonum yükseliyor 13 / 7 falan oluyor ki benim tansiyonum 10/5 10/6 gibidir biraz endişelendim aslında bakalım şu tokluk kan sonuçlarımda bi çıksında doktorumla görüşcem ... öyle bi şiştim ki iki gündür gözlerimi açamıyorum desem yeri var....canım benim nasılsın bebişimiz nasıl
canım iyiyim diyeyim iyi olayım inşallah... tatlım hafta sonu farklı bir nedenle hastaneye gitmiştik kan ve idrarda şeker tespit edildi şimdide kan verdim açlık ve tokluk şeker baktırmak için açlık kan sonuçlarım normal geldi ama idrarda protein atımı var ve ufaktan tansiyonum yükseliyor 13 / 7 falan oluyor ki benim tansiyonum 10/5 10/6 gibidir biraz endişelendim aslında bakalım şu tokluk kan sonuçlarımda bi çıksında doktorumla görüşcem ... öyle bi şiştim ki iki gündür gözlerimi açamıyorum desem yeri var....
canım iyiyim diyeyim iyi olayım inşallah... tatlım hafta sonu farklı bir nedenle hastaneye gitmiştik kan ve idrarda şeker tespit edildi şimdide kan verdim açlık ve tokluk şeker baktırmak için açlık kan sonuçlarım normal geldi ama idrarda protein atımı var ve ufaktan tansiyonum yükseliyor 13 / 7 falan oluyor ki benim tansiyonum 10/5 10/6 gibidir biraz endişelendim aslında bakalım şu tokluk kan sonuçlarımda bi çıksında doktorumla görüşcem ... öyle bi şiştim ki iki gündür gözlerimi açamıyorum desem yeri var....
canım benim ya içini ferah tut umarım kötü bişey çıkmaz ama ihmal etme kuzu
ne zaman çıkacak sonuçların ne zaman gitcen doktora
benimde tansyonum senin gibi, hep 9a 5 en yüksek 10a 6 idi ama iki haftadırlı 13 7
13e 8 oluyor ama yüzümde şişlik olmadığı için çok önemsemedim ben
canım bi kısmı çıktı sonuçlarımın şimdi tokluk şeker sonuçlarını bekliyorum ... idrarda protein var bakalım doktor ne diyecek... böbrek fonksiyonlarını değerlendireceklerdir diye tahmin ediyorum ama sonuçlar çıkar çıkmaz kadın doğumcumun yanına gitcem hemen ...
:teselli:
aysudecim inşallah sonuçlar temiz çıkar çok geçmiş olsun. :teselli:
bi vesile ile deneniyo işte sabrımız . endişelenmemeye çalış annesi, bebiş de üzülmesin
hoşgeldin guzincim ve çok geçmiş olsun..
canımm üzülme ve strese girme..beslenmeni düzenlersin birde stresten uzak durdun mu en kısa zamanda normale dönecektir..
aysude çok geçmiş olsun.umarım önemli birşey yoktur.
bizde 28.haftadayız kızlar.şeker yüklemesi yapıldı.çok şükür değerler normal.ama bende doğum yaklaştıkça çeşitli korkular oluşmaya başladı bebekle ilgili.hadi biryerinde bişey varsa,hadi bir özrü varsa,birde doğum lekesi olursa falan gibi böyle saçma sapan şeyler düşünüyorum.hep dua ediyorum bu yüzden.bide durduk yere ağlıyorum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?