Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sido nerdesin ne oldu canım ya meraktan öldük inşallah iyisindir canım güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz

sidocuğum ayrıca bir sorum var senin gebelik kesen ne zaman görünmüştü bugün 5+2 günlük kese 7mm ama embriyo ve yolk sac görünmedi normalmi sen kalp atışlarını ne zaman duydun cevaplarsan sevinirim

bana yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen sizde cevap yazarmısınız

bugün hemotolojiyede gittim diğer kan testlerinde bir sorun çıkmadı sadece mthfr 677+1298 heterezigotum gebelik boyunca fraksiparin 0,4 ve folbiol dedi kadındoğumcum duruma göre artırabiliriz dedi kızlar ne olur benim içinde dua edin lütfen

güzinciğim benimde kürtajdan 3 ay 22 gün sonra ilaçla regli olabildim çok korkmuştum hormonlardada bir sorun yoktu rahim filmi çektirdim yapışıklık yoktu 3 regli gördükten sonra korunmayı bıraktım ilk ay hamile kaldım inşallah sende en kısa sürede hamile kalırsın ve inşallah meleklerimizi kucağımıza alırız :Saruboceq:

hayır canım dişçiye gittiğimde baska bir dr baktı kendi doktorum dğildi banada söylediği eş aşağıda dedi korkma buyudukça çıkar dedi ama bilmiyorum sanırım kendi doktorum olmadığı iin korkutmak istemedi kendi doktoruma 2 hafta sonra gideceğim.ama nette baktım ilk 3 ayda yukarıya cıkarmıs 334 haftaya kadar cıkmazsa erken doğum olurmus annede bebek de riske girermiş.bakalım 2 ahfta sonra doktor bilgilendirir bizleri işin gıcık tarafıda hareketsizlik ii değil bizze.

canım ben 5+3 ken keseyi gördük ve 7+3 kende kalp atışlarını.. umarım herşey yolunda gider canım..

herkese merhaba burda okuduklarım beni biraz olsun rahatlatıyo bebek bekleyenlerle seviniyor bebeğini kaybedenlerle üzülüyorum sizleri tanımıyorum ama sizlerin yaşadıklarınızı paylaşıyorum sanki ben yaşıyormuşum gibi hissediyorum.Allah herkesin yardımcısı olsun.

sevgili gelgit yanlis anlamadiysam bebek asagida degilmi eger dogru anladiysam merak etme tek caresi bol bol dinleneceksin agir hareket ve yuruyusler yok benimde oyle canim gebeligimde 5.ay bitmek uzere doktorum ev isini bile yasakladi yuruyemiyorum dogru durust bebegim sanki sag bacagimin hemen uzerinde sanki doguracagim doktorum eger dikkat etmezsem erken dogum olabilecegini bile soyledi gecmis oçlsun canim dikkat et galiba senin bebekde iri cunku iri olunca asagi inermis genelde buda iyi tarafi birazkendine cok dikkat et canim tabi bebeginede

hatır canım bebeğin yeri iyi eşinde sorun var eşi aşağıda.eşi aşağıda olunca bebeğin yeride daralıyor.netten baktım ama tecrübeli birinden duymak farklı tabı duyan cevresinde karsılaşmıs birileri vardır diye sordum.

mrb hanımlar heterezıgotum dıyosunuz bu ne anlama gelıyor bıde progestan heralde ılac bılgı verırmısınız bıraz

canım protein s testının referans aralıgı 60-130 dıye bılıyorum CADIARZU

Çok tşk ederim canım,Allah oğluna sağlıklı uzun ömürler versin,umarım benimki de kolay geçer ben hamile kalmadan başlıcam iğneye bu daha zor hemen istendiğinde hamile kalınmıyo,bir de clexane mı innohep mi karar verememiştim,bi doktorum clexane dedi diğeri clexane için bir ara toplatıldı çin hammaddesi kullanmışlar diyerek innohepi önerdi,ikisi de aynı demişsin,bu konuda da tereddütlerim var,neyse sen kurtulmuşsun darısı bana ve benim gibilere ...

