Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

SONUÇLAR

Protrombin (G20210A) : NORMAL

Faktör V Leiden (G1691A) : HETEROZİGOT (G/A)

MTHFR (C677T) : NORMAL

MTHFR (A1298C) : NORMAL
şu sonuca yorum yapacak kimse yokmu şimdi yaaaa

cnm bende de değerler aynı. sadece ilkini hatırlamıyorum. 2 hamileliğim de kalbi atması gereken zamanda duyulmadığı için ve yapılan ultrasonda olması gerenden 2-3 hafta geride kaldığından kürtajla sonlandırıldı. 2.sinde kürtajla birlikte genetik testleri ilee pıhtılaşma testleri yapıldı. ve faktör v leiden çıktı. kürtajı yapan doktorum 1 ay korun herhangi bi folik asit al hamile kalınca da corasprin al bi de böyle deneyalim dedi. deneyelim lafı beni ürkütüğü için doktorumu değiştirdim. lütfü önderoğlu 3-4 ay bekleme dönemi + korunma döneminde corasprin ve özellikle folbiol alıcaksın dedi. şimdi 2 aydır deniyoruz baklaım hayırlısı.
bana sorun buysa sadece çözülür endişe etme çok önemli değil,hamilelikte de iğne olucak mutlaka dedi .sormama rağmen herhangi bir diyet vermedi.

bende durumlar bööle biraz uzun oldu ama umarım faydası olur. senin sıkıntın ne?

selam kızlar nasılsınız

aysude tokluk şekerin kaç çıktı yüksek drken birde şişmeler için tuzu azaltmalısın inş insülin iğne kullanmana lüzum kalmaz ama sonuçta kullanacak olsanda biliyorsun bebeğin için kullanacaksın hiç canını sıkma bak güzin geldi yolun sonuna öyle de böylede ''dünya açık denizde fırtınalarla savaştığın ne zorluklar çektiğini önemsemez sadece gemiyi limana getirip getirmediğinle ilgilenir''değilmi bizde bu gemileri limana getireceğiz ne olursa olsun rabbim yanımızda yardım etsin hepimize ne edebiyat patlattım ama:)))

çok tşk ederim canım ilgilendiğin için...tedavisi vardır umarım((

evet canım benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı...sonra bir kızım oldu...bu 1.5 yılda da 5 kere kimyasal geçirdim...bilmiyorum sebep bu mu

doktorun daha iyi bilgi verir canım yarın iyice sor aklına takılanları. Hasan bey genetik doktoru sanırım peki kadın doğumcun kim?

haklısın güzelim bu zamana kadar pek rahattık bebişimle ama bir anda 7 aylık rahatlığın acısını çıkarı verdik Allahım beterinden saklasın, ben pek rahat bir kişiliğim yok inş bebişim rahat sakin bir bebiş olur yaa anasına çekerse yandık..

duruşah şimdi okudum da yazdığını maşallah bi kızın olmuş.,darısı kardeşlerine inşalllah .
sen asprin yada iğne olmadan ,hiç bişey kullanmadan mı hamilelik sürecini geçirdin.

çok tşk ederim canım ilgilendiğin için...tedavisi vardır umarım((

tedavisi tabiiki vardır çok şükür , burdaki hemen hemen herkes gibi sende iğne olursun muhtemelen, tüplerde olurda bi sorun varsa oda bi şekilde çözülür ama doktorunu iyi seç en önemli olan bu bence.Allah yardım etsin hepimize.

iyiyiz siz nasılsınız sizin edebi yorumunuzla daha iyi olduk topiğimizin yazarı......
seni çok merak ettik yahu...

canım başkentte cemalettin beye gideceğim yarın..eğer memnun kalmazsam hüseyin görkemliye gidecem...
duruşah şimdi okudum da yazdığını maşallah bi kızın olmuş.,darısı kardeşlerine inşalllah .
sen asprin yada iğne olmadan ,hiç bişey kullanmadan mı hamilelik sürecini geçirdin.
aynen öyle canım..ben bunu bugün öğrendim...kızımda ne ilaç ne iğne..çok şükür sağsalim aldım kucağıma...inşallah diğerlerinide alabilirim kucağıma:))

canım tüplerden film çekildi bir sorun yokmuş...doktor meselesine gelince bilemiyorsun hangisinin iyi olduğunu...kimine göre A doktoru çok iyi kimine göre B...bilemiyorsunki

herkese selamlar kızlar, ben de okudum yasinleri.
Lalehan haşimatoluyum bende.. ani stres antikorları mı etkiliyormuş? değerlerin kaç?
Teşekkürler..

haşimatonun sebebi zaten ani yaşanan şok üzüntüler, yoğun stress, vs.
haşimato da bağışıklık sisteminn zayıflığı söz konusu ...stres olunca bağışıklık sistemi çöküyor ve antikorlar devreye girer..aslında çoğu hastalığın sebebi stres. düzensiz beslenme vs. haşimato hipotroidind ise daha çok içe dönük söyleyeceklerini içine atan duygusal kimselerde olur...illaki genetik faktör şart değil..bizde kimse troid hastası bile yoktur...
benm antikorlar yüksek..500 küsürlerde..en son 2 sene evvel ölçmüştü dr.
bir daha da ölçmeye gerek yk dedi
çünki antikorları düşürecek ilaç yok
dönem dönem düşer ya da yükselir
o yuzden üzüntü stres bize çok ii gelmez
sağlıcakla

