merhaba kızlar eğer pıhtılaşma varsa kalbi hiç atmıyor mu yoksa attıktan sonrada durabiliyor mu?BEn tamamen deneme yanılma yoluyla geçiriyorum gebeliğimi.2 TAne kaybım var.Ama testleri yaptırmadan gebe olduğumu öğrendim.Doktoru coraspirine davam dedi.Acaba 02 lik bir iğneden tedbir amaçlı vurunsam ve pıhtılaşma yoksa düşük riskini artırır mı acaba?Burada arkadaşların tecrübelerine çok güveniyorum
günaydın kızlar bugün azdalar ve emine için okuncak yarında dilek ve omman
tamamdır komutanım...
kızlarrrrrcanlarım yardımcı olursanız sevincem MTFR(C677T) mutasyon saptanmıştr çıktı 2 kürtajım var düşük
yani boş gebelik
iyiyim çok şükür kızlar ... biraz diyete başladım pazartesi tekrar şeker yükleme yapılacak bakalım ne çıkacak bu seferr... hayırlısı olsun en azından çözümü olan bir durum diyorum... allah beterinden saklasın...
canım patates bezelye ve beyaz ekmek şekeri yükselten gıdalar o yüzden bunlardan uzak durmaya çalışıyorum. şeker ve şeker ürünlerinden kesinlikle yemiyorum... bunun dışında öğün sayısını 6 'ya çıkardım sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek peynir ve zeytin , domates salatalık gibi sebzelerden istediğim kadar yiyorum....saat 10;30 gibi meyve ve yanında mutlaka yoğurt yada süt , öğle yemeği bir dilim ekmekle birlikte kızartma olmayan şeyler genelde ve öğleden sonra 2;30 gibi tuzlu bisküvi galeta gibi yanında süt ve ya yoğurtla, akşam yemeği yine 1 dilim ekmek ve kızartma olmayan yiyecekler ve pirinç pilavı yerine bulgur pilavı ....22;30 gibide meyve ve yoğurt yada süt... böyle işte... gün boyu aç kalmadan ve çok ağır yemeden geçiyoki şekerim ne düşsün nede yükselsin diye bakalım pazartesi nolcak...inşallah güzel haberler alırsın canım .. içini ferah tut... diyet derken nası bi diyet oluyo acaba biraz bahsedebilirmisin? CADIARZU
canım herşeyde bi hayır vardır.. elhamdülillah ki sorunun bulunabilen cinsten çıktı . ameliyattan hiç korkma tatlım büşra ve bendede perde vardı benimde rahim filminde farkedemediler adet olmuyorum diye histereskopi yapalım demişlerdi orda farkedildi ama benim perde çok büyük değildi histereskopiden sonra 1 ay korundum ve sonraki ayda hamile kalmışım ... hakkında hayırlısı olsun inşallah... çok geçmiş olsun....herşey gönlünce olsun dilekcim inşallah....slm arkadaşlar nasılsınız sizleri gerçekten çok özlüyorum 1 haftadır hastanelerde uğraşıyorum bugün Allahtan gitmedim dinleniyorum rahim filmi çekilecekti ya bana çekildi ve bende düşük sebeplerinden başka bi sebep daha çıktı ben hamile kalamadığım için istemiştim rahim filmini acaba dedim kürtajlardan dolayı yapışıklık falamı oldu diye düşünmüştüm Allahtan yapışıklık tüplerimde sorun falan hiçbirşey yok ama rahmimde perde varmış o perdede bebeğin içerde tutunmasını ve gelişmesini engelliyormuş cuma öğleden sonra arayıp bana gün vericekler ameliyat için sanırım pazartesi yada salıda ameliyat olurum işte herşey nasip kısmet Allahtan herşey ben hamile kalamadım diye o kadar sorun ederken bu çıktı belki hamile kalsaydım iğne kullandığım halde tekrar düşürecektim Alahım o kadar büyükki bi şekilde bişeyler vesile oldu ve benim bu rahatsızlığım ortaya çıktı hiç aklıma gelmezdi acaba dedim yağışıklık falan varda o yüzdenmi hamile kalamadım işte nasip üzülmüyorumda bu duruma en azından düşük nedenlerinden birisi daha bulundu bundan sonra daha ümitliyim herşey için inşallah ameliyatımda sorun çıkmaz herşey yolunda gider inşallah benim için dua edin arkadaşlar sizlerin duasına çok ihtiyacım var size daha güzel haberler vermek isterdim ama inşallah bidahaki sefere umarım sizlerde iyisinizdir bi sorun yoktur hiçbirinizde
sağol canım rahim filminde çıktı benimde sonrada ofis istediler kamerayla baktılar bende gördüm hatta doktor bebeğin gelişmesini engeller dedi tekrar düşük olur dedi almamızda fayda var dedi büşra aldırdımı peki
Canlarım okudum yasinleri Allahım kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet canım büşra aldırdı ama ameliyat şeklini bilmiyorum benimkinide ofiste aldılar....
anladım canım hayırlısı olsun oda biter geçer inşallah sen nasılsın büşra nasıl canım gebeliği nasıl gidiyo
ayy keşke bende ankarada olabilsemde bende gidebilsem sinan hocaya...canım ben hacettepe hastanesi sinan beksaça gidiyorum aslında ama bana bi akrabamız zekai tahirdeki nuri danışmana tavsiye üzerine gittim ve rahim filminide kendim istedim 1 senedir hamile kalamadım yapışıklık olabilir kürtajlardan dolayı diye ama bu perde çıktı işte nuri danışmanda çok iyi ve çok tatlı dilli bi doktor sinan hocada çok iyi bir doktor
Dilekcim daha önce yazdıklarını okudum biraz şimdi.. Sanırım Sinan Beksaç a gidiyormuşsun. Canım homosisteinin kaç? Benim geçen ay 22 idi, diyet yapmadım.. b vitamini ve folikle bu ay 5 e inmiş.
allah kabul etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?