inşallah canım inşallah
varmı belirtilerin falan canım??
hayır canımm hiç belirti yok
zaten içimde umutta yok :S bakalım artık hayırlısı..
sen nasılsın ommancım?
inşallah en umutsuz olduğunda gelir bebişin
hayırlısı diyelim...
bende iyim işte gözlerim çok batıyo bugünlerde
bide kaşınıyorum:))
ya kızlar nedicem size
ayıpmı bilmiyorum ama dayanamıyorum artık
benim vajinam çok kaşınıyo hemde içi
acayip bişi ya kaşısan olmuyo kaşımasan hiç olmuyo sokağa bile çıkmak istemiyorum :kedi:
napsam acaba ya
preseed kullanıyorumya ben
o mantar yapıo diye duymuştum
bi bilginiz varmı acaba??
hadi hayırlısı olsun bakalım kuzucum inşallah rabbim dileğini biran önce göbüşüne konduruverirgelmedi canım ama beni fena gerdi:))
daha var zaten gününe 27 ekimde bekliyorum kendilerini...
sen nasılsın kuzu?
ya kızlar nedicem size
ayıpmı bilmiyorum ama dayanamıyorum artık
benim vajinam çok kaşınıyo hemde içi
acayip bişi ya kaşısan olmuyo kaşımasan hiç olmuyo sokağa bile çıkmak istemiyorum :kedi:
napsam acaba ya
preseed kullanıyorumya ben
o mantar yapıo diye duymuştum
bi bilginiz varmı acaba??
kuzum sen herkesi boşverSlm kızlar nasilsiniz ben çok kötüyüm desteginize ihtiyacım var çünkü bu hafta benim için çok riksliydi çok korkuyodum ve korktuğum basıma geldi kahverengi lekelerim başladı çok korkuyorum onu kaymetmek istemiyorum offf çok kötüyüm kızlar ama bu değerli kahverengi bı leke daha öncekiler kanla basliyodu aranızda bu durumu yaşayan varmı varbilmiyorumkismile
Slm kızlar nasilsiniz ben çok kötüyüm desteginize ihtiyacım var çünkü bu hafta benim için çok riksliydi çok korkuyodum ve korktuğum basıma geldi kahverengi lekelerim başladı çok korkuyorum onu kaymetmek istemiyorum offf çok kötüyüm kızlar ama bu değerli kahverengi bı leke daha öncekiler kanla basliyodu aranızda bu durumu yaşayan varmı varbilmiyorumkismile
Slm kızlar nasilsiniz ben çok kötüyüm desteginize ihtiyacım var çünkü bu hafta benim için çok riksliydi çok korkuyodum ve korktuğum basıma geldi kahverengi lekelerim başladı çok korkuyorum onu kaymetmek istemiyorum offf çok kötüyüm kızlar ama bu değerli kahverengi bı leke daha öncekiler kanla basliyodu aranızda bu durumu yaşayan varmı varbilmiyorumkismile
en kısa zamanda inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz.yok kuzum beklemedeyim 3 aydır daha öncede 5-6 ay korundum. Bakalım önümüzdeki hangi ayda müjdeli haber vercem size????????
iyiyiz efem .nerelerdesin pıhtılı bacı.çoktandır denk gelemedik ha.izne ayrıldın mı canım?merhabalar efem nasılsınız cümleten ben bir geçmişi okuyayım geleyim ama yasinleri mi okudum onuda haber vereyim özür geç okudum arkadaşlar.
her hamilelik aynı olacak diye birşey yok.sen kötüyü düşünüp kötüleri başına çağırma.hemen doktoruna haber et.tuvalete gitmek dışında kalkmadan yat.1 haftadan sonra bitecektir.benim ikinci gebeliğimde 7 haftalıkken başaldı.10 gün hiç kalakmadan yattım.progesteron vermişti doktorum.10 gün yattım ama 6 günde kesilmişti lekelenmem.daha sonra da bir 10 gün çok dikkat ettim.iş falan yapmadım.ama allahın taktiri 12.haftada kalbi durdu yavrumun.pıhtılaşamadan kaynaklanıyormuş.bilemedik.Slm kızlar nasilsiniz ben çok kötüyüm desteginize ihtiyacım var çünkü bu hafta benim için çok riksliydi çok korkuyodum ve korktuğum basıma geldi kahverengi lekelerim başladı çok korkuyorum onu kaymetmek istemiyorum offf çok kötüyüm kızlar ama bu değerli kahverengi bı leke daha öncekiler kanla basliyodu aranızda bu durumu yaşayan varmı varbilmiyorumkismile
limonluçay .canım arkadaşım yazdıklarını okudum.bu ne stres.bu kadar kafayı takma.inan kafayı takmadığın ay daha çabuk hamiş kalınıyor.hayırlısı.olursa olur olmazsa öteki aya gelir bebişin göbüşüne.ama bu kadar kendini yıpratma.tutacağı varsa bile stres onu ne kadar olumsuz etkiliyordur.
her zaman her işte bir hayır vardır diye düşün .bazen şartları zorlamamak daha iyi oluyor.
en kısa zamanda bebiş haberini alacağız ve burda hep beraber halay çekeceğiz.lütfen üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?