Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım tarfilcim amin canım valla artık bende inan bi çocuk görsem hep gözlerim doluyo inşallah hepimiz hamiş kalırız ve bebişlerimizi kucaklarımıza alırız ben yarın doktora gidicem bakalım bu ay olmadı dedim telefonda doktora oda gel bi bakalım falan dedi yarın doktora gidcem sanırım gene yumurta takibi yapılcak sanırım bide gecen ayla bu ay strestenmidin ne dir adetlerim 32 günde olmaya başladı normalde 28-29 günde olurdum buda umarım sorun olmaz kızlar 32 günde olmam

merhaba canım çok çok geçmiş olsun..sakın ümidini kaybetme çok zor biliyorum ama kaybetme.. ben 10 ve 12 haftalık 2 tane bebeğimi kalp durmasıyla kaybettim..
DNA testi dahil herşeye bakıldı faktör V de dahil..ama hiçbirşey çıkmadı ilk doktorum maalesef olabiliyor vs.diye teselli verdi.. ben 4 yıl bir daha çocuk denemedim..
doktorumu değiştirdim yeni doktorum kan pıhtılaşması ile kaybettiğimi düşündü ve yeni hamileliğin iğne ile devam edecek dedi.. bu arada gebelikte hemen
test yapılacaktı tekrar kan pıhtılaşması çıkmasada iğne olacaktım çünkü bu iğne
içindeki bileşenler bununla alakalı sorunları sistemde terslik olursa gideriyormuş..zararlı değil yani pıhtılaşma olmasada.. gecen ay doğum yaptı arkadaşım bu iğnelerle hemde pıhtılaşmasızken kullandı..
gecen sene sonuna doğru bebeğe karar verdik tekrar ve bu geçtiğimiz ocak ayında hamileydim ama talihsizlik sonucu
aldırmak zorunda kaldım kalp durması vs. değil..hamile olduğumu öğrendiğim gün aldırmam gerekti..
eklemlerimden rahatsızlandım üniversite hastanesinde o tedavi için yapılan trombofili paneli testim normal çıktı..
bu arada gebelik geçirdim mi diye sordular kayıplarımı duyunca bir sürü test yaptılar antikorlar dahil..
genetikte bakılan heterezigot ve homozigot testleri var onlardan 2 tane heterezgot olduğum çıktı..buda bebek kayıplarımı açıklıyor..iğne önerdiler hemen clexane 0,6..jinekoloğumunda uygulaması bu olcaktı zaten..
diyeceğim o ki trombofili testin normal olsada diğer testleri yaptırmalısın..üniversite hastanelerinde yapıyorlar bu testleri..
ssk karşılıyor yoksa biraz maliyetli 1000Tl üstünde tutuyor ve çıkması 1 ayı buluyor.. bu yüzden erteleeme derim ben..
bu gün bende test yaptım adetim 4 gün geçmişti hamileyim! şükürler olsunn :))) Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah sağlıklı uzun ömürlü bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur..
sonuçta clexane 0,6 iğne olucam..uzun zamandır folbiol kullanıyorum yarım,
ve bebek aspirini 100 lük..İnşallah hakkımızda hayırlısı olur..
şu an 4+3 üm dr um 6.hafta başlanacak demişti iğneye..bakalım yarın arayacağım sanırım hafta sonuna doğru çağırır keseyi görmek için..
gec kalmaktan endişe ediyorum ama öğrendim ne yaparsan yap olacakların önüne geçemiyorsun işte..
hayırlısı sanada arkadaşım..kısaca hikayemi de anlatmış oldum sevgiler..
yılma sakın denemek lazım keşke demek için..

limonum günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
adet olmuşsun.üzüldüm canım yaaa. ben bu ay cok ümitliydim senden.
vardır bunda da bir hayır deyip yoluna devam edicen canım baska çare yok. inşallah nasibin bu aydadır canım.
öpüyorum seni.

Limonlu çay lütfn kendini yıpratma sakin ol vee gebelik fikrini kafandan silmye çalız biraz canım göreceksin herşey daha kolay olacak

teşekkür ederim canımm...ruhumun ateşi düştü artık çok daha iyiyim..

kuzumm kıyamam inşallah bizde görüces o günleri...

