Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

anladım cnm , stres yapma sakın kendine ben nezamn bu işten sıkılıp spora ve hamilelerin yapmaması gereken değişik aktiviteler e başlamaya karar verdiysem o zaman hamile kalabildim , sanırım tamamen aklımdan çıkardığım zaman :)) stres üreme organlarını acayip derecede etkiliyor, yumurtlama gününü bile değiştiriyor (
bende senin gibi yapmayı düşünüyorum çünkü hemen kalamıyorum 3 ay sonra falan kalıyorum zaten, inşallah tez zamanda kalırsın cnm ,
geç olsun da güç olmasın :Saruboceq: öyle değil mi?

canım sonuçlarım bu şekilde yorumlarınızı bekliyorum.

canım senin yaptırdığın bu testler bana yapılmadı bana faktör5 ve faktör 2 yapıldı fakat birşey çıkmadı onlardan.referans aralıkları yok mu sonuçların yanında refens aralığını geçtiyse eğer o zaman yüksektir veya düşükse düşüktür canım ben de çok fazla anlamıyorum doktoruna gösterdin mi sonuçları[/QUOTE]

kızlarr günaydın bişi sormak istiyorum bu kan pıhtılaşması testinin çeşitlerim var? herkes başka bi testlerden bahsediyo?

günaydın canlarım...bol bol dınlenıyorum...bol bol dua edıyorum...hem kendımıze hem sıze...

canım benim çok mutlu oldum iyi olmana allah mutluluğunu daim etsin mutlu haberler duydukça daha çok umutlanıyorumhihoyyytŞeniz dualarım hepimiz için sen kaç haftalık oldun şimdi keseyi ve kalp atışlarını ne zaman gördün ilk kesenin boyutu kaçtı hatırlıyorsan yazarsan sevinirim

sağol canım evet aspirinden sanırım,2 haftadır bırakmıştım ama etkisi sürüyo demekki

seybay sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ne güzel allah sana üçtane mutluluğu birden yaşatacak benim ilk hamileliğimde ikizdi karnımda öldüler şimdi bir adet kese göründü allah hayırlısını versin inşallah allah kucağımızada almak nasip eder

simgeciğim geçmiş olsun demekki aspirinde bayağı işe yarıyor sen ne yaptın başladınmı çalışmalara seninde mutlu haberini bekliyoruz canım allah kucaklarımızı boş bırakmasın hadi artık senide aramıza bekliyoruz kaydirigubbakcemile

sağol canım,izmirdesin galiba doktorun kim

ben ege üniversitesinde mert kazandı ya gidiyorum kadın doğumcu kendisi ama çok fazla memnun değilim bir kere gittim zaten izmire yeni geldik ben de doktor araştırıyorum bir de buca da özel bir hastane var aylin barboros a gittik o daha ilgiliydğ eksik olan testleri o söyledi zaten hamile kalırsam ondan devam ederim heralde sizin de bildiğiniz iyi bir doktor varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

kızlar az önce arkadaşım kendi doktoruna benim sonuçları sormuş bende de pıhtılaşma varmış protein s biraz yüksekmiş kılcal damarlarda pıhtılaşma varmış.arkadaşlar faktör5 normal olup protein s yüksek olan arkadaşlar var mı benim gibi?

elimizden gldiğince çalışıyoruz canım,kayınvalidemler bizde 2 aydır yaklaşık:bbo: biliyorlar da hamilelik istediğimizi ama rahat yok:çok üzgünüm:bakalım kısmet

buca tıp merkezinde bayan bi doktor duymuştum bende iyi diye belki seninki olabilir.

canım ben mthfr c677t heterezigotum mesela ama protein c ve protein s bu iki test hamileyken bile normal çıkmıştı.d-dimer ve aptt de sorun vardı benim onlarda pıhtılaşmayla ilgili.ne karışık yaaaa :çok üzgünüm:

sevgili marall merhaba; benim şu andaki doktorum lütfü önderoğlu.... pıhtılaşmayla ilgili testlerimi ilk olarak hacettepede sinan beksaç yaptırdı.... ama kendisi son derece nemrut ve ukala birisi... bir kere gittim bir daha hiç gitmedim...sonra onun bazı testleri yaptırmadığını int. araştırınca farkettim... yine hacettepede yahya büyükaşık isimli hematoloğa gittim...son olarakta tüm bu testleri alıp lütfü beye gittik... ve peşine ertesi ay hamile kaldım... lütfü bey çok beyfendi birisi...başta aşırı rahat bir insan gibi geldi bana , pıhtılaşma önemli bir rahatsızlık değil sokaktaki her üç insandan birinde var kiminin haberi var sizin gibi kiminin hiç haberi yok gibi bişeyler söyledi ve beni tedirgin etti.... ama gebeliğimle beraberki davranışları son derece güven verici...aklıma en ufak bir soru takılsa mail atıyorum bikaç saate cevap veriyo... inşallah sonuna kadar gelebilirsek doktorumuz lütfü bey olcak ... umarım sende memnun kalırsın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…