büşra nasılsın?
böyle kaybolma arada haberdar et bizleri merak ediyoruz....
canım artık ağırlaştım uyku uyuyamıyorum sağdan sola dönmem bile problem oluyo :)))))
10dakikada anca dönüyorum karnım iyce aşağı indi oda biraz rahatsız ediyor ama çok şükür herşey yolunda doktorumuz 4hafta sonra doğurursun dedi tabi daha erken gelmezse dedi
sen nasılsın bebiş nasıl
kızlar beni bir korku aldı ya kalbi durursa ya bu sefer gittiğimizde pıt pıtlar duyulmassa diye acaib bi korku sarmaya başladı beni diğerleri hep 8.haftada sonlanmıştı 8e yaklaştıkça korkmaya başladım yine bide iki gündür çok belim ağrıyor doktorumun hemşiresi olabilir dedi kasıklarda şiddetli ağrı olmadıkça korkmamamı söyledi ama yinede korkuyorum işte kalbini dinledim miniğimin diğerlerinde hiç duyulmamıştı bu bana en büyük teselli oldu ama işte yüreğim söz dinlemiyorbenneyaptımkirabbim hamilelik bekleyen arkadaşlara en kısa zamanda hayırlı bebekler versin inşaallah ve hamişlerinkinide korusun...
maşallah maşallah,iyi olunda siz önemli olan o.....
biz de iyiyiz işte,bulanıyoruz,kusuyoruz,öyle böyle derken günleri geçiriyoruz ....bende de uykusuzluk var,3 yastıkla yatıyorum ama midem rahat vermiyor yinede.....olsun diyorum bunada şükür,Allah bugünlerimizi aratmasın.....
limonluçay naber nasılsın ?
kımse yok topıkte :)
iyiyim canım sağol sen nasılsın?
topiğin son zamanlardaki rutin hali
kimseler yokk şakkıdı
valla oyle
ya bıde kuzum ben ramazandan berı uyku bozuklugu düzensızlıgı yasıyorum,
gecelerı uyuyamıyorum saat 3 yada 4 te uyuabılıyorum oda zorla sabah da uyanamıyorum bıde cok agır uyuyorum telefonu bıle duymuyorum esım ıse gıdıyor duymuyorum kendımı kaldıramıyorum yataktan
acaba bu pıhtı zıkkımından kaynaklanıyo olabılır mı yaaa
cunku son zamanlarda yasıyorum bunu
( bıde kendımı bıldım bılelı çok üsürüm elim ayağım hıc ısınmaz )
topıcte bırısı coraspırın kullanalı kendını daha enerjık hıssettıgını ve üşümesının gıttıgını soylemıstı olabılırmı sence
hos bende 10 gundur coraspırın kullanıyorum ama
faktör v leiden 1691 heterozigot
seninkı neydı ay hamılemıdın sen cnm yaa ?
hmm benimkide mthfr677 homozigot tatlım
hamile değilim bekleyenlerdenim :)
coraspırın kullanıyosun dımı ?
doktor baska bısey verdımı sana
homozıgot heterozıgottan yuksek mıs galıba doktor ole demıstı
canım birisi yazmıştı ama kim olduğunu hatırlayamadım ... Mthfr mutasyonlularda b vitamini önemli folik asit kendileri b9 vitamini olurlar... B 12 ve b6 kullanmanı öneririm gebelik düşünürken.... Ben folbiol , dodex ampul elevit ve çinko kullandım... Gebelik tespit edilir edilmez de çinkoyu kestim..
coraspırın kullanıyosun dımı ?
Doktor baska bısey verdımı sana
homozıgot heterozıgottan yuksek mıs galıba doktor ole demıstı
evet canım yha benimde kafam karıştı iyice
ben sadece folbiol+elevit kullanıyordum
dün benexole başladım dr.uma sormadım ama
sence ne yapayım ?
evet canım yha benimde kafam karıştı iyice
ben sadece folbiol+elevit kullanıyordum
dün benexole başladım dr.uma sormadım ama
sence ne yapayım ?
kafanı karıştırmana gerek yok canım benim .... Yeterli olabilir merak etme... Sadece çinko kullanabilirsin....
çinko ne kadar sürede etki ediyor ve bebek için ne gibi faydaları var kuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?