Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

güzincim benim de iğnem innohep 0.45. abimde doktor ona sordum bana iğneyi kiloyla orantılı olarak verdiklerini söyledi. ama genlerdeki bozukluk ne kadar çoksa iğnenin dozunu arttırma durumu olabiliyor sanırım. özellikle ilerleyen aylarda vücud kendini doğuma hazırladığı için kanı daha çok yoğunlaştırıyor bu yüzden bazı arkadaşlarda iğne dozu değişebiliyor. onu da ilerleyen haftalarda bebeğe giden damarlardaki direnç düzeyine bakarak değerlendiriyor doktorlar. umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız buradan.

sidoooooo nerdesin canım ya. bekliyoruz senii.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum umarım hepiniz umutlarına yaklaşmışsınızdır.ben bugün testimin sonucunu aldım protein s:165.9 çıktı normal mi bu değer anlayan var mı yardımcı olursanız sevinirim

canım ne testi bu .. bide normalde test kağıtlarında normal olması gereken değerlerin aralıkları bulunur,o oranlar aralığındaysa bir sorun yoktur

canım teşekkür ederim.ah o ilerleyen haftalara gelebilecekmiyiz..:çok üzgünüm:

merhaba kızlar.ben cuma gunu dişçiye gittiğimde ayrıntılı ultrasona girdim ve plasentanın aşağıda olduğunu öğrendim.bildiğim kadarıyla şimdiye kadar yukarı cıkmıs olması gerekirdi 4.ay bitmek üzere ve hala aşağıda tehlikeli bir durum varmı acaba.bilgisi olan varmı

bende bu sonuçları bekliyorum 5 şubatta verdim daha henüz sonuçlarım çıkmadı ama bildiğim kadarıyla pıhtılaşma faktörüyle değerleri inip çıkabiliyormuş

merhaba arkadaşlar...uzun zamandır yazamamıştım... bir çok yeni arkadaşımız olmuş...ve hemen her sayfa hamile haberleri var ne kadar güzel... inşallah tüm hamile arkadaşlar sorunsuz bir şekilde kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi....
ben bu hafta 10 haftanın içine girdim... çok şükür şimdiye kadar bir sorunum olmadı... inşallah bundan sonrada olmaz...
sanırım selvihanla aynı doktora gidiyoduk... selvihancım maşallah sende epey ilerlemişsin.. geçmiş sayfalarda homosistein değerinin düşük çıktığını yazmışsın sonra ne yaptın bilmiyorum ama bende ölçtürdüm benimkide 4.4 çıktı... zaten diyeti bırakmıştım içim rahat etsin diye lütfü beyden rica ettim sağolsun oda yazdı...kafamı kurcalayan bir şey daha geride kaldı....
benim ikinci gebeliğim 9. haftada kalp atımının durmasıyla sona ermişti... lütfü bey 9. haftada tekrar kontrole çağırdı .... ult. cihazını görünce ağlamaya başladım çok korkuyorum diye ... adamcağız bir süre beni sakinleştirmeye çalıştı.... ben bir şey olacak diye değil senin için rahat etsin diye çağırdım seni dedi.... sonra baktık gerçekten bişey yokmuş... bebeğim hareket ediyodu....bundan sonra rutin kontrollere gelceksin dedi....16 mart içinde 2 li test için rand. verdi....
selvihancım sanırım sen yaptırdın 2 li testini... nereye yaptırdın ve sonuçlarını ne kadar sürede aldın yazarsan çok sevinirim....lütfü bey bu tarz tahliller için nereye yönlendiriyor merak ettim...
bu arada hamile arkadaşlar bebeğinizin cinsiyetini hangi haftalarda öğrendiniz ....o kadar merak ediyorumki elimden gelse karnımı açıp içine bakcam ....:)
bizim durumuzda olan insanlarda doğru doktor ve tedavi mutlu sona çoğu zaman ulaştırıyor ama yine de takdir allahtan...kendime ve sizlere dua etmekten başka bişey elimden gelmiyor....hep güzel haberler vermek ve duymak dileğiyle...

arkadaşlar aranızda kürtajdan sonra adetle ilgili geç gelmesi veya gelmemesi ile ilgili problem yaşayan oldumu?

