Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben ve oğlum çok şükür iyiyiz ben inek o manda emişip duruyoruz. şu satırları yazarken bile bir yandan kucağımda emiyor. sizleri ihmal etmek istemiyorum ama evde netim yok anneme indiğim zamanlarda oğlum da müsade edince girmeye çalışıyorum. bu arada sonuyok sezaryen ile doğum yapmış facade fotolarıda var kuzumuzun

ne kaadar güzel Rabbim hepimize "sonu yok" gibi mutlu bir son yaşamayı nasip etsin..
Sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin Rabbim.. sonu yok içinde çok sevindim..
amiiiinnn

Ah kurban olurum ben ona yaaaa

merhabalar aranızda innohep iğne kullanan varmı ben kendim yapmaya çalışıyorum 2 düşük yaptım ve 5 haftalık hamileyim acaba yanlış mı yapıyorum iğneleri diye şüpheleniyorum cevaplarınızı bekliyorum

Okurken çok güldüm kendime çünkü ben hamile kalmayı falan takmıyorum ben doğurdum da doğum iznini düşünüyorum iyi mi Coraspin mevzusuna gelince ilk gebeliğimde bilmeden genital mantar ilacı kullanmıştım ve pıhtılaşma sorunu olduğunu bimediğim için hep o ilaç ve fitiller yüzünden olduğunu düşünüp kahretmiştim kendimi bilinçaltıma o kadar işlemiş ki ben alabileceğim önlemi alayım gerisini Rabbime bırakayım derken baya abartıyorum bazen. bir de bazı uzmanlar folik asite 3 ay önceden başlanmalı diyor bazıları önemli bulmuyor kafamı karıştırıyor bu durum. Tabi bunlar biraz da bahane bana zaman ölçmek doğru değil ama ister istemez hesaplıyorum engel olamıyorum:)

selam kıslarr
doğurdum geldim şükürler olsun rabbim şirin bir kız nasip etti bana uzun ömürlü sağlıklı yaşasın inş
bu arada sezeryan doğum oldu kızım 4 kilo 51 cm doğdu şükür sağlık sorunu yaşamadık sanırım çok az bir sarılığı var galiba gözlerindn anladım salı günü dr götürücem
iğneyi doğumdan 4 gün evvel kestim coraspini 35. haftada kesmişstim zaten
doğumdan sonra drum 6 hafta kadar daha iğnelere devam dedi emboli rski için doğumdan 24 saat sonra başladım yine devam ediyorum iğnelere ama hiç umurumda değil çünkü minişim kollarımda
çok mutluyum öyle güzel ki kokusu cennetten gelmiş bir melek gibi allahım herkese nasip etsin rabbime ne kadar şükretsem az

canım çok sevindim
rabbim bebeğini sana bağışlasın ve hayırlı bir ömür nasip etsin
dualarını esirgeme bizden
biliyomusun burdaki herkes bebeğini koklayıp öpmeyi biçok kişiden daha çok hakediyor
tadını çıkar
bizim içinde öp minik çileğini

merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım size 26 haftamda bir kanama geçirdim 3 gün boyunca acile gittik çok şükür oğlum iyi sebebini söyleyemediler istirahat etmemei önerdiler ve progesterona başlattılar 200 mg ve kanamam kesildi lekelenmede kalmadı fakat çok korktum erken doğum olur diye eyer başınıza gelirse sakin kalmayı deneyin her 100 kadından 30 rastlanıyormuş bu durum ve tabi iğneler coraspin bunlarda cabası bu ilaçlar da tetikleyebiliyormuş kanamayı şu an için kulandığım ilaçlar iğne innohep 07 ml coraspin calsiyum demirhapı ve progesteron şu an 27 haftaya girdik çok şükür oğlum 1 kg ve kıpır kıpır inşallah zamanındave ve gününde doğar kızlar bizim için de dua edin bu arada doğuran arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün ve hamile kalmak isteyen herkeze allah hayırlı evlatlar nasip eylesin allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

tatlım ne desek boş olur bence sen bı doktora got ıcını rahatlat bence.hem korkma bişi yoktur kendını kötü düşüncelere salma hemen iyi düşün iyi olsun.Belkişde hamılesındır heee

Arkadaşlar, değerli düşünce ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibidir. Bunları duymaya ihtiyacım varmış. İçim bir nebzede olsa rahatladı.
Çok çok teşekkür ederim.

Tebrik ederim arkadaşım. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Sizleri o kadar yakından takip ediyorum ki, doğum haberlerinizi aldığımda, sanki bir yakınımın doğum haberini almış gibi seviniyorum.
Allahım hepinizi tüm kötülüklerden muhafaza eylesin.

maşşalah Allah nazardan saklasın ikinizide, haberlerinizi bekliyorduk arada bize de güzelliklerinizi anlatın yaaa canım cimcimeyi öp bizim yerimize de

asigül nasılsın canım sonuyok doğumdan sonrada iğneye devam edeceğini yazmış senin bu konuda bir bilgin varmı canım

asigül nasılsın canım sonuyok doğumdan sonrada iğneye devam edeceğini yazmış senin bu konuda bir bilgin varmı canım

evet canım bilgim var iğneye bir süre devam ediyoruz ama ne kadar bilmiyorum bu biraz doktorun düşüncesine göre değişiyor. esasen bildiğim kadarı ile bizim kürtajlardan sonra ve doğumdan sonra kullanmamız lazım.

canım allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğini allah isteyen herkese versin özellikle burdakiler o kadar çok hakediyorki anneliği

herkese merhaba
Feryad çok ama çok geçmiş olsun.......bir daha böyle şeyler yapmaaaa.........kimse için değmez.......sen de biliyorsun zaten......

Sonuyok gözümüz aydın olsun canım....sağlıklı uzun başarılı ömrü olsun inş.

Bahar iyi olmanıza çok sevindim canım maşallah.......

Güzin canım sütün çabucak gelir inş. canım......

sonuyok canım gözünüz aydın hayatım.
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.
Nasıl huysuzluk ediyomu bıcırık.
gelde anlat biraz doğumunu bebişini.
öptüm canım ikinizide

aaa çok güsel canım yaa Allah uzun hayırlı ömürler versin bebişine, analı babalı büyütmeyi nasp etsin... darısı tüm bekleyenlere inşallah...

kızlar bu arada ben kacırdım arada herhalde Güzinin sütü mü gelmiyormuş bilgisi olan var mı?

cnm benım maşallah subhanallah allah analı babalı büyütsün.Rabbim korusun seni ve meleğini.
bunu saymıyoruz en kısa zamanda ayrıntılarıyla bılgı almak ıcın senı beklıyoruz aramıza.
meleğini öp kokla bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…