Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah rabbim gönlüne göre olanı ve hayırlı olanı versin canım sana:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

etmem mi canım sen dedin ben başladım duaya zaten :Saruboceq: rabbim sağlıcakla korusun onu inş. kanama falan da olmaz sarılır sana sıkıca

teşekkür ederim... okuldan geldiğimde azıcık bi lekelenmem olduğunu gördüm.... lütfen dualarınızı eksik etmeyin... geçen yıl ki gibi olsun istemiyorum...
sizler nasılsınız... inş her şey yolundadır...

meraba arkadaşlar dogum yapanlar doğuma kaç gün kala kan sulandırıcı iğneyi bıraktılar yardım ederseniz sevinirim lütfen cevap yazın

2 yada 3 ün önce canım drun söylemedi mi sana ama normal doğum bekliyorsan sanırım 38. haftada bırakman lazım yine de dr bir sor

sonuyok sana özelden mesaj yolladım bakarsın.bir de iğneyi kaç hafta kaç günlükken kestin?

selam,herkes iyidir umarım.

benim bu konuyla ilgili bir tezim var :)) eskiden de yazmıştım .... bu yaramazlar bizim kanımızı donduruyo demiştim sanırım haklıyım hı ne dersin
sempatiksalakcinnitezin çok yerinde bence, ben öğretmen değilim ama bir yıl sözleşmeli öğretmenlik yaptım, sanırım bana da o zaman bulaştıkaydirigubbakcemile3
kahvelokum canım hakkında hayırlısı olsun. rabbim yüzünü güldürsün inşallah.

benim bu konuyla ilgili bir tezim var :)) eskiden de yazmıştım .... bu yaramazlar bizim kanımızı donduruyo demiştim sanırım haklıyım hı ne dersin

Evet bu benimde dikkatimi çekmişti.Pıhtılaşma problemim olduğunu öğrenince bu topiğe girmiştim ve bu durum ilgimi çekmişti.Bence de tezin doğru olabilir galiba meslek hastalığı bu.

Selamlar kızlar nasilsiniz ben pek iyi değilim bulantilarm başladı hiç bisey yiyemiyorum yemeyi birakin mutfağa giremiyorum yemek kokusunu aldığım zaman daha bı fena oluyorum kızlar bu bulantilarin ilaç haricinde doğal bı çaresi yokmu inanın çok kötüyüm eğer bı çaresi varsa paylaşın lütfen

Evet bu benimde dikkatimi çekmişti.Pıhtılaşma problemim olduğunu öğrenince bu topiğe girmiştim ve bu durum ilgimi çekmişti.Bence de tezin doğru olabilir galiba meslek hastalığı bu.
:)) faranjitten sonra 2. bir meslek hastalığımız var kaydirigubbakcemile3 iş yerimde de bir arkadaşta daha var bu durum yani bu siteyi kullanmayan pıhtılı bir öğretmen daha var

inş. sorun olmaz canım ya rabbim yaşatmasın kimseye :sinifsinif:

bana gelince ; canım ben hala beklemedeyim 2 yıla yakın da benim beklemem oldu sanırım en fazla bekleyenler rekorunu kırmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3 amaaaaaaaaaan canım sağolsun demi :)

o rekor ben de tatlım :)

merak etme canım. ben 3 yıl bekledim, yani en çok bekleyen sen değilsin. 2. düşükten sonra doktor en az bir yıl dinlenin dedi. ben 2 yıl hiç düşünemedim bile.düşünmeye başladıktan sonrada 1 yıl tekrar hamile kalmam sürdü, toplamda 3 yıl beklemiş olduk. yeterki sonu güzel olsun.çünkü biliyorsun ki bizim durumumuzda önemli olan hamileliği sonuna kadar devam ettirebilmek.hele bende ne ararsan var.. kan pıhtılaşması homozigot tarafından,rahim yapısında bozukluk,rahim ağzı yetmezliği,fazla kilo,yaş dersen 32..bakalım allah yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlısıyla.

o rekor ben de tatlım :)

amanın desnize rekoru elinizden almaya daha çooook uğraşmam lazım yok ama iddialıyım bu konuda :) bu işin şakası tabi nurayın da dediği gibi gebelik olunca sonuna kadar taşıyabilmemiz önemli olan "görelim mevla neyler ,neylerse güzel eyler "
rabbim rahmetinden ayırmasın inş.
neyse günün kapanış duaları benden oldu hepinize iyi geceler rabbim yardımcınız olsun

canım çok çok geçmiş olsun inşallah bi dahaki hastaneye yatışın doğum için olur...

kvrck cilinart tüp bebek merkezinde Şafak Hatırnaz,a gidiyorum canım

nasıl memnunmusun hayatım
ben berna aydemir e gidiyorum ama bana sadece aspirinle bi deneyelim buda düşük olursa iğneye geçeriz bi sonraki hamilelikte diyor
bana açıkcası saçma geldi ben neden bi tane daha düşük yapmayı göze alayım ki böyle saçmalık var mı deneme yanılma yolu

kızlar günaydın herkese.....

hastanede yattığım sürede yanıma hep iğne kullananlar geldi.genelde (esra 1984) 1 ve 2 önce iğneyi kesiyorlar.doğumdan sonra çocuğada tahlil yapıyorlar ve hematolog gelip tahlillere bakıp iğneye devam edip etmeyeceğine bakıyor.birine kullanmana gerek yok dedi birine emzirme dönemi boyunca iğneye devam dedi.

aysude canım bendede seker çıktı yüklemede normaldi şu 1 ay içinde çıktı tamamen stres kaynaklı diyetle değişmedi sadece sabahları 2 doz inüsiline basladım şimdi hem diyet hem de inüsilinle normale döndü sayılır.birde mutlaka 2 saatte bir birsey ye benim uzun süren açlıktan açlık değilde yememekten olmuş yani mutlaka birseyler at ağzına meyva galeta bir lokma bile yeterli

günaydın arkadaşlarrrrrr

ya kızlar benden fena halde akıntı geliyor yumurta akı gibi
aynı hamile kaldığım dönemlerdeki gibi
korunmamıza ragmen ben hamile kalmış olabilirmiyim ki

canım ben sadece mehmet hocaya gidiyorum başka bölüme gitmedim benim sadece 1298 o yüzden belkide iğne kullanma diyo bi ark 677 heterozigottu ona iğne verdi mehmet hoca ben çok sordum ama her seferinde sana iğne gerek yok dedi bakalım hayırlısı
ayy sevindim ii hadi bakalımm kalabalık olduğundan sen genede randevüne erken git biraz beklersin ama inan memnun kalırsın kendini sevdirmeye bak doktor ii ne sorarsan sabırlıkla cevap veriyo hadi hayırlısı canım umarım beğenirsin doktoru

kıvrck şimdilik memnunum ama şu kafama takıldı iğneyi 32. haftaya kadar kullanmam gerktiğini söyledi bana kemik erimesi yaptığı için 32.haftaya kadar kullanmak yeterli dedi bana ondan sonra bişi omazmış ama kafama takıldı aysude,denden,asigül,sonuyok ve diğer arkadaşlar sizler ne zamana kadar kullanıcaksınız iğneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…