Selamlar kızlar nasilsiniz ben pek iyi değilim bulantilarm başladı hiç bisey yiyemiyorum yemeyi birakin mutfağa giremiyorum yemek kokusunu aldığım zaman daha bı fena oluyorum kızlar bu bulantilarin ilaç haricinde doğal bı çaresi yokmu inanın çok kötüyüm eğer bı çaresi varsa paylaşın lütfen
kıvrck şimdilik memnunum ama şu kafama takıldı iğneyi 32. haftaya kadar kullanmam gerktiğini söyledi bana kemik erimesi yaptığı için 32.haftaya kadar kullanmak yeterli dedi bana ondan sonra bişi omazmış ama kafama takıldı aysude,denden,asigül,sonuyok ve diğer arkadaşlar sizler ne zamana kadar kullanıcaksınız iğneleri
kahvelokum dualarımızdasın...herşey yolunda gidecek inş.
anladım canım sağol
canım ya senin problem neydi ne çıkmıştı kusura bakma hatırlayamadım
ama benim bu gittiğim doktorda eğer iğnelere geçersek 32. haftada bırakıcaksın demişti
kıvrck şimdilik memnunum ama şu kafama takıldı iğneyi 32. haftaya kadar kullanmam gerktiğini söyledi bana kemik erimesi yaptığı için 32.haftaya kadar kullanmak yeterli dedi bana ondan sonra bişi omazmış ama kafama takıldı aysude,denden,asigül,sonuyok ve diğer arkadaşlar sizler ne zamana kadar kullanıcaksınız iğneleri
canımcım bana bişi söylemede doktor geçen kontrolümde doğum şeklini sorduk daha erken dedi, ama normal doğum düşünüyorsan iğneyi kesecez dedi ama hangi haftada söylemedi. ammanınnnn ben berbat korkuyorummmmm doğumdan. bayılmaktan çok korkuyorum normal istiyorum ama dayanamam o sıkıntıya diye bende size bişi soracam doğum sancısı nasıl olur ? adet sancısı gibi bir ağrı girmeye başladı bana dinlenince geçiyor geçmezse doğum sancısı dediler, sizce nasıldır?
herkese merhaba...
beni unutmamış olduğunuzu görmek beni çok mutlu etti.. hepinize teşşkür ediyorum ve sevgiyle öpüyorum..
dediğiniz gibi kan testi yaptırmak en iyisiydi ama sağlık ocağı yapmışyormuş, hastanede de sorunlu bir doktor var, ona dert anlatmak istemedim.. ama perşembe günü için bir randevu aldım.. şimdi inş o güne kadar kanamam olmaz diye dua ediyorum...
clexan getirtim bugün ama değişmiş şekli.. ilkini yaptım ama maalesef pek beceremedim yarısı gitti :)
lütfen benim için dua edin.. biliyorsunuz 2 yıldır bekliyorum bebişimi...
umarınm herkes iyidir.. çok uzun zaman oldu...
kızlar iğnelerinizi buzdolabında mı tutuyorsunuz?
evet canım yaptırıcam bakalım doktorlar biraz daha esnek oluyolar bizle pimpirikli napalım ama 2 düşüğü ben yaşadım doktorlar değil o yüzden tedbirli olmak istiyorum bakalım hayırlısı inş. hep beraber seviniriz canım benim saol
slm canım. doktor dolapta dedi eczacı oda sıcaklığında dedi. bulamayınca o kadar çok aldım ki (9 kutu) dolaba koysam yemeklere yer kalmayacak. bişey olmazmış. sen nerede tutuyorsun??
Selamlar kızlar nasilsiniz ben pek iyi değilim bulantilarm başladı hiç bisey yiyemiyorum yemeyi birakin mutfağa giremiyorum yemek kokusunu aldığım zaman daha bı fena oluyorum kızlar bu bulantilarin ilaç haricinde doğal bı çaresi yokmu inanın çok kötüyüm eğer bı çaresi varsa paylaşın lütfen
canım, benim 3 düşük oldu. bende şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. iki ayrı doktora gittim. biri bebeğin kalp atışlarını duyduktan sonra iğnelere başlarız dedi. diğeri de prof. keseyi görür görmez başlattı. aynı zamanda coraspin ve folbiol de alıyorum. bizlerin durumu diğer hamile kalanlar gibi değil. uzman değil profesörlere gitmemiz gerekiyor. şimdi bebeğim 11. haftanın içinde. iğnenin mucizesine inanıyorum. kalp atışlarını bekleseydim şimdi bunu da kaybetmiştim. çünkü 6-7 haftalıkken düşüyordu.
inşallah senden de güzel haberler alırız. tedbiri elden bırakma. yaşayan bilir dediğin gibi. sevgiler...
canım, benim 3 düşük oldu. bende şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. iki ayrı doktora gittim. biri bebeğin kalp atışlarını duyduktan sonra iğnelere başlarız dedi. diğeri de prof. keseyi görür görmez başlattı. aynı zamanda coraspin ve folbiol de alıyorum. bizlerin durumu diğer hamile kalanlar gibi değil. uzman değil profesörlere gitmemiz gerekiyor. şimdi bebeğim 11. haftanın içinde. iğnenin mucizesine inanıyorum. kalp atışlarını bekleseydim şimdi bunu da kaybetmiştim. çünkü 6-7 haftalıkken düşüyordu.
inşallah senden de güzel haberler alırız. tedbiri elden bırakma. yaşayan bilir dediğin gibi. sevgiler...
bende sezeryan olcam mecburen ve 36. haftada kesilir demişlerdi... tabi sonra bi değişiklik olur mu bilmiyorum... asigül ben lokal anestezi olmuştum ama bildiğim kadarıyla rahim kısmında hani kasıklar dediğimiz yerde ağrı oluyo ama böyle bağırsak hareketleri gibi... alta doğru cok hareketlilik oluyo... bu günlerde bana da ara sıra oluyo ama benim ki erken galiba daha :)
kızlar ben sıcaklarda bile ben buzdolabına koymadım gerekte yok merak etmeyin daha serin olduğunu düşündüğünüz bir yere koyun ben 80 tane ilacı bile evde muhafaza ettim bişide olmadı.slm canım. doktor dolapta dedi eczacı oda sıcaklığında dedi. bulamayınca o kadar çok aldım ki (9 kutu) dolaba koysam yemeklere yer kalmayacak. bişey olmazmış. sen nerede tutuyorsun??
kızlar bir sorum olacak...aspirinden günde kaç mg içilmesi öneriliyo...yardımcı olursanız sevinirim
doktorum bana kullanmana gerek yok dedi...ama ben aldım kullanacamda benimki 300mg...olmazsa 2ye bölüp içeyimcanım bana coraspini(100) günde bir kez verdi doktor sana birşey söylemedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?