Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok şükür iyiyiz canım benim.iki hafta var aramızda.inşallah rabbim bu defa mutlu sona erdirir.ben henüz tahlil yaptırmadım.dr.ye bu gidişimde söyleyeceğim bakalım .

tesk ederım selvıhan cevabım ıcın suan dr bısey demedı..arastırma yapılacak..ama buyuk bır ıhtımal kan pıhtılasması var dedı..
dr kurtaj olcam gunu sana aspırın vermemısmıydık dıye soru sordu...cok sınır oldum madem boyle seyler var neden testler yapılmadı yada vermedı dıye kızyorum:mymeka:

seybaycım ucuz eylul annem..:ecrin_bebek:
cok sevındım herseyın yolunda gıtmesını..ınsallah dıger test sonuclarında guzel cıkar...bebeklerını saglıklı bır sekılde kucagına alırsın..

kan uyusmazlıgı var sanırım sızlerdede...kan uyusmazlıgı pıhtılasmaya neden oluyormu:uhm:

selvihancım 12. haftada bende duymadım.12. haftada duymaya baslanıomus ki benm eşim duymustu.usg deki sesin bi benzeri gibi.ama benm aklım hep kötüye calıstıı için ay bişe oldu ay sesi gelmio tamam kesin kötü bişe var die die teee 29. haftalarda duymustum:kaydirigubbakcemile3 eşin dinlesin bide.mesela bazen ben kendi kalp sesimide duyuyodum ve onunkiyle benimkini ayırt edemiyordum:sm_confused:

canlarım benım..nasıl mutlu oldum ılgınıze...bız berabr yuruyoruz bu yolda.hıssedıyorum hep varlıgınızı.bu gun doktorum kalp atısına baktı.sukurler olsun sorun yok. ama ıgm
neyı kestık bı kac gun daha.cunku kanamaya sebep olmasın dıye.ben korktum bı zararı olmazmı dedım.kanın eskı halıne donmesı 2 3 haftayı buluyomus bu yuzden onemlı olan su krıtık haftalarda kanamayı kesmek dedı.bende doktoruma teslım ettım kendımı.sukurler olsun su an yok kanama. ınsallahd bı daha olmaz. doktorum benım kanımda pıhtılasma problemının pek olmadıgını dusunuyor. bu sebeple ılerkı zamanlarda gun asırı yapabılırız dedı. hem sevındım hem korktum.bakalım bızde yazılanı yasıcaz sonunda deılmı.rapor aldım 3 gun evdeyım.ınsallah basarıcaz bu zorlu yolu.hepberaber ve dualarımızla.hepınzıı sevıyorum.bu kadar yazabılıyorum sımdı.sonra devam ederım.herkes nolur kendıne ıyı baksın.....

canım hakkınızda hayırlısı olsun seninde minicik bebişimizinde..cok şükür kanamada kesilmiş.allaha emanet olun.:Saruboceq:

SİDOOO iyi haberlerine sevindim arkadaşım. inan senden haber alıcam diye uyuyamadım. şimdi gönül rahatlığıyla uyuyabilirim. sen raporun bitince tamam deyip sakın eski hayatına dönme daha dikkatli ol. dualarımız hepimiz için ...allaha emanet olalım

arkadaşlar mrb, dr.nuz lütfü önderoğlumu? bende geçen hafta ona kürtj oldum ve testlerimin sonucunu bekliorum, baştan beri bu dr. mı gidiorsunuz? memnunsunuz sanırım, benimde doktoruma güvenmeye çok ihtiyacım var başka ildeyim ama lütfü beyi bırakmayı düşünmüyorum şimdilik, yapılan testlerde hep eksik bişi yaptırmışmıdır diye kafama takılıyodu? eğer bu dr. sa sizinkide cevaplarsanız sevinirim,

ya kızlar herkes kilosunu ve ne kadarlık hamile olduğunu yazar mı merak ettim ben miyim bu kadar kilolu :) yoksa yoldaş var mı :) bakalım kaç kilo alıcaz :) takip edelim ne dersiniz

