Dilekcim daha önce yazdıklarını okudum biraz şimdi.. Sanırım Sinan Beksaç a gidiyormuşsun. Canım homosisteinin kaç? Benim geçen ay 22 idi, diyet yapmadım.. b vitamini ve folikle bu ay 5 e inmiş.
canım ben hacettepe hastanesi sinan beksaça gidiyorum aslında ama bana bi akrabamız zekai tahirdeki nuri danışmana tavsiye üzerine gittim ve rahim filminide kendim istedim 1 senedir hamile kalamadım yapışıklık olabilir kürtajlardan dolayı diye ama bu perde çıktı işte nuri danışmanda çok iyi ve çok tatlı dilli bi doktor sinan hocada çok iyi bir doktor
Canım İnşalalh derdi veren Allah dermanlarımızı da verecektir.
anladım canım hayırlısı olsun oda biter geçer inşallah sen nasılsın büşra nasıl canım gebeliği nasıl gidiyo
canım ben de homosistein için kan verdim normal değeri nedir? ve bizim yaşadığımız düşüklerde etki mekanizması nedir?
kızlar günaydın
kendimden iyi haberler vermek isterdim ama maalesef hamiş değilmişim. benim durumumda olanlar için söylüyorum moral bozmak yok denemeye dvm.
Canım benim kan verdiğim yerde 12 ye kadar normal. mthfr ile ilgili daha çok homosistein düzeyi... mthfr 677 de mutosyon olanlarda genelde daha yüksek oluyor canım.. Düşük yapmada da yarıca etkisi varmış..
Dilekcim benim daha öncede yazdığım gibi yaklaşık olarak 1 ay önce ilk kez homosistein için kan verdim, 22 çıktı değerim. Doktor folik asit ve benexol un düşürebileceğini söyledi. 1 ay boyunca düzenli kullandım, halen de kullanıyorum. Dün aldığım kan sonucunda ise 5 e inmişti. henüz doktora göstermedim, yarın sabah göstereceğim. Bana diyetle ilgili herhangi bir şey söylemedi, belki de düşmese söyleyecekti.
Hepinize sevgiler
merhaba kızlar eğer pıhtılaşma varsa kalbi hiç atmıyor mu yoksa attıktan sonrada durabiliyor mu?BEn tamamen deneme yanılma yoluyla geçiriyorum gebeliğimi.2 TAne kaybım var.Ama testleri yaptırmadan gebe olduğumu öğrendim.Doktoru coraspirine davam dedi.Acaba 02 lik bir iğneden tedbir amaçlı vurunsam ve pıhtılaşma yoksa düşük riskini artırır mı acaba?Burada arkadaşların tecrübelerine çok güveniyorum
canım benim üzülme hayırlısı inş. öbür aya ollur yaptığın bi şey varmıydı gebe kalmak için ?
kafama takıldı şimdi benim mutasyonumda mthfr 677 homozigot
ve homosistein düzeyine bakılmadı bunun içinde mi genetik araştırma gerekiyor
yani normal bir hastanede bakılabilir mi? off canım sıkıldı şimdi senağlama
sağol canım. üzülmedim desem yalan olur ama kasımda gelmek istiyo belki bebiş diye kendimi teselli ediyorum.
iki hamileliğimde hemen hemen 1-2 ay içinde olmuştu. hatta ilkinde 5 haftalıkken anlamıştım. adet günlerimi bile bilmezdim ayın kaçında olmuş not almazdım. çabuk hamile kaldım ama 8. haftaya zor getirdim belki bi dahaki muayene kalp atışı duyarız diye ... hiç duyamadık hayırlısı böyleymiş ne diyeyim.
aslında işin başındayız 3 aydır deniyoruz ama çok tedirginim psikolojik olarak alışamadım bu planlı programlı denemelere. çoğu insanın geçtiği yol bu ama ne biliyim korku işte.. zamanla kabullenicem inşallah hiçbirimiz uzun süre beklemeyiz.
gebe kalmak için sadece ovulasyon gününe(+/- 3 gün) dikkat ediyorum. başka ne yapmak gerek bilmiyorum.
umarım senin güsel haberlerini alırız yrn a:1rolleyes:
mutasyonun çeşidi ne homozigot mu heterozigot mu? başka tetkik yok mu faktör V Protrombin AcaIG vs?
canım estağfurullah ne komutanı yaaa cümlede emir kipi mi kullanmışımki acaba bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?