feryad yeni iş ortamın hayırlı olsun canım,seninde böyle bir karar verdiğini tahmin ettim...farkındaysan artık daha az geliyoruz topiğe....neden bilmiyorum ben bilgisayarı bile pek açmıyorum artık,midem bulandığı için genelde yatıyorum,ya da kitap okuyorum kendimi iyi hissedince......
yeni gelen arkadaşlarımız var.....hepsine biraz sabırlı ve sakin olmalarını söylemekten başka birşey gelmiyor elimden,tabii bir de topiği baştan sona okumalarını öneririm...ne mucizeler gördük biz,umut oldular bizlere.....
hayatın tadını çıkarmalı haklısın.....zaman çok çabuk geçiyor...kendine iyi bak canım görüşürüz
canlarım benim yaaa...... valla sanırım aynı şeyleri düşünüyoruz sebebini bilmediğim bi şekilde pc başına geçmek çok istemiyorum daha farklı şeylerle vakit geçirmek istiyorum sanırım benimle ilgili bi durum bu.... dendeni rüyamda gördüm iki gün üst üste ama iyi olduğunu duymak iyi geldi... hepinizi seviyorum....sağol canım bende seni merak etmiştim kalp kalbe karşıymış :) okulum aynı ama binam değişti 2 bina arasında mekik dokuyorum ...öğrencilerim geçen yıl benle dağıldılar ve benle toparlanmaları gerekiyor yoğunum o nedenle... ben de pek pc başında kalmak istemiyorum içim sıkılıyo nedense ...kitap okumak dışında bir hobim (gitar çalmak ) var ve ona daha fazla vakit ayırmak istiyorum :) zaman zaman buraya yazıp birbirimize iyi olduğumuzu bildirelim...
yeni kayı yaşayan arkadaşlara rabbim sabır verir inş.
derdi veren rabbim sabrını da dermenını da veriyo ....zaman herşeyin ialcıymış çok öpüyorum seni kuzum a.s. Şeniz görüşücez yine :)
valla bugün daha iyi gibi ama nasıl kaşınıyodu anlatamaminşallah tatlımm..
kıyamamm benim başıma gelmedi ama geçenlerde kızlar
yazıyordu sirkeli su ile temizleyince geçiyor falan diye
tabi bunu ilaç kullanamayanlar için önerdiler işe yarayabilir.
gözlerin neden batıyor acaba yorgunluk falan olabilir mi?
he valla bi deneyim canım sağolcanım ilacın yan etkisimi bilmiyorum ama
bu kaşıntı bi ara beni de mahvetmişti.
bana yeşil dalan sabun varya o iyi gelmişti canım
onunla yıka inşallah sana iyi gelir.
canım 2 kere ısmarladım ikisindede 2.ayında hamile kaldımomman cım preseed i ne kadar zamandır kullanıyosun
evet canım haklısın amacanım bende kullanmak istedim bunu ama mantara yol açtıgını duyunca direk vazgeçtim
zaten çok çabuk enfeksiyon kapıyorum mantar oluşuyor bide bununla uğraşmak istemedim
ya zaten bir bebeğin dogum ve ölüm tarihi bellidir rabbim diledikten sonra yengem 40 yaşında korunurken hamile kaldı
biz insanoglu nankörüz azıcık herşey hemen olup bitsin istiyoruz azıcık sabretmekte fayda var galiba
Slm kızlar nasilsiniz ben çok kötüyüm desteginize ihtiyacım var çünkü bu hafta benim için çok riksliydi çok korkuyodum ve korktuğum basıma geldi kahverengi lekelerim başladı çok korkuyorum onu kaymetmek istemiyorum offf çok kötüyüm kızlar ama bu değerli kahverengi bı leke daha öncekiler kanla basliyodu aranızda bu durumu yaşayan varmı varbilmiyorumkismile
noluyor yaaa.herkes bir tarafa dağılıyor.anlıyorum ama burdaki birbirimize desteğimiz anlayışımızda çok farklı.ben bu topik sayesinde sardım yaralarımı.burdaki arkadaşlar umut oldu bana.hamilelik stresimi sizleriin sayesinde atıyorum.burda biririmize okuduğumuz dualar bağlıyor bizi.hiç tanımadığım sizleri seviyor,sizler için endişeleniyorum.
lütfen toparlanın ve gelin aramıza.bizleri burda yanlız bırakmayın.giden gelmiyor.hani melek,canderya,çalıkuşu,ravza daha birsürü arkadaş .
