Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım hiç üzülme, arkadaşında dediği gibi yumurtlama problemin yok, o yüzden diğer aylarda inşallah olacak bebiş.. Belki de düşük bir ihtimal ama 2-3 gün sonra betahcg yükselmeye başlayabilir, ama çok fazla da düşünme bunu olur mu?. Aysude nin de dediği gibi bende artık kafamdan bu düşünceyi atacağım, takmamak gerekiyor.. Sende öyle yapmaya çalış.[/QUOTE]

evet canım şimdi biraz daha iyiyim saat tam 2 de sonucu öğrendim o zaman yıkılmıştım ama şimdi daha ii napalım ucunda ölüm yokya gene yaparız öbür aylar tutacak ben inanıyorum zaten bu ay tutsaydı bi mucize olurdu çünkü son düşüğümden sonra 7 ay korundum bu ay başladık daha çalışmaya hemen olmaması normal bence neyse dua etmekten başka bi çare yok :Saruboceq:

canım kendimi örnek vereyim yine... offf yeter bıktım artık dediğim ay hamile olduğumu öğrendim.... diğer soruya geleyim muhtemelen belli olurdu 0,1 hiç beta hcg salgılanmamış gibi bişey,.... ama birşey daha var eğer benim gibi biriyse adetin geçse bile kanda da idrardada pozitiflik alamayabiliyorsun... beni tanıyanlar bilirler adet gecikmesi diye beklediğim şey bebek oldu.... velhasıl ben geç yumurtluyorum ilk gebeliğim evlenir evlenmek olmuştu... ve adetime 2 gün kala düğünüm olmasına rağmen ben hamile kaldım ve 4. yani şuan yaşadığım gebeliğim ise adet tarihime göre 10 gün geriden takip ediyor.... hatta adetim 3 gün geçmişti ve ben beta hcg yaptırdığımda sonuç 13 çıkmıştı ve doktor bana bu sonuçla gebe olduğunu düşünmüyosun dimi diye gülmüştü... ama ben gebe olabileceğimi bildiğimden testleri tekrarlamaya devam ettim ve o olumlu yükselişi gördüm benim beta hcg 400 lere adet tarihim 10 gün geçtiğinde ulaştı... böyle istisnalarda var ama ben yinede bu kadar takılma diyorum sen rahat edersin bunun içinn...[/QUOTE]

ay canım benim valla keşke benimde öyle olsa bende bu pazartesi gittiğimde yani 18 ekimde gittiğimde yumurtan çatlamış dedi yani ne zaman çatladı bilmiyorum bakalım hayırlsıı canım benim daha adetime 5 gün var bakalım adet olmazsam o zaman tekrar bhcg baktırırım normalde kasık ağrım olmazdı hamile olduğumda kasık ağrım olmuştu dün akşamdan beri sağ kasık ağrım var ben ondan ümitlenmiştim ama demekki psikolojikmiş hayırlısı aysudecim rabbim büyük dualarımızı kabul eder inş. inancımı yitirmek istemiyorum gerçekten desteğin için saol canım benim bebişinle sana sağlıklı günler diliyorum Allah razı olsun böyle konuşmak o kadar rahatlatıyoki insanı

ay canım benim valla keşke benimde öyle olsa bende bu pazartesi gittiğimde yani 18 ekimde gittiğimde yumurtan çatlamış dedi yani ne zaman çatladı bilmiyorum bakalım hayırlsıı canım benim daha adetime 5 gün var bakalım adet olmazsam o zaman tekrar bhcg baktırırım normalde kasık ağrım olmazdı hamile olduğumda kasık ağrım olmuştu dün akşamdan beri sağ kasık ağrım var ben ondan ümitlenmiştim ama demekki psikolojikmiş hayırlısı aysudecim rabbim büyük dualarımızı kabul eder inş. inancımı yitirmek istemiyorum gerçekten desteğin için saol canım benim bebişinle sana sağlıklı günler diliyorum Allah razı olsun böyle konuşmak o kadar rahatlatıyoki insanı[/QUOTE]

tgbesr canım inşallah senin için de gerçekleşir bu ihtimal...

kızlarrr hepinize güzel mutlu bi haftasonu diliyorum.dualarım bütün iyi haber bekleyenlere...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar hacettepe hocalarından lütfü beyden cevap gelddi...sizinle paylaşmak istedim..

Elinizdeki sonuç az da olsa bu kayıplardan sorumlu olabilir, ideal olarak gebelikten 2 ay önce bebek aspirini ve folik asit başlayarak gebelik ile birlikte iğne /düşük moleküler ağırlıklı heparin ) kullanmanız şansınızı arttırabilir.

düşük moleküler ağırlıklı heparin burada ne demek istemiş yardımcı olurmusunuz arkadaşlar...

Son düzenleme:
kullanmış olduğumuz iğnelerin tibbi olarak telaffuzu düşük molekül ağırlıklı heparin yani bizim deyimimizle kan sulandırıcı iğne....
çok tşk ederim güzelim...benim henüz adam gibi bir doktorum olmadığı için eğer hamile kalırsam kendi kendime başlamayı düşünüyorum..uygunmudur...eğer tabi o zamana kadar doğru doktoru bulamazsam :)))

arkadaşlar nolur netleştirin yaa çıldırıcamm....
MTHFR C677T - MTHFR A1298C HETEROZİGOT.... kanda pıhtılaşma demek mi ve bu mutasyon erken düşük nedenidir diyebilirmiyiz???

MTHFR C677T - MTHFR A1298C HETEROZİGOT.... kanda pıhtılaşma demek mi ve bu mutasyon erken düşük nedenidir diyebilirmiyiz???

arkadaşım değerlerin benimkiyle aynı.evet kan pıhtılaşması demek...erken düşük derken???kaç düşüğün oldu canım???

sağol canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin:Saruboceq:

merhaba tekrar , izmirli pıhtılaşma sorunu yaşayan arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz . benim kafam çok karıştı nolur bana yol gösterin
canım ben ve burdaki bir kaç arkadaş sermet sağol a gidiyoruz.birde benim bidiğim burak ağca var.iiside konusunda çok iyiler.
merhaba arkadaşlar...
benim kanamam başladı.. sonuç negatif haber vermek istedim... hepinizi öpüyorum...
hayırlısı canım.

kızlar ben daha iyileşemedim.grip fena sarstı.dişlerim bile ağrıyor.

bugün öğleden sonra bu konuda baya paylaşımda bulunduk istersen bi göz at sonrada sorularını sor ve yanıtlamaya çalışalım fırsat buldukça tatlım olur mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…