ecesem kullanıcısından alıntı
merhaba arkadaşlar...uzun zamandır yazamamıştım... bir çok yeni arkadaşımız olmuş...ve hemen her sayfa hamile haberleri var ne kadar güzel... inşallah tüm hamile arkadaşlar sorunsuz bir şekilde kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi....
ben bu hafta 10 haftanın içine girdim... çok şükür şimdiye kadar bir sorunum olmadı... inşallah bundan sonrada olmaz...
sanırım selvihanla aynı doktora gidiyoduk... selvihancım maşallah sende epey ilerlemişsin.. geçmiş sayfalarda homosistein değerinin düşük çıktığını yazmışsın sonra ne yaptın bilmiyorum ama bende ölçtürdüm benimkide 4.4 çıktı... zaten diyeti bırakmıştım içim rahat etsin diye lütfü beyden rica ettim sağolsun oda yazdı...kafamı kurcalayan bir şey daha geride kaldı....
benim ikinci gebeliğim 9. haftada kalp atımının durmasıyla sona ermişti... lütfü bey 9. haftada tekrar kontrole çağırdı .... ult. cihazını görünce ağlamaya başladım çok korkuyorum diye ... adamcağız bir süre beni sakinleştirmeye çalıştı.... ben bir şey olacak diye değil senin için rahat etsin diye çağırdım seni dedi.... sonra baktık gerçekten bişey yokmuş... bebeğim hareket ediyodu....bundan sonra rutin kontrollere gelceksin dedi....16 mart içinde 2 li test için rand. verdi....
selvihancım sanırım sen yaptırdın 2 li testini... nereye yaptırdın ve sonuçlarını ne kadar sürede aldın yazarsan çok sevinirim....lütfü bey bu tarz tahliller için nereye yönlendiriyor merak ettim...
bu arada hamile arkadaşlar bebeğinizin cinsiyetini hangi haftalarda öğrendiniz ....o kadar merak ediyorumki elimden gelse karnımı açıp içine bakcam ....:)
bizim durumuzda olan insanlarda doğru doktor ve tedavi mutlu sona çoğu zaman ulaştırıyor ama yine de takdir allahtan...kendime ve sizlere dua etmekten başka bişey elimden gelmiyor....hep güzel haberler vermek ve duymak dileğiyle...

sevgili ECESEM,canım benim evet dr.lerimiz aynı ve ben çok memnunum.dr.homosistein değerinin düşük olması önemli değilmiş asıl önemli olan yüksek çıkmasıymış dedi bende fazla üzerine gitmedim.ikili test hafta sonu gittiğimiz için düzen laboratuvarında yaptırdık.normalde ben tahlillerimi acettepede yaptırıyordum.dr.ense kaınlığı ölçümleri ile kan tahlilinin aynı gün olması şart dediği için bizde özelde yatırdık.60tl. ödedik.çok şükür sonuç iyi çıktı.dr.sorun yok dedi.eğe sende dr.gidersen hafta içi mesai saatleri içinde git hastanede bedava yaptırabilirsin.cinsiyete gelince malesef ltfü bey on altıncı haftada söylüyor oda %90 diyor .cinsiyeti asıl %100 doğru olarak yirminci haftada söylüyormuş.inan bende senin kadr çok merak ediyorum ama neyaplım sağlıklı olsunda geç öğrenelim.sevgilerle

arkadaslar bende gebelik öncsi drum önermediği halde bebe aspirini içsem bişey olur mu

aynı soruyu bende soruyorum beray gıbı....
cogu gebenın kullandıgını gordum..:uhm:

sevgili BERAY RAPUNZEL bence dr.leriniz ne diyorsa onu yapın.en hamilelik öncesi 5 ay aspirin kullandım ve halada günde 1 adet 80mg kullanıyorum.şimdilik çok şükür hamilelik iyi gidiyor.her dr.farklı tedavi uyguluyor.bence dr.nizi dinleyin.

Selvihancım nasılsın.arada okuyorum ben de mesajlarınızı..Biz de 11.haftanın içindeyiz çok şükür..Gelecek hafta benim de ense kalınlığı vs..ölçümler..İnşallah herşey hayırlısyla gelişir hepimiz için..Sen de benim gibi A- sin..sanırım kan uyuşmazlığı var sizde de..Geçen hafta coombs indirekt adlı bir test için kan verdim sonuç negatif..sen de böyle bi durum var mı...

yavrum steteskop alsana.12. haftadan sonra duyuluo kalp atımlarıyerimseniben

sevgili celenciğim nasılsın tatlı cemremiz nasıl ou.geçen gün korkuttunuz bizi.neyse iyi haberlerinizi aldık ta rahatladık.celen ya ben çok şükür ondördüncü haftanın içindeyim fakat kalp atışlarını birtürlüduyamıyorum.karnımdan gaz sesinden başka ses gelmiyor.elimdeki eşimin steteskopu çok iyi kardiyoloji için özel almış fakat gene yok gene yok.sen nası 12.hafta da duydun anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…