Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

SONUYOK canım benim Allah kolaylıkla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin dua etmeyi unutma bizlere de şimdiden ellerimiz halaya hazır haaa haberini alınca start verecez halay çekmeye.

esindirim .!.:
Ah kurban olurum ben onaaa Dr ne dedi kanamalar için? Çok çok sevindim canım benim Allah daha iyi etsin İnşallah ikinizi de

Canim benimki kanama değil kahverengi bı leke drum rahim büyüme yaptıgı için bu haftalarda normal stres yapma dedi bende öyle yapıyorum bakalım hayırlısı canım suan elimde utrasyon resmi var durup durup ona bakıyorum deli gibi

slm kızlar sık sık giremiyorum geçmişide takip edemiyorum ama aklım hep burda dualarımda hep sizinle inanın buna
öncelikle SONUYOK canım başınız sagolsun

adetim bitti bu ay son korunmamız inşallah bu aydan sonra korunmayı bırakıcaz
bununla beraber aspirine başlıycam
sonra ankaraya gidip mthfr testlerini yaptırıp doktora gidicem
bu gittiğim 6. doktor olucak
bakalım bunun söyledikleri beni tatmin edebilecek mi
düşükten sonraki 2. adetim
2 aydada siyah ve kahverengi akıntıyla başladı kanamam ve çok az sürdü
vardır bundada bi hayır

sizler nasılsınız neler yapıyosunuz

WİE cim iyi olmana inan çok sevindim dualarımdasın
rabbim hayırlı gebelikler ve dogumlar nasip etsin

çok tebrik ederim wie ne kadarlık hamilesin
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
sağlıklı ve uzun ömürlü güzel bir bebeğin olur

kızlarr merabalarrr bende arnıza katıldıım bende yeni hamleyim 5 haftalık ve kn pıhtılaşmasıı var iğnelere başladıkk birbirimize yardımcıı olursakk sevinirimm

kızlarr merabalarrr bende arnıza katıldıım bende yeni hamleyim 5 haftalık ve kn pıhtılaşmasıı var iğnelere başladıkk birbirimize yardımcıı olursakk sevinirimm

merhaba hoşgeldin vee tebrikler.. 5. haftada erken başlamışsınız iğneye
kalp atışı görüldümü ?

merhaba hoşgeldin vee tebrikler.. 5. haftada erken başlamışsınız iğneye
kalp atışı görüldümü ?

yok canım bu ayın 13 de randevumuz var o gün gözükecekk evt hemen başladımm çünkü daha önce 3 düşük yaptımm bu sefer hemen başladık kızlar bu sayfaya direk nasıl girebilirim kadınlar kulubüne girdikten sonra

Canım benim iyi hoş da benim kuzular 7. haftayı görmediler ki hiç o nasıl olcak?
canım malesef bende 7. haftayı göremedim ve ayrıntılı araştırmalarda farklı sorunlar tespit edildi ...tek derdim kan pıhtılaşması değil benim ...

baharçelik canım Allah rahmet eylesin...mekanını cennet etsin rabbim...
Ama çok şükür ki muradına ermiş...gözü açık gitmemiş teyzemizin ....

canım hoşgeldin Rabbim hayırlısıyla kavuştursun bebeğine kk Foruma gir- kadın ve çocuk sağlığı başlığı altındaki gebelik e tıkla açılan sayfayı da sık kullanılanlara ekle zaten topiğimizde gebelik başlığı altında hep elinin altında olur ben öyle yapıyorum

Yanlış anladığıma hiç bu kadar sevinmemiştim İnan korkmuştum Allahım sen esirge dedim Şimdi sen böyle söyledin ya içim rahatladı zaten dr sölemiş sana endişe edilecek birşey yokmuş.

canım malesef bende 7. haftayı göremedim ve ayrıntılı araştırmalarda farklı sorunlar tespit edildi ...tek derdim kan pıhtılaşması değil benim ....

Anladım canım hayırlısı olsun iğneler kürler vesile olur İnşallah Allahım engel olan dertlerimize deva hastalıklarımıza şifa versin...

anaaaaammmmmmm sonuyoooookk şimdi okudum nasıl heyecanlandım yaa,sağlıcakla kavuşursun kızına inş. darısı tüm isteyenlerin başına

Baharçelik başınız sağolsun canım.....
oğluşunla senin iyi olmana sevindim......

arkadaşlar bu arada Melek76 dan Sonuyok devralmıştı listeyi,şimdide Sonuyok tan birinin devralması gerekiyor,alıntı yaptıktan sonra mesajın içeriğine girip değişiklik yapacaksınız,birer hafta ekleyeceksiniz her Çarşamba güncelliyordu Sonuyok,ve tabii yeni hamişlerimizide ekleyeceksiniz........yok mu gönüllüüüüü,yok mu umuda ihtiyaçççççç

başın sağolsun canım.allah geride kalanlara sabır versin.
oğluşunun iyi olmasına sevindim.kulaklarından öp,kokla benim için.

hamileliğin hayırlı olsun.allah sonuna ulaştırsınnnn.

baharçelik canım başınız sağolsun üzme kendini bebişinde hisseder allah babaanneni cennete gönderir inş
evet sonuvarmış ve kısmetse yarın bebeğime kavuşunca daha iyi anlıcam inş

bu arada denden çok haklısın umudaaa ihtiyacı yok kimsenin galiba bu güzelim listeyi lütfen güncelleyin ben çok severek yaptım

ben bir duş alıp yatayım malum yarın başım çok kalabalık olacak allah herkese böyle tatlı telaşlar versin hastaneye yatmanın en güzel yanı en mutlu olarak gidilen ve gönülden isteyerek ameliyat olunan bir durum ne tuhaf değilmi
uyurum inş diye umud ediyorum zaten çok uykum geldi hakkınızı helal edin rabbim yardımcımız olsun hoşçakalın

merhabayınnnnn kıslarrrrrr....bu liste için ben gönüllüyüm canlarımmmm...ama tüm topik ahalisindende yardım istiyorum...kaçırdığım unuttuğum düzeltmeler için özelden msj atarlarsa bende listemizi seve seve güncellerim........ sizde kabul ederseniz tabiiii:)

ayy hadi bakalım canım sende çalısmalara başlarsın artık kızlar ben bu aydan çok umutluyum sanki hamiilelik bekleyen arkadaslardan oguzel haberi alacaz hayirlisiyla Allahım herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…