Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar canım çok sıkkın dün bhcg testi baktırmıştık ya sonuç 0.1 negatif çok ümitliydim bugün kasıklarımda ağrımaya başladı adetime 5 gün var daha acaba bhcg hormonu daha salgılanmadımı internetten araştırdım rahime yerleşince salgılıyomuş. bilemedim ya şimdi adet olmayı beklicem napalım olmadıı çok üzgünüm ama elden bişey gelmiyo öbür aya tekrar çalışmala devam edicem pes etmicem ama bu ay çok ümitliydim hamilelik belirtileri vardı ama kısmet değilmiş canlarım hayırlısını diliyorum

(
hayırlısı olsun kuzum benimde aklım sendeydi merakla bekliyordum
dediğin gibi bu ay olmazsa öbür ay hem güzel olan şu ki
kendiliğinden gelişen ve çatlayan yumurtaların var..

canım bana dr.um normal aspirinin ve bazı ağrı kesicilerin
yumurtlamayı bozduğunu ama coraspin ve bebe aspirininin
böyle bir etkisi olmadığını söyledi..
herkesin yorumu farklı

yok canım hemşire falan değilim ama sağlık çalışanıyım etrafımda bilgi alabileceğim doktor sayısı fazla hele biri benim sayemde nerdeyse riskli gebelik uzmanı olacaktı...:))

aminn canım inşallaah :Saruboceq: bekleyen herkesin
umudu sevince döner inşallah..
aminnn.......

tatlım yumurtlamayı bozmak ifadesi kullanmadım.... sadece yumurta çatlaması konusunda doktorum bana asprin önermemişti....ondan bahsettim...

tatlım benden sana bi tavsiye bebek için birlikte olma eşinle... eşinle olmak istediğin için onu hissetmek ve sevginizi birbirinize aktarmak için olsun tüm çabanız.. kafaya bebek bebek diye takıncada olmuyo işi oluruna bırakmak gerekiyor....

merhaba tekrar , izmirli pıhtılaşma sorunu yaşayan arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz . benim kafam çok karıştı nolur bana yol gösterin

(
hayırlısı olsun kuzum benimde aklım sendeydi merakla bekliyordum
dediğin gibi bu ay olmazsa öbür ay hem güzel olan şu ki
kendiliğinden gelişen ve çatlayan yumurtaların var..

öyle tabi bunada şükür ama insan bi tuhaf oluyo işte sanki hala hamile gibiyim kasıklarım ağrıyo ben anlamadım yaa çok ümitliydim limonluçay sanki 1 hafta sonra test yaptırsam pozitif olacak gibi geliyo aman bende kendimi kandırıyom işte napıyım hep kendimi pozitifliğe alıştırmıştım canım ya çok üzüldüm ama elden hiç bişey gelmiyo sadece dua ediyorum :Saruboceq:senağlama

aysude ye katılıyorum bende kafamdan bu seylerı atııgım ay hamıle kalmıstım
cok fazla dusununce olmuyo arkadaslar kendınızı dınlemeyın herseyı oluruna bırakın
kendınıze bır ugras bulun bence pozıtıf dusunce herseyı degıstırıyo

haklısın canım farkında olmadan ümitleniyoruz
bakalım küçük bir ihtimalde olsa belki 1 hafta sonra çıkar
hayat bu mucizelerle dolu..

tatlım benden sana bi tavsiye bebek için birlikte olma eşinle... eşinle olmak istediğin için onu hissetmek ve sevginizi birbirinize aktarmak için olsun tüm çabanız.. kafaya bebek bebek diye takıncada olmuyo işi oluruna bırakmak gerekiyor....[/QUOTE]

Aysudecim çok haklısın aslında ilk başta tedaviye kafadan bebek sorununu atmakla başlamak lazım ama işte olmuyo attım düşünmüyorum diyorum ama halbuki hafifde olsa beyin bebek bebek diye bağrıyo aman napalım kuzum hayırlısı inş. öbür aya bide bişey sorcam canım hamile olsaydım 3 hafta 3 günlük internetten baktımda o zaman kanda belli olurmuyduu ?

kızlar kürtajdan sonra yumurtlama oluyor mu? ilk yumurtalama 40 gün sonraki regl den sonra mı
oluyor? bilginiz var mı?

bn pek anlamadım
troid sorunu olanlarda mı oluyor özelikle kan pıhtılaşması
bende de troid sorunu var çünki..haşimato hipotroidi yani
sizin bahsettğinz tahlilleri bana dr. yapmadı
sadece protein c ve protein s yapıldı
protein s düşük çıkınca iğne kullanmak zorunda kalacam 9 ay boyunca
heterozigot ya da hemozigot gibi terimler falan yapılmadı tahlillerde
dr. hangi duruma göre tahlil yapıyor bn halen anlamadım

kızlar kürtajdan sonra yumurtlama oluyor mu? ilk yumurtalama 40 gün sonraki regl den sonra mı
oluyor? bilginiz var mı?

hayatım kürtaj yumurtlamayı etkileyen bir durum değil yani yumurtlama oluyor. içerde işlem yapıldığı için kürtaj yapılan ay korunmak öneriliyor...

