SONUÇLAR
Protrombin (G20210A) : NORMAL
Faktör V Leiden (G1691A) : HETEROZİGOT (G/A)
MTHFR (C677T) : NORMAL
MTHFR (A1298C) : NORMAL
şu sonuca yorum yapacak kimse yokmu şimdi yaaaa
çok tşk ederim canım ilgilendiğin için...tedavisi vardır umarımslm canım , evet bu sonuç düşük ve kimyasal gebelik sebebi olabilir ama tüplerde olan bi sorunda yani enfeksiyon,sıvı birikmesi gibi kimyasal gebelik sebebi olabiliyor , en net bilgiyi doktorun verir tabiki.ama ne güzel bi kızın varmış Allah bağışlasın inşallah kardeşide olur.
evet canım benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı...sonra bir kızım oldu...bu 1.5 yılda da 5 kere kimyasal geçirdim...bilmiyorum sebep bu mu
canım çok sevindim , ablalar anlayışlıdır ve dediği gibi kızmak yerine seni ve bebğini düşünmüştür.ayrıca eşinin yaptığınıda takma kafana lütfen ben ilk hamileliğimde eşime ailesinden sebep çok kızmıştım.aynen senin gibi sinir krizi geçirdim nerdeyse senide , bebeğinide istemiyorum demiştim ve bak şimdi bebek olsun diye kırk takla atıyorum.çok pişmanım öyle söylediğim ve olur olmaz herşeye stres yaptığım için.hepimiz aynı sıkıntıları yaşayabiliyoruz ama önce bebeğini düşün ne olurrr.sakin bir anne olki bebişinde sakin bi bebiş olsun demi:))
çok tşk ederim canım ilgilendiğin için...tedavisi vardır umarım((
selam kızlar nasılsınız
aysude tokluk şekerin kaç çıktı yüksek drken birde şişmeler için tuzu azaltmalısın inş insülin iğne kullanmana lüzum kalmaz ama sonuçta kullanacak olsanda biliyorsun bebeğin için kullanacaksın hiç canını sıkma bak güzin geldi yolun sonuna öyle de böylede ''dünya açık denizde fırtınalarla savaştığın ne zorluklar çektiğini önemsemez sadece gemiyi limana getirip getirmediğinle ilgilenir''değilmi bizde bu gemileri limana getireceğiz ne olursa olsun rabbim yanımızda yardım etsin hepimize ne edebiyat patlattım ama:)))
canım başkentte cemalettin beye gideceğim yarın..eğer memnun kalmazsam hüseyin görkemliye gidecem...doktorun daha iyi bilgi verir canım yarın iyice sor aklına takılanları. Hasan bey genetik doktoru sanırım peki kadın doğumcun kim?
haklısın güzelim bu zamana kadar pek rahattık bebişimle ama bir anda 7 aylık rahatlığın acısını çıkarı verdik Allahım beterinden saklasın, ben pek rahat bir kişiliğim yok inş bebişim rahat sakin bir bebiş olur yaa anasına çekerse yandık..
aynen öyle canım..ben bunu bugün öğrendim...kızımda ne ilaç ne iğne..çok şükür sağsalim aldım kucağıma...inşallah diğerlerinide alabilirim kucağıma:))duruşah şimdi okudum da yazdığını maşallah bi kızın olmuş.,darısı kardeşlerine inşalllah .
sen asprin yada iğne olmadan ,hiç bişey kullanmadan mı hamilelik sürecini geçirdin.
canım tüplerden film çekildi bir sorun yokmuş...doktor meselesine gelince bilemiyorsun hangisinin iyi olduğunu...kimine göre A doktoru çok iyi kimine göre B...bilemiyorsunkitedavisi tabiiki vardır çok şükür , burdaki hemen hemen herkes gibi sende iğne olursun muhtemelen, tüplerde olurda bi sorun varsa oda bi şekilde çözülür ama doktorunu iyi seç en önemli olan bu bence.Allah yardım etsin hepimize.
herkese selamlar kızlar, ben de okudum yasinleri.
Lalehan haşimatoluyum bende.. ani stres antikorları mı etkiliyormuş? değerlerin kaç?