Bir tanığımızın durumu aynıydı ilerleyen gebelik aylarında kese tam rahim üzerinde olduğu için hareketlerini kısıtlamıştı ve dr.u istirahat vermişti. hem kendisi rahat hareket edemiyordu hemde bebek rahime baskı yaptığı için sanki doğum yapıcam gibi hissediyorum galiba geliyor diyordu her seferinde. yatarak geçirdi hamileliğini. senin dr.un ne dedi ne yapman gerekiyormuş herhangi bişi sölemedi mi

canım ne testi bu .. bide normalde test kağıtlarında normal olması gereken değerlerin aralıkları bulunur,o oranlar aralığındaysa bir sorun yoktur

protein s tesi pıhtılaşma testi oluyor.sonuç 165.9 ama olması gereken referans değer 60-130 aralığında yani benim değerim yüksek sanırım bende de pıhtılaşma var

arkadaşlar aranızda kürtajdan sonra adetle ilgili geç gelmesi veya gelmemesi ile ilgili problem yaşayan oldumu?

yanlış hatırlamıyorsam ilkinde 52. günde gelmişti ikinci kürtajdan sonrada 2 ayı aşmıştı ve geldiğinde çok az çamaşırımı lekeleyecek kadar gelmişti. zaten3.ayda hamile kaldım :)

bende bu sonuçları bekliyorum 5 şubatta verdim daha henüz sonuçlarım çıkmadı ama bildiğim kadarıyla pıhtılaşma faktörüyle değerleri inip çıkabiliyormuş

sende mi egede yaptırdın protein c yi de yaptıracaktım yapılmıyormuş ege üniversitesinde.ya umarım ciddi bir sorun değildir çok kafama takıyorum.

protein s tesi pıhtılaşma testi oluyor.sonuç 165.9 ama olması gereken referans değer 60-130 aralığında yani benim değerim yüksek sanırım bende de pıhtılaşma var

umarım bir sorun çıkmaz canım..ben yaklaşık 6 ay önce düşük yapmıştım bir sürü testler yapıldı, vallahi tam hatırlamıyorum hangi değerler felan ama benim sonuçlarda bir heterozigot gibi bi sonuç vardı doktorum ona baktığında işte kan pıhtılaşması var demişti...

ama allah daha büyük sorunlardan korusun..buna şükretmeliyiz..bendede kan pıhtılaşması var, şimdi hamileyim,günlük iğne yapılıyo..şimdilik iyi gidiyo hamilelik...

allahım tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin

sende mi egede yaptırdın protein c yi de yaptıracaktım yapılmıyormuş ege üniversitesinde.ya umarım ciddi bir sorun değildir çok kafama takıyorum.

evet egede yaptırdım ama protein s aktivite ve protein s antijen aktivite protein c rezistansı bunları ege yapıyormus ama sonucu çıkmadı.antitrombin3 protein c antijen ve aktive için ankara düzey lab.gönderildi normal çıktı sonuçlar.

ecesemcim ahh işte bende o korkuyu atlatırsam hamile kalmayı istiyorum artık,korkar oldum hamileyken ultrason cihazlarından,bizim için çok kötü anıları var inan bende yaşadıklarım aklıma geldi çok üzüldüm senağlamaşimdi ama yeni umutlarım var drum yeniden hamile kalırsam iğne vereceğini söyledi inş bu sefer herşey yolunda gidecek :1rolleyes:

hamile kalmaya korkar oldum:çok üzgünüm: çünkü sonrası daha acı oldu benim içinsenağlama senağlamaneyse sizleride üzmeyeyim

evet haklısın halimize şükür canım inşallah seninde hamileliğin sorunsuz geçer.sağol.

faktör 5 yapıldı mı peki

sonuçlarım şöyle;
b-fibrinojen-455 G-A heteroziot mutasyon saptanmıştır.
mthfr c677t heterozigot saptanmıştır.
mthfr a1298c heterozigot saptanmıştır.
protein c aktivetesi 82.00
protein c antijen 2,75
antitrombin aktivite 117.00 ve 3 sonuç için daha beklemedeyim.
su an benim problemim 5.kürtajı 22 ekimde oldum sonrasında ilaçla 18 ocakta adet gördüm ama bu ay daha hala gelmedi çrş randevu aldım adetlerim düzene girse çalışmalara başlayacağız da:çok üzgünüm::çok üzgünüm:[/QUOTE]

canım sonuçlarım bu şekilde yorumlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…