Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

fundacım iyiyim canım sağol. grip olanlaran uzak durmaya çalışıyorum kendi çapımda. perşembe için dua edin olurmu hayırlısıyla geliyim doktordan son iki gün. keseyi sormuşsun galiba canım bir de kalp atışını. sen gördün dimi keseyi yoksa bebiş göstermedimi sende baya erken öğrendiğin için tama hatırlayamadım canım kusura bakma. öptüm çok

ecesem merhaba bende lütfü beye gitmek istiyorum.muayene ücreti ne kadar acaba artı her gittiğinde ücret ödüyomusun lütfen bilgilendirirsen sevinirim

celenim ya sensiz kaldıık nerdesin benim için dua et perşembe gitcem heyecan dorukta. bişey sorcam sana 3'lü teste kan veriyoruz ya yine. ultrasonla aynı gün mü vermek gerekiyor. ikili gib. ona göre işten izin almak lazım ve sevk almak lazım ondan sordum canım.

cnm teşekkürederim , allah tamamına erdirsin , umarım sorunsuz bi şekilde atlatırsın cnm bu günleri ve beraberinde herkes :) lütfü bey kaç ay korunman gerektiği konusunda bişi söylüyomu? bunu soruyorum çnkü ben beklemek istemiyorum zaten 3 ay gibi bi sürede hamile kalabiliyorum, ama tabi dr. bekle derse uymak zorundayım,

canım biraz beklemeni tavsiye ederim çünkü rahminin toparlanması lazım acele işe şeytan karışır dimi......inşallah bizde birgün alıcaz meleklerimizi kucağımıza

hatice0666 mrb lütfü beyin muayene ücreti 280 TL, bende bir defa gittim, rutin kontrol zamanlarında ücret alıyordur sanırım ?

canım biraz beklemeni tavsiye ederim çünkü rahminin toparlanması lazım acele işe şeytan karışır dimi......inşallah bizde birgün alıcaz meleklerimizi kucağımıza

evt haklısın cnm aslında ama ilk kürtajdan sonra çok dr. gittim kimi 1 ay uterus kendini yenilemiş istersen bekleme dedi kimi 6 ay dolsun dedi ve ben kendi dr dinleyip 6 ay bekledim çok uzun geldi

evt haklısın cnm aslında ama ilk kürtajdan sonra çok dr. gittim kimi 1 ay uterus kendini yenilemiş istersen bekleme dedi kimi 6 ay dolsun dedi ve ben kendi dr dinleyip 6 ay bekledim çok uzun geldi

benim son kürtajımın üstünden 2 sene geçti hala korunuyorum tekrar hamile kalmaya korkuyorum

mrb kızlar ben büyük bi bebek kaybetmiştim, 5aylıktı.. hem suni sancıyla dogum yaptırıldı üstüne de kürtaj yapıldı. bana bi doktor 6 ay korun dedi, bi doktor 3 ay. bende 3 ay korundum, 4. ay hamile kaldım. çok şükür hamileligim iyi gidiyor. zaten rahim kendini çok çabuk toparlayan bi organ. yeterki kürtajda bi enfensiyon oluşmasın. bence herşey yolundaysa 6 ay beklenmemeli, çok uzun bi süre 6 ay. 3,4 ay yetiyor. yinede herkes doktoruyla danışıp karar vermeli

umutluyuz canım değerleri tlf aldım sonuç kağıdını yarın ege üniv. kontrole gittiğimde alacağım hangi aralıkta olduğumu o yüzden bilemiyorum

lalcim ben çok korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan doktor araştırması yapıyorum iyi bir doktor bulmadan hamile kalmak istemiyorum inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına

nazlıcım ben hala göbekten yapıyorum. bi sorun olmadıgı sürece göbekten yapmaya devam edecem galiba. göbek büyüdükçe geriliyor ve zorlanıyor. ama parmak arasına alıp sıkıştırıyorum o zaman hem nispeten daha yumuşak oluyor hemde çok daha kolay oluyor. bi de 45 derece açıyla vuruluyorum. alıştım nazlıcım göbege, sanki kol ve bacaga göre daha kolay gibi. ,
en büyük sorunumuz şu, igneyi yaparken oglum vurmaya başlıyor, parmaklarla sıkıştırıyorum ya göbegimi, bebişimde parmaklarıma vurmaya başlıyor. doktora sorduk tabi. o da güldü, hiç bişey olmaz dedi. şimdilik böyle devam ediyoruz bakalım nazlıcım :1hug:

lalcim ben çok korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan doktor araştırması yapıyorum iyi bir doktor bulmadan hamile kalmak istemiyorum inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına

sevgili hatice korkularını anlıyorum, ben ve bu durumdaki herkes bu korkuyu hep yaşıyoruz. ama bi yerden başlamak lazım. bencede önce iyi bi doktor bul, zaten doktor yönlendirir seni. ama folik asite şimdiden başla bence, zaten vitamin oldugu iiçin hiç bi zararı yok. bütün hamilelerin de kullanması gerekiyor. ben doktora gitmeden başlamıştım. düşük yaptıgım ay baslamıştım. 3 ay sonra doktora gittim bebek istiyorum diye. o da folik asit iç 3ay, ondan sonra bebiş dedi. bense zaten 3aydır kullanıyordum:jeyyar: böylece hamile kalmam için bi engel kalmamış oldu. tabi yine de sen bilirsin canım

canım bu lütfü beyin muayenehane adresi ve telefonu varsa alabilirmiyim. bendede kan pıhtılaşması var ankarada doçent dr. mehmet erdeme gittim gazide ama adam çok yoğun olduğu için ilgisiz geldi malesef. hamile kalmadan birde bu doktoru denemek istiyorum. ama ilgilimi nasıl rahatça arayabilirmiyim kendisini bir sorun olduğunda. birde mail adresini sadece hastalarınamı veriyo acaba yardımcı olursan çok seviniirim

benim son kürtajımın üstünden 2 sene geçti hala korunuyorum tekrar hamile kalmaya korkuyorum

ilk gidişim ama memnun kaldım zaten çok kişiden duymuştum lütfü beyi , korkma cnm sonuçta her şey olacağına varıyor, ne yaparsak yapalım korkunun ecele faydası yok, 10 düşük yapıp şimdi doğum yapan arkaşadım var,

haklısın canım lütfü beyin adresini ve telefonunu alabilirmiyim

cnm ben sana veryim muayenehane nosu 0312-4465299 adresi buradan alırsın, zaten kartındada mail adresi var,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…