Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kalbi atıp duran var hıc armayanda var deneme yoluyla deıl baska bı doktora daha gıt bence
ve 100 luk aspırın kullan

merhaba arkadaşlar , 2 tüp bebek transferi (biri dondurulmuşlarla) ve 2 düşük. 6-7. haftalarda yoğun kanamayla düşük yaptım hep. Son düşüğümden 4-5 ay sonra dr genetik testler istedi. Sizin tecrübelerinize dayanarak acil yardımınıza ihtiyacım var.
Sonuçlar:
kromozom testi (eşim ve ben) : normal
faktör v : mutasyon saptanmadı
prothrombin mutasyonu: mutasyon saptanmadı
MTHFR (C677T) : HETEROZİGOT
MTHFR (A1298C) : HETEROZİGOT

Doktorun söylediği düşük düzeyde kanda pıhtılaşma varmış. Ve ecopirin aspirine başlattı. 2 ay iç sonra transfer ve heparin iğne dedi. Ancak Dıç Dr Uluğ bey in fikrini aldığımda B Vitamini kullanmam gerektiğini söyledi.

Nolur benimle aynı durumda olan varsa bana yardımcı olsun. Siz nasıl bir tedavi uyguladınız ve sonuç nedir. Bu tedavi gerçekten erken düşükleri engelliyormu.

Tşk ederim

merhaba canim oncelikle gecmis olsun allahim bidaha boyle acilar yasatmasin sana ve hepimize ben suanda 6haftalik hamileyim ve bendede kan pihtilasmasi var ama seninki gibi dusuk duzeyde degil ben su anda gunluk 2tane igne vuruluyorum sabah ve aksam olmak uzere ve ayrica coraspinde kullaniyorum yani eger seninki dusuk duzeyde bi pihtilasmaysa zannediyorumki coraspin yeterli olacaktir sana yinede bu konuda iyi bir doktora gitmelisin canim umarim yardimci olmusumdur

canım ben de homosistein için kan verdim normal değeri nedir? ve bizim yaşadığımız düşüklerde etki mekanizması nedir?

bısı sorcam
bu homo ve tıroıd mevzusu pıhtı olan herkeste oluyomu ?
bunu testı ayrımı yoksa pıhtı testınden anlasılıyomu
benım babamda hıpertansiyon. var onun ıcın soruyorum
benım doktor b12 b 6 kullan demedı bunlar homo.. olanlarlara verılıyo dımı ?
homo şeker hıpert. olanlarda oluyomus galıba genelde
ya sıteye ılk gırdıgımde doktorlar konusyo gıbı gelıyo konustuklarınızdan hıcbısey anlamıyodum ama ınsanın basına geldıkce arastırıyo ve öğrenıyo
(yınede keşe bılmeseydım basımada gelmeseydı )
şimdi testlerıme bakınca anlıyorum bazı seylerı
kımse yok sıtede bır benım galıba gece kusu sıkıldım tek basıma
herkese ıyı geceler

kızlar günaydın herkerse hayırlı cumalar

kahvelokumdan haber varmı dün tahlil yaptıracaktı.

kahve lokum cum nerelerdesin canımmmmm

bizi habersiz bırakma...

canıııııımmm maşalllahhh işler hep yolunda gider sonuna kadar inşallahhh.. böyle güzel haberleri duyunca hem anneler için seviniyorum hem de umutlanıyorum kendim için.

Güzelim ben onu muziplik olsun diye öle dedim. Yoksa bir emir olduğu için değil. Kusura bakma tabiki de sevap kazanacağız okuyacağız. öptüm.

canm ne demek kusura bakma ben sadece insanları kırıp incitmekten çok korkarım.o yüzden fazla ince düşünüyom iştesempatiksalakcinni sen kusura bakma datlummm

Benimkide mtfhr heterezigot. tedavimde coraspin 100+ folbiol+ becozmc.
yani mtfhr mutasyonlarında iğne kadar gerekli olan şey folik asit(folbiol) ve b vitaminleri(becozmc)
gebelik öncesinde 3 ay boyunca Bunlar gebeliklede iğne ve progestan eklenecek.bu tedaviyle bebeğini kucağına alanlar var. inşallah bizimde olur.

Canım benim faktör V ve mthfr1298 heterozigot çıktı tiroidde bir problem yok homosisteini de burdaki arkadaşlarımdan öğrendim ve doktordan rica ettim bakabilirmiyiz diye hazır yolun başındayken hangi tetkik varsa yaptırmak istedim. 20 gün sonra çıkacak sonucum Sözün özü direk bağlantı var mı bilmiyorum. sadece burdan bir arkadaşım mthfr677 ile homosisteinin bağlantısı olduğunu söylemişti yanılmıyorsam. Allah hepimize şifalar ve beişler versin İnşallah:):Saruboceq:

kızlar yasinleri okudum Allah hayırlısıyla engel olan dertlerimize deva, hastalıklarımıza şifa versin kuzularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin İnşallah

günaydın kızlar, bende bebeğimi geçen hafta kaybettim 14 haftalıkken,
genetikte sonuçlar araştırılıyor, kan pıhtılaşması testleri de yapılacak,
doktorum kan pıhtılaşmasından şühhelendi, bakalım, inşallah dermanı vardır derdimizin..
hepinize geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın..

çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın tatlım.... Hepimiz aynı dertten muzdaribiz maalesef bir çok arkadaş bende dahil bir kaç keç bebeklerimizi kaybettik inşallah sağlıkla yavrularımızı kucaklayacağımız günlerde gelecek....

kızlar beni bir korku aldı ya kalbi durursa ya bu sefer gittiğimizde pıt pıtlar duyulmassa diye acaib bi korku sarmaya başladı beni diğerleri hep 8.haftada sonlanmıştı 8e yaklaştıkça korkmaya başladım yine bide iki gündür çok belim ağrıyor doktorumun hemşiresi olabilir dedi kasıklarda şiddetli ağrı olmadıkça korkmamamı söyledi ama yinede korkuyorum işte kalbini dinledim miniğimin diğerlerinde hiç duyulmamıştı bu bana en büyük teselli oldu ama işte yüreğim söz dinlemiyorbenneyaptımkirabbim hamilelik bekleyen arkadaşlara en kısa zamanda hayırlı bebekler versin inşaallah ve hamişlerinkinide korusun...

inşallah bu sefer bi sorun olmaz, bebeğin seni üzmez annesi..
sağlıkla kucağına alırsın yavrunu, hepimize rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…