hamile kaldıktan sonra verdi canım öncesinde folik asit ve aspirin kullanmamı söylemişti
İnşallah Allah hayırlısını versin. Bu üçüncü gebeliğimde bebeğimi inşallah kucağıma alırım. Benimde eşim farklı bir ilde çalışıyor. Tayinimiz olmadı. Yumurtlama dönemini yakalamak bayağı zor oluyor böyle olunca. Allah tüm isteyen ve gerçek anne baba olabilecek herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. İyi geceler arkadaşım epey geç oldu yatayım artık. başka gün tekrar karşılaşmöak ümidiyle byee
Ah canım o daha zor İnşallah sağlıkla kavuşurun. Bu arada il emri size yaramadı mı?
kızlar ben daha kuran okuyamadım misafirim geeldi de. ama yarın okurum inşallah. haber veririm.
hayır eşim öğretmen değil mühendis onu samsuna almaya çalıştık olmadı. Ailemde beni göndermiyor. kaldım arada
çünkü evlenmiştik mersinde çalışırken birden özelde çalışmaktan bıkıp kpss çalışmaya başladım düzenimi bozdum ama çok şükür 1,5 yıl özlemden sonra kavuştuk bi de insanlar sormaz mı bebek yok mu diyeanne uşakta baba mersinde bakacaksanız yapıverelim diyordum artık
dua denilince aklıma geldi bu kez subyan muskasıda takmaya başladım. Büyüklerimizin dediğine göre bebeğin gelişmemesi ve düşmesinin nedeni subyan olmasıymış. Bu kez onuda deniyorum. Hayırlısıyla bebişimi kucağıma alacağım inşallah. Pozitif olmakta fayda var dimi :)
Bende aynı şeyleri söylüyordum bizi biraraya getirin bebek yapalım diye :) sen ne güzel kavuştun eşine bende birarada olmak istiyorum artık
Bana da teyzem ve kuzenim söylemişti Onu ben çok araştırdım intenetten tam hakim değilim ama onu erkek çocuklar için söylüyorlar yani gebelikten ziyade doğmuş olan erkek bebek için yazıyordu. Ama gene de insan her koldan yardım almak istiyoryer gök duayla çok haklısın Allah'ım duaları kürleri tedavileri vesile etsin İnşallah
canlarim bende 1 hafta oldu muskayi subyan diye bisey varmis hamilelikte dusuge yol aciyormus bu subyan tam olarak ne anlama geldigini bilmmiyorum ama onu taktigin zaman bebege bisey olmuyomus dur bakalim hayirlisi
insallah canim allah umarim seninde gonlune gore verir gece bekcisiyiz bugun hic uykum yok biliyomusunsempatiksalakcinni
sorma ben de nöbetçiydim bugün yemekten sonra sızmışım şimdi gözler ferfecir uykunun zerresi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?