inşallah rabbim gönlüne göre olanı ve hayırlı olanı versin canım sana:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
etmem mi canım sen dedin ben başladım duaya zaten :Saruboceq: rabbim sağlıcakla korusun onu inş. kanama falan da olmaz sarılır sana sıkıca
meraba arkadaşlar dogum yapanlar doğuma kaç gün kala kan sulandırıcı iğneyi bıraktılar yardım ederseniz sevinirim lütfen cevap yazın
sempatiksalakcinnitezin çok yerinde bence, ben öğretmen değilim ama bir yıl sözleşmeli öğretmenlik yaptım, sanırım bana da o zaman bulaştıkaydirigubbakcemile3benim bu konuyla ilgili bir tezim var :)) eskiden de yazmıştım .... bu yaramazlar bizim kanımızı donduruyo demiştimsanırım haklıyım hı ne dersin
kahvelokum canım hakkında hayırlısı olsun. rabbim yüzünü güldürsün inşallah.herkese merhaba...
beni unutmamış olduğunuzu görmek beni çok mutlu etti.. hepinize teşşkür ediyorum ve sevgiyle öpüyorum..
dediğiniz gibi kan testi yaptırmak en iyisiydi ama sağlık ocağı yapmışyormuş, hastanede de sorunlu bir doktor var, ona dert anlatmak istemedim.. ama perşembe günü için bir randevu aldım.. şimdi inş o güne kadar kanamam olmaz diye dua ediyorum...
clexan getirtim bugün ama değişmiş şekli.. ilkini yaptım ama maalesef pek beceremedim yarısı gitti :)
lütfen benim için dua edin.. biliyorsunuz 2 yıldır bekliyorum bebişimi...
umarım herkes iyidir.. çok uzun zaman oldu...
benim bu konuyla ilgili bir tezim var :)) eskiden de yazmıştım .... bu yaramazlar bizim kanımızı donduruyo demiştimsanırım haklıyım hı ne dersin
selam,herkes iyidir umarım.
sempatiksalakcinnitezin çok yerinde bence, ben öğretmen değilim ama bir yıl sözleşmeli öğretmenlik yaptım, sanırım bana da o zaman bulaştıkaydirigubbakcemile3
kahvelokum canım hakkında hayırlısı olsun. rabbim yüzünü güldürsün inşallah.
:)) faranjitten sonra 2. bir meslek hastalığımız var kaydirigubbakcemile3Evet bu benimde dikkatimi çekmişti.Pıhtılaşma problemim olduğunu öğrenince bu topiğe girmiştim ve bu durum ilgimi çekmişti.Bence de tezin doğru olabilir galiba meslek hastalığı bu.
teşekkür ederim... okuldan geldiğimde azıcık bi lekelenmem olduğunu gördüm.... lütfen dualarınızı eksik etmeyin... geçen yıl ki gibi olsun istemiyorum...
sizler nasılsınız... inş her şey yolundadır...
:)) faranjitten sonra 2. bir meslek hastalığımız var kaydirigubbakcemile3iş yerimde de bir arkadaşta daha var bu durum yani bu siteyi kullanmayan pıhtılı bir öğretmen daha var
inş. sorun olmaz canım ya rabbim yaşatmasın kimseye:sinifsinif:
bana gelince ; canım ben hala beklemedeyim 2 yıla yakın da benim beklemem oldu sanırım en fazla bekleyenler rekorunu kırmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3 amaaaaaaaaaan canım sağolsun demi :)
:)) faranjitten sonra 2. bir meslek hastalığımız var kaydirigubbakcemile3iş yerimde de bir arkadaşta daha var bu durum yani bu siteyi kullanmayan pıhtılı bir öğretmen daha var
inş. sorun olmaz canım ya rabbim yaşatmasın kimseye:sinifsinif:
bana gelince ; canım ben hala beklemedeyim 2 yıla yakın da benim beklemem oldu sanırım en fazla bekleyenler rekorunu kırmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3 amaaaaaaaaaan canım sağolsun demi :)
o rekor ben de tatlım :)
merak etme canım. ben 3 yıl bekledim, yani en çok bekleyen sen değilsin. 2. düşükten sonra doktor en az bir yıl dinlenin dedi. ben 2 yıl hiç düşünemedim bile.düşünmeye başladıktan sonrada 1 yıl tekrar hamile kalmam sürdü, toplamda 3 yıl beklemiş olduk. yeterki sonu güzel olsun.çünkü biliyorsun ki bizim durumumuzda önemli olan hamileliği sonuna kadar devam ettirebilmek.hele bende ne ararsan var.. kan pıhtılaşması homozigot tarafından,rahim yapısında bozukluk,rahim ağzı yetmezliği,fazla kilo,yaş dersen 32..bakalım allah yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlısıyla.
canım çok çok geçmiş olsun inşallah bi dahaki hastaneye yatışın doğum için olur...
kuzu bizde iyiyiz
senin iyi haberlerini aldıkça bizde daha iyi oluyoruz
İnşallah bir daha sorun yaşamazsın kuzu
çok geçmiş olsun
inşallah bundan sonra sıkıntısız bir gebelik dönemi geçirirsin
canımmm hoşgeldin dün sonuyok yazmıştı hastaneden çıktığını çok sevindim iyi olmanızabizde seni çok özledik .
hoşgeldin guzincim ve çok geçmiş olsun..
