kızlar canım çok sıkkın dün bhcg testi baktırmıştık ya sonuç 0.1 negatif çok ümitliydim bugün kasıklarımda ağrımaya başladı adetime 5 gün var daha acaba bhcg hormonu daha salgılanmadımı internetten araştırdım rahime yerleşince salgılıyomuş. bilemedim ya şimdi adet olmayı beklicem napalım olmadıı çok üzgünüm ama elden bişey gelmiyo öbür aya tekrar çalışmala devam edicem pes etmicem ama bu ay çok ümitliydim hamilelik belirtileri vardı ama kısmet değilmiş canlarım hayırlısını diliyorum
aysude aspirin ile yazdıklarını okudum biraz ama anlamadığım bişi var
aspirinin bende yumurtlamayı bozduğunu duymuştum
bunu aynen böyle doktora sordum ve doktor bana
yumurtlamayı bozmaz hamile kalmayı geciktirmez
aksine hamile kalmayı kolaylaştırır dedi
yumurtalıkların etrafındaki kanı cıvıttığı için daha kolay hamile kalınıyo dedibilmiyorumkismile
geçen günde bi yazı okudum
20 kadın üzerinde bi araştırma yapılmış
10 tanesine ilaç tedavisi
10 tanesine aspirin kullanılmış
ve aspirin kullananlar daha çabuk hamile kalmış kafam karıştı şimdi(
yok canım hemşire falan değilim ama sağlık çalışanıyım etrafımda bilgi alabileceğim doktor sayısı fazla hele biri benim sayemde nerdeyse riskli gebelik uzmanı olacaktı...:))aysudecım sen hemsıre falan mısın ?
ben bu hastalıktan sonra eşime dedım ben dersaneye gıdıyorum
nıe dedı dedım kadın dogumcu olcam baska yolu yok :))))
kendı kendımı muayene eder kendı kendımı dogurturdum ne gusel olurdu deme
aminnn.......aminn canım inşallaah :Saruboceq: bekleyen herkesin
umudu sevince döner inşallah..
tatlım yumurtlamayı bozmak ifadesi kullanmadım.... sadece yumurta çatlaması konusunda doktorum bana asprin önermemişti....ondan bahsettim...aysude aspirin ile yazdıklarını okudum biraz ama anlamadığım bişi var
aspirinin bende yumurtlamayı bozduğunu duymuştum
bunu aynen böyle doktora sordum ve doktor bana
yumurtlamayı bozmaz hamile kalmayı geciktirmez
aksine hamile kalmayı kolaylaştırır dedi
yumurtalıkların etrafındaki kanı cıvıttığı için daha kolay hamile kalınıyo dedibilmiyorumkismile
geçen günde bi yazı okudum
20 kadın üzerinde bi araştırma yapılmış
10 tanesine ilaç tedavisi
10 tanesine aspirin kullanılmış
ve aspirin kullananlar daha çabuk hamile kalmış kafam karıştı şimdi(
kızlar canım çok sıkkın dün bhcg testi baktırmıştık ya sonuç 0.1 negatif çok ümitliydim bugün kasıklarımda ağrımaya başladı adetime 5 gün var daha acaba bhcg hormonu daha salgılanmadımı internetten araştırdım rahime yerleşince salgılıyomuş. bilemedim ya şimdi adet olmayı beklicem napalım olmadıı çok üzgünüm ama elden bişey gelmiyo öbür aya tekrar çalışmala devam edicem pes etmicem ama bu ay çok ümitliydim hamilelik belirtileri vardı ama kısmet değilmiş canlarım hayırlısını diliyorum
(
hayırlısı olsun kuzum benimde aklım sendeydi merakla bekliyordum
dediğin gibi bu ay olmazsa öbür ay hem güzel olan şu ki
kendiliğinden gelişen ve çatlayan yumurtaların var..
öyle tabi bunada şükür ama insan bi tuhaf oluyo işte sanki hala hamile gibiyim kasıklarım ağrıyo ben anlamadım yaa çok ümitliydim limonluçay sanki 1 hafta sonra test yaptırsam pozitif olacak gibi geliyo aman bende kendimi kandırıyom işte napıyım hep kendimi pozitifliğe alıştırmıştım canım ya çok üzüldüm ama elden hiç bişey gelmiyo sadece dua ediyorum :Saruboceq:senağlama
Canım benim faktör V ve mthfr1298 heterozigot çıktı tiroidde bir problem yok homosisteini de burdaki arkadaşlarımdan öğrendim ve doktordan rica ettim bakabilirmiyiz diye hazır yolun başındayken hangi tetkik varsa yaptırmak istedim. 20 gün sonra çıkacak sonucum Sözün özü direk bağlantı var mı bilmiyorum. sadece burdan bir arkadaşım mthfr677 ile homosisteinin bağlantısı olduğunu söylemişti yanılmıyorsam. Allah hepimize şifalar ve beişler versin İnşallah:):Saruboceq:
kızlar kürtajdan sonra yumurtlama oluyor mu? ilk yumurtalama 40 gün sonraki regl den sonra mı
oluyor? bilginiz var mı?
tatlım benden sana bi tavsiye bebek için birlikte olma eşinle... eşinle olmak istediğin için onu hissetmek ve sevginizi birbirinize aktarmak için olsun tüm çabanız.. kafaya bebek bebek diye takıncada olmuyo işi oluruna bırakmak gerekiyor....
hayatım kürtaj yumurtlamayı etkileyen bir durum değil yani yumurtlama oluyor. içerde işlem yapıldığı için kürtaj yapılan ay korunmak öneriliyor...
tatlım benden sana bi tavsiye bebek için birlikte olma eşinle... eşinle olmak istediğin için onu hissetmek ve sevginizi birbirinize aktarmak için olsun tüm çabanız.. kafaya bebek bebek diye takıncada olmuyo işi oluruna bırakmak gerekiyor....
pazartesi kürtajım oldu, kanamam yok fazla, kasıklarımda yumurtlama dönemi gibi
ince sızılar oluyor, acaba dedim? yumurtlama olur mu diye şuan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?