ya kızlar bi akıl verin bana şimdi ben 4 aralıkta ankarada doktorda olucam şuan reglimin 8. günü
aslında 2 aydır korunuyoruz
ve ben bu ay korunmak istemiyorum çünkü kürtaj falan olmadımki boşa bekliyoruz gibi geliyor
daha mthfrler yapılmadı ankaraya gidince yaptırıcam
şimdi ben korunmayı bıraksam
hani olmaz ya diyelim hamile kaldım
hemen ankaraya gidicem yolda bişi olur mu bebeğe
yada sadece aspirin kullansam o zaman
ben doktora gidip mthfr testlerini elime alana kadar reglimi 3 hafta falan geçmiş olucak yani bebek tahminen 7 ya da 8 haftalık olucak
eger sonuçlar kötü gelirde iğne kullanmak zorunda kalırsam bu süre içinde bebeğime bişi olur mu
kısacası ne yapacagıma karar veremedim
ne dersiniz bi akıl verin bana
eger bu ayda korunursam bi sonraki ay 3 hafta ankaradayım ve eşim yok yanımda kafadan 2 ay daha korunmuş olucam o zaman offfffffffff
napıyım ben şimdi
Merhabalar, benim Şubat 2010 da 36 haftalık bebeğim karnımda öldü, otopsi yapıldı ama bebeğimin ölüm sebebi belli olmadı , daha sonra genetik vs. testler yaptırdım.Testler sonucunda iki gende mutasyona rastlandı, kan pıhtılaşması çıktı. İlk olarak bir şok yaşadım, çok kötü oldum. Şimdi nelere dikkat etmem gerekir, neler yapıyorsunuz. Doktorum hamile kaldığını öğrendiğinde gel ilaç kullanmaya başlayacaksın dedi.Ama yine de kafam çok karışık.
kızlar herkese ii akşamlar, ben de bir zamanlar bu topiğin müptelalarındandım şimdi 14 aylık bir oğluşum var. sonuyok arkadaşımızın son durumu neydi bende çook uzun zmandır girmiyordum foruma. bilgi verirseniz sevinirim.
selamlar herkese ..uzun zamandır girememiştim ama yavaş yavaş da müptelası oldum buranın..
okudukça içim umut doluyor benim gibi insanlar var çocuk sahibi olabiliyorlar diye..
inş.Allah ım herkesin kalbine göre verir..dua edip O'na sığınmaktan başka çaremiz yok..
buarada bende çarşamba günü için randevu aldım dr dan,hayırlısıyla bekliyoruzz..
essebe cim nasıl gidiyor,bir de başka dr a randevu almışsın galiba,kime gidiceksin ?ben hasan beye aldım ama şafak hocaya da gitsemmi diyorum..
kızlar herkese ii akşamlar, ben de bir zamanlar bu topiğin müptelalarındandım şimdi 14 aylık bir oğluşum var. sonuyok arkadaşımızın son durumu neydi bende çook uzun zmandır girmiyordum foruma. bilgi verirseniz sevinirim.
iyi akşamlar kızlar
ben uzun bir süre aranızda olamıycam galiba
çünkü memleketten kayınvalidemler geliyorlar bugün
kayınbabam bilgisayar bağımlısı büyük ihtimalle bilgisayarı onun elinden alamam
doğumdan 15gün sonra falan anca giderler
o arada girmeye çalışırım yine ara ara ama nete giremezsemde
emine aysude veya baharla haberleşir
sizin haberlerinizi alır kendimdende haber veririm
hepini çokkkkkkkkkkk öpüyorum
beni özleyin anacığımmm :98:
bye bye:92:
essebe nasılsın ne yapıyorsun
slm kızlar hepinize hayırlı pazarlar
az önce güzinle konuştum sonuyoktan haberi olup olmadığını sordum
sonuyokcum çok merak ettik seni affına nazarn haberini vermek bana kısmetmiş sanırım
evet kızlar sonuyok doğum yapmış dünya tatlısı bir kızı olmuş Allah bağışlasın .... rabbim bütün bebeklerimizin bahtını açık şansını bol etsin
ya kızlar bi akıl verin bana şimdi ben 4 aralıkta ankarada doktorda olucam şuan reglimin 8. günü
aslında 2 aydır korunuyoruz
ve ben bu ay korunmak istemiyorum çünkü kürtaj falan olmadımki boşa bekliyoruz gibi geliyor
daha mthfrler yapılmadı ankaraya gidince yaptırıcam
şimdi ben korunmayı bıraksam
hani olmaz ya diyelim hamile kaldım
hemen ankaraya gidicem yolda bişi olur mu bebeğe
yada sadece aspirin kullansam o zaman
ben doktora gidip mthfr testlerini elime alana kadar reglimi 3 hafta falan geçmiş olucak yani bebek tahminen 7 ya da 8 haftalık olucak
eger sonuçlar kötü gelirde iğne kullanmak zorunda kalırsam bu süre içinde bebeğime bişi olur mu
kısacası ne yapacagıma karar veremedim
ne dersiniz bi akıl verin bana
eger bu ayda korunursam bi sonraki ay 3 hafta ankaradayım ve eşim yok yanımda kafadan 2 ay daha korunmuş olucam o zaman offfffffffff
napıyım ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?