Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam kızlar, bizde dün gittik doktorumuza allaha şükürler olsun bebişimiz iyi sizinle paylaşmak istedim... 30 hafta bitti bu hafta 31. haftanın içindeyiz, artık nst ye girmeye başladık, iki hafta sonra tekrar gitcem 32. haftam bitmiş olcak doktor ozaman aspirini keseceğiz dedi, iğneler hakkında bi yorumda bulunmadı hala devam yani... tansiyon ilacını üçledik bu arada ...
Sonuyoookkk listeyi yap artık bu hafta göremeyince kötü oldum biraz olumunekankayizsmile
bu rada kızlar sizide takip ediyorum hemen hemen her gün, inşallah çalışmalarınız güzel meyvelerini verir bir an önce opuyorumnanaktan

çok sevindim allah bebeğini sana bağışlasın
kucağına sağ salim al inşallah

selam kızlar nasılsınız bakıyım

wie geldimi nolmuş kahverengi akıntısı ki

maşşallah iyiy olmanıza sevindim canım nts niye erken girdin ki erken sayılmaz mı yani? asprini niye kesiyorsunuz canım peki normal doğum için mi canım benim kide 33 haftada yım o yüzden bu kadar sordum.

Son düzenleme:

[maşallah maşallah bebikimiz kız mı erkek mi???Allahım sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin.....demedi demeyin.....doğum patlamasınndan sonra bir de hamiş patlaması yaşayacağız arkadaşlar,ben çok ümitliyim gelecek aylardan.....

limonluçay aslında zamanında yaptırman daha iyi bhcgyi ama inan iyi ki ben yanında değildim,sonuçta paramızla yaptırdığımız özel bir test o,doktor istemeden lab.lar yapıyor,haddini bildirirdim oradaki görevliye.....klava:

saol canım benim sanada gözün aydın hayırlısıyla doğum yapta kucağına al bitanem inş.bizde bakalım çalışmalara devam

denden cim sen nasılsın nasıl gidiyor. miden nasıl?

çok şükür canım,bulantı ve kusmalar devam ediyor çok şükür:dance:bazen 1 hafta boyunca çok kötü oluyorum bazen 3-4 gün iyi sonra yine başlıyor,benim böyle devam edecek sanırım.....Allah bugünümü aratmasın diyorum....evde olmam büyük şans ama,işlerimide evden takip edebiliyorum zaten.....

sen nasılsın......çok az kaldı sizlerin yaaa.....heyecan doruktadır şimdi di mi........

az kalmış canım sağlıkla gelsin bebişin

evet zamanında baktırmak çok daha iyi ama
bu defa beklemeye hiç tahammülüm yoktu :umursamaz:
haddini bildirmek çok iyi olurdu ki kociş bana bırakmazdı ama
zaten o kadar kötüydümki ne eşim ne de ben uğraşmaya değer bulmadık..

çok sevindim allah bebeğini sana bağışlasın
kucağına sağ salim al inşallah

maşşallah iyiy olmanıza sevindim canım nts niye erken girdin ki erken sayılmaz mı yani? asprini niye kesiyorsunuz canım peki normal doğum için mi canım benim kide 33 haftada yım o yüzden bu kadar sordum.

canım olsun sabır inş bazı kiişiler böyle zor geçirirmiş hatta ablamın arkadaşı anlatmıştı ben doğuma giderken kustum diye, olsun ne yapalım bebişler için katlanacağız annesi. benimde heyecan dorukta korkuyorum yaa çok kötü çaktırmamaya çalışıyorum ama nasıl olacak doğum hastane bende hastane fobimde var tıp fak yapmak istemiyorum ama doktorum orada, birde 7 aydır vajinal muayene olmadım nasıl olacak diye çok korkuyorum.

valla inş hamilelik patlaması olacak bende inanıyorum çünküm dualarımız birbirimiz için.
Rabbim bizlere topiğimizdeki hepimize anneliği tatdırsın.
bu arada oğluşum olacak inş teyzesi,..

Son düzenleme:
valla inş hamilelik patlaması olacak bende inanıyorum çünküm dualarımız birbirimiz için.
Rabbim bizlere topiğimizdeki hepimize anneliği tatdırsın.
bu arada oğluşum olacak inş teyzesi,..

Aminnn, inşallah hepimiz saglıcakla kucağımıza bebişleri uzaklarda kalır bu endişeler...
dediğin gibi hastane ortamı cok geriyo insanı canım, bende şimdi bayılmaktan korkuyom ameliyatta nası olcam diye akannehir

Slm kızlar ben geldim yazdıklarınızın hepsini okudum hepinize tsk ederim dualarınız için lekelerim hala devam ediyor ama çok fazla değil ağrım felan yok buna seviniyorum dün doktora gittim bebisimin kalbi atmaya başlamış hersey yolunda dedi doktorum bu haftalarda normalmiş valla bilmiyorum yimese bı korku var icimde aslında sizle paylaşmam gereken bisey var hafta sonu aileden birisi canımı sıktı ve çok üzdü beni ondan sonrada böyle akıntılarım başladı bu insanları hiç anlamiyorum hep kendi menfaatlerini düşünüyorlar karşısındakini hiç dusuuyorlar önce gelip kalbimi kırıyor sonra akıntım oluncada vah tühh diyorlar çok yapmacik dımı :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…