Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yok benim drum sermet bey ama ege ünv olursa 1750 dedi karar vermedim henüz başka bir drla görüşüyorum doğumu eger o olursa onunla giricem doğuma bu çarşamba netleşir durumum sanırım
ayrıca 1000 lirada çok iyi yani normal bir rakam bizim sermet uçuyor para konusunda özelde olursa 3500 demişti çünkü hakkımızda hayırlısı diyorum artık

Son düzenleme:

ya ne kadar çok para alıyorlar burda doğuma
malatyada 450 ile 600 lira arası genelde çok iyi bir iki prof var onlarınkisi 1000lira ama izmirde çok pahalı doğum ücretleri
konuşduğun doktorla anlaşamazsan sende 9 eylüle gel kuzu :)
serkan bey gerçekten iyi bir doktor
bu arada kuzu sen hamile pijaması aldınmı ben kaç yerde sordum
beğendiğim modeller 108lira ile 80lira arasında açıkcası oda çok para
sonuçda kaçgün giycezki o pijamayı

merhaba iyi haftasonları..

ço saol canım. tüm korku ve kaygılarıma rağmen herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum allahın izini ile.dikişe gelince,benim daha önceki düşüklerim 16. haftaya gelince olmuştu.rahim ağzı yetersizliği tanısı kondu. bu hamileliğimde de 12. haftada rahimde açılma farkedildi ve 13. haftada rahim ağzına dikiş atıldı düşüğü önlemek için.umarım işe yarar. şimdi o dikişlerde enfeksiyon var biraz.ama bebeğimiz iyi çok şükür ve lekelenmelerim de kesildi.
arkadaşlar coraspinin gebeliği engellediği doğru muohaoldumsmile??
coraspin gebeliği engellemiyor canım. bir liste var hatta mutasyonlarımızın ve tedavi şekillerimizin olduğu. oradan da görebileceğin gibi pek çoğumuz hamiel kalmadan coraspine başladık. iğneler hamile kaldıktan sonra veriliyor.eğer hamile kalmayı engelliyor olsaydı hiçbirimiz hamile kalamazdık.bence içini ferah tut ve doktoruna güveniyorsan onu dinle.

çok teşekkür ederim cvp yazdığınız için . İnsanın içi rahatlıyor. ilk öğrendiğim zaman çok üzülmüştüm. ama şimdi iyiyim. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

asıgul ıkımızden baska delı yok bu saatte topıc de herkes mısıl mısıl uyuyo
bızde bole gozler fıldır fıldır

dıkensız gül olmuyor nuraycım
bılıyorum yatmak cok zor helede benım gıbı hıperaktıf bırıysenız.15- 20 gun yattım bana 1 sene gıbı geldı ama gecıcek yattıgın gunlerı ozlıceksın uykuları bunları düşün ve su anın tadını cıkar tabı o uykusuzluklarda cok guzel olacak
anlıcan hepsı guzel gunler ıcın
allah emanet olun bebısınn ve senn :ecrin_bebek:

canım hangisi heterozigot ? burda nerdeyse herkese dr b vitamini başlamış benim de 1298 ve faktör V heterozigot bana niye vermedi acaba yaaa?kafamçokkarıştı

oncekı gun lımonlu cay esat orhonun bır makalesının lınkını attı gecmıse bakarsanız goreceksınız cok guzel bılgıler var. tum sorulara yanıt alabılıyorsunuz
bır bakın derım ısınıze yarar sevgıler olumunekankayizsmile

evet az kaldı kavuşmama eli ayağı düzgün sağlıkla kavuşurum inş sen nasılsın bebişin nasıl?

inşallah canım sağlıkla al bebeğini kucağına,,,cinsiyeti neydi yeğenimin,,,benim oğluşumda ii teyzesi yalnız çok yaramaz arkamdan ağlıyor sürekli evde iş yapamıorum :) :) darısı başınıza Allahım herkese yaşatsın anneliği

izmirde doğurdun mu bide kuş konduruyorlar ya ondandır hayatım bu ücretlerin fazlalığı yani bu proflar( istisnalar kaideyi bozmaz) ne kazanabilirse hastayı ne kadar yolabilirlerse ona bakıyorlar güya riskli gebeyiz değilmi ama diğer gbeler gibi ayda bir gittik prosedür aynıydı ama neden onlar kadar para vermeyelim değil mi evet canım dokuz eylülde sabahattinmi bahattin mi öyle bir dr varmış olmazsa oraya gelirim doğuma belli olmaz ama işte bu çarşamba belli olacak nerde olacağı inş belli olsada bende rahat etsem artık

hamile pijaması derken lohusa geceliği mi yoksa hastanede giymek için mi ?
eger hastane için alacaksan uzun elbise tarzında gecelik al bence çünkü sezeryan olucaksan pansuman vs birde pijamanın lastiğinin değmemesi lazım uzun gecelik ideal ben 2
tane uzun aldım birde normal altı üstlü bildiğin pijama takımı aldım
pijamayı 30 liraya aldım kemeraltından gecelikleride birini pazardan 10 lira birini kemeraltından 17 liraya aldım nasılsa kan bilmem ne olacak o kadar para bayılmanın anlamı yok ha bide gecelik adı üstünde gezmeye gidecek halimiz yok ya yatağın içinde giyilecek

lohusa geceliğini bende sordum o evde giymek için hani gelen giden olacak ya doğumdan sonra onların yanında biraz şatafatlı olsun diye ama ben almıcam dediğin gibi 80 den başlıyo onlar çok pahalı normal pijama giyicem ben evdede valla

amin canım kısmetse kızım olucak benimde oğluşunu öpüyorum ne tatlıdır o şimdi allahım bizleride sağsalim kavuştursun yavrumuza inş

Son düzenleme:
selam kızlar
ben sık sık giremiyorum bu aralar yogunum ders çalışıyorum nerdeyse 1 buçuk ay daha böyle devam edicek
benim ismimi yasin okunacaklara yazmıştınız tekrar allah razı olsun
ama kızlar listeden çıkartın beni çünkü ben okuyamıyorum sizlere
bağışlayın
inşallah şu işlerimi bi yola koyayım da
o zaman tekrar yaparsanız girmek isterim listeye
hadi rabbime emanet olun

canım olurmu hiç okuruz senin içinde sen rahat ol datlumm

kızlar bu aspirin adetinizde değişiklik yaptı mı hiç...ben hiç böyle adet olduğumu hatırlamıyorum...bugün 6.günüm.normalde yarın bitmesi gerekiyo ama hiç bitecek gibide görünmüyor...hem gün olarak uzayacak hemde miktar olarak artacak sanırım....sizde de böylemi???

canım ben hamilelik öncesi 4 ay kullandım ama adetimde bir değişiklik olmadı.etkisi olurmu bilemiyorum ama bende bir değişiklik olmadı.

slm kızlar bende kan pıhtılaşmasından 7 ay önce bebişimi kaybettim geçen çarşamba betahcg yaptırdım adet günümde 13.78 çıktı cuma tekrar yaptı dr 34.10 çıktı sonucum eğer değerler hakkında bilginiz varsa verebilirmisiniz şimdiden teşekkürler bide dr promulot depot 3 günde 1 clexan 0.4 lük günde 1 verdi

Son düzenleme:
canım güzel çıkmış sonuçların...tbrk ederim...hayırlı uğurlu olsun tatlım..darısı bizim gibi bekleyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…