Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sizlerede günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok ben beklemedeyim bakalım hamiş olabilirim bu ay cuma tahlil yaptırcam daha adetime gelmedi zaman ama tsh için önceden yaptırıyorum bakalım hayırlısı kızlar öpüyorum hepinizi

ahhhh ahhhh yok canım çaresi yok ne yazık ki;bulantılar genelde 6.haftada bebeğin kalp atışı ile başlıyor,en güzel yanı bu,ne zaman biteceğine gelirse genelde 14-16.haftalarda geçiyormuş,yani beni öyle öyle kandırdılar,geldim 22 ye hala devam ediyor inş. sen böyle olmazsın.........
ben ilk 4 ay çok kötüydüm kilo bile verdim,bulantı ilaçlarıda fayda etmediği için hiç ilaç almadım........ama haftada 2 kez serum taktırdım,içine b12 vitamini enjekte ediyorlardı,bir de bulantı ilacı,ama ben bulantı ilacını topu topu 3 kez enjekte ettirdim,serumun çok faydası oluyor,en azından yemek yiyebiliyorsun........aklında bulunsun,ilaç değil serum bence....geçmiş olsun.....

anladım canım sağol
canım ya senin problem neydi ne çıkmıştı kusura bakma hatırlayamadım
ama benim bu gittiğim doktorda eğer iğnelere geçersek 32. haftada bırakıcaksın demişti

büşra nuray --------------------okundu
bahar sonuyok------------------okundu
aysude denden güzin---------okundu
sabrina sigül okundu-----------okundu
azdalar emine---------------------
simgesel eylül--------------------

feryad limonluçay------------------okundu
nergis tarfil----------------------------okundu
dilek omman---------------------------
meldal tğbsr--------------------------
melis esindirim------------------------
kvrck-mispoem-------------------------

kızlar listemiz böyle soran arkadaşlar olmuştu.hamile arkadaşlar için 2 hafta kaldı sonraki hafta hem perşembe hem cuma hamilelik bekleyen arkadaşlara okursak 3 hafta sonra bitirmiş oluruz listeyi

anladım canım sağol
canım ya senin problem neydi ne çıkmıştı kusura bakma hatırlayamadım
ama benim bu gittiğim doktorda eğer iğnelere geçersek 32. haftada bırakıcaksın demişti

canım benimfaktör 5 heterzigot mthfr homozigot yani iki gende mutasyon ama benim 5 yaşında sağlıklı bir kızım var onda bi sorun yaşamamıştım sonra peşpeşe iki kürtajım oldu kalp atımları alınamadığı için.

canımcım bana bişi söylemede doktor geçen kontrolümde doğum şeklini sorduk daha erken dedi, ama normal doğum düşünüyorsan iğneyi kesecez dedi ama hangi haftada söylemedi. ammanınnnn ben berbat korkuyorummmmm doğumdan. bayılmaktan çok korkuyorum normal istiyorum ama dayanamam o sıkıntıya diye bende size bişi soracam doğum sancısı nasıl olur ? adet sancısı gibi bir ağrı girmeye başladı bana dinlenince geçiyor geçmezse doğum sancısı dediler, sizce nasıldır?

bende sezeryan olcam mecburen ve 36. haftada kesilir demişlerdi... tabi sonra bi değişiklik olur mu bilmiyorum... asigül ben lokal anestezi olmuştum ama bildiğim kadarıyla rahim kısmında hani kasıklar dediğimiz yerde ağrı oluyo ama böyle bağırsak hareketleri gibi... alta doğru cok hareketlilik oluyo... bu günlerde bana da ara sıra oluyo ama benim ki erken galiba daha :)

Canım benim foruma bir bakayım dedim ve tesadüfen mesajını gördüm...

Allahım inşallah uzun bekleyişinin sonuna gelmişsindir, inşallah bu sefer herşey gönlünce olur.a.s.

canım, benim 3 düşük oldu. bende şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. iki ayrı doktora gittim. biri bebeğin kalp atışlarını duyduktan sonra iğnelere başlarız dedi. diğeri de prof. keseyi görür görmez başlattı. aynı zamanda coraspin ve folbiol de alıyorum. bizlerin durumu diğer hamile kalanlar gibi değil. uzman değil profesörlere gitmemiz gerekiyor. şimdi bebeğim 11. haftanın içinde. iğnenin mucizesine inanıyorum. kalp atışlarını bekleseydim şimdi bunu da kaybetmiştim. çünkü 6-7 haftalıkken düşüyordu.
inşallah senden de güzel haberler alırız. tedbiri elden bırakma. yaşayan bilir dediğin gibi. sevgiler...

slm canım. doktor dolapta dedi eczacı oda sıcaklığında dedi. bulamayınca o kadar çok aldım ki (9 kutu) dolaba koysam yemeklere yer kalmayacak. bişey olmazmış. sen nerede tutuyorsun??

Merhaba canım, ben henüz iğne kullanmadım, benim teşhisim 1 ay önce kondu. Olası gebelik durumuna karşı önlem olsun diye aldım 1 paket :) Camekanlı bir balkonumuz var orda duruyor 1 haftadır :)

Canım bi bileklikten bahsediyorlardı yanılmıyorsam gene bu sitede yosun bileklik mi öyle bir şey sea band di sanırım bi araştır istersen

canım bu düşüklerin coraspin ya da benzeri sulandırıcı bir ilaç kullanmana rağmen mi gerçekleşti?

eylül cüm saol canım benim inş. hayırlısıyla kucağınada almak nasip eder canım benim benim kan pıhtılaşmanın yanında bide hipotiroid hastasıyım tsh değerimi dengede tutmak zorundayım ve benim hamilelikte hep yükseldi senağlama bende 6 . haftalarda kaybettim şimdi prof. gidiyorum bir çok tanıdığım bu hocadan kan pıhtılaşması olarak gebe kalıp doğurdu ama bana hoca iğneye gerek yok diyo aspirin yeterli diyo bütün tetkikler yapıldı sadece mthfr 1298 homozigot çıktı bundan dolayı aspirin yeterli diyo hep bende güvenmekten başka bişey yapmıyorum umarım sorun olmaz hamilemiyim değilmiyim beklemek çok zor inan belli olcanı bilsem hemen test yaptırcam ama cumaya işte tsh ve bhcg baktırcam bakalım hayırlısı eylülcüm dualarınızı eksik etmeyin nolur bu arada bende folbiol ve aspirin kullanıyorum bide pazartesiden bu yana progestan verdi günde 2 kere sabah akşam fitil olarak kullanıyorum

hayırlısı olsun canım inş hakkımızda. kasıklarımda değil ağrı belimde çok ağrıyor. biraz yorulunca oluyor sanırım.

slm canım. doktor dolapta dedi eczacı oda sıcaklığında dedi. bulamayınca o kadar çok aldım ki (9 kutu) dolaba koysam yemeklere yer kalmayacak. bişey olmazmış. sen nerede tutuyorsun??
kızlar ben sıcaklarda bile ben buzdolabına koymadım gerekte yok merak etmeyin daha serin olduğunu düşündüğünüz bir yere koyun ben 80 tane ilacı bile evde muhafaza ettim bişide olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…