Selvihancım nasılsın.arada okuyorum ben de mesajlarınızı..Biz de 11.haftanın içindeyiz çok şükür..Gelecek hafta benim de ense kalınlığı vs..ölçümler..İnşallah herşey hayırlısyla gelişir hepimiz için..Sen de benim gibi A- sin..sanırım kan uyuşmazlığı var sizde de..Geçen hafta coombs indirekt adlı bir test için kan verdim sonuç negatif..sen de böyle bi durum var mı...
sevgili BERAY RAPUNZEL bence dr.leriniz ne diyorsa onu yapın.en hamilelik öncesi 5 ay aspirin kullandım ve halada günde 1 adet 80mg kullanıyorum.şimdilik çok şükür hamilelik iyi gidiyor.her dr.farklı tedavi uyguluyor.bence dr.nizi dinleyin.
Selvihancım nasılsın.arada okuyorum ben de mesajlarınızı..Biz de 11.haftanın içindeyiz çok şükür..Gelecek hafta benim de ense kalınlığı vs..ölçümler..İnşallah herşey hayırlısyla gelişir hepimiz için..Sen de benim gibi A- sin..sanırım kan uyuşmazlığı var sizde de..Geçen hafta coombs indirekt adlı bir test için kan verdim sonuç negatif..sen de böyle bi durum var mı...
sevgili celenciğim nasılsın tatlı cemremiz nasıl ou.geçen gün korkuttunuz bizi.neyse iyi haberlerinizi aldık ta rahatladık.celen ya ben çok şükür ondördüncü haftanın içindeyim fakat kalp atışlarını birtürlüduyamıyorum.karnımdan gaz sesinden başka ses gelmiyor.elimdeki eşimin steteskopu çok iyi kardiyoloji için özel almış fakat gene yok gene yok.sen nası 12.hafta da duydun anlayamıyorum.
canlarım benım..nasıl mutlu oldum ılgınıze...bız berabr yuruyoruz bu yolda.hıssedıyorum hep varlıgınızı.bu gun doktorum kalp atısına baktı.sukurler olsun sorun yok.ama ıgm
neyı kestık bı kac gun daha.cunku kanamaya sebep olmasın dıye.ben korktum bı zararı olmazmı dedım.kanın eskı halıne donmesı 2 3 haftayı buluyomus bu yuzden onemlı olan su krıtık haftalarda kanamayı kesmek dedı.bende doktoruma teslım ettım kendımı.sukurler olsun su an yok kanama. ınsallahd bı daha olmaz. doktorum benım kanımda pıhtılasma problemının pek olmadıgını dusunuyor. bu sebeple ılerkı zamanlarda gun asırı yapabılırız dedı. hem sevındım hem korktum.bakalım bızde yazılanı yasıcaz sonunda deılmı.rapor aldım 3 gun evdeyım.ınsallah basarıcaz bu zorlu yolu.hepberaber ve dualarımızla.hepınzıı sevıyorum.bu kadar yazabılıyorum sımdı.sonra devam ederım.herkes nolur kendıne ıyı baksın.....
ecesem kullanıcısından alıntı
merhaba arkadaşlar...uzun zamandır yazamamıştım... bir çok yeni arkadaşımız olmuş...ve hemen her sayfa hamile haberleri var ne kadar güzel... inşallah tüm hamile arkadaşlar sorunsuz bir şekilde kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi....
ben bu hafta 10 haftanın içine girdim... çok şükür şimdiye kadar bir sorunum olmadı... inşallah bundan sonrada olmaz...
sanırım selvihanla aynı doktora gidiyoduk... selvihancım maşallah sende epey ilerlemişsin.. geçmiş sayfalarda homosistein değerinin düşük çıktığını yazmışsın sonra ne yaptın bilmiyorum ama bende ölçtürdüm benimkide 4.4 çıktı... zaten diyeti bırakmıştım içim rahat etsin diye lütfü beyden rica ettim sağolsun oda yazdı...kafamı kurcalayan bir şey daha geride kaldı....
benim ikinci gebeliğim 9. haftada kalp atımının durmasıyla sona ermişti... lütfü bey 9. haftada tekrar kontrole çağırdı .... ult. cihazını görünce ağlamaya başladım çok korkuyorum diye ... adamcağız bir süre beni sakinleştirmeye çalıştı.... ben bir şey olacak diye değil senin için rahat etsin diye çağırdım seni dedi.... sonra baktık gerçekten bişey yokmuş... bebeğim hareket ediyodu....bundan sonra rutin kontrollere gelceksin dedi....16 mart içinde 2 li test için rand. verdi....
selvihancım sanırım sen yaptırdın 2 li testini... nereye yaptırdın ve sonuçlarını ne kadar sürede aldın yazarsan çok sevinirim....lütfü bey bu tarz tahliller için nereye yönlendiriyor merak ettim...
bu arada hamile arkadaşlar bebeğinizin cinsiyetini hangi haftalarda öğrendiniz ....o kadar merak ediyorumki elimden gelse karnımı açıp içine bakcam ....:)
bizim durumuzda olan insanlarda doğru doktor ve tedavi mutlu sona çoğu zaman ulaştırıyor ama yine de takdir allahtan...kendime ve sizlere dua etmekten başka bişey elimden gelmiyor....hep güzel haberler vermek ve duymak dileğiyle...