Aysudecim çok haklısın aslında ilk başta tedaviye kafadan bebek sorununu atmakla başlamak lazım ama işte olmuyo attım düşünmüyorum diyorum ama halbuki hafifde olsa beyin bebek bebek diye bağrıyo aman napalım kuzum hayırlısı inş. öbür aya bide bişey sorcam canım hamile olsaydım 3 hafta 3 günlük internetten baktımda o zaman kanda belli olurmuyduu ?[/QUOTE]

canım hiç üzülme, arkadaşında dediği gibi yumurtlama problemin yok, o yüzden diğer aylarda inşallah olacak bebiş.. Belki de düşük bir ihtimal ama 2-3 gün sonra betahcg yükselmeye başlayabilir, ama çok fazla da düşünme bunu olur mu?. Aysude nin de dediği gibi bende artık kafamdan bu düşünceyi atacağım, takmamak gerekiyor.. Sende öyle yapmaya çalış.

hayatım kürtaj yumurtlamayı etkileyen bir durum değil yani yumurtlama oluyor. içerde işlem yapıldığı için kürtaj yapılan ay korunmak öneriliyor...

pazartesi kürtajım oldu, kanamam yok fazla, kasıklarımda yumurtlama dönemi gibi
ince sızılar oluyor, acaba dedim? yumurtlama olur mu diye şuan?

Kızlar ben de halen regl olmadım, 2 gün geçti ama betahcg değerim yine 2:)) yani nefatif.. doktorla telefonda konuştum çok çok düşük bir ihtimal, geç yumurtlama olmuş olabilir belki diyor.. İğneyi sordum, betahcg 50 lere gelirse eğer o zaman iğneye başlanacak diyor.. Hayırlısı herşeyin.. İnşallah birbirimizle buradan hamilelik haberlerimizi paylaşırız bi gün.

Aysudecim çok haklısın aslında ilk başta tedaviye kafadan bebek sorununu atmakla başlamak lazım ama işte olmuyo attım düşünmüyorum diyorum ama halbuki hafifde olsa beyin bebek bebek diye bağrıyo aman napalım kuzum hayırlısı inş. öbür aya bide bişey sorcam canım hamile olsaydım 3 hafta 3 günlük internetten baktımda o zaman kanda belli olurmuyduu ?[/QUOTE]

canım kendimi örnek vereyim yine... offf yeter bıktım artık dediğim ay hamile olduğumu öğrendim.... diğer soruya geleyim muhtemelen belli olurdu 0,1 hiç beta hcg salgılanmamış gibi bişey,.... ama birşey daha var eğer benim gibi biriyse adetin geçse bile kanda da idrardada pozitiflik alamayabiliyorsun... beni tanıyanlar bilirler adet gecikmesi diye beklediğim şey bebek oldu.... velhasıl ben geç yumurtluyorum ilk gebeliğim evlenir evlenmek olmuştu... ve adetime 2 gün kala düğünüm olmasına rağmen ben hamile kaldım ve 4. yani şuan yaşadığım gebeliğim ise adet tarihime göre 10 gün geriden takip ediyor.... hatta adetim 3 gün geçmişti ve ben beta hcg yaptırdığımda sonuç 13 çıkmıştı ve doktor bana bu sonuçla gebe olduğunu düşünmüyosun dimi diye gülmüştü... ama ben gebe olabileceğimi bildiğimden testleri tekrarlamaya devam ettim ve o olumlu yükselişi gördüm benim beta hcg 400 lere adet tarihim 10 gün geçtiğinde ulaştı... böyle istisnalarda var ama ben yinede bu kadar takılma diyorum sen rahat edersin bunun içinn...

hiç benim gibi bir durum yaşayıp da hamile kalanınız var mı:) hamile olsam beta hcg yüksek çıkardı dimi

pazartesi kürtajım oldu, kanamam yok fazla, kasıklarımda yumurtlama dönemi gibi
ince sızılar oluyor, acaba dedim? yumurtlama olur mu diye şuan?

olabilir hayatım ama kürtaj olalı çok kısa bir süre olmuş bu ağrılar normal... hayırlı herşeyin Rabbim biran önce acılarını unuttursun inşallah.....

canıımm ne diyeyimmm en hayırlısı olur inşallah. gelecek ay güzel haberlerini alırız inşallah.:teselli: biliyosun ben de ümitliydim ama olmadı. kafadan atılmıyo da.. mümkün mertebe dinlemeyelim kendimizi çok fazla. ben kendimi kitaba, filme vericem yoksa oturup kalkıp parmak hesabı yapıyorum, takvim yöntemi insanı soğutuyo herşeyden eşlerimize de yazık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…