faktör 5 yapıldı mı peki
Bir tanığımızın durumu aynıydı ilerleyen gebelik aylarında kese tam rahim üzerinde olduğu için hareketlerini kısıtlamıştı ve dr.u istirahat vermişti. hem kendisi rahat hareket edemiyordu hemde bebek rahime baskı yaptığı için sanki doğum yapıcam gibi hissediyorum galiba geliyor diyordu her seferinde. yatarak geçirdi hamileliğini. senin dr.un ne dedi ne yapman gerekiyormuş herhangi bişi sölemedi mi
sidocuğum ayrıca bir sorum var senin gebelik kesen ne zaman görünmüştü bugün 5+2 günlük kese 7mm ama embriyo ve yolk sac görünmedi normalmi sen kalp atışlarını ne zaman duydun cevaplarsan sevinirim
bana yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen sizde cevap yazarmısınız
bugün hemotolojiyede gittim diğer kan testlerinde bir sorun çıkmadı sadece mthfr 677+1298 heterezigotum gebelik boyunca fraksiparin 0,4 ve folbiol dedi kadındoğumcum duruma göre artırabiliriz dedi kızlar ne olur benim içinde dua edin lütfen
merhaba kızlar.ben cuma gunu dişçiye gittiğimde ayrıntılı ultrasona girdim ve plasentanın aşağıda olduğunu öğrendim.bildiğim kadarıyla şimdiye kadar yukarı cıkmıs olması gerekirdi 4.ay bitmek üzere ve hala aşağıda tehlikeli bir durum varmı acaba.bilgisi olan varmı
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum umarım hepiniz umutlarına yaklaşmışsınızdır.ben bugün testimin sonucunu aldım protein s:165.9 çıktı normal mi bu değer anlayan var mı yardımcı olursanız sevinirim
Sağoll allah sızlerede nasıp etsın ıns
bnm innohep0.35 ıgnem ama clexanee ıgnesıyle aynı özellıkte yanı ıkısıde kan sulandırıcı ıgne
bn ıgneye hamıle oldugumu ögrendıgım(4.haftada) gun basladım gunde bır defa oldum
hamd olsun hamılelıgım de cok guzzel gectı lekelenmem felan olmadı herhangı bır tehlıkede görmedım
sezaryanla dunyaya geldı oglusum
umarım yardımcı olmusumdur
arkadaslar bende gebelik öncsi drum önermediği halde bebe aspirini içsem bişey olur mu
aynı soruyu bende soruyorum beray gıbı....
cogu gebenın kullandıgını gordum..:uhm:
yavrum steteskop alsana.12. haftadan sonra duyuluo kalp atımlarıyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?