sevgili marall merhaba; benim şu andaki doktorum lütfü önderoğlu.... pıhtılaşmayla ilgili testlerimi ilk olarak hacettepede sinan beksaç yaptırdı.... ama kendisi son derece nemrut ve ukala birisi... bir kere gittim bir daha hiç gitmedim...sonra onun bazı testleri yaptırmadığını int. araştırınca farkettim... yine hacettepede yahya büyükaşık isimli hematoloğa gittim...son olarakta tüm bu testleri alıp lütfü beye gittik... ve peşine ertesi ay hamile kaldım... lütfü bey çok beyfendi birisi...başta aşırı rahat bir insan gibi geldi bana , pıhtılaşma önemli bir rahatsızlık değil sokaktaki her üç insandan birinde var kiminin haberi var sizin gibi kiminin hiç haberi yok gibi bişeyler söyledi ve beni tedirgin etti.... ama gebeliğimle beraberki davranışları son derece güven verici...aklıma en ufak bir soru takılsa mail atıyorum bikaç saate cevap veriyo... inşallah sonuna kadar gelebilirsek doktorumuz lütfü bey olcak ... umarım sende memnun kalırsın canım...
sevgili marall merhaba; benim şu andaki doktorum lütfü önderoğlu.... pıhtılaşmayla ilgili testlerimi ilk olarak hacettepede sinan beksaç yaptırdı.... ama kendisi son derece nemrut ve ukala birisi... bir kere gittim bir daha hiç gitmedim...sonra onun bazı testleri yaptırmadığını int. araştırınca farkettim... yine hacettepede yahya büyükaşık isimli hematoloğa gittim...son olarakta tüm bu testleri alıp lütfü beye gittik... ve peşine ertesi ay hamile kaldım... lütfü bey çok beyfendi birisi...başta aşırı rahat bir insan gibi geldi bana , pıhtılaşma önemli bir rahatsızlık değil sokaktaki her üç insandan birinde var kiminin haberi var sizin gibi kiminin hiç haberi yok gibi bişeyler söyledi ve beni tedirgin etti.... ama gebeliğimle beraberki davranışları son derece güven verici...aklıma en ufak bir soru takılsa mail atıyorum bikaç saate cevap veriyo... inşallah sonuna kadar gelebilirsek doktorumuz lütfü bey olcak ... umarım sende memnun kalırsın canım...
cnm teşekkürederim , allah tamamına erdirsin , umarım sorunsuz bi şekilde atlatırsın cnm bu günleri ve beraberinde herkes :) lütfü bey kaç ay korunman gerektiği konusunda bişi söylüyomu? bunu soruyorum çnkü ben beklemek istemiyorum zaten 3 ay gibi bi sürede hamile kalabiliyorum, ama tabi dr. bekle derse uymak zorundayım,
canım biraz beklemeni tavsiye ederim çünkü rahminin toparlanması lazım acele işe şeytan karışır dimi......inşallah bizde birgün alıcaz meleklerimizi kucağımıza
hatice0666 mrb lütfü beyin muayene ücreti 280 TL, bende bir defa gittim, rutin kontrol zamanlarında ücret alıyordur sanırım ?
evt haklısın cnm aslında ama ilk kürtajdan sonra çok dr. gittim kimi 1 ay uterus kendini yenilemiş istersen bekleme dedi kimi 6 ay dolsun dedi ve ben kendi dr dinleyip 6 ay bekledim çok uzun geldi
lalcim benim kontrol perşembe. kalbim gümlüyor heyecandan. elimde steteskop geziniyom ama sadece gurultu var bende:))) olsuuun belki duyarım bir ara sesi diye. benim doktor 12. haftada bıraktırdı folbiolu ama vitamin başladık onun yerine hayırlısı bakalım. bende şimdiye kadar 1.5, 2 kilo civarında aldım 16. hafta bitmek üzere ama zaten yeterince yedek yağım var:)) korkumdan yürüyorum hergün sanırım o işe yarıyor. yoksa şimdiye almıştım baya.sen iğneye nereden devam ediyorsun şu anda göbek zorlamaya başladı beni gerldikçe iğne girmiyorda.
lalcim ben çok korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan doktor araştırması yapıyorum iyi bir doktor bulmadan hamile kalmak istemiyorum inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına
benim son kürtajımın üstünden 2 sene geçti hala korunuyorum tekrar hamile kalmaya korkuyorum
ilk gidişim ama memnun kaldım zaten çok kişiden duymuştum lütfü beyi , korkma cnm sonuçta her şey olacağına varıyor, ne yaparsak yapalım korkunun ecele faydası yok, 10 düşük yapıp şimdi doğum yapan arkaşadım var,
canım bu lütfü beyin muayenehane adresi ve telefonu varsa alabilirmiyim. bendede kan pıhtılaşması var ankarada doçent dr. mehmet erdeme gittim gazide ama adam çok yoğun olduğu için ilgisiz geldi malesef. hamile kalmadan birde bu doktoru denemek istiyorum. ama ilgilimi nasıl rahatça arayabilirmiyim kendisini bir sorun olduğunda. birde mail adresini sadece hastalarınamı veriyo acaba yardımcı olursan çok seviniirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?