Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağol canım bende seni merak etmiştim kalp kalbe karşıymış :) okulum aynı ama binam değişti 2 bina arasında mekik dokuyorum ...öğrencilerim geçen yıl benle dağıldılar ve benle toparlanmaları gerekiyor yoğunum o nedenle... ben de pek pc başında kalmak istemiyorum içim sıkılıyo nedense ...kitap okumak dışında bir hobim (gitar çalmak ) var ve ona daha fazla vakit ayırmak istiyorum :) zaman zaman buraya yazıp birbirimize iyi olduğumuzu bildirelim...
yeni kayı yaşayan arkadaşlara rabbim sabır verir inş.
derdi veren rabbim sabrını da dermenını da veriyo ....zaman herşeyin ialcıymış çok öpüyorum seni kuzum a.s. Şeniz görüşücez yine :)

canlarım benim yaaa...... valla sanırım aynı şeyleri düşünüyoruz sebebini bilmediğim bi şekilde pc başına geçmek çok istemiyorum daha farklı şeylerle vakit geçirmek istiyorum sanırım benimle ilgili bi durum bu.... dendeni rüyamda gördüm iki gün üst üste ama iyi olduğunu duymak iyi geldi... hepinizi seviyorum....

noluyor yaaa.herkes bir tarafa dağılıyor.anlıyorum ama burdaki birbirimize desteğimiz anlayışımızda çok farklı.ben bu topik sayesinde sardım yaralarımı.burdaki arkadaşlar umut oldu bana.hamilelik stresimi sizleriin sayesinde atıyorum.burda biririmize okuduğumuz dualar bağlıyor bizi.hiç tanımadığım sizleri seviyor,sizler için endişeleniyorum.
lütfen toparlanın ve gelin aramıza.bizleri burda yanlız bırakmayın.giden gelmiyor.hani melek,canderya,çalıkuşu,ravza daha birsürü arkadaş .

valla bugün daha iyi gibi ama nasıl kaşınıyodu anlatamam
gözlerimde niye batıyo anlamıyorum
bi 4 gündür böyle stersten olabilir diye düşünüyorum
canım ilacın yan etkisimi bilmiyorum ama
bu kaşıntı bi ara beni de mahvetmişti.
bana yeşil dalan sabun varya o iyi gelmişti canım
onunla yıka inşallah sana iyi gelir.
he valla bi deneyim canım sağol

omman cım preseed i ne kadar zamandır kullanıyosun
canım 2 kere ısmarladım ikisindede 2.ayında hamile kaldım
gerisi malum zaten 1sene oldu duyalı ve ilk anda bende bi ışık belirdi
ve zaten dediğim gibi oldu
sen kullanmayımı düşünüuosun??
evet canım haklısın ama
her duyduğumuzu yapıyoruz işte bi umut
bende biliyodum mantar yaptığını ama yinede kullanıcam
çünkü miniğimin gelmesini çok istiyorum...
bi dene istersen

canım benim yat dinlen strese girme
dua et bol bol..
allah bebeğini sana bağışlasın inşallah

eminecim nasılsın canım ??
bebişimiz nasıl??

canderya 36 haftalık hamile...

geçmiş olsun canım ben 6haftalık bile yokken başladı yeni bitti kahveler endişelenme fazla,rengi afedersin sütlü kahve bazende tam kahveydi yaklaşık 3 hafta sürdü,sürekli yatmaya çalıştım rapor aldım (yemek yapmak için ve wc için kalktım arada)bol su içtim 3 lt kadar ve progestan 200mg 4 saatte bir içtim geçince yavaş yavaş 6 saate sonra 8 saatte 1 e düştüm.özellikle sabahları kalktığımda oluyodu gün içinde yoktu.uzun oldu ama korkmanı stres yapmanı istemediğimden diyorum bende 3 kez kaybettim ilki düşük 2 taneside pıhtılaşmadan ve dediğin gibi onlar canlı kırmızı başlıyıp hemen artıyodu..bebeğine inan allaha güven inşallah bizimde yüzümüz gülecek..sevgiler

sıkıntıya sokmaz ıns.cunku onumuzdekı ay adet olmıcaksınız inş.inş.inş.
hayırlısıyla
boyle düşünün arkadaslar içinizi ferah tutun :ecrin_bebek:

yanlıs anlamazsan bısı dıcem cnm
bı doktora gıdıp vajınal muaynen olsan
hpv vırusunu bılıyosundur ben cok cektım
bı muayene olmaktan bısı kaybetmezsın baksın doktor rahım agzında bışı varmı ?
tavsıye bilmiyorumkismile

bahar senı meram edıyordum kızlara sorcaktım sımdı
bır an once gelde anlat nasıl oldu cok mrak edıyorum,
ayyy rabbım saglık sıhat versın. senden bızım yerımıze kokla çınarı :) olumunekankayizsmile
Şeniz

