kuzum evet düzenli olurum ama gecen ay tedaviye başlıcam diye stres oldum 32. gün oldu bu seferde hamilemiyim diye stres oldum işte 29. gündeyim hala bişey yok belirtide yok neyse beklicez ama nasıl olsa giriş yaptırdım ya ben hastaneye 10 gün geçmeden tekrar bhcg isteyim diyom ben yarın sabah vereyim ama hiç umudum yok
ya aslında aklıma geldi amayanlıs anlamazsan bısı dıcem cnm
bı doktora gıdıp vajınal muaynen olsan
hpv vırusunu bılıyosundur ben cok cektım
bı muayene olmaktan bısı kaybetmezsın baksın doktor rahım agzında bışı varmı ?
tavsıye bilmiyorumkismile
sağol ommancıım.şükürler olsun idare ediyorum.grip tüm etkisiyle üzerimde.10 gündür çekiyorum.ama dün ve bugün bir parça etkisi azaldı gibi.bebişte iyidir inşallah.daha doktora gitmeme 15 16 gün var.dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yook.allahım en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin.
kuzum evet düzenli olurum ama gecen ay tedaviye başlıcam diye stres oldum 32. gün oldu bu seferde hamilemiyim diye stres oldum işte 29. gündeyim hala bişey yok belirtide yok neyse beklicez ama nasıl olsa giriş yaptırdım ya ben hastaneye 10 gün geçmeden tekrar bhcg isteyim diyom ben yarın sabah vereyim ama hiç umudum yok
yaptır bakalım bir umut vardır her zaman...
bu arada melektaşız seninle bende yönetici asistanıyım :))
günaydıııınnnnnnnnnnn
canlarım sıkmayın canınızı
bidahaki ay olur inşallah
sizi okadar iyi anlıyorumki
ama rabbim vakti zamamını biliyo içinizi ferah tutun kuzular
bebişlerimiz gelcek inşallah ben buna inanıyorummm
tgbesr canım lütfen sitres yapma ben 4.hamileliğimi yaşıyorum ne kadar kafaya takmadım okadar kolay hamile kaldım tecrübeyle sabit
evet canım umutları gelecek aya kadar rötar yaptı :))
kuzu sen dün bahsettiğin ilacı neden kullanıyorsun?
günaydıııınnnnnnnnnnn
canlarım sıkmayın canınızı
bidahaki ay olur inşallah
sizi okadar iyi anlıyorumki
ama rabbim vakti zamamını biliyo içinizi ferah tutun kuzular
bebişlerimiz gelcek inşallah ben buna inanıyorummm
olsun canım geç olsun güç olmasın
minkler bizle dalga geçiyolar...
ama gelecekler inşallahopuyorumnanaktan
hangi ilaç canım??
sabrın sonu selamettir dimi gelcekler inşallahhhhhgünaydın fıstığım saol destek için gelecek sabredecez
dün yazmışsın ya kaşıntı yaptı falan diye
ilaçta olmayabilir benim aklımda öyle kalmış :)
sabrın sonu selamettir dimi gelcekler inşallahhhhh
he preseedi dion sen
vajinal nemlendiri
hamile kalmayı kolaylaştırıyo
ben iki hamileliğimdede önce rabbimin istemesiyle sonra preseedle ulaştım
sperm dostu bi nemlendirici yumurtlama dönemlerinde kullanıyosun
spermlerin daha hızlı hareket etmesini sağlıyo
bi araştır istersen
evet canım onu diyorum :))
bi araştırayım bakalım,yan etkisi kaşıntı mı bu nemlenricinin?
evet canım tek yan etkisi kaşıntı yapması
oda herzaman değil
ve herkeste olmuyo zaten
alcak olursan haberim olsun
ebaydan al orda daha uygunları var
hem yanında yumurtlama testi ve gebelik testi veriolar hediye...
evet canım tek yan etkisi kaşıntı yapması
oda herzaman değil
ve herkeste olmuyo zaten
alcak olursan haberim olsun
ebaydan al orda daha uygunları var
hem yanında yumurtlama testi ve gebelik testi veriolar hediye...
ebay ne gııı
dün bende sormuştum sana bu kremi
bana da yardımcı olur musun
ben kendim için değilde
eltim için araştırıyorum canım,
onunda eşinin spermlerin de sorun var
preseed in sitesinde kullananların yorumlarını okudum inanamadım
ona da bahsettim biraz alacak gibi
ama fiyatı biraz yüksek geldi yaa
kız bi yere gittiğimiz yok burdayız... sadece sanırım biraz yoruldum... inan kafamı kaldıramıyorum... burdaki herkes hayatımda farklı bir yere sahip tıpkı sende olduğu gibi ama bu ara nedense elim bi türlü bilgisayara gitmiyor... tayin işleriyle uğraştım bi dönem bir haftadırda şeker muhabbeti yordu beni... ama şükür iyiyiz iyi olduğunuzu okumak yetiyor ... sadece eskisi kadar sık uğrayamıyorum o kadarcık tamam mı tatlişkom üzülme sen...noluyor yaaa.herkes bir tarafa dağılıyor.anlıyorum ama burdaki birbirimize desteğimiz anlayışımızda çok farklı.ben bu topik sayesinde sardım yaralarımı.burdaki arkadaşlar umut oldu bana.hamilelik stresimi sizleriin sayesinde atıyorum.burda biririmize okuduğumuz dualar bağlıyor bizi.hiç tanımadığım sizleri seviyor,sizler için endişeleniyorum.
lütfen toparlanın ve gelin aramıza.bizleri burda yanlız bırakmayın.giden gelmiyor.hani melek,canderya,çalıkuşu,ravza daha birsürü arkadaş .
ahanda derdimin dermanı hemen anlamış yazmış bilem... sen öyle başarılı bi hatunsun ki yakında ayakta nasıl uyunur onu bile başarcan zuzu....kaydirigubbakcemile3emineee gitmiyoruz hayatımmmm........sadece daha sık giremiycez sanırım......nergis canderya ya çok ama çok sevindim.......darısı hepimizin başına inş.........sonuyok listeye canderyayı da eklersin di mi????
bu arada güzin 20 sinden sonra doğum yapabilirim demişti hayırlısı ile.......ayyyyyy yeni bebişlerimiz geliyor,ard arda doğum yapacaksınız......
çalıkuşu,ravza,limburg........evet keşke arada onlarda gelip iyi olduklarını yazsalar.....
Aysude rüyalarına mı girdim yahuboshayallersmilehayır olur inş......biz aynıyız bildiğiniz gibi çok şükür,yastık sayım 3 e çıktı,yatmıyorum oturarak uyuyorum nerdeyse,yoksa asitler zirveye tırmanıyor:bbo:
görşürüz kızlar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?