Canım teşekkür ederim, son düşüğüm kasım ayında oldu...3 ay bekleme dönemi vermişti doktorum... Şubatta başla demişti.. Ben dinlemedim , 1adet dönemi geçtikten sonra ocakta denemeye başladım , 2 aydır bekliyorum...Hafta sonu gene regl oldum ve moralim bozuk...
canım sonuçlarım bu şekilde yorumlarınızı bekliyorum.
günaydın canlarım...bol bol dınlenıyorum...bol bol dua edıyorum...hem kendımıze hem sıze...
günaydın canlarım...bol bol dınlenıyorum...bol bol dua edıyorum...hem kendımıze hem sıze...
simgecim geçmiş olsun. bildiğim kadrıyla aspirinin etkisi bir kaç hafta devam ediyor zaten onun için devam ediyor olabilir sızıntı. aman kanımız sulansında. ben eskiden kan aldıramazdım. şimdi hemen alınıyor. tekrar geçmiş olsun
sağol canım,izmirdesin galiba doktorun kim
simgeciğim geçmiş olsun demekki aspirinde bayağı işe yarıyor sen ne yaptın başladınmı çalışmalara seninde mutlu haberini bekliyoruz canım allah kucaklarımızı boş bırakmasın hadi artık senide aramıza bekliyoruz kaydirigubbakcemile
ben ege üniversitesinde mert kazandı ya gidiyorum kadın doğumcu kendisi ama çok fazla memnun değilim bir kere gittim zaten izmire yeni geldik ben de doktor araştırıyorum bir de buca da özel bir hastane var aylin barboros a gittik o daha ilgiliydğ eksik olan testleri o söyledi zaten hamile kalırsam ondan devam ederim heralde sizin de bildiğiniz iyi bir doktor varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
kızlar az önce arkadaşım kendi doktoruna benim sonuçları sormuş bende de pıhtılaşma varmış protein s biraz yüksekmiş kılcal damarlarda pıhtılaşma varmış.arkadaşlar faktör5 normal olup protein s yüksek olan arkadaşlar var mı benim gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?