Teşekkürler..
SONUÇLAR
Protrombin (G20210A) : NORMAL
Faktör V Leiden (G1691A) : HETEROZİGOT (G/A)
MTHFR (C677T) : NORMAL
MTHFR (A1298C) : NORMAL
şu sonuca yorum yapacak kimse yokmu şimdi yaaaa
progestan ya da estrofem olabilir progestanı biliysundur estrofem de rahim kalınlaşmasını sağlıyo kuzucum bak bu kadar stres zarar ben sana söyleyim içimden bir ses aşırı stres yaptığını söylüyo:1closedeyes:
evet tatlım 29 ekime geliyo sanırım.muhtemelen feryadında dediği gibi progesteron hormonu içeren yani bebeğin rahme tutunmasını sağlayan hormon takviyesi verecektir doktorun inşallah yakın zamanda müjdeli haberini alırız canım
gebelik oluşursa eğer o zaman başlayacağım ben öğrendiğim gün
herkese selam kızlar umarım herkes iiidir , yeni doğan bebeklerimiz ve anneleride iiimiş ne güzel.moral oluyo bize.
canım mrk ettim seni hbr ver olurmu doktordan sonra.iyi haber olsun ama inşallah:CüvCüv:
canım tüplerden film çekildi bir sorun yokmuş...doktor meselesine gelince bilemiyorsun hangisinin iyi olduğunu...kimine göre A doktoru çok iyi kimine göre B...bilemiyorsunki
ay saol bitanem sen nasılsın çok şükür şimdilik güzel haber yumurta çatlamış hamile olabiliri doktor progestan verdi bide tsh değerlerimi istedi hamişsem eğer erken den tsh düzenini sağlayalım diye bakalım tsh değerime göre bide adetimin yaklaşmasına göre hayırlısı misspoem valla ben sanki hamileymişim gibi karnımla konuşuyorum bu sefer beni bırakma bebeğim diyorum sımsıkı tutun diyorum sanki hamileymişim gibi napıyım ayol pozitif düşünüyom hamiş değilsemde çalışmalar devam yılmadan öbür ay gene deneriz napalım ama inanıyorum ben hamişim opuyorumnanaktanhihoyyyt
canım inan çok çok sevindim mutlu olmanacanlarım benim napıyım içim içime sığmıyo bugün gittik doktora çatlama olmuş :dance: adetin gecikirse hemen gel dedi bende tsh durumumu tekrar hatırlattım doktora tsh t3 t4 için kan verdim bakalım yükselme varmı diye dediğiniz gibi kızlar progestanın vajinadan fitil gibi olanını verdi hap değil bu bakalım onu kullanacam inşallah hamişimdir kızlar içimde bi garip duygu var sanki hamiş gibiyim ama olumsuzda düşünmek istemiyorum pozitif düşüneyim pozitif olsun değilsemde öbür aya tekrar çalışacaz yılmak yoklmaz:
ayy
ayyy kızlarrr bugün duştan sonra farkettimki kalçada ve bacaklarda bazı yerlerde.kızarıklık var.karnımda hiç yok çok şükür de.bacaklara krem sürmedim hiç.ama karnıma sabah akşam lierac sürüyom.napalm gülü seviyoz dikene de katlanacaz artık.bu arada bu hafta bebeğe ve kendime çanta hazırlayım diyorum.erken doğum falan olur diye.
canlarım benim napıyım içim içime sığmıyo bugün gittik doktora çatlama olmuş :dance: adetin gecikirse hemen gel dedi bende tsh durumumu tekrar hatırlattım doktora tsh t3 t4 için kan verdim bakalım yükselme varmı diye dediğiniz gibi kızlar progestanın vajinadan fitil gibi olanını verdi hap değil bu bakalım onu kullanacam inşallah hamişimdir kızlar içimde bi garip duygu var sanki hamiş gibiyim ama olumsuzda düşünmek istemiyorum pozitif düşüneyim pozitif olsun değilsemde öbür aya tekrar çalışacaz yılmak yoklmaz:
neye başlıcan feryad kız kaçırdım orayı ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?