kızlar ben kaçar Allaha emanet olun... annemler geliyorlarmış akşama ...
Aysudecim çok haklısın aslında ilk başta tedaviye kafadan bebek sorununu atmakla başlamak lazım ama işte olmuyo attım düşünmüyorum diyorum ama halbuki hafifde olsa beyin bebek bebek diye bağrıyoaman napalım kuzum hayırlısı inş. öbür aya bide bişey sorcam canım hamile olsaydım 3 hafta 3 günlük internetten baktımda o zaman kanda belli olurmuyduu ?
Aysudecim çok haklısın aslında ilk başta tedaviye kafadan bebek sorununu atmakla başlamak lazım ama işte olmuyo attım düşünmüyorum diyorum ama halbuki hafifde olsa beyin bebek bebek diye bağrıyoaman napalım kuzum hayırlısı inş. öbür aya bide bişey sorcam canım hamile olsaydım 3 hafta 3 günlük internetten baktımda o zaman kanda belli olurmuyduu ?
merhaba tekrar , izmirli pıhtılaşma sorunu yaşayan arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz . benim kafam çok karıştı nolur bana yol gösterin
düşük moleküler ağırlıklı heparin burada ne demek istemiş yardımcı olurmusunuz arkadaşlar...
izmirden arkadaşlar var ama sanırım hiçbiri bu ara uğramadı canım yardımcı olacak biri mutlaka çıkacaktır....arkadaşlar bana yardımcı olacak kimse yokmuuu(
çok tşk ederim güzelim...benim henüz adam gibi bir doktorum olmadığı için eğer hamile kalırsam kendi kendime başlamayı düşünüyorum..uygunmudur...eğer tabi o zamana kadar doğru doktoru bulamazsam :)))kullanmış olduğumuz iğnelerin tibbi olarak telaffuzu düşük molekül ağırlıklı heparin yani bizim deyimimizle kan sulandırıcı iğne....
izmirden arkadaşlar var ama sanırım hiçbiri bu ara uğramadı canım yardımcı olacak biri mutlaka çıkacaktır....
arkadaşlar nolur netleştirin yaa çıldırıcamm....
MTHFR C677T - MTHFR A1298C HETEROZİGOT.... kanda pıhtılaşma demek mi ve bu mutasyon erken düşük nedenidir diyebilirmiyiz???
canım benim aynı korkuları hepimiz yaşadık
benimde hep 10.haftada durdu kalp atımları 10.haftaya yaklaşdıkmı beni hep bi korku alıyordu
ama bak bu sefer geçtik 10.haftayı
sende atlatıcan kuzu herşey çok güzel olacak
iyiyi düşünki iyiyle karşılaşasın
ben bu hamileliğimde hep pozitif oldum
hep iyiyi düşündüm ve çok şükür 34.haftaya geldik
canım ben ve burdaki bir kaç arkadaş sermet sağol a gidiyoruz.birde benim bidiğim burak ağca var.iiside konusunda çok iyiler.merhaba tekrar , izmirli pıhtılaşma sorunu yaşayan arkadaşlar hangi doktora gidiyorsunuz . benim kafam çok karıştı nolur bana yol gösterin
hayırlısı canım.merhaba arkadaşlar...
benim kanamam başladı.. sonuç negatifhaber vermek istedim... hepinizi öpüyorum...
merhaba arkadaşlar...
benim kanamam başladı.. sonuç negatifhaber vermek istedim... hepinizi öpüyorum...
arkadaşlar nolur netleştirin yaa çıldırıcamm....
MTHFR C677T - MTHFR A1298C HETEROZİGOT.... kanda pıhtılaşma demek mi ve bu mutasyon erken düşük nedenidir diyebilirmiyiz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?