Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hamile kaldıktan sonra verdi canım öncesinde folik asit ve aspirin kullanmamı söylemişti

Anladım ben şu an folik plus ve coraspin kullanıyorum Allah bu sitede bilgi paylaşanlardan razı olsun lakin yeni bir şey öğrendikçe stres yapıyorum ona baktı mı bu ilacı niye vermedi diye Neyse sonu güzel olsun dimi ama? Kuzulara kavuşunca hepsi unutulur İnşallah

İnşallah Allah hayırlısını versin. Bu üçüncü gebeliğimde bebeğimi inşallah kucağıma alırım. Benimde eşim farklı bir ilde çalışıyor. Tayinimiz olmadı. Yumurtlama dönemini yakalamak bayağı zor oluyor böyle olunca. Allah tüm isteyen ve gerçek anne baba olabilecek herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. İyi geceler arkadaşım epey geç oldu yatayım artık. başka gün tekrar karşılaşmöak ümidiyle byee

Ah canım o daha zor İnşallah sağlıkla kavuşurun. Bu arada il emri size yaramadı mı?

hayır eşim öğretmen değil mühendis onu samsuna almaya çalıştık olmadı. Ailemde beni göndermiyor. kaldım arada

Allah yardımcın olsun e nasıl olcak böyle??? gerçekten zor bir durum ben uşaktayken çok sıkıntı çekmiştim hatta ilk bebeğim düştüğünde dmiştim herşeyde bir hayır var olsa 600 km uzakta birşey olsa gelemez yanıma diye senin ailen yanındaymış en azından ama Allah tez zamanda kavuştursun insanın gerçekten sıkıldığı zamanlar oluyor ben kendi isteğimle gittiğim halde istifa edecek hale çok geldim

dua denilince aklıma geldi bu kez subyan muskasıda takmaya başladım. Büyüklerimizin dediğine göre bebeğin gelişmemesi ve düşmesinin nedeni subyan olmasıymış. Bu kez onuda deniyorum. Hayırlısıyla bebişimi kucağıma alacağım inşallah. Pozitif olmakta fayda var dimi :)

çünkü evlenmiştik mersinde çalışırken birden özelde çalışmaktan bıkıp kpss çalışmaya başladım düzenimi bozdum ama çok şükür 1,5 yıl özlemden sonra kavuştuk bi de insanlar sormaz mı bebek yok mu diyeanne uşakta baba mersinde bakacaksanız yapıverelim diyordum artık

eşim yanımdayken kıymetini bileyim dimi (haftasonu için geldi) sesleniyor. artık yatacağım herkes hayırlı geceler arkadaşlar

Bende aynı şeyleri söylüyordum bizi biraraya getirin bebek yapalım diye :) sen ne güzel kavuştun eşine bende birarada olmak istiyorum artık

Bana da teyzem ve kuzenim söylemişti Onu ben çok araştırdım intenetten tam hakim değilim ama onu erkek çocuklar için söylüyorlar yani gebelikten ziyade doğmuş olan erkek bebek için yazıyordu. Ama gene de insan her koldan yardım almak istiyoryer gök duayla çok haklısın Allah'ım duaları kürleri tedavileri vesile etsin İnşallah

Bende aynı şeyleri söylüyordum bizi biraraya getirin bebek yapalım diye :) sen ne güzel kavuştun eşine bende birarada olmak istiyorum artık

Evet canım kıymetini bil Allahım daim etsin huzurunuzu mutluluğunuzu bebişle arttırsın. ben ağlamaktan bir hal olmuştum Hayırlısıyla sizi de kavuştursun İnşallah Daha fazla tutmıyım seni iyi geceler

canlarim bende 1 hafta oldu muskayi subyan diye bisey varmis hamilelikte dusuge yol aciyormus bu subyan tam olarak ne anlama geldigini bilmmiyorum ama onu taktigin zaman bebege bisey olmuyomus dur bakalim hayirlisi

insallah canim allah umarim seninde gonlune gore verir gece bekcisiyiz bugun hic uykum yok biliyomusunsempatiksalakcinni

