Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cenım geçen hafta asigül ve sabrinaya cumada ben ve nergise okundu
canım seninkini okumuştum ama nergisi hatırlayamadım.hemen bu akşam nergisim içinde okurum tamam olurrr.

iyi haberlerle gel canım.
hayırlı olsun aile birliğin hehe.. bende evde oturup durmaktan çok bunaldım havalarda soğudu kendime bir hobi bulmam lazım.
kızz bana bak izne mi ayrıldın yoksa.ben hala gidiyom.canım çıkıyor yaaaaaa.
merhaba,
clexane iğnelerin şekli mi değişti, bilginiz var mı acaba?
merhabaaaa.nerelerdesin ya.unuttun bizleri .inşallah bebiş haberlerini de bekliyorum.bırakma bizleri.
seni ne zaman görsem canım lokum çekerdi bak yine çekti. kaydirigubbakcemile3
bu da bir sınav.bunuda atlatacakssın.seninde dediğin gibi bunda da vardır bir hayır.

canım tekrar cok geçmiş olsun yazmıştım sana... gönlünü ferah tut nasılsa bi caresi var, caresiz dert değil şükür ki... inşallah güsel haberler alırsın :Saruboceq:

protrombin (g20210a) : Normal

faktör v leiden (g1691a) : Heterozigot (g/a)

mthfr (c677t) : Normal

mthfr (a1298c) : Normal

aysude cim bu tahlilden bişi anladın mı sen baya araştırmıştın bunu yazarsan sevinirim
evet ya bu testi biri yorumlarsa çok sevinirim...ben çok acemiyim bu konuda

seni,çalıkuşu'nu,şen'i,celen'i,ravza'yı,limburg'u hiç unutmadık ki,keşke hep burada bizlerle olsanız..........ben iyiyim çok şükür......inş. güzel haberler vardır,bu arada genelde innohep tavsiye edilmeye başlandı bilgin olsun,araştır istersen

evet ya bu testi biri yorumlarsa çok sevinirim...ben çok acemiyim bu konuda

benim sonuçlarım da aynı bu şekilde acıkcası yorumlanacak kadar sormadım doktora sadece heterezigotu cizdi ve kan pıhtılaşması demişti... ama gebeliğimin başında başka bi doktora gitmiştim o sonuçlara bakıp buna kanda pıhtılaşma denmez cok ciddi bişey değil, Türk halkının cogunda bunu görebilirsin demişti...

tşk ederim güzelim...5tane kimyasal gebelik geçirdim de o yüzden önemli bişeymi değil mi merak ediyorum...kimyasalda ne kadar rol oynuyor..

tşk ederim güzelim...5tane kimyasal gebelik geçirdim de o yüzden önemli bişeymi değil mi merak ediyorum...kimyasalda ne kadar rol oynuyor..

duruşahcım benim 2 gebeliğim de kimyasal gebelik şeklinde oluyor benim bildiğim pıhtılaşma değerleri genelde 6-7 . haftalardaki kayıplarda daha etkili ama bizim durumumuz da istisnai boyutta tabi olabilir. antikorların açısından bir inceleme yapıldı mı sana bende onlarda da sorun çıkmıştı çünkü...

Kızlar hep kan pıhtılaşması değerlerinden ve kullandığımız ilaçlardan bahsediyoruz. Hep bakıyorum kendimle aynı değerlere sahip olan var mı diye ama sonra unutuyorum. Bir liste yapsak bununla ilgili. Pıhtılaşma değerlerini ve ilaç isimlerini yazsak. Hamiş ve bebiş listesi gibi güncellesek nasıl olur?

canım ben hiç anlamıyorum...tüp bebekteki doktorum genetiğe gönderdi bizi bizde gittik kan aldılar hepsi bu....bu sonucumçıkmış..birdeçıkmayan bir sonucum varmış oda eşimle benim kanlarımız üzerinde bir çalışma yapılıyomuş o çıkmadı henüz...6 haftadaçıkıyomuş...

ya kızlar bakıyorumda buradakilerin çoğu öğretmen...bunun bir açıklaması var mı:))

benim bu konuyla ilgili bir tezim var :)) eskiden de yazmıştım .... bu yaramazlar bizim kanımızı donduruyo demiştim sanırım haklıyım hı ne dersin

kahvelokum hoşgeldin hamişmisin bi kan testi yaptır öğren canım hadi inş hayırlısı olsun
uzun zamandır uğramıyordun buralara özlettin kendini canım

ya kızlar bakıyorumda buradakilerin çoğu öğretmen...bunun bir açıklaması var mı:))

herkese merhaba...
beni unutmamış olduğunuzu görmek beni çok mutlu etti.. hepinize teşşkür ediyorum ve sevgiyle öpüyorum..
dediğiniz gibi kan testi yaptırmak en iyisiydi ama sağlık ocağı yapmışyormuş, hastanede de sorunlu bir doktor var, ona dert anlatmak istemedim.. ama perşembe günü için bir randevu aldım.. şimdi inş o güne kadar kanamam olmaz diye dua ediyorum...
clexan getirtim bugün ama değişmiş şekli.. ilkini yaptım ama maalesef pek beceremedim yarısı gitti :)
lütfen benim için dua edin.. biliyorsunuz 2 yıldır bekliyorum bebişimi...
umarınm herkes iyidir.. çok uzun zaman oldu...

inşallah rabbim gönlüne göre olanı ve hayırlı olanı versin canım sana:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

etmem mi canım sen dedin ben başladım duaya zaten :Saruboceq: rabbim sağlıcakla korusun onu inş. kanama falan da olmaz sarılır sana sıkıca

pıhtılaşmayı etkileyen gen faktörlerinden bazıları bunlar.... ve faktör V heterezigot yani taşıyıcı olduğu anlamına geliyor... ama taşıyıcı olması riski ekarte etmediğinden tedavi gerekli görülebilir... faktör v pıhtılaşma üzerinde en çok rol oynayan genlerden birisi....

yani canım benim bunun kimyasal gebelik üzerinde rolü nedir...5 kere kimyasal yaşadım ben

yavrular ben coraspine ve folic plusa başladım bugün bişey sorcam folici kaç kere kullanıyoruz 2 diye hatırlıyorum doktorun dediğini siz kaç alıyorsunuz?

meraba arkadaşlar dogum yapanlar doğuma kaç gün kala kan sulandırıcı iğneyi bıraktılar yardım ederseniz sevinirim lütfen cevap yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…