canım benim stres yapmaman çok güzel bişey ne kadar stres yaparsan herşey okadar kötü gidiyor ama stres yapmayınca herşey yolunda gidiyor hayatımın bir çok alanında böyle oldu benim için
bahar bornova şifada yaptı doğumu memnundu galiba
ben 9 eylülde yapcam doktorum orda çünkü doğum ücreti 1.000lira alıyormuş
senin doktorun namık beymiydi
yok benim drum sermet bey ama ege ünv olursa 1750 dedi karar vermedim henüz başka bir drla görüşüyorum doğumu eger o olursa onunla giricem doğuma bu çarşamba netleşir durumum sanırım
ayrıca 1000 lirada çok iyi yani normal bir rakam bizim sermet uçuyor para konusunda özelde olursa 3500 demişti çünkü hakkımızda hayırlısı diyorum artık
ço saol canım. tüm korku ve kaygılarıma rağmen herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum allahın izini ile.dikişe gelince,benim daha önceki düşüklerim 16. haftaya gelince olmuştu.rahim ağzı yetersizliği tanısı kondu. bu hamileliğimde de 12. haftada rahimde açılma farkedildi ve 13. haftada rahim ağzına dikiş atıldı düşüğü önlemek için.umarım işe yarar. şimdi o dikişlerde enfeksiyon var biraz.ama bebeğimiz iyi çok şükür ve lekelenmelerim de kesildi.canim gecmis olsun boyle guzel haber almak umutlandiriyor beni hele su hafta benim icin cok riksli korkularima engel olamiyorum dikisten bahsetmissin ne dikisi bu canim merak ettim insallah doguma kadar hersey yolunda gider ve saglöiklica alrsin bebisini kucagina
coraspin gebeliği engellemiyor canım. bir liste var hatta mutasyonlarımızın ve tedavi şekillerimizin olduğu. oradan da görebileceğin gibi pek çoğumuz hamiel kalmadan coraspine başladık. iğneler hamile kaldıktan sonra veriliyor.eğer hamile kalmayı engelliyor olsaydı hiçbirimiz hamile kalamazdık.bence içini ferah tut ve doktoruna güveniyorsan onu dinle.arkadaşlar coraspinin gebeliği engellediği doğru muohaoldumsmile??
merhaba iyi haftasonları..
ço saol canım. tüm korku ve kaygılarıma rağmen herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum allahın izini ile.dikişe gelince,benim daha önceki düşüklerim 16. haftaya gelince olmuştu.rahim ağzı yetersizliği tanısı kondu. bu hamileliğimde de 12. haftada rahimde açılma farkedildi ve 13. haftada rahim ağzına dikiş atıldı düşüğü önlemek için.umarım işe yarar. şimdi o dikişlerde enfeksiyon var biraz.ama bebeğimiz iyi çok şükür ve lekelenmelerim de kesildi.
coraspin gebeliği engellemiyor canım. bir liste var hatta mutasyonlarımızın ve tedavi şekillerimizin olduğu. oradan da görebileceğin gibi pek çoğumuz hamiel kalmadan coraspine başladık. iğneler hamile kaldıktan sonra veriliyor.eğer hamile kalmayı engelliyor olsaydı hiçbirimiz hamile kalamazdık.bence içini ferah tut ve doktoruna güveniyorsan onu dinle.
hayırlı akşamlar ..bu akşam dr kontrolüm vardı.usg ye göre 17+2olmuşuz. çok şükür bebeğimin kalp atışları da normal.dikişlerdeki, enfeksiyon devam ediyormuş.bir hafta daha fitil kullanacağım.ama lekelenmenin kesilmiş olmasını iyi bir gelişme. rahim ağzının üst tarafında açılma var dedi doktorum ama dikişler alt tarafı tutuyor çok şükür.umarım o dikişler beni doğuma kadar idare eder.istirahate devam.
canım hangisi heterozigot ? burda nerdeyse herkese dr b vitamini başlamış benim de 1298 ve faktör V heterozigot bana niye vermedi acaba yaaa?kafamçokkarıştı
evet az kaldı kavuşmama eli ayağı düzgün sağlıkla kavuşurum inş sen nasılsın bebişin nasıl?
izmirde doğurdun mu bide kuş konduruyorlar ya ondandır hayatım bu ücretlerin fazlalığı yani bu proflar( istisnalar kaideyi bozmaz) ne kazanabilirse hastayı ne kadar yolabilirlerse ona bakıyorlar güya riskli gebeyiz değilmi ama diğer gbeler gibi ayda bir gittik prosedür aynıydı ama neden onlar kadar para vermeyelim değil mi evet canım dokuz eylülde sabahattinmi bahattin mi öyle bir dr varmış olmazsa oraya gelirim doğuma belli olmaz ama işte bu çarşamba belli olacak nerde olacağı inş belli olsada bende rahat etsem artıkya ne kadar çok para alıyorlar burda doğuma
malatyada 450 ile 600 lira arası genelde çok iyi bir iki prof var onlarınkisi 1000lira ama izmirde çok pahalı doğum ücretleri
konuşduğun doktorla anlaşamazsan sende 9 eylüle gel kuzu :)
serkan bey gerçekten iyi bir doktor
bu arada kuzu sen hamile pijaması aldınmı ben kaç yerde sordum
beğendiğim modeller 108lira ile 80lira arasında açıkcası oda çok para
sonuçda kaçgün giycezki o pijamayı
inşallah canım sağlıkla al bebeğini kucağına,,,cinsiyeti neydi yeğenimin,,,benim oğluşumda ii teyzesi yalnız çok yaramaz arkamdan ağlıyor sürekli evde iş yapamıorum :) :) darısı başınıza Allahım herkese yaşatsın anneliği
selam kızlar
ben sık sık giremiyorum bu aralar yogunum ders çalışıyorum nerdeyse 1 buçuk ay daha böyle devam edicek
benim ismimi yasin okunacaklara yazmıştınız tekrar allah razı olsun
ama kızlar listeden çıkartın beni çünkü ben okuyamıyorum sizlere
bağışlayın
inşallah şu işlerimi bi yola koyayım da
o zaman tekrar yaparsanız girmek isterim listeye
hadi rabbime emanet olun
tarfilll benim yasinler tamam canım.
yüreğine sağlık canım hasta hasta okudun rabbim kabul etsin sendende razı olsun hayırlı zamanda sağlıkla bebeğini kucağına al inşallahŞeniz
kızlar bu aspirin adetinizde değişiklik yaptı mı hiç...ben hiç böyle adet olduğumu hatırlamıyorum...bugün 6.günüm.normalde yarın bitmesi gerekiyo ama hiç bitecek gibide görünmüyor...hem gün olarak uzayacak hemde miktar olarak artacak sanırım....sizde de böylemi???
canım güzel çıkmış sonuçların...tbrk ederim...hayırlı uğurlu olsun tatlım..darısı bizim gibi bekleyenlere inşallahslm kızlar bende kan pıhtılaşmasından 7 ay önce bebişimi kaybettim geçen çarşamba betahcg yaptırdım adet günümde 13.78 çıktı cuma tekrar yaptı dr 34.10 çıktı sonucum eğer değerler hakkında bilginiz varsa verebilirmisiniz şimdiden teşekkürler bide dr promulot depot 3 günde 1 clexan 0.4 lük günde 1 verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?