Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

lalcim bişey daha sorsam mı sana:)))) tetanoz aşını ne zaman oldun canım sen.

tabi sorabilirsin canım, hepimiz birbirimize sora sora ögreniyoruz dimi kaydirigubbakcemile3 ilk aşımı 22. haftanın içinde oldum, saglık ocagında yaptırdım. 2. aşı ondan tam 1 ay sonra 26. haftada olddu. aslında hiç hatırlamam bu tarihleri ama takvimde işaretliyorum hamilelikle ilgili herşeyi a.s

hamile arkadaşlar size bişey sorucam yaa; ben 8 haftalık hamileyim.. kontrollerimede gidiyorum çok şükür bi sorunum yok.kalp arışınıda duyduk... ama normalde karnımızın büyümesi 4.aydan sonra mı başlıyo... benim karnım birazcık şiş,dışardan bakıldığında hemen anlıyolar hamilemisin diyolar..doktorada sormadım..önemsemedim ama bugün bi arkadaş dedi...sen sanki 2 aylık deil de 3,4 aylık gibi karnın dedi.. sizlerde durum nasılll

sorun bu olsun canim hersey yolundaysa demi ayni durum maalesef bendede var ben hamileligimi ogrendigimde gunum daha gecmemisti bile ama gobus hemen cikti guya saklayacaktim ama gobusu nereye saklican dimi simdi 6 aylik hamileyim ama sanki doguracagim hatta gobusten dolayi artik bir penguen gibi yuruyorum inan cok komik neyse sorun etme boyle seyleri kendine ve bebise iyi bak canim

benim 3-4 aylık olunca karnım çıktı, hatta 4 aylıkken herkes farketmişti. ama ben hamilelikten önce kilo almıştım o yüzden göbegim3, 4 aylıkken anlaşıldı. sen normalde zayıf bi insansan eger erken görülebilir göbegin. ne güzel işte ben çok mutlu olmuştum karnım ıkınca :CüvCüv: bence herşey yolundadır

cevabın için çok tşk ederim canım..ne bileyim bi sormak istedim işte..dediğin gibi kimseye söylemeyelim dedik güya ama her bakan anlıyo ..

sevgili marall ; ben lütfü beye ilk gittiğimde son kürtajımın üstünden zaten 6 ay geçmişti..... o sürede korundum kendi isteğimle toparlanmak uzun zaman aldı çünkü....lütfü bey vajinal ult muayene etti ve rahimle ilgili bir sorun olmadığını , ama folik asit ile asprini en az iki ay kullanmam gerektiğini söyledi.... o yzden bekledim....

ecesem merhaba bende lütfü beye gitmek istiyorum.muayene ücreti ne kadar acaba artı her gittiğinde ücret ödüyomusun lütfen bilgilendirirsen sevinirim

sevgili hatice lütfü beyin ilk muayene ücreti 280 tl imiş ama eski hastalarından 250 tl alıyo.ben her gidişimde 250 tl veriyorum.... 7. haftada kalp atımı için gitmiştik o zaman verdik... 9. haftada kendisi çağırdı.... o zaman almadı... hatta biz alır diye beklemiştik almayınca çok şaşırdık ....lütfü beyin kendisi iyi hoş ama sekteri ve hemşiresi çok suratsız hiç hoşlanmadım onlardan.... bi şey sorcak olduğumda onlarla muhattap olmak yerine mail atıyorum hocaya ...

sevgili reis devrim ;lütfü beyin mail adresi onderolu@hacettepe.edu.tr....ben kendisiyle ilk defa mail yoluyla görüştüm ... daha önce sinan beksaça yaptırdığım testlerin sonuçlarını ve verdiği ilaçların isimleri ile kullanma şeklini mail attım .... o zaman hastası değildim sağolsun hemen cevap verdi...cep telefonunu bildiğim kadarıyla vermiyo.... çünkü 7. haftada gittiğimde acil bir durum olursa size nası ulaşıcaz diye sordum.... oda eğer kanaman olursa hiç randevu almadan direk buraya gelceksin.... hafta sonu yada gece olursa yapacak bişey yok yatıcaksın dedi... kanama olduğunda buraya çağırmamın nedeni kanamanın nerde olduğunu tespit etmek içindir dedi....yoksa yatıp dinlenmekten başaka yapılacak bişey yok dedi... ...çok şükür şu ana kadar öyle bişey başıma gelmedi...şimdilik aklıma gelenler bunlar sormak istediğin başka soru varsa seve seve cevaplarım canım...

