benimde uyku duzenim bozuldu iyice eee gunduz uyuyoruz aksamda uyku denen bisey olmuyor tabi bu arada paylastigin bilgiler icin tesekkur ederim
neyse canim cikiyim ben artik uyumaya calisiyim bari hem benimkide kiziyor cik artik diye ahhhh bu erkekler hic anlamiyorlar bizi guzel bi sohbetti canim umarim yine gorusuruz iyi geceler öpüyorum canim
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. ilk hamileliğim 7 hafta sürdü. bebek kendiliğinden düştü. doktora gittim kan tahlili istedi. yaptırdım ve kan pıhtılaşması çıktı. protrombin ve mthfr değerleri heterezigot çıktı. şuan da iğne ve hap kullanıyorum. böyle olup ta hamile olanlar ve bebek sahibi olanlar var mı. cvp yazarsanız sevinirim .teşekkürler.
kızlar enim belimin ağrısı arttı ve böbreklerime vurmaya başladı sağ böböreğime bazen sanki bıçak saplanıyor. belimin ağrısından doğru dürüst yürüyemiyorum acaba iğnenin yan etkisi falan olabilirmi clexane 0,2 kullanıyorum bilgisi olan varsa lütfen yazsın
arkadaşlar 2 düşük sonrası ve kanda pıhtılaşma sorunu nedeniyle yaşadığım psikoloji berbat. Doktorumu değiştirip riskli gebelik uzmanına gitmeyi düşünüyorum. Sermet Sağol ve Namık Demir arasında kaldım. Siz ne dersiniz.
inşallah herşey daha da güzel olacak.hayırlı akşamlar ..bu akşam dr kontrolüm vardı.usg ye göre 17+2olmuşuz. çok şükür bebeğimin kalp atışları da normal.dikişlerdeki, enfeksiyon devam ediyormuş.bir hafta daha fitil kullanacağım.ama lekelenmenin kesilmiş olmasını iyi bir gelişme. rahim ağzının üst tarafında açılma var dedi doktorum ama dikişler alt tarafı tutuyor çok şükür.umarım o dikişler beni doğuma kadar idare eder.istirahate devam.
arkadaşlar 2 düşük sonrası ve kanda pıhtılaşma sorunu nedeniyle yaşadığım psikoloji berbat. Doktorumu değiştirip riskli gebelik uzmanına gitmeyi düşünüyorum. Sermet Sağol ve Namık Demir arasında kaldım. Siz ne dersiniz.
canım öncelikle geçmiş olsun allahım aynı acıyı bir daha yaşatmasın
bu topikteki arkadaşlarımızın bir çoğu bende dahil 2 3 4 kere bebeklerimizi kaybettik ama ondan sonra iğneyle bebeğini sağlıkla doğurup kucağına alan bir sürü arkadaşımız var bende 3 bebeğimi kaybettim 10.haftalarda kalp atımları durdu ama şimdi 34.haftalık hamileyim kısmet olursa 4 hafta sonra bende bebeğimi kucağıma alcam inşallah.
arkadaşlar nolur netleştirin yaa çıldırıcamm....
MTHFR C677T - MTHFR A1298C HETEROZİGOT.... kanda pıhtılaşma demek mi ve bu mutasyon erken düşük nedenidir diyebilirmiyiz???
evet bende olsam aynı kaygıyı yaşardım bu yüzden riskli gebelik uzmanına git derim ve bu uzman iğne taraftarı olsun çünkü 677 heterezigot çok yüksek bir pıhtılaşma olmadığı için umursamıor bazı drlar çünkü düşük acısını onlar çekmiyor ya o yüzden sana tavsiyem riskli gebelik uzmanı en iyisi ve iğne versin önemli olan obu nasıl bir karmaşa...
MTHFR 677 heterozigot teşhisim kondu 1 düşükten sonra,aspirine basladık gebelik olur olmazda iğnelere baslayacaktık fakat uzun bi süre olmayınca olmayınca spermiogram yaptırdık ve düşük çıktı tüp bebek merkezine basvurduk evet çok düşük sperm sayımız.büyük ihtimalle mikroenjeksıyon yapılacak fakat oradaki doktorum aspirini bıraktırdı iğnelere gerek yok dedi .. 1 kaybım oldugu için mi gerek görmüyor.. ama ya bu sebepten yine kaybedecek olursam ne yapacagım ben..
inş canım dualarım seninle kısmetse bebeğini bu defa alacaksın kucağına allahım yardımcın olsun canımhayırlı akşamlar ..bu akşam dr kontrolüm vardı.usg ye göre 17+2olmuşuz. çok şükür bebeğimin kalp atışları da normal.dikişlerdeki, enfeksiyon devam ediyormuş.bir hafta daha fitil kullanacağım.ama lekelenmenin kesilmiş olmasını iyi bir gelişme. rahim ağzının üst tarafında açılma var dedi doktorum ama dikişler alt tarafı tutuyor çok şükür.umarım o dikişler beni doğuma kadar idare eder.istirahate devam.
evet canım bende ilk duyduyduğumda( tövbe yarabbim kanser oldum sandım o derece yıkılmıştım ) ama inan ki geçiyor şu an hiç birşeyim yokmuş gibi geliyor ve bebeğine kavuşucaksdın sende merak etme üzülmede rabbim kuluna taşıyamayacağı yükü vermez demekkki biz bunun üstesinden gelebiliriz güçlüyüz değil mi?elbette okudum hatta neredeyse topiğinizi başından beri neredeyse 3000 mesajınızı okudum . kafam allak bullak oldu. hatta bi arkadaşım bu pıhtılaşma sorununun seren serengildede olduğunu ve doğumdan sonra bebeğini kaybettiğini duyunca kahroldum. bide öyle farklı şeyler okudum kii bazı doktorlar MTHFR 677 mutasyonu için b vitamininden kaynaklandığını erken gebelik düşüklerine neden olmasının zor olduğunu söyledi. ve benim doktorumda sadece aspirin verdi çoğu arkadaş folik asit ve b vitamini kullanıyor. Artık o kdr psikolojim bozuldu ki kime inanacağımı şaşırdım doktoruma olan inancımı yitirdim.
Merak ettiğim MTHFR 677-1298 heterozigot böyle erken kanamalı düşüklere neden oluyormu ve gerçekten aspirin ve heparin ile sağlıklı bebek doğumu sağlanabiliyormu?
çok teşekkür ediyorum hepinizeeee
listemiz var hala canım evet ma bu hafta vaktim olmadığı için güncelleyemedcim haftaya güncellerim artıksonuyok cnm nasılsın bebişine kavuşmana az kalmış herşey yolundadır umarım diğer arkadaşlar nasıl bir yaramazlık yoktur umarım gebe listeniz var mı yine ordan bakayım
sonuyok canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
umutluyuz nasılsın canım oğluş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?