:))) bende dr.a gidicem bugün bakalım ne diycek?
gelince yaz kuzum merak ediyorum...

evet hayatım ya bu ay herkes umutluydu benden..
içinde patlattım herkesin
hayırlısı olsun dediğin gibi ben kaç aydır bekliyorum zaten
ama ilk defa bu ay çok kötü hissettim kendimi belkide hormonlarımın cilvesidir
bu ayki ruh durumum :))

slm arkadaşlar ben 38+0 da sezaryanla doğum yaptım çok şükür ikimizdede herhangi bir sorun yok haber vereyim dedim her kese iyi günler

maşallah bir bebeğimiz daha geldi demek kisağlıklı,mutlu,huzurlu,başarılı bir ömrü olsun sevdikleriyle....

canım allah analı babalı büyütsün inşallah

muco nerelerdesin...hoşgeldin...

günaydın kuzular
limonluçay doktordan gelince yaz canım olanları
asigül nasılsın kuzu bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor

günaydın kuzu
bugün çok sinirliyim annemi istiyorum ya ağlamak istiyorum
eşim beni sinir ediyor ((((
normalinde çok iyidir saolsun ama evi çok dağıtıyor
bende artık çok ağırlaştım iş yaparken çok zorlanıyorum
eğilemiyorum artık diyorum ama yine dinlemiyor kıyafetlerini yere atıyor yine ben eğilip topllamak zorunda kalıyorum sonrada diyorki doktoru hiç dinlemiyorsun doktor sana eğilme demedimi
çıldırıyorum artık eee yere atma ozaman diyorum bende eğilmek zorunda kalmayayım diyorum
ama dinlelyen kim

sen nasılsın buarada kuzu yiğenim nasıl
bu arada güzin bugün doğum yapacaktı galiba
ama nasıl şimdi doğum yaptımı

kızlar ya bu arada dün çok açık renkte kanamam oldu
15 20 dakika sürdü sonra geçti acaba azda olsa suyummu geldi

günaydın kızlar, nasılsınız?
büşracım fırsat bulabilirsem akşam yazarım olmazsa yarın:))
sen nasılsın tatlım oğluş nasıl?

günaydın kızlar, nasılsınız?
büşracım fırsat bulabilirsem akşam yazarım olmazsa yarın:))
sen nasılsın tatlım oğluş nasıl?

canım yukarda yazdım bugün çok sinirliyim patladım artık
ev çok dağınık olunca bende yapmakta zorlanınnca çok sinirleniyorum (
birde dün biraz kanamam oldu gecede kasık ağrım oldu
hala ara ara oluyor onun için tedirginim biraz
ama oğluş iyi galiba tekmelerde azalma yok maşallah :)

ahh bu erkekler hepsi aynı kuzum...
şimdi sana bir erkek daha geliyor
sinirlerini yıpratma şimdiden :)))

ahh bu erkekler hepsi aynı kuzum...
şimdi sana bir erkek daha geliyor
sinirlerini yıpratma şimdiden :)))

saoıl kuzu içime aydınlattın
ben bitanesiyle başa çıkamıyorum
İnşallah oğlum bu konuda babasına benzemez
valla ben benzememesi için elimden geleni yapıcam

kanamayı bilmiyorum ama ağrılar bu aylarda normaldir belki canım
dr.unu bir ara istersen rahatlarsın en azından..
kocişi ve dağınıklığıda çok takma kafana dokunma kıyafetlerine
olduğu yerde kalsın..
benim eşimde bu aralar kıyafetlerini dolabından hariç her yere koyuyor
dokunmuyorum bende bakalım kim galip gelecek :))

kızlar ya bu arada dün çok açık renkte kanamam oldu
15 20 dakika sürdü sonra geçti acaba azda olsa suyummu geldi

ah canım ah bu eşler hep aynı hep aynı...az kaldı canım ya.....çok az kaldı,sen kendini yorma yaaa,bırak yerlerde kalsın dağ gibi olsun giysiler bak o zaman nasıl toplayacak....biliyorum insanın içi rahat etmiyor ama görmeyeceksin artık.....
bu arada nişan mı geldi acaba büşra,derler ya nişandan bir kaç gün sonra doğum olur diye.....ayyyyy doktora git bence baksın,çatı muayenesi oldun mu sen bu arada,bazen ondan sonrada olabiliyormuş hafif kanama..........anaaaaam bende heyecanlandım yaaaaaa

veeee eveeet Güzin doğum yapacaktı,belkide yapmıştır,sonuyok yazar iyi haberlerini inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…