Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

neyse canim cikiyim ben artik uyumaya calisiyim bari hem benimkide kiziyor cik artik diye ahhhh bu erkekler hic anlamiyorlar bizi guzel bi sohbetti canim umarim yine gorusuruz iyi geceler öpüyorum canim

benimde uyku duzenim bozuldu iyice eee gunduz uyuyoruz aksamda uyku denen bisey olmuyor tabi bu arada paylastigin bilgiler icin tesekkur ederim

sen de saol canım benim durum da aynı bu pıhtılaşmadanmıdır bilmem ezelden beri gündüz uyumaya bayılırım uyuşukluk mu yapıyor ne bi de benim elim ayağım donar yaz kış dr gidip her türlü tetkiki yaptırırdım hiç bişey çıkmazdı artık en son dr üşüyosun yapacak bişey yok demişti. eşime söylüyorum bu gıcık hastalık yüzünden olmasın diye?? belki saçma bi açıklama ama aklıma gelmiyo değil hani

kızlar enim belimin ağrısı arttı ve böbreklerime vurmaya başladı sağ böböreğime bazen sanki bıçak saplanıyor. belimin ağrısından doğru dürüst yürüyemiyorum acaba iğnenin yan etkisi falan olabilirmi clexane 0,2 kullanıyorum bilgisi olan varsa lütfen yazsın

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. ilk hamileliğim 7 hafta sürdü. bebek kendiliğinden düştü. doktora gittim kan tahlili istedi. yaptırdım ve kan pıhtılaşması çıktı. protrombin ve mthfr değerleri heterezigot çıktı. şuan da iğne ve hap kullanıyorum. böyle olup ta hamile olanlar ve bebek sahibi olanlar var mı. cvp yazarsanız sevinirim .teşekkürler.

canım öncelikle geçmiş olsun allahım aynı acıyı bir daha yaşatmasın
bu topikteki arkadaşlarımızın bir çoğu bende dahil 2 3 4 kere bebeklerimizi kaybettik ama ondan sonra iğneyle bebeğini sağlıkla doğurup kucağına alan bir sürü arkadaşımız var bende 3 bebeğimi kaybettim 10.haftalarda kalp atımları durdu ama şimdi 34.haftalık hamileyim kısmet olursa 4 hafta sonra bende bebeğimi kucağıma alcam inşallah.

iğnenin öyle bir yan etkisi yok canım
benimde ilk haftalarda senin gibi bel ağrım oluyordu
doktorum normal dedi sonralarda azaldı çok şükür
ama son ayda tekrar başladı

arkadaşlar 2 düşük sonrası ve kanda pıhtılaşma sorunu nedeniyle yaşadığım psikoloji berbat. Doktorumu değiştirip riskli gebelik uzmanına gitmeyi düşünüyorum. Sermet Sağol ve Namık Demir arasında kaldım. Siz ne dersiniz.

canım ben sermet beye gittim alanında iyi ama çok soğuk mesafeli bir doktordu doğru düzgün ne soru sorabildim nede sorduğum sorulara cevap alabildim benim için k.doğum doktorunun pskolojik desdeğide çok öenmli ama sermet beyde o yok ama kötü bir doktormu ASla deil alanında iyi bir doktor daha sonra 9 eylülde serkan güçlüyü çok met ettiler oda riskli gebelikler uzmanı bu alanda bir çok ödülü varmış ona gittim hem ilgisi hem pskolojik desdeği hemde bilgisi çok iyi bizler zaten daha önce bebeklerimizi kaybettiğimiz için çok daha şüpheci ve imtiyazlı yaklaşıyor ve her seferinde detaylı muayane ediyor her sorunu sabırla cevaplıyor çok güler yüzlü ben çok memnunum istersen birde onu dene

inşallah herşey daha da güzel olacak.

canım mutlaka riskli gebelik uzmanına gitmelisin.diğer doktorlar konuya bu kadar hakim değiller.ben sermet beyden memnunum .bazı ketumlukları var ama doğum konusu hariç benim bütün sorularımı cevapladı.ama araştır içine sinen doktora git.