Slm kızlar nasilsiniz ben çok kötüyüm desteginize ihtiyacım var çünkü bu hafta benim için çok riksliydi çok korkuyodum ve korktuğum basıma geldi kahverengi lekelerim başladı çok korkuyorum onu kaymetmek istemiyorum offf çok kötüyüm kızlar ama bu değerli kahverengi bı leke daha öncekiler kanla basliyodu aranızda bu durumu yaşayan varmı varbilmiyorumkismile
duruşahcım ben de tam onu sorucaktım,sen daha önce yazmışsın benim de adetlerim farklılaştı. senin tersine hem süre hem miktar yönünden azaldı. asprin nedeniyle daha çok olması gerekmiyo mu diye sorcaktım ben de...
bilmiyorum bu durum bizi sıkıntıya sokar mı az olması beni daha çok tedirgin ediyo canım.
ya kızlar nedicem size
ayıpmı bilmiyorum ama dayanamıyorum artık
benim vajinam çok kaşınıyo hemde içi
acayip bişi ya kaşısan olmuyo kaşımasan hiç olmuyo sokağa bile çıkmak istemiyorum :kedi:
napsam acaba ya
preseed kullanıyorumya ben
o mantar yapıo diye duymuştum
bi bilginiz varmı acaba??
kızlar nasılsınız biz iyiyz şükür oğlum biraz gazlı evdede bilg yok anneme inmem lazım o yüzden giremiyorum lütfen kızmayın 20 günlük olalım gelcez yanınıza tekrardan oğluşum bütün teyzelerini öpüyor :)
sağol ommancıım.şükürler olsun idare ediyorum.grip tüm etkisiyle üzerimde.10 gündür çekiyorum.ama dün ve bugün bir parça etkisi azaldı gibi.bebişte iyidir inşallah.daha doktora gitmeme 15 16 gün var.dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yook.allahım en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin.eminecim nasılsın canım ??
bebişimiz nasıl??
çok sevindim.hay allahım çok şaşırdım.sen beni sevindirdin allahta seni sevindirsin.görüşürsen selam söyle.:teytey:canderya 36 haftalık hamile...
ne bileyim ya psikolojim bozuldu iyice -tatlicadiarzu-
dün hcg baktırmak için hastaneye gittim
reglin geçtimi diye sordular bende hayır 2-3 var gününe dedim
çıkmaz daha dediler bende olsun baktırmak istiyorum dedim
ona sen mi karar vericeksin diye söylendi kadın bakmadı
sinirlerim bozuldu iyi değilim yani
sen nasılsın canım?
inşallah canım ama hiç umudum yok
bu defa evrene güzel pozitif mesajlar yollamak bile umrumda değil
herkese iyi düşün diyen ben çuvalladım
içime karamsar, asabi bi kız kaçtı :)
nedense bu defa hiç tahammülüm yok beklemeye
o kadar çok gerildim ki anlatamam
kendi kendime diyorumki sabırlı ol ama yok yapamıyorum
hep aklımda..
ay kuzum benim yaa kıyamam sana ben bende ayın 21 de baktırdımya bhcg ye 0.1 negatf çıktı ve bugün adetimin 29. günü adette olmadım valla benimde psikolojim bozuldu sorma demek adetin gecikmezse çıkmaz daha dedi acaba ben hamile olabilirmiyim kihahahahha bak kendimede nasıl pay çıkarıyorum ayy hiç güleceğim yoktuu kız kafayı yedim valla ben
ay evet ya bende bu ay öyleyim canım ya yumurta takibi yapıldı doktor yumurta çatlamış dedi herşey güzeldi bende önlem olsun diye adetimin 24. günü bhcg baktırdım işte negatif çıktı çok ümitliydim herşey olumluydu nasıl olduda bu yumurtayla sperm buluşamadı anlamadımamann neyse napalım beklicez kuzum sende bende beklemedeyiz benimm adetimin 29. günü bugün senin kaçıncı gün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?