haklısın canım lütfü beyin adresini ve telefonunu alabilirmiyim[/QUOTE
cnm teli diğer arkadaşa da yazdım : 0312- 4465299 adresini istersin buradan gaziosmanpaşa da
lalcim bişey daha sorsam mı sana:)))) tetanoz aşını ne zaman oldun canım sen.
hamile arkadaşlar size bişey sorucam yaa; ben 8 haftalık hamileyim.. kontrollerimede gidiyorum çok şükür bi sorunum yok.kalp arışınıda duyduk... ama normalde karnımızın büyümesi 4.aydan sonra mı başlıyo... benim karnım birazcık şiş,dışardan bakıldığında hemen anlıyolar hamilemisin diyolar..doktorada sormadım..önemsemedim ama bugün bi arkadaş dedi...sen sanki 2 aylık deil de 3,4 aylık gibi karnın dedi.. sizlerde durum nasılll
hamile arkadaşlar size bişey sorucam yaa; ben 8 haftalık hamileyim.. kontrollerimede gidiyorum çok şükür bi sorunum yok.kalp arışınıda duyduk... ama normalde karnımızın büyümesi 4.aydan sonra mı başlıyo... benim karnım birazcık şiş,dışardan bakıldığında hemen anlıyolar hamilemisin diyolar..doktorada sormadım..önemsemedim ama bugün bi arkadaş dedi...sen sanki 2 aylık deil de 3,4 aylık gibi karnın dedi.. sizlerde durum nasılll
sorun bu olsun canim hersey yolundaysa demi ayni durum maalesef bendede var ben hamileligimi ogrendigimde gunum daha gecmemisti bile ama gobus hemen cikti guya saklayacaktim ama gobusu nereye saklican dimi simdi 6 aylik hamileyim ama sanki doguracagim hatta gobusten dolayi artik bir penguen gibi yuruyorum inan cok komik neyse sorun etme boyle seyleri kendine ve bebise iyi bak canim
ecesem merhaba bende lütfü beye gitmek istiyorum.muayene ücreti ne kadar acaba artı her gittiğinde ücret ödüyomusun lütfen bilgilendirirsen sevinirim
canım bu lütfü beyin muayenehane adresi ve telefonu varsa alabilirmiyim. bendede kan pıhtılaşması var ankarada doçent dr. mehmet erdeme gittim gazide ama adam çok yoğun olduğu için ilgisiz geldi malesef. hamile kalmadan birde bu doktoru denemek istiyorum. ama ilgilimi nasıl rahatça arayabilirmiyim kendisini bir sorun olduğunda. birde mail adresini sadece hastalarınamı veriyo acaba yardımcı olursan çok seviniirim
umutluyuz canım değerleri tlf aldım sonuç kağıdını yarın ege üniv. kontrole gittiğimde alacağım hangi aralıkta olduğumu o yüzden bilemiyorum
canım bu lütfü beyin muayenehane adresi ve telefonu varsa alabilirmiyim. bendede kan pıhtılaşması var ankarada doçent dr. mehmet erdeme gittim gazide ama adam çok yoğun olduğu için ilgisiz geldi malesef. hamile kalmadan birde bu doktoru denemek istiyorum. ama ilgilimi nasıl rahatça arayabilirmiyim kendisini bir sorun olduğunda. birde mail adresini sadece hastalarınamı veriyo acaba yardımcı olursan çok seviniirim
inşallah bir problem yoktur bu arada bende protein s nin sonucunu arkadaşa sordurdum kanımda pıhtılaşma varmış düşükler o yüzden olabilirmiş
sevgili marall ; ben lütfü beye ilk gittiğimde son kürtajımın üstünden zaten 6 ay geçmişti..... o sürede korundum kendi isteğimle toparlanmak uzun zaman aldı çünkü....lütfü bey vajinal ult muayene etti ve rahimle ilgili bir sorun olmadığını , ama folik asit ile asprini en az iki ay kullanmam gerektiğini söyledi.... o yzden bekledim....
kızlar az önce arkadaşım kendi doktoruna benim sonuçları sormuş bende de pıhtılaşma varmış protein s biraz yüksekmiş kılcal damarlarda pıhtılaşma varmış.arkadaşlar faktör5 normal olup protein s yüksek olan arkadaşlar var mı benim gibi?
cevabın için teşekkür ederim lal baktım bende o sitye.zaten 32 haftaya kadar yukarı cıkmazsa kontrol altına alınıyormusuz risk oluyormus.zamanım var dediğin gibi.düzelecektir inşallah.
nazlıcım lal cvp vermiş ama ben tetenoz asımı dün yaptırdım.sağlık ocağına kayıt yaptırmak için gittim 16 haftanın içinde olunca yapalım dediler.1 ay sonra yanı 5 aylıkken 2. tetenoz asısını yaptıracağım.bence sen garanti olsun sağlık ocğına git ve sor bence.kayıt yaptırdınmı bilmiyorum ama kayıt da yaptırmıs olursun.
şimdi testlerime baktım
protein s 72,3 normal değeri 53,2-109,1
protein c 82,10 normal değeri 70-140
sevgili hatice lütfü beyin ilk muayene ücreti 280 tl imiş ama eski hastalarından 250 tl alıyo.ben her gidişimde 250 tl veriyorum.... 7. haftada kalp atımı için gitmiştik o zaman verdik... 9. haftada kendisi çağırdı.... o zaman almadı... hatta biz alır diye beklemiştik almayınca çok şaşırdık ....lütfü beyin kendisi iyi hoş ama sekteri ve hemşiresi çok suratsız hiç hoşlanmadım onlardan.... bi şey sorcak olduğumda onlarla muhattap olmak yerine mail atıyorum hocaya ...
Canim benimde Faktör 5 ve Faktör 2 negativ yani onlar normal cikti.
Protein S enfazla 130 olmasi lazimken benimki 130 üzerinde cikti. Birde MTHFR Heterezogiti bulundu.
Bazi doktorlar igneye gerek yok sadece yüksek dozda folik asit kullan dediler ve ben 4. bebegimde sadece aspirin 80 mg ve folik asit 5 mg kullandim ve bebegimin kalp atislarini yine alamadik, dogru dürüst gelismedi ve 8 . haftada kürtaj oldum.
Türkiyedeki doktorlar bu igneyi mutlaka kullanman lazim dediler ve bende almanyada bu igneleri bana yazacak doktor aradim kac tane sehirdeki doktorlara e-mail attim ve sonunda Allaha Sükür buldum ve ben iki aydir Adetimin 15. gününde ignelere basliyorum takii tekrar adet gelene kadar ondan sonra birakiyorum eger hamile kalirsam devam etmem gerektigini söyledi doktor Ignemin adi Fraxiparin 0,3 ml.
Ben bu sefer mutlaka bu ignelerle denemek istiyorum zaten kaybedecek birseyim yok 4 düsükten sonra. :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?