slm kızlar bende kan pıhtılaşmasından 7 ay önce bebişimi kaybettim geçen çarşamba betahcg yaptırdım adet günümde 13.78 çıktı cuma tekrar yaptı dr 34.10 çıktı sonucum eğer değerler hakkında bilginiz varsa verebilirmisiniz şimdiden teşekkürler bide dr promulot depot 3 günde 1 clexan 0.4 lük günde 1 verdi
slm kızlar bende kan pıhtılaşmasından 7 ay önce bebişimi kaybettim geçen çarşamba betahcg yaptırdım adet günümde 13.78 çıktı cuma tekrar yaptı dr 34.10 çıktı sonucum eğer değerler hakkında bilginiz varsa verebilirmisiniz şimdiden teşekkürler bide dr promulot depot 3 günde 1 clexan 0.4 lük günde 1 verdi
kızlar herkese günaydııınnn :)
kızlar bu aspirin adetinizde değişiklik yaptı mı hiç...ben hiç böyle adet olduğumu hatırlamıyorum...bugün 6.günüm.normalde yarın bitmesi gerekiyo ama hiç bitecek gibide görünmüyor...hem gün olarak uzayacak hemde miktar olarak artacak sanırım....sizde de böylemi???
duruşahcım ben de tam onu sorucaktım,sen daha önce yazmışsın benim de adetlerim farklılaştı. senin tersine hem süre hem miktar yönünden azaldı. asprin nedeniyle daha çok olması gerekmiyo mu diye sorcaktım ben de...
bilmiyorum bu durum bizi sıkıntıya sokar mı az olması beni daha çok tedirgin ediyo canım.
allah allah benimde olduğundan daha çok oldu...afedersinizde wc'de resmen akıyo...korktum açıkcası..ben hiç böyle adet olduğumu bilmem..ama şuda var 2 aydır ben hiç adet görmemiştim...onun etkiside olabilirmi bilmiyorum...ya yoksa ben bıraksammıki aspiriniduruşahcım ben de tam onu sorucaktım,sen daha önce yazmışsın benim de adetlerim farklılaştı. senin tersine hem süre hem miktar yönünden azaldı. asprin nedeniyle daha çok olması gerekmiyo mu diye sorcaktım ben de...
bilmiyorum bu durum bizi sıkıntıya sokar mı az olması beni daha çok tedirgin ediyo canım.
limonum günaydın naber
bcım nerelerdesin yaww görünmüyosun.
hadi bakalım az kaldı inşallah.
adet olmadın demi
günaydın canımm
bu aralar giremedim
hayır canım olmadım ama daha var günüme
haftasonuna kadar heran gelebilir
beklemek psikolojimi bozdu çok gerginim, asabiyim
haftasonum ağlamakla geçti..rabbim hayırlısını versin..
hayırdır bidenem neden ağlayarak geçti hafta sonun.
bol bol dua et canım.
inan benimde aklım sende
acaba gelecek mi gelmeyecekmi diye.
hayırlısı olsun canımm.
günaydın bayanlar nasılsınız bugün...
limonluçaycım beklemek zor biliyorum. napalım 2-3 gün daha sık dişini öyle yaptır testini içini serin tut canım güzel haberler alırsın da hep birlikte seviniriz inşallah..
allah allah benimde olduğundan daha çok oldu...afedersinizde wc'de resmen akıyo...korktum açıkcası..ben hiç böyle adet olduğumu bilmem..ama şuda var 2 aydır ben hiç adet görmemiştim...onun etkiside olabilirmi bilmiyorum...ya yoksa ben bıraksammıki aspirini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?