Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Dilekcim daha önce yazdıklarını okudum biraz şimdi.. Sanırım Sinan Beksaç a gidiyormuşsun. Canım homosisteinin kaç? Benim geçen ay 22 idi, diyet yapmadım.. b vitamini ve folikle bu ay 5 e inmiş.

canım ben de homosistein için kan verdim normal değeri nedir? ve bizim yaşadığımız düşüklerde etki mekanizması nedir?

Canım İnşalalh derdi veren Allah dermanlarımızı da verecektir.

anladım canım hayırlısı olsun oda biter geçer inşallah sen nasılsın büşra nasıl canım gebeliği nasıl gidiyo

büşra iyi idi ama bayadır haberim yok tatlımm... bana gelince ben iyiyim çok şükür ama gebelik diyabeti gelişiyor gibi bir haftadır koşturuyorum pazartesi tekrar şeker yükleme yapılcak bakalımm hayırlısı vardır Rabbimin bir bildiği hakkımızda hayırlıısı olsun inşallah...

canım ben de homosistein için kan verdim normal değeri nedir? ve bizim yaşadığımız düşüklerde etki mekanizması nedir?

Canım benim kan verdiğim yerde 12 ye kadar normal. mthfr ile ilgili daha çok homosistein düzeyi... mthfr 677 de mutosyon olanlarda genelde daha yüksek oluyor canım.. Düşük yapmada da yarıca etkisi varmış..

Dilekcim benim daha öncede yazdığım gibi yaklaşık olarak 1 ay önce ilk kez homosistein için kan verdim, 22 çıktı değerim. Doktor folik asit ve benexol un düşürebileceğini söyledi. 1 ay boyunca düzenli kullandım, halen de kullanıyorum. Dün aldığım kan sonucunda ise 5 e inmişti. henüz doktora göstermedim, yarın sabah göstereceğim. Bana diyetle ilgili herhangi bir şey söylemedi, belki de düşmese söyleyecekti.

Hepinize sevgiler

kızlar günaydın
kendimden iyi haberler vermek isterdim ama maalesef hamiş değilmişim. benim durumumda olanlar için söylüyorum moral bozmak yok denemeye dvm.

canım benim üzülme hayırlısı inş. öbür aya ollur yaptığın bi şey varmıydı gebe kalmak için ?

kafama takıldı şimdi benim mutasyonumda mthfr 677 homozigot
ve homosistein düzeyine bakılmadı bunun içinde mi genetik araştırma gerekiyor
yani normal bir hastanede bakılabilir mi? off canım sıkıldı şimdi senağlama

herkese merhaba.
çok hemde çok hastayım.1 haftadır grip olmuştum ama idare ediyordum.dün ve bu gün işin içine diş ve göz ağrısıda eklendi.başımın ağırlığını saymıyorum bile.şimdi yatıp dinlenecem.mandalina ve limon dışında önerisi olan var mı?

canım eğer kan pıhtılaşman yoksa bence kullanma neden dersen bu topikte biri vardı ismini hatırlayamadım şimdi 2 düşüğümü ne vardı ve ikisindede iğne kullanmış en son gebeliğinde iğne kullanmadan sadece aspirin içmiş ve bebeğini kucağına aldı çok şükür o yüzden canım iğne kullanırsan ve kan pıhtılaşman yoksa kanın çok sulanır ve buda düşüğe sebep olabilir

Kızlar slm nasılsısınız ben bugün dayanamadım gittim kan verdim tsh ve bhcg baktırdım sonucunu yarın alıcam adetime 5-6 gün var bakalım nolacak bhcg de hamileysem çıkarmı acaba ? cuma vercektim ama pazartesi veririz sonucu diyince bende hemen çalıştığım yerdeki devlet hastanesine gittim verdim şimdide birazcık kasıklarım ağrıyo ağırda kaldırmadım ama neden ağrıyo anlamadım neysee hayırlısı bakalım kızlar yarın olumlu yada olumsuz haber veririm Herşey Allahtan rabbim büyük hadi öptüm hepinizi

canım benim üzülme hayırlısı inş. öbür aya ollur yaptığın bi şey varmıydı gebe kalmak için ?

