Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya kızlar nedicem size
ayıpmı bilmiyorum ama dayanamıyorum artık
benim vajinam çok kaşınıyo hemde içi
acayip bişi ya kaşısan olmuyo kaşımasan hiç olmuyo sokağa bile çıkmak istemiyorum :kedi:
napsam acaba ya
preseed kullanıyorumya ben
o mantar yapıo diye duymuştum
bi bilginiz varmı acaba??

hayır canımm hiç belirti yok
zaten içimde umutta yok :S bakalım artık hayırlısı..
sen nasılsın ommancım?

inşallah en umutsuz olduğunda gelir bebişin
hayırlısı diyelim...
bende iyim işte gözlerim çok batıyo bugünlerde
bide kaşınıyorum:))

inşallah en umutsuz olduğunda gelir bebişin
hayırlısı diyelim...
bende iyim işte gözlerim çok batıyo bugünlerde
bide kaşınıyorum:))

inşallah tatlımm..
kıyamamm benim başıma gelmedi ama geçenlerde kızlar
yazıyordu sirkeli su ile temizleyince geçiyor falan diye
tabi bunu ilaç kullanamayanlar için önerdiler işe yarayabilir.
gözlerin neden batıyor acaba yorgunluk falan olabilir mi?

canım ilacın yan etkisimi bilmiyorum ama
bu kaşıntı bi ara beni de mahvetmişti.
bana yeşil dalan sabun varya o iyi gelmişti canım
onunla yıka inşallah sana iyi gelir.

gelmedi canım ama beni fena gerdi:))
daha var zaten gününe 27 ekimde bekliyorum kendilerini...
sen nasılsın kuzu?
hadi hayırlısı olsun bakalım kuzucum inşallah rabbim dileğini biran önce göbüşüne konduruverir

canım bende kullanmak istedim bunu ama mantara yol açtıgını duyunca direk vazgeçtim
zaten çok çabuk enfeksiyon kapıyorum mantar oluşuyor bide bununla uğraşmak istemedim
ya zaten bir bebeğin dogum ve ölüm tarihi bellidir rabbim diledikten sonra yengem 40 yaşında korunurken hamile kaldı
biz insanoglu nankörüz azıcık herşey hemen olup bitsin istiyoruz azıcık sabretmekte fayda var galiba

Slm kızlar nasilsiniz ben çok kötüyüm desteginize ihtiyacım var çünkü bu hafta benim için çok riksliydi çok korkuyodum ve korktuğum basıma geldi kahverengi lekelerim başladı çok korkuyorum onu kaymetmek istemiyorum offf çok kötüyüm kızlar ama bu değerli kahverengi bı leke daha öncekiler kanla basliyodu aranızda bu durumu yaşayan varmı varbilmiyorumkismile

kuzum sen herkesi boşver
benim ya adet dönemimde ya 1 hafta sonra gittiler hepsindede kahverengi akıntılarım vardı
ama bu herkeste farklıdır
doktorunu ara önce
sonra hemen yat dinlen
bu arada stres ilaçtanda yatıp dinlenmektende önemli bunu sakın unutma
bi de unutma ki rabbim o bebeği sana vericekse sen dağdan zıplasan yine bişey olmaz ona
elini koy bebeğinin üzerine gözlerini kapat yat dua et rabbime
bizde dua edelim olur mu güzelim
bu yaşandı diye sürekli aynı şey olmuycak tamam mı

cnm yat dinlen korkma Allah'ın izniyle bir sey olmaz.
benim değil leke.
7-8 haftalıkken kanamam gelmişti 3 gün hatanede yatmıştım.
istirahat çok önemli cnm.
çok fazla hareket etmemeye dikkat et.
ama herşeyden önce doktorunu ara.
Rabbim şifa versin inşallah

canım daha önce kahverengi lekelenmeye rağmen gebeliği
devam eden bebeğini kucağına alan arkadaşların hikayelerini okudum, duydum
kvrck dediği gibi stres yapma ama dr.unlada görüş mutlaka :1hug:

tatlıımmm öncelikle panik yapma.. bence hemen doktorunu ara nolur nolmaz. kontrol et kendini lekelenmeler artıyo mu diye..Bi iki damla lekelenmesi olan arkadaşlarım oldu ama daha sonra çok sağlıklı hamilelik ve doğum gerçekleştirdiler. moralini bozma sakın cnm

cnm herkesin yapısı pıhtılaşma sorunu farklı ama ben durumu anlatayayım bende 7. haftada kırmızı lekeler olmuştu ama zamanla artmaya başladı regl gibi ... doktorumu aradım yapıcak bişey yok sakin ol sabah erken gel dedi sabah kanama arttı. doktor muayene etti gelişme geriliği var 7.hafta ile uyumlu değil 5. haftada gibi dedi. yoksa lekelenme kanama hiç önemli değildi dedi.
ben o zaman ne asprin ne folbiol hiç bişey kullanmıyodum.

