Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

teşekkürler canım iğneyi sadece koldan vurulsan olmuyor mu göbekten daha mı etkili oluyormuş bir de senin pıhtılaşma olduğu haangi testte anlaşıldı

canım benim kolay değil yaşadıklarımız seni çok iyi anlıyorum flaxiparini adetinin başladığı günden sayarak yumurtlama günündemi vuruluyorsun yani 15. gününden başlayarak adetine kadar mı vuruluyorsun.

Çalıkuşu umarım faydası olur iğnelerin ben olacağına inanıyorum moralini bozma canım herşey daha güzel olacak hissediyorum

nazlıcım ben 3 aylıkken kalp atışı gibi pıt pıt atışlar hissediyordum sadece. 16 haftadan sonra hissediyosun zaten ama ben en net hareketi 18 haftalıkken hissetmiştim. tekme atmıştı. zaten 18-20 haftadan sonrası çok zevkli geçiyo, tekme tokat seninde yakında başlar ogluşun delikafadulden

bu arada kızlar doktorum 34 hafta bitince coraspini bırakacaksın dedi.
ŞEN, CELEN sizler bırakmışmıydınız? benim sadece mthfr homozigot.

kızlarr bişi merak ettim bu iğnelere gebelikten öcemi başladınız? yada asprine? öncesindede mi tedavi uyguladı doktolarınız uyguladıysa ne kadar süre?

nazlıcığım iyi olmana çok sevindim ben inanıyorum hiç bir sorun yaşamadan küçük meleğini kucağına alacaksın dualarım seninle ben keseyi gördümpazartesi 5+2 günlükken 7 mm beta-hcg 3500 yarın tekrar beta hcgye bakılacak duruma göre ultrasona gireceğim terar kızlar benim içinde dua edin inşallah bir sorun çıkmaz herşey normale dönüp kalp atışlarını duyduktan sonra rahatlıyacağım diğer testlerim normal çıktı :1no2:

kızlarr bişi merak ettim bu iğnelere gebelikten öcemi başladınız? yada asprine? öncesindede mi tedavi uyguladı doktolarınız uyguladıysa ne kadar süre?

canım biz aspirini gebelikten önce gebeliği öğrendikten sonra iğnelere başladık gebelikten önce folbiol ve b12 kullandık gebeliktede devam ediyorum canım a.s.

merhaba arkadaşlar banada dr kan pıhtılaşması vede bebeğin gelişme geriliği yaşadığını + amnios sıvının az olduğu sölendi ve bu mart ayında gitceğiz o zaman hem cinsiyetini hemde sıvının ne durumda olduğunu görceğiz ve şuan ilaç kullanıyorum vitamin bebe aspirini demir ilaçı gibi ....

bu arada kızlar doktorum 34 hafta bitince coraspini bırakacaksın dedi.
ŞEN, CELEN sizler bırakmışmıydınız? benim sadece mthfr homozigot.

canım benimde mthfr homozigot sadece aspiinimi bırakacaksın iğneyı kullanmaya devam mı edeceksin bana daha cok var gerçi ama merak ettim.

canım biz aspirini gebelikten önce gebeliği öğrendikten sonra iğnelere başladık gebelikten önce folbiol ve b12 kullandık gebeliktede devam ediyorum canım a.s.

teşekkürederim cnm , ben henüz test sonuçlarımı bekliyorum ama pıhtılaşma problemi çıkacağını düşünütyorum, yaşananlar hemen hemen aynı, birde alakası varmıdır bilmiorum ama test için kan alırlarken kan gelmedi hemşire pıhtılaştı dedi, kan hatasımısın diye sorup beni korkuttu ( iiyiki bu site ve sizler varsınız ...

merhb canım sanırım doktorun sana gebelikten önce başla dedi iğnelere.banada geblik öncesi başlattı sadece iğne ben 3 ay boyunca kullandım ve hamile kalamdım.anladımkı iğneleri vuruldukca stres yapıyorum.bosuna vuruluyormusum gibi geliyordu.doktorumun bilgisinde iğneleri bıraktım 2 ve bebe aspirirnine başladım hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez iğnelerede başladım ikisini bir kullanıyorum şimdi.

bol bol su iç canım yudum yudum az ama sık iç.direk diklersn böbreklerine yudum yudum yavaşca içersen ebebğine yarar içtiğin su.gunde en az 3 litre içmeye calış.ve meyve yerken su oranı fazla olan meyveleri tuketmeye calış.faydasını göreceksin.

cnm allah yardımcın olsun, inşallah sağsalim bebişini kucaklarsın, anlamadığım sen hamileliğinde mi öğrendin bu problemi? neden iğne vermedi dr ?

cnm bana dr öyle demedi ama benimde kafam karıştı, kimine sadece asprin kimine iğne + asprin kimine gebelik öncesi iğne yada asprin her dr başka başka ? insanın kafası karışıyor, ben ilkinden sonra bebe asprni kullandım hamile kaldığımda bi işe yaramadı, henüz yeni kürtaj oldum ve sonucumu bekliyorum sanırım kan pıtılaşması dedi dr ama öyle çımasa bile birdahakine iğne tedavisiyle başlıcağını söledi.

heyooo hiç birinin bana tekme atmasını bu kadar istememiştim hihoyyyt. Allahım ya inşallah gelirim o günlere hayırlısıyla. bol bol su içmeye çalışıyorum. yoğurt, peynir, yumurta, ceviz başka liste başı besin varmı atladığımkaydirigubbakcemile3. doktora gitmeden tatlı yiycem hareketlensin diye.anam anam son 1 gün panik yok kızım sakiiinnnn:roflol:

marall sanırım doktorlar hepimizin gen mutasyonuna, kilosuna, gebelik kayıplarına vb.. değişkenlere bağlı olarak tedavi veriyor. ben sadece aspirin ve folik asit aldım. kalır kalmaz iğne eklendi bunlara. ama önemli olan bu alanda deneyimli olan bir doktorla bu işi götürmek. çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda hamile kalıp bebeğine kavuşursun sağlıkla.

teşekkürederim cnm, inşallah, evet doktorunu i seçip ona güvenmekten başka çare yok sanırım.

gelgitcim maşallah yarılamışsın bende mthfr homozigotum iğnenin dozu kaç günde kaç defa vuruyorsun ve aspirinde kullanıyormusun diyet yapıyormusun herşey istediğin gibi olsun ...

selam arkadaşlar bişey sorucam benim det günüm 14 gün geçti dün test yaptım çok hafif ikinci çizgi çıktı bu gün adet gördüm sizce bunun anlamı ne beni gören varsa cvp yazsın lütfennnnnnnn:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…