hiç sorma eserizmir, ben 2 hamileligimde de az kilo aldım ammma hamilelik dışındaki zamanlarımda çok kilo aldım. hamile kaldıgımda 70 kiloydum! şu ana kadar 7,5 kilo aldım. 7,5 aylık hamileyim. doktorum çok iyi gidiyosun dedi. ben hep bunu öneriyorum ama genelde çok kilo alıyorlar dedi. inşallah fazla almam zaten yeterince şişkoyum :CüvCüv:

gelgitcim ben gebelik.org takip ediyorum. doktorum bu siteye güvenebilecegimi söylemişti. orada yazan şuydu 24. haftaya kadar plasenta yer degiştirebillirmiş, 24 haftadan sonra sabit kalırmıs. daha vaktin var canım, inşallah yer degiştirir. ama sen yinede agır kaldırma

inşallah kalırsın canım kaydirigubbakcemile3

canım üzülme bende 3 aydır deniyorum ama olmadı çok stresliyim ama üzülmeden devam etmeliyiz

caNIM BENDE ONDAN ŞÜPHELENİYORDUM ZATEM AMA ARKADAŞLAR ERKEN OLDUGUNU SÖYLEDİGİ İÇİN BİR AY ERTELEDİM ZATEN BU AYDA HÜSRAN YAŞARSAM KESİN ÇEKTİRECEGİM SANADA ÇOK TEŞŞEKKÜR EDERİM

canım sonuçlarım bu şekilde yorumlarınızı bekliyorum.[/QUOTE]

canım senin yaptırdığın bu testler bana yapılmadı bana faktör5 ve faktör 2 yapıldı fakat birşey çıkmadı onlardan.referans aralıkları yok mu sonuçların yanında refens aralığını geçtiyse eğer o zaman yüksektir veya düşükse düşüktür canım ben de çok fazla anlamıyorum doktoruna gösterdin mi sonuçları

arkadaslar bende gebelik öncsi drum önermediği halde bebe aspirini içsem bişey olur mu

canım doktorum bana da gebelik öncesi aspirin coraspin verdi bunun hiçbir zararı yokmuş aksine faydası var dedi pıhtılaşma sorunu yoksa bile bağışıklık sistemine de faydası var dedi ayrıca pıhtılaşma bazı testlerde ortaya çıkmıyor dedi onun için tedbir amacıyla coraspin verdi ve hamile kalınca da iğne vurulmam gerekebilirmiş bunları söylediğinde pıhtılaşma yoktu anlaşılmamıştı daha ona göre söylemişti ama sanırım ben de de var protein s testi yaptırdım referans değerlerinin üstünde çıktı sonucum

günaydın kızlar,sidocum iyi olmana çok sevindim.bizim için çok güzel morak kaynağısınız.
kzlar dün akşam dişimi çektirdim ve dişimde hala sızıntı şeklinde kanama var,allahtan pıhtılaşma sorunum var yani,yoksa ne olurdu bilmiyorum:çok üzgünüm:

lalcim benim kontrol perşembe. kalbim gümlüyor heyecandan. elimde steteskop geziniyom ama sadece gurultu var bende:))) olsuuun belki duyarım bir ara sesi diye. benim doktor 12. haftada bıraktırdı folbiolu ama vitamin başladık onun yerine hayırlısı bakalım. bende şimdiye kadar 1.5, 2 kilo civarında aldım 16. hafta bitmek üzere ama zaten yeterince yedek yağım var:)) korkumdan yürüyorum hergün sanırım o işe yarıyor. yoksa şimdiye almıştım baya.sen iğneye nereden devam ediyorsun şu anda göbek zorlamaya başladı beni gerldikçe iğne girmiyorda.

günaydın canım geçmiş olsun

simgecim geçmiş olsun. bildiğim kadrıyla aspirinin etkisi bir kaç hafta devam ediyor zaten onun için devam ediyor olabilir sızıntı. aman kanımız sulansında. ben eskiden kan aldıramazdım. şimdi hemen alınıyor. tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…