Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba herkese ,

kızlar bir sorum olacak...aspirinden günde kaç mg içilmesi öneriliyo...yardımcı olursanız sevinirim

kan sulandırıcı olarak normal aspirin değil, coraspin yada bebe aspirini kullanılıyor bildiğim kadarıyla. 100 lük ve günde 1 kez aynı saatlerde.

bu arada ben innohep 0.7 kullanıyorum ,iğnelerimi bende güneş görmeyen bir köşede oda sıcaklığında saklıyorum. zaten üzerinde de 15 ila 25 derece arasında oda sıcaklığında saklayın yazıyor. ama bu kan sulandırıcı iğnelerinde değişik markaları var. hepsinin saklanma şekli farklı olabilir.üzerindeki uyarıları dikkate alın bence.

günaydın kızlar...sitede değişiklikler var artık yazılan yorumlara, mesajlara katılıp katılmadığımızı belirtebiliyoruz :)

kızlar günaydın
kendimden iyi haberler vermek isterdim ama maalesef hamiş değilmişim. benim durumumda olanlar için söylüyorum moral bozmak yok denemeye dvm.

doktorum bana kullanmana gerek yok dedi...ama ben aldım kullanacamda benimki 300mg...olmazsa 2ye bölüp içeyim

canımcım 300 mg kullanmamalısın ikiye bölüp içmende mantıklı değil bence bebe asprini kullanman daha doğru... YADA CORASPİN 100 MG...

Son düzenleme:
aslında aspirinin kan sulandırma dozu 81 mg imiş .. Ama türkiyede bu formda asprin yok o yüzden 100 mg kullanılıyor...

canımcım 300 mg kullanmamalısın ikiye bölüp içmende mantıklı değil bence bebe asprini kullanman daha doğru... Yada coraspin 100 mg...

canım normal aspirin yumurtlamayı bozuyor..eğer kullanacaksan mutlaka 100lük coraspin ya da bebe aspirini kullanmalısın..
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar..tamam bugün coraspin alayım:)))

amin canım amin allah kötüsünü göstermesin..
bence diyetle düzelir, herşey yoluna girer bak yolun yarsındasın çok şükür.

merhaba kızlar eğer pıhtılaşma varsa kalbi hiç atmıyor mu yoksa attıktan sonrada durabiliyor mu?BEn tamamen deneme yanılma yoluyla geçiriyorum gebeliğimi.2 TAne kaybım var.Ama testleri yaptırmadan gebe olduğumu öğrendim.Doktoru coraspirine davam dedi.Acaba 02 lik bir iğneden tedbir amaçlı vurunsam ve pıhtılaşma yoksa düşük riskini artırır mı acaba?Burada arkadaşların tecrübelerine çok güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…