kızlar bir sorum olacak...aspirinden günde kaç mg içilmesi öneriliyo...yardımcı olursanız sevinirim
doktorum bana kullanmana gerek yok dedi...ama ben aldım kullanacamda benimki 300mg...olmazsa 2ye bölüp içeyim
doktorum bana kullanmana gerek yok dedi...ama ben aldım kullanacamda benimki 300mg...olmazsa 2ye bölüp içeyim
kızlar günaydın
kendimden iyi haberler vermek isterdim ama maalesef hamiş değilmişim. Benim durumumda olanlar için söylüyorum moral bozmak yok denemeye dvm.
kızlar bir sorum olacak...aspirinden günde kaç mg içilmesi öneriliyo...yardımcı olursanız sevinirim
günaydın aysude limonlu cay nasılsınız...
günaydın kıslar limonluçay nasılsın
limonnnnnnn sobeeeeeeeeeeeee.......:icecream:
aslında aspirinin kan sulandırma dozu 81 mg imiş .. Ama türkiyede bu formda asprin yok o yüzden 100 mg kullanılıyor...
canımcım 300 mg kullanmamalısın ikiye bölüp içmende mantıklı değil bence bebe asprini kullanman daha doğru... Yada coraspin 100 mg...
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar..tamam bugün coraspin alayım:)))canım normal aspirin yumurtlamayı bozuyor..eğer kullanacaksan mutlaka 100lük coraspin ya da bebe aspirini kullanmalısın..
hahahahahaha :))))))))))))))))))))))))))))))))))) yakalandık akannehir
aysudecim nasılsın canım?
günaydın aysude limonlu cay nasılsınız...
iyiyim çok şükür kızlar ... biraz diyete başladım pazartesi tekrar şeker yükleme yapılacak bakalım ne çıkacak bu seferr... hayırlısı olsun en azından çözümü olan bir durum diyorum... allah beterinden saklasın...
iyiyim çok şükür kızlar ... biraz diyete başladım pazartesi tekrar şeker yükleme yapılacak bakalım ne çıkacak bu seferr... hayırlısı olsun en azından çözümü olan bir durum diyorum... allah beterinden saklasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?