Son düzenleme:
yok kuzum beklemedeyim 3 aydır daha öncede 5-6 ay korundum. Bakalım önümüzdeki hangi ayda müjdeli haber vercem size????????
en kısa zamanda inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz.
merhabalar efem nasılsınız cümleten ben bir geçmişi okuyayım geleyim ama yasinleri mi okudum onuda haber vereyim özür geç okudum arkadaşlar.
iyiyiz efem .nerelerdesin pıhtılı bacı.çoktandır denk gelemedik ha.izne ayrıldın mı canım?
her hamilelik aynı olacak diye birşey yok.sen kötüyü düşünüp kötüleri başına çağırma.hemen doktoruna haber et.tuvalete gitmek dışında kalkmadan yat.1 haftadan sonra bitecektir.benim ikinci gebeliğimde 7 haftalıkken başaldı.10 gün hiç kalakmadan yattım.progesteron vermişti doktorum.10 gün yattım ama 6 günde kesilmişti lekelenmem.daha sonra da bir 10 gün çok dikkat ettim.iş falan yapmadım.ama allahın taktiri 12.haftada kalbi durdu yavrumun.pıhtılaşamadan kaynaklanıyormuş.bilemedik.
sen yat dinlen.stres yaratma.stres çok etkiliyor.lütfen güzel şeyler düşün.
allaha emanet ol.:Saruboceq:

limonluçay .canım arkadaşım yazdıklarını okudum.bu ne stres.bu kadar kafayı takma.inan kafayı takmadığın ay daha çabuk hamiş kalınıyor.hayırlısı.olursa olur olmazsa öteki aya gelir bebişin göbüşüne.ama bu kadar kendini yıpratma.tutacağı varsa bile stres onu ne kadar olumsuz etkiliyordur.
her zaman her işte bir hayır vardır diye düşün .bazen şartları zorlamamak daha iyi oluyor.
en kısa zamanda bebiş haberini alacağız ve burda hep beraber halay çekeceğiz.lütfen üzülme.

haklısın canımm hemde çok..
ama nedense bu ay engel olamıyorum hislerime
kendimi çok kötü berbat hissediyorum..
hcg de bu yüzden baktırmak istedim..
her neyse olan bir an önce öğreneyim ve yoluma devam edeyim dedim
inşallah halay çekeriz tabi isteyen herkes için bir an önce..
ve tabi sizlerinde doğumu için çok sağol canım ilgin ve desteğin için :1hug:

kızlar nasılsınız biz iyiyz şükür oğlum biraz gazlı evdede bilg yok anneme inmem lazım o yüzden giremiyorum lütfen kızmayın 20 günlük olalım gelcez yanınıza tekrardan oğluşum bütün teyzelerini öpüyor :)

kızlar pıhtılaşma yüzünden biten gebeliklerde, önce kanama yada lekelenme olması şart mı?

Son düzenleme:
slm kızlar
beni merak eden bir kaç arkadaş olmuş hemen yazayım
kızlar çalışma ortamım değişti hem yoğun hem de yorucu çalışıyorum artık
birde eşimle sanıyorum daha fazla vakit geçirmenin de zamanı geldi.aklinialirimsmile
bebek hasreti çekerken ne kadar dikkat etsem de sanırım kendime ona ayırdığım zamandan daha fazla zaman ayırıyormuşum:2: ama hayat sadece bebekten ibaret değil bebeğimi kaybettikten çok uzun bir zaman sonra daha iyi anladım ...hayat devam ediyor acısı ve tatlısıyla bu nedenle hayatın bana sunduğu nimetleri sonuna kadar kullanmak gibi bir niyetim var (tabi işten ve yorgunluktan fırsat bulduğum kadarıyla ) bu süreçte sanırım sizi ihmal ettim ve sanıyorum ki biraz ihmal edebilirim zaman zaman gelicem okuyacam yazdıklarınızı eğer ihtiyacınızın olduğunu hissedersem elimden geldiği kadar destek te olucam ama sanıyorum ki eskidn olduğu kadar yoğun gelemiycem yanınıza sizleri çok sevdiğimi söylemek istiyorum
son söz olarak lütfen benim zamanında yaptığım hatayı yapıp çok ta üzmeyin kendinizi hepimizin bir kader çizgisi var ve ne yaparsak yapalım dua dışında bu kaderi değiştirebilecek bir güç yok kendimize ve birbirimize bol bol dua edelim ....ha bu arada bunları yazdım ama beirteyim yeni gelenler beni hamiş falan sanabilir ..yaklaşık 20 aydır bekliyorum kızlar hala tık yok :) ama çok şükür sağlıklıyım :) sanırım bu da herşeyden daha değerli....

feryad yeni iş ortamın hayırlı olsun canım,seninde böyle bir karar verdiğini tahmin ettim...farkındaysan artık daha az geliyoruz topiğe....neden bilmiyorum ben bilgisayarı bile pek açmıyorum artık,midem bulandığı için genelde yatıyorum,ya da kitap okuyorum kendimi iyi hissedince......
yeni gelen arkadaşlarımız var.....hepsine biraz sabırlı ve sakin olmalarını söylemekten başka birşey gelmiyor elimden,tabii bir de topiği baştan sona okumalarını öneririm...ne mucizeler gördük biz,umut oldular bizlere.....
hayatın tadını çıkarmalı haklısın.....zaman çok çabuk geçiyor...kendine iyi bak canım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…