selam kızlar, bizde dün gittik doktorumuza allaha şükürler olsun bebişimiz iyi sizinle paylaşmak istedim... 30 hafta bitti bu hafta 31. haftanın içindeyiz, artık nst ye girmeye başladık, iki hafta sonra tekrar gitcem 32. haftam bitmiş olcak doktor ozaman aspirini keseceğiz dedi, iğneler hakkında bi yorumda bulunmadı hala devam yani... tansiyon ilacını üçledik bu arada ...
Sonuyoookkk listeyi yap artık bu hafta göremeyince kötü oldum biraz olumunekankayizsmile
bu rada kızlar sizide takip ediyorum hemen hemen her gün, inşallah çalışmalarınız güzel meyvelerini verir bir an önce opuyorumnanaktan
selam kızlar, bizde dün gittik doktorumuza allaha şükürler olsun bebişimiz iyi sizinle paylaşmak istedim... 30 hafta bitti bu hafta 31. haftanın içindeyiz, artık nst ye girmeye başladık, iki hafta sonra tekrar gitcem 32. haftam bitmiş olcak doktor ozaman aspirini keseceğiz dedi, iğneler hakkında bi yorumda bulunmadı hala devam yani... tansiyon ilacını üçledik bu arada ...
Sonuyoookkk listeyi yap artık bu hafta göremeyince kötü oldum biraz olumunekankayizsmile
bu rada kızlar sizide takip ediyorum hemen hemen her gün, inşallah çalışmalarınız güzel meyvelerini verir bir an önce opuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız bakıyım
wie geldimi nolmuş kahverengi akıntısı ki
sonuyoooook şafak kaç??????doğumu nerde yapacağın belli oldu mu???güzinden haberiniz var mı???ne çok soru sordum di mikaydirigubbakcemile2
denden cim sen nasılsın nasıl gidiyor. miden nasıl?
[maşallah maşallah bebikimiz kız mı erkek mi???Allahım sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin.....demedi demeyin.....doğum patlamasınndan sonra bir de hamiş patlaması yaşayacağız arkadaşlar,ben çok ümitliyim gelecek aylardan.....
limonluçay aslında zamanında yaptırman daha iyi bhcgyi ama inan iyi ki ben yanında değildim,sonuçta paramızla yaptırdığımız özel bir test o,doktor istemeden lab.lar yapıyor,haddini bildirirdim oradaki görevliye.....klava:
çok sevindim allah bebeğini sana bağışlasın
kucağına sağ salim al inşallah
maşşallah iyiy olmanıza sevindim canım nts niye erken girdin ki erken sayılmaz mı yani? asprini niye kesiyorsunuz canım peki normal doğum için mi canım benim kide 33 haftada yım o yüzden bu kadar sordum.
[maşallah maşallah bebikimiz kız mı erkek mi???Allahım sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin.....demedi demeyin.....doğum patlamasınndan sonra bir de hamiş patlaması yaşayacağız arkadaşlar,ben çok ümitliyim gelecek aylardan.....
saol canım benim sanada gözün aydın hayırlısıyla doğum yapta kucağına al bitanem inş.bizde bakalım çalışmalara devam
ayyy güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim yaa cok duygulanıyo insan böle okuyunca :kedi: asigülcüm ben ilk bebeğimi 29+5 erken dogum yaptım oyüzden doktor artık alalım dedi o da endişeleniyo benle birlikte, aslında benimde bildiğim 32 den sonra giriliyo ama işte 32'yi görürmüyüz korkusunu yaşıyo galiba :) benim dogumum inşallah 38. haftada sezeryanla olacak, aspirini neden kestiğini söylemedi ama doğuma bir kaç hafta kala kesildiğini bende duymuştum ama iğnelere devam dedi...
denden bebişimiz erkek olcak sonra da burdan kız bakcaz minik paşaya :içelim: ayy hayırlısıyla inşallah hepimiz alırız kucagımıza yaaa :Saruboceq:
çok şükür canım,bulantı ve kusmalar devam ediyor çok şükür:dance:bazen 1 hafta boyunca çok kötü oluyorum bazen 3-4 gün iyi sonra yine başlıyor,benim böyle devam edecek sanırım.....Allah bugünümü aratmasın diyorum....evde olmam büyük şans ama,işlerimide evden takip edebiliyorum zaten.....
sen nasılsın......çok az kaldı sizlerin yaaa.....heyecan doruktadır şimdi di mi........
valla inş hamilelik patlaması olacak bende inanıyorum çünküm dualarımız birbirimiz için.
Rabbim bizlere topiğimizdeki hepimize anneliği tatdırsın.
bu arada oğluşum olacak inş teyzesi,..
limon senin günün geçtimi.seni takipteyim. haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?