QUOTE=denden;15739650]hoşgeldinizzz......geçmiş olsun......doğuma pek bişey kalmadı,inş. doğum haberini okuycaz bir dahaki hastaneye yatışından sonra.....,
canım benimmmm bizde seni özledik iyi haberlerini alınca bizde iyi olduk, Rabbim sağıkla kuçağına bebişini versin inş.[/QUOTE
güzincim çok sevindim canım.inşallah miniğin sağlıcakla doğar.
ah bu erkekler ah.hep düşünmeden hareket ederler.
güzinnnnn.çok sevindim sağlıklı olmanıza.çok az kaldı bebişinin gelmesine.butün sıkıntıları unutturacak sana.
tsma denden feryad limonluçay nergis sonuyok nuray ve adını yazamadığım diğer arkadaslar sağolun kızlr hepinize çok teşekkur ederim hepinizden allah razı olsun bana yasin okumuşsunuz ağzınıza yüreğinize sağlık. evet doğuma az az kaldı 25'inde belli olacak ama heralde önümüzdeki hafta alacak doktorumuz bende yattığım yerden hepinize dua ettim.
aysude çok geçmiş olsun.umarım önemli birşey yoktur.
bizde 28.haftadayız kızlar.şeker yüklemesi yapıldı.çok şükür değerler normal.ama bende doğum yaklaştıkça çeşitli korkular oluşmaya başladı bebekle ilgili.hadi biryerinde bişey varsa,hadi bir özrü varsa,birde doğum lekesi olursa falan gibi böyle saçma sapan şeyler düşünüyorum.hep dua ediyorum bu yüzden.bide durduk yere ağlıyorum bu aralar
canım ister istemez sona doğru yaklastıkça hersey geliyor insanın aklına allahım hepimize sağlıkla eksiksiz noksansız kucağımıza almayı nasip etsin.
selam kızlar nasılsınız
aysude tokluk şekerin kaç çıktı yüksek drken birde şişmeler için tuzu azaltmalısın inş insülin iğne kullanmana lüzum kalmaz ama sonuçta kullanacak olsanda biliyorsun bebeğin için kullanacaksın hiç canını sıkma bak güzin geldi yolun sonuna öyle de böylede ''dünya açık denizde fırtınalarla savaştığın ne zorluklar çektiğini önemsemez sadece gemiyi limana getirip getirmediğinle ilgilenir''değilmi bizde bu gemileri limana getireceğiz ne olursa olsun rabbim yanımızda yardım etsin hepimize ne edebiyat patlattım ama:)))
negüzel yazmışsın.sansınada yağmur dinmedi ondan gelmedin değilmi?
hayırlı geceler, benim ziyaret saatim:)) her akşam uğramadan edemiyorum.güzincim hoşgeldin, iyi olmanıza çok sevindim. aysude umarım insüline gerek kalmadan diyetle düşer şekerin.stres yapmamaya çalış canımcım stres te tansiyonu ve şekeri çıkartıyor.herşey yoluna girecektir.benim de cuma akşam kontrolüm var. bakalım inşallah herşey yolundadır.
sğl hayatım siz nasılsınız?inş hersey yolundadır cumaya güzel haberler alırsın....
güzin merhaba nasılsınız?
senin kızın mı olacaktı oğlun mu?
canım sanada mrb.benim kızım olacak inş.iyiyiz çook şükür.siz nasılsınız?
güzincim çok geçmiş olsun canım dört gözle senin güzel haberlerini bekliyorduk..şükür geldin...inş..bir dahaki sefere doğumun için sabırla bekleyip güzel haberlerini alırız...yüreğini ferah tut canım
canım sana nedesem boş biliyorum allahım sana ve esine önce sağlık sonra sabır versin gerisi bir sekilde hallolur.zaman herseyin ilacı.
kvrck cilinart tüp bebek merkezinde Şafak Hatırnaz,a gidiyorum canım
canım sen hematologa gidiyormuydun? Mehmet erdem mi sana iğne kullanma dedi? Gerçi benim hematolog, bu arada halen değiştiremedim :), dün bana mthfr 677 nin daha önemli olduğunu söyledi. Benim 677 ve 1298 heterozigot.. Yani daha şanslı olabilirsin belki de
Bu arada senin doktordan 2 kasım 16:45 e randevu aldım opuyorumnanaktan
canım yumurtlama gününün en erken 10 ya da 11. günü yaptırsan daha iyi olur sanıyorum ben tabi bu cumaya mı gelir bilemem rabbim gönlüne göre versin inş. tsh ını sık aralıklarla ölçtürmende bence sakınca yok ama beta hcg erken yaptırdığın tahlilde çıkmayabilir bunun için de çok üzülme böyle bişi olursa
canım ayın 11 de 18 mm işte ne zaman çatladı bilmiyom ama en azından ben cuma günü bi yaptırıyım diyom genede bakalım hayırlısı canım benim saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?