Bazı el kitaplarında ümmü sübyan (sıbyan) denen bir cinin bulunduğu, bunun hamile kadınlara musallat olup, onların çocuklarını düşürdüğü anlatılır Bunu ispat etmek için de hadis diye şöyle bir söz nakledilir: “Yeni doğan çocuğunuzun sağ kulağına ezan, sol kulağına kamet okursanız ona ümmü sıbyan denen cin dokunamaz” Ama araştırıldığında hiçbir hadis kaynağında böyle bir hadisin bulunmadığı görülür Aksine bunun mevzu/uydurma olduğu bildirilir (Bkz Zehebî, Mîzan IV/397;Heysemî, Mecmauz-zevâid; Tahrîcul-İhyâ II/61) Bu söz muhtemelen bölgesel kültürlerden ve mitolojilerden geçmiş batıl bir inanıştır Müslümanlar da bunu bilahare hadis diye nakletmişlerdir Zaten burada bir çelişkinin bulunduğunu görmek de zor değildir Çünkü bu sözde ümmü sıbyanın çocuk doğduktan sonra zarar verebileceğinden söz edilirken, söylentilerde onun anne rahmindeki çocuğu düşürdüğü anlatılır Yeni doğan bebeğin sağ kulağına ezan, sol kulağına kamet okunması sünneti vardır ve bu başka bir şeydir Hadis diye nakledilen bu söz ise, bu doğru bilgiye yanlış şeyler katarak vermeye çalışmaktadır
Sizin durumunuzdan çok açık şekilde anlaşılacağı gibi, probleminiz tıbbi bir problemdir ve çaresi de, tıbbın tavsiyelerine uyarak tedavi olmaktır Cinlerin bazen insanlara vesvese vermek gibi küçük zararlarının dokunması mümkündür, ama bunun çaresi temiz olmak, banyo ve tuvalet edebine riayet etmek ve her meşru işe besmele ile başlamaktır Bunlara uyulduktan sonra cin denen varlıkların insanlara zarar verebilmeleri söz konusu olamaz ve onlar sanıldığı kadar da güçlü varlıklar değildir Bir hadisi şeriflerinde Efendimiz (sav): “Cinsel ilişkiye başlarken bismillahi’l Azîm Allahümme cenn----’ş-şeytane ve cennbi’ş-şeytane mâ-razektenâ, derseniz çocuğunuza cinler ve şeytanlar zarar veremez” buyurmuşlardır Anlamı şudur: “Yüce Allah’ın adıyla Allah’ım! Bizi şeytandan, şeytanı da bize vereceğinden uzaklaştır” Bunu Arapça’sı ile söylemek şart değildir Türkçe de söyleyebilirsiniz
Faruk BEŞER

bunları buldum siteden

Canım ümmü sıbyan duası,22 Besmele,1 Fatiha,1 Ayetel kürsi,1 İhlas,1 Felak,1 Nas,Kalem Süresi'nin 51 ve 52.ayetlerinden oluşmaktadır.Bunları da bahsettiğim siteden bulmak mümkün..Siteye girince sağ üst tarafa yakın yerde yeşil renkle arama motoru var oraya yazıp "ara"ya tıklayınca her türlü bilgiye ulaşılabiliyor...Fakat ayat-ı hırz da aynı şekilde bizi görünmeyen şeylerden korur hem muradına kavuşmak amacıyla da taşındığı bildirilmiştir...

canım bi kaç hocaya ümmü sübyan ı yazdırmak için danıştık ama yazmıolar okuruz o duayı diolar.bende seninde dediğin gibi ayat ı hırz duasını çıktı alıp taşıcam üstümde.olur dimi canım.
baya uzun.bilgisayarda küçültüm çıktısını alcam.deriylede kaplatmayı düşünüorum.

canım peki banyoda ,ilişki sırasındada çıkarmamam gerekio.yatarken çıkarsam mı.

Canım hocanın yazması şart değil..Dediğin gibi internetten ufaltıp çıktısını alabilirsin.Ümmü sübyan duası da zaten 22 Besmele,1 Fatiha,1 Ayetel kürsi,1 İhlas,1 Felak,1 Nas,Kalem Süresi'nin 51 ve 52.ayetlerinden oluşmaktadır..Bunları kitaplardan da toplayıp fotokopi yapabilirsin veya dinimizislam.com'dan bulabilirsin..Deriye kaplamayı çok güzel düşünmüşsün zaten böyle tavsiye ediliyo.Yalnız önce para bandıyla iyice sar ki su geçirmesin..Çünkü banyoda da çıkarmamak gerekiyor.Bununla tuvalete girmekte de mahzur olmadığı bildirilmiş için rahat olsun..Çocuk doğana kadar ve doğduktan bir müddet sonraya kadar olmak üzere hiç çıkarmaman grekiyor yani hep taşıman gerekiyo boynunda kolay taşınıyo ben de taşıyorum şu an..Allahü teala şifaya sebep eyler inşaallahü teala...Bize sebebe yapışmak emredilmiş.Biz sebebe yapışacağız şifayı da Rabbimiz verecek inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…