umutluyuz canım değerleri tlf aldım sonuç kağıdını yarın ege üniv. kontrole gittiğimde alacağım hangi aralıkta olduğumu o yüzden bilemiyorum

inşallah bir problem yoktur bu arada bende protein s nin sonucunu arkadaşa sordurdum kanımda pıhtılaşma varmış düşükler o yüzden olabilirmiş

reisdevrim37 mrb , şimdi farkettim il kastamonu diyor, kast.da doktorun kim? öğrnebilirmiyim ,

inşallah bir problem yoktur bu arada bende protein s nin sonucunu arkadaşa sordurdum kanımda pıhtılaşma varmış düşükler o yüzden olabilirmiş

canım konuyu tam olarak bilmiyorum ama kan pıhtılaşması düşüğe neden oluyo tabiki bilgin olsun..ben 1 kez düşük yaptım kan pıhtılaşması yüzünden olduğu anlaşıldı.. sonra folic asit ve bebe aspirini kullanmaya başladım hamile kalana kadar ..düşükten 5 ay sonra hamile kaldım şimdi 8 haftalık hamileyim.günde 1 tane clexane adında bir iğne göbekten veya kolumdan oluyorum.kan pıhtılaşmasını önlüyor.çok şükür şimdilik hamileliğimde bir sorun yok.. tek sıkıldığım şey hergün iğne olmak o kadar.

cevabın için teşekkür ederim lal baktım bende o sitye.zaten 32 haftaya kadar yukarı cıkmazsa kontrol altına alınıyormusuz risk oluyormus.zamanım var dediğin gibi.düzelecektir inşallah.

nazlıcım lal cvp vermiş ama ben tetenoz asımı dün yaptırdım.sağlık ocağına kayıt yaptırmak için gittim 16 haftanın içinde olunca yapalım dediler.1 ay sonra yanı 5 aylıkken 2. tetenoz asısını yaptıracağım.bence sen garanti olsun sağlık ocğına git ve sor bence.kayıt yaptırdınmı bilmiyorum ama kayıt da yaptırmıs olursun.

anladım cnm, teşekküredrim,

Sidocum iyi oldugunuza cok sevindim canim. Insallah birdaha böyle birsey yasamassin.
Yeni Arkadaslar gelmis, hos geldiniz kizlar , hamile olanlari kutluyorum Allah tamamina erdirsin.
Düsük yasayan Arkadaslarada cok cok gecmis olsun.

Canim benimde Faktör 5 ve Faktör 2 negativ yani onlar normal cikti.
Protein S enfazla 130 olmasi lazimken benimki 130 üzerinde cikti. Birde MTHFR Heterezogiti bulundu.
Bazi doktorlar igneye gerek yok sadece yüksek dozda folik asit kullan dediler ve ben 4. bebegimde sadece aspirin 80 mg ve folik asit 5 mg kullandim ve bebegimin kalp atislarini yine alamadik, dogru dürüst gelismedi ve 8 . haftada kürtaj oldum.
Türkiyedeki doktorlar bu igneyi mutlaka kullanman lazim dediler ve bende almanyada bu igneleri bana yazacak doktor aradim kac tane sehirdeki doktorlara e-mail attim ve sonunda Allaha Sükür buldum ve ben iki aydir Adetimin 15. gününde ignelere basliyorum takii tekrar adet gelene kadar ondan sonra birakiyorum eger hamile kalirsam devam etmem gerektigini söyledi doktor Ignemin adi Fraxiparin 0,3 ml.
Ben bu sefer mutlaka bu ignelerle denemek istiyorum zaten kaybedecek birseyim yok 4 düsükten sonra. :1no2:

gelgitcim anladım canım ben daha yaptırmadım kaydımı aslında yaptırmak lazım. ben şimdi 16 haftayı bitiriyorum. gidip soruyım bari.16. hafta erken gibi gelmişti bana. demek yapılabiliyor.

lalcim sağol caım sanada cvp için. o zman sorular devam ediyorkaydirigubbakcemile3 seninde oğlan ya. bana 12 haftada oğlan gibi dedi ama bakalım. hareketleri ne zman iyice hissediyorsun.oğlanlar daha erken belli edermişde ondan sordum canım

canım teşekkür ederim cevabın için....önemli olan doktorun iyi olması değilmi zaten diğerleri onemli değil....benim doktorumda iyiydi ama beni aydınlatmıyordu çok konuşmuyordu bana sadece folik plus kullan yeterli dedi aspirine kalp atışını duyunca başlarız dedi ama ben 2 gebeliğimdede kalp atışını duyamadım hep 5. 6. haftalarda sorun çıkıyo onun için bırakmaya kara verdim doktorumu

cnm çok geçmiş olsun sanada, geç bile kalınmış iğne tedavisi için bence bu sefer olumlu sonuç alırsın, bende 2. gebeliğimde folicplus ve bilinçsizce bebe asprini kullanmıştım ( tst falan yaptırmadan, hoş niye kullandığmı bu kadar net bilmiyordum) ama bir işe yaramadı, zaten sonra dr bana tek başına hiç bir işe yaramayacağını söledi
tedaviye yanıt vermiyen çok nadir insan var ,rahat olmak lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…