limonluçayseni çok iyi anlıyorum canım bende çok üzülüyorum bugün pazara gittim baktım herkes çoçuğuna bayramlık bişeyler alıyo çok üzüldüm bende olmayan bebeğime bişeyler aldım eve gelince aldıklarıma sarılıp ağladım çok zor rabbim inşallah seneye bayrama bebeklerimiz kucağımızda girmeyi nasip etsin canım rabbim yardımcımız olsun çok zor çokkkkkkkk
merhaba arkadaşlar ben 11 haftalık olması gereken bebeğimi gecen hafta kaybettim.doktora acil gittiğimizde doktor 8 hafta 4 gunluk ıken kalbı durmuş dedi.benim için cok kotu bırgundu.ilk bebegımdı 7 haftalık iken kalp atışlarını duyduk..hersey iyiydi neden oldu anlamadım.kürtaj oldum testler yapıldı ama bişey cıkmadı doktor bugun trombofili paneli testini üni.hastanesınde yaptırmaya çalış dedi,2 ve daha fazla bebek kaayıplarında yapıyorlarmış..ama sen git görüş dedi,eger yaptıramazsan ikinci hamılelıgınde bebek aspirini ve progestoron kullan dedi.acaba ilk bebek kaybında yapılıyor mu bu test?yardımcı olursanız sevinirim.3 ay sonra tekrar bebek istiyorum ve onu da kaybetmekten çok korkuyorum.teşekkür ederim.
Limonlu çay lütfn kendini yıpratma sakin ol vee gebelik fikrini kafandan silmye çalız biraz canım göreceksin herşey daha kolay olacak
limonluçayseni çok iyi anlıyorum canım bende çok üzülüyorum bugün pazara gittim baktım herkes çoçuğuna bayramlık bişeyler alıyo çok üzüldüm bende olmayan bebeğime bişeyler aldım eve gelince aldıklarıma sarılıp ağladım çok zor rabbim inşallah seneye bayrama bebeklerimiz kucağımızda girmeyi nasip etsin canım rabbim yardımcımız olsun çok zor çokkkkkkkk
canım tarfilcim amin canım valla artık bende inan bi çocuk görsem hep gözlerim doluyo inşallah hepimiz hamiş kalırız ve bebişlerimizi kucaklarımıza alırız ben yarın doktora gidicem bakalım bu ay olmadı dedim telefonda doktora oda gel bi bakalım falan dedi yarın doktora gidcem sanırım gene yumurta takibi yapılcak sanırım bide gecen ayla bu ay strestenmidin ne dir adetlerim 32 günde olmaya başladı normalde 28-29 günde olurdum buda umarım sorun olmaz kızlar 32 günde olmam
limonum günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
adet olmuşsun.üzüldüm canım yaaa. ben bu ay cok ümitliydim senden.
vardır bunda da bir hayır deyip yoluna devam edicen canım baska çare yok. inşallah nasibin bu aydadır canım.
öpüyorum seni.
slm arkadaşlar ben 38+0 da sezaryanla doğum yaptım çok şükür ikimizdede herhangi bir sorun yok haber vereyim dedim her kese iyi günler
canım allah analı babalı büyütsün inşallah
günaydın herkese yeni kişiler var ne çok muşuz değil mi?
günaydın kızlar, nasılsınız?
büşracım fırsat bulabilirsem akşam yazarım olmazsa yarın:))
sen nasılsın tatlım oğluş nasıl?
günaydın kuzu
bugün çok sinirliyim annemi istiyorum ya ağlamak istiyorum
eşim beni sinir ediyor((((
normalinde çok iyidir saolsun ama evi çok dağıtıyor
bende artık çok ağırlaştım iş yaparken çok zorlanıyorum
eğilemiyorum artık diyorum ama yine dinlemiyor kıyafetlerini yere atıyor yine ben eğilip topllamak zorunda kalıyorum sonrada diyorki doktoru hiç dinlemiyorsun doktor sana eğilme demedimi
çıldırıyorum artık eee yere atma ozaman diyorum bende eğilmek zorunda kalmayayım diyorum
ama dinlelyen kim
sen nasılsın buarada kuzu yiğenim nasıl
bu arada güzin bugün doğum yapacaktı galiba
ama nasıl şimdi doğum yaptımı
ahh bu erkekler hepsi aynı kuzum...
şimdi sana bir erkek daha geliyor
sinirlerini yıpratma şimdiden :)))
canım yukarda yazdım bugün çok sinirliyim patladım artık
ev çok dağınık olunca bende yapmakta zorlanınnca çok sinirleniyorum(
birde dün biraz kanamam oldu gecede kasık ağrım oldu
hala ara ara oluyor onun için tedirginim biraz
ama oğluş iyi galiba tekmelerde azalma yok maşallah :)
günaydın kuzu
bugün çok sinirliyim annemi istiyorum ya ağlamak istiyorum
eşim beni sinir ediyor((((
normalinde çok iyidir saolsun ama evi çok dağıtıyor
bende artık çok ağırlaştım iş yaparken çok zorlanıyorum
eğilemiyorum artık diyorum ama yine dinlemiyor kıyafetlerini yere atıyor yine ben eğilip topllamak zorunda kalıyorum sonrada diyorki doktoru hiç dinlemiyorsun doktor sana eğilme demedimi
çıldırıyorum artık eee yere atma ozaman diyorum bende eğilmek zorunda kalmayayım diyorum
ama dinlelyen kim
sen nasılsın buarada kuzu yiğenim nasıl
bu arada güzin bugün doğum yapacaktı galiba
ama nasıl şimdi doğum yaptımı
kızlar ya bu arada dün çok açık renkte kanamam oldu
15 20 dakika sürdü sonra geçti acaba azda olsa suyummu geldi
limonluçay sen adetmi oldun.geçmişi okuyamadım.
evet kuzumm(
hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?