Canım benim hiç sıkıntı yapma benim leklenmelerim varken doktor hep kırmızı olmasının aktif kanama işareti olduğu için tehlikeli olduğunu söylemişti. Kahverengi olması devam etmemiş olduğunu gösteriyor senin daha olumlu ve mutlu bakman önemli hayırlısıyla herşey güzel olacak dün gece rüyamda çok güzel bir bebek gördüm rüyanın sonu garipti ama ben sonunu önemsemiyorum bebeğe bakarkenki mutluluğum daha canlı hafızamda bardağın ne tarafına baktığın önemli Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin (duanın ikinci kısmı olumsuzmuş gibi gelirdi eskiden ama değil) Rabbim herşeyin hayırlısını bilir ve hayırlısını verir. hepimizin gönlümüzden koparak bir Allahım esirgesin demesi sana ferahlık olarak gelir İnşallah...
Dualarımdasın unutma Hepimiz Allah'a emanetiz rabbim hepimizi korusun.

eminecim nasılsın canım ??
bebişimiz nasıl??
sağol ommancıım.şükürler olsun idare ediyorum.grip tüm etkisiyle üzerimde.10 gündür çekiyorum.ama dün ve bugün bir parça etkisi azaldı gibi.bebişte iyidir inşallah.daha doktora gitmeme 15 16 gün var.dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yook.allahım en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin.
canderya 36 haftalık hamile...
çok sevindim.hay allahım çok şaşırdım.sen beni sevindirdin allahta seni sevindirsin.görüşürsen selam söyle.:teytey:

kızlar bişey sormak istiyorum. malum doktor araştırmasındayım (riskli gebelik uzmanı) sermet bey e de diğer proflara olduğu gibi acil durumlarda ulaşma problemi yaşanıyormu?

iiii geceler kızlar herkes uyumuş galiba, ben uyuyamıyorum yumurta geliştirici iğnelerim bugün bitti çok sancım var ve tabiki bide ne oldu endişesi kemiriyor beynimi.Hala Ankaradayım sabah randevum var dua edin bana olurmu bu sefer işe yarasın yumurtlamışş olayımmm

emineee gitmiyoruz hayatımmmm........sadece daha sık giremiycez sanırım......nergis canderya ya çok ama çok sevindim.......darısı hepimizin başına inş.........sonuyok listeye canderyayı da eklersin di mi????
bu arada güzin 20 sinden sonra doğum yapabilirim demişti hayırlısı ile.......ayyyyyy yeni bebişlerimiz geliyor,ard arda doğum yapacaksınız......

çalıkuşu,ravza,limburg........evet keşke arada onlarda gelip iyi olduklarını yazsalar.....

Aysude rüyalarına mı girdim yahuboshayallersmilehayır olur inş......biz aynıyız bildiğiniz gibi çok şükür,yastık sayım 3 e çıktı,yatmıyorum oturarak uyuyorum nerdeyse,yoksa asitler zirveye tırmanıyor:bbo:

görşürüz kızlar......

Son düzenleme:

ay kuzum benim yaa kıyamam sana ben bende ayın 21 de baktırdımya bhcg ye 0.1 negatf çıktı ve bugün adetimin 29. günü adette olmadım valla benimde psikolojim bozuldu sorma demek adetin gecikmezse çıkmaz daha dedi acaba ben hamile olabilirmiyim ki hahahahha bak kendimede nasıl pay çıkarıyorum ayy hiç güleceğim yoktuu kız kafayı yedim valla ben

ay evet ya bende bu ay öyleyim canım ya yumurta takibi yapıldı doktor yumurta çatlamış dedi herşey güzeldi bende önlem olsun diye adetimin 24. günü bhcg baktırdım işte negatif çıktı çok ümitliydim herşey olumluydu nasıl olduda bu yumurtayla sperm buluşamadı anlamadım amann neyse napalım beklicez kuzum sende bende beklemedeyiz benimm adetimin 29. günü bugün senin kaçıncı gün ?

sorma canım aynen bende :))
ben dün tekrar gittim bu defa kimse bişi sormadı bende
söylemedim yaptılar testi 2 çıktı ( sonuç negatif
normalde yarın regli olmalıyım hayırlısı..
bazen kanda çıkmayabiliyormuş ama
bana bu çok düşük bir ihtimalmiş gibi geliyor.
senin adetin düzenli oluyor mu?
benim 28 günde bir olur çok şükür..

benimde 27. gün kuzum..
ben bu ay ilaç ve çatlatma iğnesi kullanmıştım
çok şükür 3 tane yumurta oluştu kaliteli ama
buluşamamışlar işte bende anlamadım...
napalım hayırlısı olsun...

kuzum evet düzenli olurum ama gecen ay tedaviye başlıcam diye stres oldum 32. gün oldu bu seferde hamilemiyim diye stres oldum işte 29. gündeyim hala bişey yok belirtide yok neyse beklicez ama nasıl olsa giriş yaptırdım ya ben hastaneye 10 gün geçmeden tekrar bhcg isteyim diyom ben yarın sabah vereyim ama hiç umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…