selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz oğlumla çok şükür dün akşam babannemi kaybettik. aslında babamın amcasının eşi ama kendi babanemlerle bir arada oldukları için küçüklüğümden alışmışım baban demeye onada çok üzgünüm çok ağladım oğlumda huzursuz oldu ama elimde değil. yaa pazartesi günü yarı kırkımız için gittik. babaanneme oda çıktı yukarı mevlüte gelememişti hasta diye aylardır evden çıkmıyodu. oğlumu öptü sevdi. ölsemde gam yemem torunumun bebesinide gördüm dedi ve o kadar iyiydi ki sanki hiç hasta değilmiş gibi güldük sohbet ettik. ertesi gün akşam kaybettik. çok üzgünüm çok.
neyse canınızı sıktım kusuruma bakmayın. sonuyokcum canım hadi sende yolun sonuna geldin bak. sonuvarmış demek ki. hayırla sağlıkla bir avazda kurtul inşallah.
kızlar benimki yine ağlıyo hepinizi öpüyorum çok kendinize iyi bakın[/QUO
canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.... sen nasılsın bebiş nasıl gel arada anlat bişeyler... :)
esindirim .!.:Ah kurban olurum ben onaaa Dr ne dedi kanamalar için? Çok çok sevindim canım benim Allah daha iyi etsin İnşallah ikinizi de
Canim benimki kanama değil kahverengi bı leke drum rahim büyüme yaptıgı için bu haftalarda normal stres yapma dedi bende öyle yapıyorum bakalım hayırlısı canım suan elimde utrasyon resmi var durup durup ona bakıyorum deli gibi
kızlarr merabalarrr bende arnıza katıldıım bende yeni hamleyim 5 haftalık ve kn pıhtılaşmasıı var iğnelere başladıkk birbirimize yardımcıı olursakk sevinirimm
merhaba hoşgeldin vee tebrikler.. 5. haftada erken başlamışsınız iğneye
kalp atışı görüldümü ?
canım malesef bende 7. haftayı göremedim ve ayrıntılı araştırmalarda farklı sorunlar tespit edildi ...tek derdim kan pıhtılaşması değil benim ...Canım benim iyi hoş da benim kuzular 7. haftayı görmediler ki hiç o nasıl olcak?
selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz oğlumla çok şükür dün akşam babannemi kaybettik. aslında babamın amcasının eşi ama kendi babanemlerle bir arada oldukları için küçüklüğümden alışmışım baban demeye onada çok üzgünüm çok ağladım oğlumda huzursuz oldu ama elimde değil. yaa pazartesi günü yarı kırkımız için gittik. babaanneme oda çıktı yukarı mevlüte gelememişti hasta diye aylardır evden çıkmıyodu. oğlumu öptü sevdi. ölsemde gam yemem torunumun bebesinide gördüm dedi ve o kadar iyiydi ki sanki hiç hasta değilmiş gibi güldük sohbet ettik. ertesi gün akşam kaybettik. çok üzgünüm çok.
neyse canınızı sıktım kusuruma bakmayın. sonuyokcum canım hadi sende yolun sonuna geldin bak. sonuvarmış demek ki. hayırla sağlıkla bir avazda kurtul inşallah.
kızlar benimki yine ağlıyo hepinizi öpüyorum çok kendinize iyi bakın
yok canım bu ayın 13 de randevumuz var o gün gözükecekk evt hemen başladımm çünkü daha önce 3 düşük yaptımm bu sefer hemen başladık kızlar bu sayfaya direk nasıl girebilirim kadınlar kulubüne girdikten sonra
Canim benimki kanama değil kahverengi bı leke drum rahim büyüme yaptıgı için bu haftalarda normal stres yapma dedi bende öyle yapıyorum bakalım hayırlısı canım suan elimde utrasyon resmi var durup durup ona bakıyorum deli gibi
canım malesef bende 7. haftayı göremedim ve ayrıntılı araştırmalarda farklı sorunlar tespit edildi ...tek derdim kan pıhtılaşması değil benim ....
başın sağolsun canım.allah geride kalanlara sabır versin.selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz oğlumla çok şükür dün akşam babannemi kaybettik. aslında babamın amcasının eşi ama kendi babanemlerle bir arada oldukları için küçüklüğümden alışmışım baban demeye onada çok üzgünüm çok ağladım oğlumda huzursuz oldu ama elimde değil. yaa pazartesi günü yarı kırkımız için gittik. babaanneme oda çıktı yukarı mevlüte gelememişti hasta diye aylardır evden çıkmıyodu. oğlumu öptü sevdi. ölsemde gam yemem torunumun bebesinide gördüm dedi ve o kadar iyiydi ki sanki hiç hasta değilmiş gibi güldük sohbet ettik. ertesi gün akşam kaybettik. çok üzgünüm çok.
kızlar benimki yine ağlıyo hepinizi öpüyorum çok kendinize iyi bakın
kızlarr merabalarrr bende arnıza katıldıım bende yeni hamleyim 5 haftalık ve kn pıhtılaşmasıı var iğnelere başladıkk birbirimize yardımcıı olursakk sevinirimm
anaaaaammmmmmm sonuyoooookk şimdi okudum nasıl heyecanlandım yaa,sağlıcakla kavuşursun kızına inş. darısı tüm isteyenlerin başına
Baharçelik başınız sağolsun canım.....
oğluşunla senin iyi olmana sevindim......
arkadaşlar bu arada Melek76 dan Sonuyok devralmıştı listeyi,şimdide Sonuyok tan birinin devralması gerekiyor,alıntı yaptıktan sonra mesajın içeriğine girip değişiklik yapacaksınız,birer hafta ekleyeceksiniz her Çarşamba güncelliyordu Sonuyok,ve tabii yeni hamişlerimizide ekleyeceksiniz........yok mu gönüllüüüüü,yok mu umuda ihtiyaçççççç
kvrck .!.:slm kızlar sık sık giremiyorum geçmişide takip edemiyorum ama aklım hep burda dualarımda hep sizinle inanın buna
öncelikle SONUYOK canım başınız sagolsun
adetim bitti bu ay son korunmamız inşallah bu aydan sonra korunmayı bırakıcaz
bununla beraber aspirine başlıycam
sonra ankaraya gidip mthfr testlerini yaptırıp doktora gidicem
bu gittiğim 6. doktor olucak
bakalım bunun söyledikleri beni tatmin edebilecek mi
düşükten sonraki 2. adetim
2 aydada siyah ve kahverengi akıntıyla başladı kanamam ve çok az sürdü
vardır bundada bi hayır
sizler nasılsınız neler yapıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?