SONUÇLAR

Protrombin (G20210A) : NORMAL

Faktör V Leiden (G1691A) : HETEROZİGOT (G/A)

MTHFR (C677T) : NORMAL

MTHFR (A1298C) : NORMAL
şu sonuca yorum yapacak kimse yokmu şimdi yaaaa

cnm degerlermiz aynı bana soylenen hamıle kalınca iğne ve aspırın kullanmam gerektıgı ama ben buradakı arkadaslar gıbı hamıle kalmadan basladım aspırıne coraspırın 100 luk kullanıyorum.doktor ılla hamıle kalınca bunları yasıcaksın dıye bısı yok dedı ılk gebelık te olur ıkıncısınde olmaz yada ılk gebelıkte hıcbısey yokken ıkıncısınde bu sorun cıkan bıssuru hasta var dedı.
doktorun da soyler muhtemelen ama hamıle kalıesan muhtemelen ıgne onerecektır sana
cok gecmıs olsun bır kızın varmıs allah bagıslasın onda boyle sorunlar yasamamıssın.
hayırlısı buda bızım kaderımız sabır ve dua ile inş. bunun ustesınden gelıcez

canlarım benim napıyım içim içime sığmıyo bugün gittik doktora çatlama olmuş :dance: adetin gecikirse hemen gel dedi bende tsh durumumu tekrar hatırlattım doktora tsh t3 t4 için kan verdim bakalım yükselme varmı diye dediğiniz gibi kızlar progestanın vajinadan fitil gibi olanını verdi hap değil bu bakalım onu kullanacam inşallah hamişimdir kızlar içimde bi garip duygu var sanki hamiş gibiyim ama olumsuzda düşünmek istemiyorum pozitif düşüneyim pozitif olsun değilsemde öbür aya tekrar çalışacaz yılmak yok lmaz:

gebelik oluşursa eğer o zaman başlayacağım ben öğrendiğim gün

neye başlıcan feryad kız kaçırdım orayı ayy

herkese selam kızlar umarım herkes iiidir , yeni doğan bebeklerimiz ve anneleride iiimiş ne güzel.moral oluyo bize.

canım mrk ettim seni hbr ver olurmu doktordan sonra.iyi haber olsun ama inşallah:CüvCüv:

ay saol bitanem sen nasılsın çok şükür şimdilik güzel haber yumurta çatlamış hamile olabiliri doktor progestan verdi bide tsh değerlerimi istedi hamişsem eğer erken den tsh düzenini sağlayalım diye bakalım tsh değerime göre bide adetimin yaklaşmasına göre hayırlısı misspoem valla ben sanki hamileymişim gibi karnımla konuşuyorum bu sefer beni bırakma bebeğim diyorum sımsıkı tutun diyorum sanki hamileymişim gibi napıyım ayol pozitif düşünüyom hamiş değilsemde çalışmalar devam yılmadan öbür ay gene deneriz napalım ama inanıyorum ben hamişim opuyorumnanaktanhihoyyyt

canım tüplerden film çekildi bir sorun yokmuş...doktor meselesine gelince bilemiyorsun hangisinin iyi olduğunu...kimine göre A doktoru çok iyi kimine göre B...bilemiyorsunki

hımmmm ozamn kandaki sorundan olabilir.evet katılıyorum bende çok uğraştım doktor bulabilmek için şimdikinden memnunum çok şükür.konyadasınız galiba , yakın zamanda büyük ihtimalle bende konyaya taşıncam o zman konyadanda bi doktor bulmam gerekecek sizden doktor tavsiyesi alcam ona göre doktor bulunnnn:))))))))

ayyyyyy inşallah canımmm hadi hamile ol ve bana umut olllllll.çok sevindim. bende grip olmuşum valla çarşamba ankaraya kontrole gidcem ama bu halle nasıl gidcem bilmiyorum , adetin kaçıncı günündesin sen tatlımm ilaçmı kullandın yumurta için.

canım inan çok çok sevindim mutlu olmana
güzel haberlerinide alıcaz inşallah dualar içinde ol inşallah

ayyy kızlarrr bugün duştan sonra farkettimki kalçada ve bacaklarda bazı yerlerde.kızarıklık var.karnımda hiç yok çok şükür de.bacaklara krem sürmedim hiç.ama karnıma sabah akşam lierac sürüyom.napalm gülü seviyoz dikene de katlanacaz artık.bu arada bu hafta bebeğe ve kendime çanta hazırlayım diyorum.erken doğum falan olur diye.

kızlar size bir şey soracağım yine :) ben Eylül ayının 26 sında hasta olmuştum, bu ay da 21 Ekim gibi bekliyorum.. bugün rutin tahlillerimi yaptırırken her ihtimale karşı betahcg de yaptırdım, 2 çıktı Sonradan yükselebilir miki acep sizce yoksa 5 in altında olduğu için negatif mi? hiç heveslenmesem mi?

Allah iyiliğini versin kız daha erken erken ama gerçi hazırlıklı olm ak lazım değil mi ben de daha hazırlamadım. çatlağa gelince ise aynen bende bacaklarıma sürmedim çatladım çatır çatır, göbeğimde bişi yok elhamdülillah belli olmaz gerçi, Allahım bebişimizi versinde çatlaklar önemli değil artık.

troit ilaçlarına canım iğnelerle birlikte troit taakibine de başlayacaz onu dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…