buşraaa kuzu nerlerdesin.senden sonra bende çok nezle oldum.hala da kötüyüm.diş etlerime kadar şiş heryerim.sen nasıl oldun gribin geçti mi?
ah bu hastalıklar yüzünden buluşamadık yaaa.:gitme:

Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. ilk bu olayı duyunca psikolojim çok bozuldu. bu topicdeki yazılarınızı okuyunca insanın içi biraz olsun rahatlıyor. çok çeşitli bu pıhtılaşma olayı. okuduğum kadarıyla protrombini heterezigot olan yok. Yüce rabbim herkese herşeyin hayırlısını versin. sağlıklı güzel bebişler versin.

arkadaşlar nolur netleştirin yaa çıldırıcamm....
MTHFR C677T - MTHFR A1298C HETEROZİGOT.... kanda pıhtılaşma demek mi ve bu mutasyon erken düşük nedenidir diyebilirmiyiz???

evet canım erken düşük ve tekrarlayan düşüklerin sebebi bu kanda pıhtılaşman var ama üzülme çareside var bizim gibi gebe kaldığında kan sulandırıcı iğne kullanacaksın ve bebişine kavuşacaksın çokta kafana takılmasın çünkü bu durumumuz biz ölünceye kadar bizimle kalacak kalıcı bir tedavisi yok o yüzden alışmaya çalış hatta umursama bile çünkü sadece gebelikte problem

sonuyok cnm nasılsın bebişine kavuşmana az kalmış herşey yolundadır umarım diğer arkadaşlar nasıl bir yaramazlık yoktur umarım gebe listeniz var mı yine ordan bakayım

iyiyim büşra sen nasılsın canım doğumuna az kalmış sanırım maşallah ne mutlu sana,,,oğluşumda iyi teyzesi öpüyor sizi

evet canım az kaldı heyecanla bekliyorum bende oğlumu:)
seni ve oğluşunu öpüyorum kuzu kendine iyi bak

evet bende olsam aynı kaygıyı yaşardım bu yüzden riskli gebelik uzmanına git derim ve bu uzman iğne taraftarı olsun çünkü 677 heterezigot çok yüksek bir pıhtılaşma olmadığı için umursamıor bazı drlar çünkü düşük acısını onlar çekmiyor ya o yüzden sana tavsiyem riskli gebelik uzmanı en iyisi ve iğne versin önemli olan o
inş canım dualarım seninle kısmetse bebeğini bu defa alacaksın kucağına allahım yardımcın olsun canım
evet canım bende ilk duyduyduğumda( tövbe yarabbim kanser oldum sandım o derece yıkılmıştım ) ama inan ki geçiyor şu an hiç birşeyim yokmuş gibi geliyor ve bebeğine kavuşucaksdın sende merak etme üzülmede rabbim kuluna taşıyamayacağı yükü vermez demekkki biz bunun üstesinden gelebiliriz güçlüyüz değil mi?
sonuyok cnm nasılsın bebişine kavuşmana az kalmış herşey yolundadır umarım diğer arkadaşlar nasıl bir yaramazlık yoktur umarım gebe listeniz var mı yine ordan bakayım
listemiz var hala canım evet ma bu hafta vaktim olmadığı için güncelleyemedcim haftaya güncellerim artık
evet az kaldı kavuşmama eli ayağı düzgün sağlıkla kavuşurum inş sen nasılsın bebişin nasıl?
sonuyok canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
umutluyuz nasılsın canım oğluş nasıl

iyi gidiyor büşracım senin nasıl gidiyor artık artık son günlerimiz allah kısmet ederse bişicik kalmadı ama doğumu nerde yapacağım hala meçhul şaka gibi değil mi ?ama benim yine de içim rahat stres yapmıyorum nedense çünkü herşey yolun da gidecek diye bir his var içimde sen sanırım dokuz eylülde yaparsın doğumu

canım benim stres yapmaman çok güzel bişey ne kadar stres yaparsan herşey okadar kötü gidiyor ama stres yapmayınca herşey yolunda gidiyor hayatımın bir çok alanında böyle oldu benim için
bahar bornova şifada yaptı doğumu memnundu galiba
ben 9 eylülde yapcam doktorum orda çünkü doğum ücreti 1.000lira alıyormuş
senin doktorun namık beymiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…