sağol canım. üzülmedim desem yalan olur ama kasımda gelmek istiyo belki bebiş diye kendimi teselli ediyorum.

iki hamileliğimde hemen hemen 1-2 ay içinde olmuştu. hatta ilkinde 5 haftalıkken anlamıştım. adet günlerimi bile bilmezdim ayın kaçında olmuş not almazdım. çabuk hamile kaldım ama 8. haftaya zor getirdim belki bi dahaki muayene kalp atışı duyarız diye ... hiç duyamadık hayırlısı böyleymiş ne diyeyim.

aslında işin başındayız 3 aydır deniyoruz ama çok tedirginim psikolojik olarak alışamadım bu planlı programlı denemelere. çoğu insanın geçtiği yol bu ama ne biliyim korku işte.. zamanla kabullenicem inşallah hiçbirimiz uzun süre beklemeyiz.

gebe kalmak için sadece ovulasyon gününe(+/- 3 gün) dikkat ediyorum. başka ne yapmak gerek bilmiyorum.

umarım senin güsel haberlerini alırız yrn a:1rolleyes:

canım ekstra bir ücret ödemeden normal hastanelerde bakılıyor, bence baktırmalısın. 2 günde veriyorlar sonucu. Canın sıkılmasın ayrıca, sen kendi doktoruna bir hatırlat bence.

inş. çabucak toparlarsın kendini psikoloji önemli çünkü bende yumurta takibi yapıldı işte bakalım yarın belli olur inş. saol canım benim haberleşiriz öpüyorum

slm kızlar umarım herkes iidir, ben iyi değilim yumurtalıklar
ilaca cvp vermemiş yani büyümemişler iğneye başlandı bugün.5 gün iğne olcam.niye cvp vermediki ya yine vermezse offff offfff canım çok sıkkın kafam çokj karışıkk ((((((((((

merhaba,aysudecim eminim umarım diyet işe yarar.dediğin gibi en azından tedavisi olan bir durum.
dilek senin adına da sevindim en azında düşük sebeplerinden birini tamamamen ortadan kaldırmış olacaksın. bence bu çok iyi bir gelişme. benim rahminde de var problem ,tam olarak perde değil sanırım ama rahmin üst orta kısmında bebeğin tutunmasına engel bir yapısal bozukluk, içe doğru çöküntü var. dr un dediğine göre kalp şekli gibi.ve rahim olması gerekenden daha küçük.fakat ameliyat önermedi bana neden bilmiyorum.sadece bebek rahmin üstüne değil yan duvarlara tutunursa düşmez dedi.umarım bebeğim sağlam biryerlere tutunmuştur..

büşra ve aysude de de aynı prıoblem vardı,geçen gn eylem diye bir arkadaşla görüştük yine bu topikten. kan pıhtılaşması da olan. onda da aynı problem varmış. galiba biz pıhtılılarda sık görülen bir durum.acaba tesadüf mü yoksa birbiriyle alakalı mı.

mutasyonun çeşidi ne homozigot mu heterozigot mu? başka tetkik yok mu faktör V Protrombin AcaIG vs?

canım sanıım dedğin tahlillee de bakılıyo bi ay önce vermiştim eksik bakmışlar o bahsettğin değerlerede bakılıyo 7 yıld bekliyoum rabim daha fazla bekletmesin hiç kimseyi inşşlhhhhhhhh

slm kizlar nasilsiniz aranizda bi kac cani slkkln arkadas var kizlar caninizi slkmayin pozitif dusunun rabbim gonlunuze gore verir insallah obur aya hepinizin hamils haberini alirizda seviniriz beni soracak olursaniz dun ilk randevumuz vardi simdilik bebis cok iyimis hersey yollundaymis aslinda daha kalp atisi bile yok cok kucuk bebisim ama ben hep sanki o cok buyukmus gubi hissediyorum nedense haftaya tekrar randevumuz var bakalim kalp atisini dinleyebilecekmiyim hayirlisi kizlar dun gordum ve cok heycanlandim bunu da sizlerle paylasmak istedim hepinizi öpuyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…