sevgili ECESEM,canım benim evet dr.lerimiz aynı ve ben çok memnunum.dr.homosistein değerinin düşük olması önemli değilmiş asıl önemli olan yüksek çıkmasıymış dedi bende fazla üzerine gitmedim.ikili test hafta sonu gittiğimiz için düzen laboratuvarında yaptırdık.normalde ben tahlillerimi acettepede yaptırıyordum.dr.ense kaınlığı ölçümleri ile kan tahlilinin aynı gün olması şart dediği için bizde özelde yatırdık.60tl. ödedik.çok şükür sonuç iyi çıktı.dr.sorun yok dedi.eğe sende dr.gidersen hafta içi mesai saatleri içinde git hastanede bedava yaptırabilirsin.cinsiyete gelince malesef ltfü bey on altıncı haftada söylüyor oda %90 diyor .cinsiyeti asıl %100 doğru olarak yirminci haftada söylüyormuş.inan bende senin kadr çok merak ediyorum ama neyaplım sağlıklı olsunda geç öğrenelim.sevgilerle
lalcim ya ne güzel 30. haftadasın maşallah Allah nazarlardan saklasın seni ve bebeğini. bende 4 haftadır görmüyorum bebeğimi. bu hafta kontrol var. yüreğim ağzımda yavaş yavaş. Allahım güzel haberler almayı nasip etsin. sen folbiola devam ediyormusun. bana doktrorum sadece megadyn pronotal verdi. folbiolu kestik 12. haftada. ama devam edenler var.[
saol nazlıcım inşallah bu yolculugu hayırlısıyla bitirecegiz hepimiz :hooray: bende 3 haftada bi gidiyordum artık 2 haftada bir çagırdı. daha iyi oldu tabii:jeyyar: daha sık görecem oglumu. benim dr folbiolu 16 hafta bitinca bıraktırdı. 12 haftalıkkende elevite başlattı. folik asit takviyesini özellikle sordum ben, vitaminin içinde var zaten dedi... kontrolun ne gün?
ya kızlar herkes kilosunu ve ne kadarlık hamile olduğunu yazar mı merak ettim ben miyim bu kadar kilolu :) yoksa yoldaş var mı :) bakalım kaç kilo alıcaz :) takip edelim ne dersiniz
merhaba kızlar.ben cuma gunu dişçiye gittiğimde ayrıntılı ultrasona girdim ve plasentanın aşağıda olduğunu öğrendim.bildiğim kadarıyla şimdiye kadar yukarı cıkmıs olması gerekirdi 4.ay bitmek üzere ve hala aşağıda tehlikeli bir durum varmı acaba.bilgisi olan varmı
merhaba arkadaslar benımde 2 dusugugum var bırıncısı 2 aylık ıkıncısı 3 aylıktı ikısındede kurtaj oldum butun tahlıllerı yaptırdım bendede kan pıhtılasması cıktı doktor hamile kalabılırsın dedı hamıle kalınca ıgne vurulacaksın dedı ama cok korkuyorum :ecrin_bebek: ]
bızde suan dusunuyoruz ınsallah bu ay hamıle kalırım dua edın
Canım teşekkür ederim, son düşüğüm kasım ayında oldu...3 ay bekleme dönemi vermişti doktorum... Şubatta başla demişti.. Ben dinlemedim , 1adet dönemi geçtikten sonra ocakta denemeye başladım , 2 aydır bekliyorum...Hafta sonu gene regl oldum ve moralim bozuk...
Sevgili gulozlem , rahim filmi çektirmenin hiçbir zararı yok , aksine faydası var..Kürtajdan sonra herhangi bir yapışıklığın olmuş mu , ya da rahimde bi anomali var mı filmde belli oluyor ve ona göre tedavi oluyorsun..Örneğin rahimde septum filan varsa yani normalde üçgen olması gerekriken kalp şeklinde filansa ve bebek de o sorunlu bölgeye yerleşirse düşüklere ve erken doğuma neden olabiliyor ...O yüzden kürtajdan sonra adet kanamanda azalma varsa rahim filmini hiç ihmal etme derim..( Asherman sendromu olarak araştırma yapabilirsin ...)
sonuçlarım şöyle;
b-fibrinojen-455 G-A heteroziot mutasyon saptanmıştır.
mthfr c677t heterozigot saptanmıştır.
mthfr a1298c heterozigot saptanmıştır.
protein c aktivetesi 82.00
protein c antijen 2,75
antitrombin aktivite 117.00 ve 3 sonuç için daha beklemedeyim.
su an benim problemim 5.kürtajı 22 ekimde oldum sonrasında ilaçla 18 ocakta adet gördüm ama bu ay daha hala gelmedi çrş randevu aldım adetlerim düzene girse çalışmalara başlayacağız da:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
arkadaslar bende gebelik öncsi drum önermediği halde bebe aspirini içsem bişey olur mu
günaydın kızlar,sidocum iyi olmana çok sevindim.bizim için çok güzel morak kaynağısınız.
kzlar dün akşam dişimi çektirdim ve dişimde hala sızıntı şeklinde kanama var,allahtan pıhtılaşma sorunum var yani,yoksa ne olurdu bilmiyorum:çok üzgünüm:
günaydın canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?